eitaa logo
هیئت متوسلین به حضرت امام حسن مجتبی(ع) شهرضا
176 دنبال‌کننده
1.1هزار عکس
779 ویدیو
8 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
✅ بانوی کرامت در شهر قم ▫️حضرت معصومه سلام‌الله‌علیها در روز ٢٣ ربیع الاول سال ٢٠١ وارد قم شدند. ایشان ١٧ روز در قم زندگى کردند و در روز ۱۰ یا ۱۲ ربیع الثانى سال ٢٠١، چشم از جهان فروبستند. همین که قبر مهیا شد، دو تن سواره که نقاب به صورت داشتند از جانب قبله پیدا شدند و بر ایشان نماز خواندند. بنا به گفته بعضی از علما، آن دو بزرگوار امام رضا و امام جواد علیهماالسلام بودند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
▪️امام صادق علیه‌السلام: 🔸️شام پنجشنبه و شب جمعه که می‌شود فرشته‌هایی از آسمان فرود می‌آیند و قلم‌هایی از طلا و صفحه‌هایی از نقره به همراه دارند و از شام پنجشنبه و شب جمعه تا غروب روز جمعه فقط صلوات را (در نامه اعمال) می‌نویسند. 🔹️إِذَا كَانَتْ عَشِيَّةُ الْخَمِيسِ وَ لَيْلَةُ الْجُمُعَةِ نَزَلَتْ مَلَائِكَةٌ مِنَ السَّمَاءِ وَ مَعَهَا أَقْلَامُ الذَّهَبِ وَ صُحُفُ الْفِضَّةِ لَا يَكْتُبُونَ عَشِيَّةَ الْخَمِيسِ وَ لَيْلَةَ الْجُمُعَةِ- وَ يَوْمَ الْجُمُعَةِ إِلَى أَنْ تَغِيبَ الشَّمْسُ إِلَّا الصَّلَاةَ عَلَى النَّبِيِّ وَ آلِهِ. 📚 وسائل الشیعه، ج۷، ص۳۸۶.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
📌امام صادق(علیه السلام): هر كس خانه اى داشته، مومنى به سكونت در آن نيازمند باشد و او آن را از وى دريغ دارد، خداوند عزّ و جلّ می فرمايد: «ای فرشتگان من! بنده ام از سكونت دادن بنده ام در دنيا بخل ورزيد، به عزّتم سوگند كه هرگز در بهشت من سكونت نكند» 📚شیخ صدوق،ثواب الأعمال و عقاب الأعمال‏، ص۲۴۱.
10.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
وقتی خدا تو مستراح هم بهت درس زندگی میده. چقدر حاج آقا قرائتی زیبا بیان میکنه😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
♨️بهترین اعمال برای آخرت ابو علقمه می گوید: پیامبر اسلام حضرت محمد صلی الله علیه و آله بعد از نماز صبح رو به ما کرد و فرمود: اصحاب من! دیشب عمویم حمزه و برادرم جعفر (طیار) را در خواب دیدم. به آن دو نزدیک شدم و گفتم: «کدام عمل را برتر یافتید؟» پاسخ دادند: پدر و مادر ما فدایت، ما؛ 🌺 صلوات بر تو، 🌺تشنه را سیراب کردن... 🌺و محبت علی بن ابی طالب علیه السلام را برترین اعمال یافتیم. 📚بحارالانوار،جلد ۳۹،صفحه ۲۷۴
🌱 امامـ رضـا عليه‌السلامـ إنّما يَجيءُ الفَرَجُ على اليَأْسِ. هـمـانـا فــرج و گـشـايـش، پـس از نـومـيـدى مـى‌آيـد. 📚 بحار الأنوار، ج۵٢، ص١١٠ ذکرروزجمعه‌اللهم‌صل‌علی‌محمد‌وآل محمد‌و‌عجل‌فرجهم https://eitaa.com/oshaghalhosein_313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا