اعتمادسازیِ افراطی و تلاشِ ۲۰ سالهی ایران برای نشان دادنِ آدمخوبهی هستهای بودن در نهایت به فرود بمبافکنهای B-2 آمریکا در سایتهای هستهای ختم شد. علاوه بر شدیدترین تحریمها در طول تاریخ.
هرچه بیشتر اعتمادسازی کردیم بیشتر تحقیر شدیم. تمام کنید این اعتمادسازیِ افراطی را.
👤محمدجواد محمد زاده
@Emadism
2.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✳️لحظهٔ شلیک موشکهای موج بیستم وعدهٔ صادق ۳
در موج بیستم برای نخستین بار موشک خیبر بهسوی سرزمینهای اشغالی شلیک شد.
@emadism
3.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔺شهید همت از سال ۱۳۶۱ با شما در سال ۱۴۰۴ صحبت میکند
@EMADISM
یدیعوت آحارانوت به نقل از مقامات اسرائیلی:
ما نمیخواهیم وارد #جنگ_فرسایشی با ایران شویم.
@emadism
دو سرباز عالیرتبه مراکشی در اثر اصابت موشک ایران به پایگاه مرون کشته شدند.
⚠️طبق یک سند فاش شده، یک سروان و یک فرمانده مراکشی در پی اصابت موشک به پایگاهشان که در حال انجام تمرین مشترک با نیروهای اسرائیلی بودند، کشته شدند.
⚠️یک سرباز سوم مراکشی، یک افسر، زخمی شده و در حیفا تحت درمان است.
@emadism
هشدار آمریکا به اتباع خود در سراسر جهان
🔹وزارت خارجه آمریکا در بیانیهای اعلام کرد که درگیری میان ایران و اسرائیل باعث بروز اختلالاتی در حرکت سفرها و همچنین بسته شدن حریم هوایی در بخشهایی از خاورمیانه شده است.
🔹این وزارتخانه همچنین به شهروندان آمریکایی در سراسر جهان توصیه کرد که احتیاط بیشتری داشته باشند.
🔹در همین حال، وزارت امنیت داخلی آمریکا نیز نسبت به افزایش تهدیدات در داخل این کشور هشدار داد. در این بیانیه ادعا شده است که ادامه تنشها با ایران، یک «فضای تهدید فزاینده» را در داخل ایالات متحده ایجاد کرده و خطر حملات سایبری از سوی هکرهای وابسته به ایران بالا گرفته است.
🔹این وزارتخانه همچنین هشدار داد: «در صورتی که رهبری ایران فتوایی در جهت انتقام صادر کند، احتمال افزایش بسیج و فعالیت نیروهای افراطی در داخل آمریکا بیشتر خواهد شد».
@emadism