⭕️ خبرنگار انگلیسی:
بی.بی.سی گزارشی تهیه و پخش کرد که نشون میداد حداقل ۲۰ بیمارستان و مرکز درمانی در ایران مورد تهاجم قرار گرفته و هر کدوم از اینها جنایت جنگی به حساب میاد.
ولی در کل گزارش یادش رفت اشاره کنه چه کسی داره به اونها حمله میکنه
@EMADISM
🔴 محمدباقر ذوالقدر با نظر و موافقت رهبر عالیقدر انقلاب اسلامی و با حکم رئیس جمهور به عنوان دبیر شورای عالی امنیت ملی منصوب شد
@EMADISM
دولت خائن لبنان که سگ اسرائیل است سفارت ایران در این کشور را بست و اعتبارنامه سفیر ایران را نیز لغو کرد.
@EMADISM
محمدحسین دهقان، دانش آموز اراکی دو هفته پس از شهادت همه اعضای خانوادهاش به علت حجم زیاد جراحات به شهادت رسید.
@EMADISM
◼️ هر زمان اراده کنیم به تهدیدات پاسخ خواهیم داد
چه ۴۸ ساعت بعد چه ۵ روز بعد...
◽️تصویر از آسیب دیدن ساختمانی در شب حمله ایران به دیمونا
@Emadism
دیگه به ما که تجربه برجام و دو دور مذاکرات منتهی به جنگ رو داریم از این حرفا نزنید.
دیگه به ما که تجربه اون آتش بس رو داریم از این حرفا نزنید.
ما که دیدیم چطور برگ های برندمون از دست رفت و زحماتمون در سوریه حیف شد و بازدارنگی کشورمون ذره ذره از بین رفت حق داریم بی اعتماد باشیم.
@Emadism
اکراین به شیوه اسرائیل (و شاید حتی به کمک اسرائیل) قصد داشت پروژه پیجری لبنان را در جبهه روسیه فعال کند اما پروژه لو رفت.
روس ها محموله های چکمه های آلوده به ماده منفجره را کشف کردند.
@EMADISM