امیرالمؤمنین امام علی علیه السلام:
🔹طُوبَى لِمَنْ عَرَفَ اَلنَّاسَ وَ لَمْ يَعْرِفْهُ اَلنَّاسُ أُولَئِكَ مَصَابِيحُ اَلْهُدَى بِهِمْ يَكْشِفُ اَللَّهُ عَنْ هَذِهِ اَلْأُمَّةِ كُلَّ فِتْنَةٍ مُظْلِمَةٍ.
🔸خوشا به حال کسانی که مردم را بشناسند و مردم آنان را نشناسند؛ آنان چراغهای هدایتاند و به واسطهٔ آنان خداوند هر فتنهٔ تاریکی را از این امت برطرف میسازد.
📚 بحار الانوار | جلد ۷۵ |صفحه ۷۲
8.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
باورت میشه اینا تو قرآن امده؟
برای دیگران هم ارسال کنید🙏
@Andishypak8
🔴 بـه مـحبّـت مـا نـزديـك شـویـد!
🔵«فَليَعمَل كُلُّ امرِئٍ مِنكُم بِما يَقرُبُ بِهِ مِن مَحَبَّتِنا، وَليَتَجَنَّب ما يُدنيهِ مِن كَراهَتِنا وسَخَطِنا، فَإِنَّ أمرَنا بَغتَةٌ فَجأَةٌ حينَ لا تَنفَعُهُ تَوبَةٌ ولا يُنجيهِ مِن عِقابِنا نَدَمٌ عَلى حَوبَةٍ. وَاللَّهُ يُلهِمُكُمُ الرُّشدَ، ويَلطُفُ لَكُم فِي التَّوفيقِ بِرَحمَتِهِ».
🟢امام مهدی علیه السلام :
🌺«پس هر يك از شما بايد كارى كند كه به محبّت ما نزديك شود و از آنچه او را به ناپسندى و ناخشنودىِ ما نزديك مىكند، بپرهيزد كه امر ما، ناگهانى و بى آمادگى است و هنگامى است كه توبه سودى نمىبخشد و پشيمانى از گناه، كسى را از كيفر ما رهايى نمىبخشد. خداوند، راه درست را به شما الهام مىكند و به رحمتش، لطف خويش را همراهتان مىنمايد».
📚 الاحتجاج: ج۲ ص۵۹۶ ح۳۵۹
هیئت متوسلین به حضرت امام حسن مجتبی(ع) شهرضا
برنامه مداحی ب اتفاق هیئت انصار الحسین می باشد