عمادیسم 🇮🇷
حمله ایران به اسرائیل🔥 @EMADISM
یا منصور امت
خداوندا تو تواناترینی
بر اثرگذاری تسلیحاتمان بیافزا و از مردم و سربازانمان حفاظت کن🤲🏻
عمادیسم 🇮🇷
حمله به تاسیسات نفتی ایران قطعا کار اسرائیل بوده. امشب که گذشت، اما فردا شب اگر فشار کافی روی تاسیسا
🛑 اصابت موشک به پالایشگاه ینبع در قلب دریای سرخ!
▪️منابع محلی دقایقی پیش از انفجار در پالایشگاه ینبع در قلب دریای سرخ خبر می دهند.
▪️سرمایهگذار اصلی این پالایشگاه، آمریکا است و این اولین بار است که دامنه آتش به دریای سرخ کشیده می شود.
@EMADISM
اطلاعیه شماره ۴۳/ نیروی دریایی آماده مقابله قدرتمندانه با هرگونه توطئه احتمالی دشمنان در خلیج فارس و تنگه هرمز
🔹روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در اطلاعیه شماره ۴۳ عملیات وعده صادق ۴ اعلام کرد:
🔹نیروی دریایی سپاه پاسداران در ادامه «موج شصت و سه» عملیات فراگیر وعده صادق ۴ و در ساعاتی پیش اهداف کلیدی در پایگاههای «منهاد» و «الظفره»، پایگاه بالگردی «العدیری» تروریست های آمریکایی و پایگاه «مینا سلمان» مقر ناوگان پنجم تروریست های آمریکایی را منهدم ساخت.
🔹در این عملیات ترکیبی موشکی و پهپادی، ساختمان استقرار فرماندهان، مخازن سوخت و سوله های تجهیزات پایگاه «منهاد» را مورد اصابت مؤثر قرار گرفت.
🔹رادارهای هشدار اولیه و رمپ مرکزی پایگاه «العدیری» نیز با موشک های بالستیک مورد اصابت قرار گرفت.
🔹مخازن سوخت و رادارهای هشدار اولیه پایگاه های هوایی تروریست های آمریکایی «الظفره» و مقر ناوگان پنجم «مینا سلمان» نیز مورد اصابت سهمگین پهپاد ها و موشک های کروز و بالستیک قرار گرفتند.
🔹نیروی دریایی سپاه پاسداران برای دفاع از مرزهای آبی میهن اسلامی ایران و مقابله قدرتمندانه با هرگونه توطئه احتمالی دشمنان در خلیج فارس و تنگه هرمز آماده است.
@EMADISM
عمادیسم 🇮🇷
تصور کنید قدرتمند ترین ارتش دنیا، در حالی که پیشرفته ترین و مهجز ترین و دقیق ترین کارخانجات ساخت سلا
فارس: ۳۰۰ بمب عملنکرده دشمن در اختیار ایران است.
دست خدا در کار است...
هر بشکه نفت عمان 200 دلار معامله شد
فردا شب باید یک ضربه خیلی محکم به تاسیسات نفت و گاز اسرائیل بزنیم
نفت برنت رو میشه فردا تا 120 بالا برد
حجت الاسلام قاسمیانجزء 29 - حجت الاسلام قاسمیان.mp3
زمان:
حجم:
12.6M
📻تندخوانی جزء بیست و نهم قرآن کریم🤍 ¦ #جزء_بیست_و_نهم
🎙 #حجتالاسلام_قاسمیان
#تندخوانی #قرآنکریم
@emadism ¦ #عمادیسم
- اگر پایگاه های آمریکایی در خاک شما برای بمباران مسلمانان استفاده می شود و شما هنوز ایران را مشکل میدانید، پس قبله شما کعبه نیست واشنگتن است.
+ شگفت انگیزه که یک نا مسلمان این رو میفهمه اما یک مسلمان نه
- چون من انسانم، همینقدر باید کافی باشه
@Emadism
عملکرد دیشب ایران کار خودش را کرد😁
ترامپ:
🔹اسرائیل، از روی خشم از آنچه در خاورمیانه رخ داده است، به شدت به تأسیسات بزرگی به نام میدان گازی پارس جنوبی در ایران حمله کرده است. بخش نسبتاً کوچکی از کل این تأسیسات مورد اصابت قرار گرفته است.
🔹ایالات متحده هیچ اطلاعی از این حمله خاص نداشت و کشور قطر به هیچ وجه، به هیچ شکلی، در آن دخیل نبود و هیچ تصوری از وقوع آن نداشت.
🔹متأسفانه، ایران از این موضوع یا هیچ یک از حقایق مربوط به حمله پارس جنوبی اطلاعی نداشت و به طور غیرمنصفانه و ناعادلانه به بخشی از تأسیسات گاز LNG قطر حمله کرد.
🔹دیگر هیچ حملهای توسط اسرائیل به این میدان بسیار مهم و ارزشمند پارس جنوبی انجام نخواهد شد، مگر اینکه ایران نابخردانه تصمیم به حمله به یک کشور بسیار بیگناه، در این مورد، قطر، بگیرد - که در این صورت، ایالات متحده آمریکا، با یا بدون کمک یا رضایت اسرائیل، کل میدان گازی پارس جنوبی را با چنان قدرت و نیرویی که ایران قبلاً هرگز ندیده یا شاهد آن نبوده است، به طور گسترده منفجر خواهد کرد.
پ.ن: خدا را شکر. انشالله که بیش از پیش عقب نشینی او را ببینیم.
@EMADISM