5.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 ۱۳ رجب هم روز امامت است هم نبوت
این روز روزی است که علی بن ابی طالب- سلام الله علیه- که باب وحی و امانتدار وحی بود متولد شد. و این روزی است که قرآن کریم و سنت رسول اکرم به ولادت این مولود بزرگ، مفسر پیدا کرد و پشتوانه وحی و پشتوانه اسلام به وجود این مبارک مولود، قوی شد، که اتمام بعثت، به وجود این مولود بزرگ شد. و باید بگوییم فتح باب وحی و تفسیر وحی و ادامه وحی، به وجود مقدس این سرور [متحقق] شد. من این روز را، که هم روز بعثت است وهم روز ولایت است وهم روز نبوّت است وهم روز امامت، به همه آقایان و همه ملت تبریک عرض میکنم.
📌 سایر فیلمهای امام خمینی(ره) 👇
🌐 http://yon.ir/1JwaK
✅ @EMAM_COM
6.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌿 فرارسیدن سال ۱۳۹۸، سال رونق تولید گرامی باد
✳️ سایت جامع امام خمینی (ره)
⚜ @EMAM_COM
⚜ مصباح هفده | ظاهرِ نهان
ظهور خداوند به وسیله اشیاء، از ظهور هر ظاهری شدیدتر و نهان بودن او هم در اشیاء از نهان بودن هر امر نهانی تمامتر است. و خداوند متعال در عین ظهور، نهان است و در عین بطون، ظاهر میباشد، چنان که سید و مولایمان حضرت قائم(عج)، در توقیعی میفرمایند: «یا باطناً في ظهوره، و ظاهراً في بطونه و مکنونه».
📚 #مصباح_الهدایه الی الخلافة و الولایة، ص۹۱.
✅ @EMAM_COM
کانال امام خمینی (ره)
⚜ مصباح هفده | ظاهرِ نهان ظهور خداوند به وسیله اشیاء، از ظهور هر ظاهری شدیدتر و نهان بودن او هم در
⚜ مصباح هجده | کی پنهان بودهای؟
اساساً سخن این است که برای هیچ شئ از اشیاء ظهوری نیست و برای هیچ حقیقتی از حقایق بطونی نیست، بلکه اصلاً هیچ حقیقتی برای هیچ شئ نیست، چنانکه در دعای روز عرفه مولا و سرورمان اباعبدالله الحسین (روحی له الفداء) آمده است: «آیا برای غیر تو ظهوری است که برای تو نباشد، تا اینکه او ظاهرکننده تو باشد؟ کی پنهان بودهای تا برای دلالت بر تو به دلیل و راهنمایی نیاز باشد؟»
📚 #مصباح_الهدایه الی الخلافة و الولایة، ص۹۳.
✅ @EMAM_COM
🔺 روحانیون پیشتاز رسیدگی به سیل زدگان
امید است اهالی محترم سایر مناطق برای نجات جان افراد #سیل زده، هر چه بیشتر اقدام و در ساختن مساکن تخریب شده و ترمیم خسارات وارده اقدام، و موجب رضای خداوند متعال و حضرت بقیه الله- ارواحنا فداه- را فراهم نمایند. ان شاء الله تعالی روحانیون معظم سرتاسر کشور- دامت برکاتهم- مردم را در این امر حیاتی تشویق و تجهیز فرمایند.
📆 ۲۶ آذر ۱۳۶۵
✳️ yon.ir/Seyl
✅ @EMAM_COM
کانال امام خمینی (ره)
⚜ مصباح هجده | کی پنهان بودهای؟ اساساً سخن این است که برای هیچ شئ از اشیاء ظهوری نیست و برای هیچ ح
⚜ مصباح نوزده | سلوک بَدَلی
شطحیاتی که از ناحیۀ بعضی از اصحاب مکاشفه و سلوک و ارباب ریاضت بیان شده به دلیل نقصان سلوک آنها و باقی ماندن منیّت در باطن و باطنِ باطن آنهاست که موجب شده فرعونیّت نفس آنها بر آنها تجلی نماید. امّا آنان که راه شریعت را پیمودهاند، منیّت و بندگی نفس خود را به طور کلی کنار گذاشته و با پاکی و طهارت نفس خود به ظهور قدرت و سلطۀ فرعونیت نفس خود بیاعتنا ماندهاند.
📚 #مصباح_الهدایه الی الخلافة و الولایة، ص۹۴.
🔹 @EMAM_COM