عماد
#مزدورگیری رژیم صدام ، در جریان جنگ تحمیلی با مساعدت آمربکائیها به مزدورگیری در آسبای جنوب شرقی م
❌سیر تکاملی تبدیل تایلند به مراکز فساد:
✅در سالهای دهه ۱۳۴۰ هجری خورشیدی، دهها هزار سرباز آمریکایی در پایگاههایی در تایلند استقرار می یابند.
✅ در دوران جنگ ویتنام در دهه ۱۳۵۰هجری خورشیدی، نزدیک به یکصد هزار سرباز آمریکائی به اقامتگاههای تفریحی و استراحتی در تایلند فرستاده می شدند، در این اقامتگاهها، مراکز فساد فراوانی به سرمایه گذاری آمریکا و همکاری رهبران سیاسی و اقتصادی تایلند و مشارکت فعال بخش خصوصی افتتاح می شود.
✅ پس از پایان جنگ ویتنام، مراکز فساد ایجاد شده در تایلند همچنان فعال است، با این تفاوت که توریست های آمریکایی و اروپائی، جای سربازان آمریکایی را گرفتند.
✅و بدین ترتیب فساد در تایلند و ایضاً تا حدودی در #فیلیپین به یک بخش اقتصادی گسترده تبدیل می شود.
❌در جریان جنگ تحمیلی رژیم صدام علیه کشورمان ، اخبار فراوانی از حضور مزدورانی از تایلند و برخی کشورهای آسیای جنوب شرقی به همراه روسپی هایی از این کشورها در عراق و در میان سربازان رژیم صدام ، به مدد تسهیلات و وام های تضمینی آمریکا انتشار می یابد.
منابع 📚:
🗞 آرشیو روزنامه های اطلاعات و کیهان
📘تجارت شیطانی، ایرج تبریزی، انتشارات کیهان،۱۳۷۹، صص ۷۵و ۷۶
🗞جراید و خبرگزاری ها .
و....
#تایلند_صدام
#فیلیپین_صدام
#آمریکا_صدام
📮https://eitaa.com/joinchat/2700804115Cb7c0563901
عماد
🔵پس از #عملیات_والفجر۸ ، در سال ۱۳۶۴هجری خورشیدی، همایش تخصصی ژنرال های بازنشسته برخی کشورهای عربی
🔵سرمستی رژیم صدام از باز پس گیری #فاو (اواخر فروردین ۱۳۶۷ هجری خورشیدی)که با مشارکت نیروهای آمریکایی مستقر در منطقه صورت گرفت، باعث گردید تا موشک ضد موشکی را که در ساخت آن کارشناسان مصر و چین شرکت داشتند ، به نام #فاو_۱ نامگذاری شود.
طول موشک ۴ متر و برد آن ۸ کیلومتر و نیز سرجنگی با حاوی موادمنفجره شدید بود.
از توسعه کامل موشک ، اطلاعی در دست نیست، اشغال عراق ، سرنوشت این موشک را به محاق فراموشی سپرد.
با این نوشتار ، آغازگر مطالبی در مورد حمایت های مصر از رژیم صدام در جنگ تحمیلی خواهد بود.انشاالله.
منبع: برگرفته از کتاب 📘راکت و موشکهای استراتژیک جهان ، جلد ششم،سرهنگ ستاد یعقوب توکلی انتشارات سازمان عقیدتی سیاسی ارتش، ۱۳۸۰، صص۳۳۲و ۳۳۳.
#مصر_صدام
#چین_صدام
🗳https://eitaa.com/joinchat/2700804115Cb7c0563901
عماد
🔵سرمستی رژیم صدام از باز پس گیری #فاو (اواخر فروردین ۱۳۶۷ هجری خورشیدی)که با مشارکت نیروهای آمریکای
🔵فاعتبرو یا اولی الابصار
جمال عبدالناصر ، رئیس جمهور فقید مصر، در زمامداری خود بعنوان پیشگام کشورهای عربی ( البته مک موهان انگلیسی ، از مؤدیان و بنیانگذاران برخی کشورهای عربی منطقه خلیج فارس از او پیشگام تر بود) در عربی خواندن خلیج فارس مطرح است.
منطق احمقانه او روابط رژیم شاه با رژیم صهیونیستی بود، که اگر این منطق ملاک باشد باید بسیاری از نامها تغییر می یافت و حتی اینک و قبل از آن تعدادی کشورها و سازمانها در کشورهای عربی و نیز اسلامی از جمله خود کشور مصر با رژیم صهیونیستی دارای روابط بوده و می باشند.
البته به اشتباهات فاحش و مرگبار جمال عبدالناصر در مواجه با رژیم صهیونیستی خواهیم پرداخت. انشاالله.
در ایام جنگ تحمیلی رژیم صدام علیه کشورمان ، رژیم مصر با تمام ظرفیت در کنار رژیم صدام قرار گرفت از کمکهای تسلیحاتی تا نیروی نظامی و حتی نیروی کار و اداری، تا خلا حضور نفرات کمکی ارتش صدام در جبهه های جنگ با ایران پر شود.( حضور یک میلیون مصری و بیشتر نیز ذکر شده است.)
❌دقت خود را بیشتر فرمائید.
پس از پایان جنگ تحمیلی ، و سرازیر شدن نیروهای باصطلاح داوطلب ارتش عراق از جبهه ها به شهرها و روستاهای خود و نیاز به اشتغال آنها، رژیم صدام ( در اوایل سال ۱۳۶۸) به روش خود سعی در حل این مساله نمود، این روش بدین گونه بود:
اتوبوسهایی 🚌🚎 که کارگران و کارمندان مصری را به محل کار خود می برد، بناگاه و بصورت تصادفی❗️با اجتماع کارگران و کارمندان مصری برخورد می کرد و.....
در آنزمان ، نگارنده به یاد دارم که تلویزیون 📺کشورمان رقم کشته های مصری را که بدین گونه کشته می شدند را هزار و حتی بالاتر اعلام نمود.
اخبار فوق ، آن چنان در رسانه های جهان و حتی خود مصر مجال بررسی و حقیقت یابی نیافت، زیرا که ملت مصر در می یافت که چگونه حاکمان کشورشان باشارت بیگانگان وبا شعارهای پوچ قومیت گرایی و غیره امکانات کشورشان را صرف مبارزه با ملت مسلمان ایران نموده اند.
خاطر نشان می شود، به علت بستن مرزهای زمینی برای جلوگیری از خروج از عراق و هزینه بالای مسافرت با هواپیما در زمان جنگ امکان مراجعه مصری به کشورشان بسیار مشکل بود و رژیم مصر به جهت حمایت از صدام هیچگونه اقدامی برای بازگشت مصری هایی که می خواستند به کشورشان برگردند انجام نمی داد.
〰ادامه دارد.
#مصر_صدام
🚫https://eitaa.com/joinchat/2700804115Cb7c0563901
🔵در شهریور ۱۳۲۰ و در ایام اشغال کشورمان ، بدست قوای اشغالگر روسی، انگلیسی و آمریکائیها، ملیت های ذیل نیز در ترکیب صفوف سربازان اشغالگر حضور داشتند:
هندی ها، نیوزیلند، استرالیا،آفریقای جنوبی، نظامیان دولت فرانسه آزاد( علیرضا پهلوی ، برادر شاه در قالب این نیروها قرار داشت)،اوکراین، ارامنه، مغول و.....
📈ادامه دارد
#شهریور_بیست
💻https://eitaa.com/joinchat/2700804115Cb7c0563901
📟در زمان رژیم شاه، آمریکائیها مقادیر فراوانی از لباس های کهنه افسران و درجه داران خود را جزو صادرات خود برای ارتش ایران فرستادند.
رژیم شاه ، حتی پارچه لباس های افسران و سربازان ارتش کشورمان را نیز به آمریکا سفارش می داد.
💠نکته جالب اینجاست، که رژیم شاه ، گویا برایش منافع آمریکا از هر مسئله ای مهمتر بود. شاه در یکی از سفرهایش به آمریکا( ۲۵ آبان ۱۳۲۸ هجری خورشیدی)، در جمع فرماندهان پنتاگون، انگار که کشف مهمی کرده باشد اینطور می گوید: از آنجا که دیده بانان روسی در مرزهای کشورمان هستند، ما لباس فرم ارتش را خاکی قرار دادیم، تا با وجود برف ، چشمهایشان را بزند و آن ها را گیج کند.
منابع :
برگرفته از کتاب📘 اشرف در آئینه بدون زنگار، نشر البرز، ۱۳۷۶،ص ۲۶۸
برگرفته از کتاب 📗حاشیه سیاست خارجی، عبدالرضا هوشنگ مهدوی، نشر گفتار، ۱۳۷۸, ص ۱۲۹.
#رهنامه_نظامی_شاه
🖲https://eitaa.com/joinchat/2700804115Cb7c0563901
❌چگونگی دستیابی رژیم عراق به سلاح های شیمیایی:
از حدود سال ۱۳۵۵هجری خورشیدی، رژیم عراق با دعوت از برخی اساتید دانشگاهها و صرف بودجه لازم به جمع آوری اطلاعات در باره تسلیحات شیمیایی ، میکروبی و رادیو اکتیو( ش.م.ر) پرداخت و در هر ۳ زمینه موفقیتهایی را بدست آورد، اگرچه تامین تسلیحات شیمیایی عراق بیشتر به خارج وابستگی داشت ،اما رژیم عراق توانایی راه اندازی خطوط تولید انواع مختلف سلاحهای شیمیایی را داشت.
❌با شروع جنگ تحمیلی.....
📈ادامه دارد.
#شیمیائی_صدام
📦https://eitaa.com/joinchat/2700804115Cb7c0563901
عماد
❌چگونگی دستیابی رژیم عراق به سلاح های شیمیایی: از حدود سال ۱۳۵۵هجری خورشیدی، رژیم عراق با دعوت از
❌با شروع جنگ تحمیلی ، حملات شیمیائی رژیم صدام، بویژه از تاریخ ۲۷ مهر ۱۳۵۹هجری خورشیدی، در جبهه خوزستان و در ۱۹ و ۲۰ دی ماه ۱۳۵۹ در میمک و مهران در استان ایلام آغاز گردید. و تا ۳ شهریور ۱۳۶۷ هجری خورشیدی در حوالی #پادگان_حمید و هویزه ادامه یافت.
📈ادامه دارد.
منابع📚 :
آرشیو 🗞جراید و روزنامه های کشور
📘جنایت جنگی، حملات شیمیائی عراق در جنگ با ایران،محمدباقر نیکخواه بهرامی، مرکز اسناد و تحقیقات دفاع مقدس، ۱۳۹۱.
#شیمیائی_صدام
🗂https://eitaa.com/joinchat/2700804115Cb7c0563901
🌹یادبود شهدای تعاون در دفاع مقدس
اگر به جنگهای منطقه ای و جهانی ، به ویژه در سده معاصر، نگاهی بنیادین افکنده شود، مسئله، انتقال پیکرهای جانباختگان جنگها از جمله در نیروهای نظامی به پشت صحنه جنگ اهمیت پیدا می کند و در جنگهای جهانی دوم، بالکان، قره باغ، نفت، اعراب و رژیم صهیونیستی و..... بسان یک آتش زیر خاکستر است.
✅نگاهی به جنگ سال گذشته ارمنستان و آذربایجان و مفقود شدن صدها سرباز ارمنی ، که ارامنه احتمال می دادند در ارس غرق شده یا به ایران گریخته اند و خانواده هایشان ملتمسانه از سفارت ایران در ارمنستان درخواست مساعدت داشتند، تا حدودی اهمیت موضوع تعاون در جبهه ها را نشان می دهد.
🔴در ایام دفاع مقدس، بر اساس فرامین دین مبین اسلام و سنت جوانمردی ، تعاون و هم اکنون جستجوی مفقودین ، جایگاهی ویژه داشته است.
⚪️در ذیل به وظایف و کارکردهای تعاون اشاره ای خواهیم داشت.
▫️گرفتن آمار مجروحین اعم از ارتش و سپاه ، همگی به عهده افراد تعاون در داخل اورژانسهای جبهه و جنگ بود.
◽️احداث بنه پشتیبانی موتوری جهت انتقال پیکرهای شهدا.🚑
◽️در زمان حمله و عملیات شبکه ارتباطی جهت اورژانس ها و بیمارستان های پشت جبهه شبکه ارتباطی برقرار گردد.
◽️خلاقیت و ابتکار در انتقال اجساد مطهر شهدا و احتمالاً پاره هایی از اجساد آنها .
◽️نحوه انتقال شهدا و مجروحین و نقاط افتراق چگونگی انتقال شهدا با مجروحین
و....
یکی از عملیاتهایی که مسئله انتقال شهدا و مجروحین در آن از حساسیت بالائی برخوردار بود، عملیات دریائی کربلای ۳ بود، این عملیات علیرغم آنکه احتمال مفقود شدن رزمندگان اسلام که شهید می شدند بسیار بود، آمار مفقودین آن صفر بود.
🌹شهید حاج سید مرتضی امیدیان فرمانده تعاون لشگر امام حسین علیه السلام، که در این عملیات به شهادت رسید، نقشی ماندگار در حماسه انتقال پیکرهای شهدا و نیز مجروحین به پشت جبهه دریائی داشت.
📈این مبحث ادامه دارد. ان شاءالله.
#شهید_امیدیان
🚪https://eitaa.com/joinchat/2700804115Cb7c0563901
عماد
🅾 در #عملیات_طریق_القدس دشمن بعثی، در شمال کرخه ، یک خاکریز به ارتفاع ۲/۵ متر و عرض بیش از ۳ متر ک
🚫در خط پدافندی ارتش بعثی عراق ، و در جلوی مواضع آنها، میدان های مین و #سیم_خاردار های نصب شده بود، سنگرهای اصلی ارتش بعثی عراق( در خط مقدم) با شیارهای طولانی به پناهگاههای زیر زمینی وصل می شد که محل استراحت سربازان بود و هر نوع وسیله آسایش از دستگاههای تهویه گرفته تا تلویزیون و تلفن در آن ها وجود داشت و سربازان از همان جا می توانستند با خانواده هایشان تماس بگیرند.
🚫در کنار اقدامات رفاهی رژیم صدام( با حمایت قدرتهای غربی و الگو پذیری از موقعیت نظامیان آمریکایی در ویتنام)، اقدامات تنبیهی در صورت تعلل در جنگ ، در انتظار نظامیان ارتش عراق بود.
✔️ادامه دارد.
منبع: برگرفته از:مجله🗞نگین ایران( تخصصی دفاع مقدس)، سال ۱۱، شماره ۴۳،زمستان ۱۳۹۱.
#موانع_ایذائی_صدام
#آمریکا_صدام
🗂https://eitaa.com/joinchat/2700804115Cb7c0563901
عماد
❌با شروع جنگ تحمیلی ، حملات شیمیائی رژیم صدام، بویژه از تاریخ ۲۷ مهر ۱۳۵۹هجری خورشیدی، در جبهه خوزس
❌با اجرای #عملیات_خیبر ، در تاریخ ۱۳۶۲/۱۲/۳ هجری خورشیدی، در منطقه هورالهویزه در شمال بصره و تصرف جزایر نفتی مجنون، استکبار جهانی به سرکردگی آمریکای جهانخوار ، در شوک و وحشت عظیمی افتادند، به همین جهت، ارتش صدام با مشاوره مستشاران جنگ های نوین آمریکایی، انگلیسی و... همزمان با بمباران و گلوله باران بی سابقه (با حجم میلیونی و در منطقه ای به وسعت صدها کیلومترمربع)، به بمباران بسیار گسترده و بی نظیر شیمیایی اقدام نمودند.
⭕️ده ها فروند بمب افکن سنگین، صدها قبضه توپ سنگین و صدها هواپیمای تک موتوره و بالگرد با مخازن پر از گازهای شیمیایی، از تاریخ ۱۳۶۲/۱۲/۶ تا ۱۳۶۳/۱/۱۶بمدت ۴۰ روز ، هر روز از صبح تا ساعتی پس از طلوع آفتاب و هنگام عصر تا غروب آفتاب به انتقام گیری کورکورانه از رزمندگان دلیر اسلام پرداختند.
🅾زمان بمباران ها نیز بدین علت بود، که هوا در صبح و عصر راکد و پایدار بود و عناصر شیمیائی مدت طولانی تری در مناطق مورد حمله باقی می ماندند و تاثیر بیشتری می گذاشتند.
❌رژیم صدام در این جنگ بی سابقه شیمیایی در همه اعصار و ادوار تاریخ ، با انواع عوامل شیمیایی کشنده شامل تاول زاهای شدید پوستی ،ریوی و چشمی و نیز بمب های آتش زا و فسفری ( برای آتش سوزی هور) ، قصد تصرف مجدد جزایر مجنون را داشت که ناکام ماند.
📈ادامه دارد.
منبع:
🗞برگرفته از:📘جنایت جنگی، حملات شیمیایی عراق در جنگ با ایران، محمدباقر نیکخواه بهرامی،مرکزداسناد و تحقیقات دفاع مقدس، ۱۳۹۱.
و برگرفته از🗞 مجله تخصصی نگین ایران، سال ۱۱،ش ۴۳، زمستان ۱۳۹۱.
و📚🗞🗞🗞🗞
#آمریکا_صدام
#انگلیس_صدام
#شیمیائی_صدام
🗃https://eitaa.com/joinchat/2700804115Cb7c0563901
⛰🏔🗻کوهستان واخان
جایی که مرز کوتاه و مشترک افغانستان و چین(۶۵ کیلومتر) در گردنه های سخت پیچ می خورد.
🏔قله های یخ زده واخان از ۶۵۰۰ متر کمتر نیست، تمام دره ها در طول ماه های پاییز و زمستان پوشیده از برف است، در شمال واخان تاجیکستان و در جنوب کشمیر آزاد( پاکستان) قرار دارد.
ضرب المثلی مشهور در افغانستان اینست که :
حتی پرندگان نیز نمی توانند در این دالان (۱۹۰ کیلومتری) از بالهایشان🦅🕊 استفاده کنند و فقط می توانند راه🦆 بروند.
📈در باره واخان سخن خواهیم گفت،
ان شاالله.
#تاجیکستان
#کشمیر
💻https://eitaa.com/joinchat/2700804115Cb7c0563901