eitaa logo
امام رضایی های طرشت
209 دنبال‌کننده
757 عکس
1.9هزار ویدیو
8 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
📢 توئیت امروز بیانات رهبر انقلاب: مردم، خدمتگزاران کشور و رئیس‌جمهور را حمایت کنند. رئیس‌جمهور پرکار، پرتلاش و پیگیر است؛ این را باید قدرشناسی کرد. 💻 Farsi.Khamenei.ir
انهدام تیم تروریستی در سیستان و بلوچستان اداره کل اطلاعات سیستان و بلوچستان: 🔹این تیم تروریستی که مجهز به انواع سلاح، مهمات و سازه‌های انفجاری متنوع بود، در روزهای گذشته از مرزهای شرقی وارد کشور شده و در صدد انجام عملیات تروریستی خطرناک و هدفمند بود که با عنایات خاصه‌ی حضرت پیامبر اکرم(صلوات الله علیه)، به تور امنیتی  سربازان گمنام امام زمان(عجل الله) افتاد. 🔹تیم اصلی عملیاتی، متشکل از هفت تروریست غیر ایرانی و مسلح به سلاح هایی از قبیل آر.پی.جی7 لیزردار، مسلسل‌های آمریکایی M4 و M16، نارنجک‌های دستی، سلاح‌های نارنجک انداز، جلیقه‌های انفجاری، بیسیم‌های دستی، مقدار فراوانی انواع فشنگ و خرج ضد نفر آر.پی.جی بوده، که علاوه بر تسلیحات اشاره شده، از تروریست‌ها چند دستگاه خودرو و موتور سیکلت و سایر لوازم و تجهیزات ذیربط کشف شد. 🔹بر اساس اطلاعات بدست‌آمده، هدف این تیم تروریستی، حمله به یکی از مراکز حیاتی واقع در منطقه شرق کشور بود. هدف مورد نظرِ تروریست‌ها دقیقاً از نوع اهدافِ نظامی مورد هجمه‌ی رژیم تبهکار صهیونیستی در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه است، که این موضوع مضاف بر سایر مستندهای موجود، پرده از ماهیت صهیونیستی تیم تروریستی منهدم شده بر می‌دارد. ✅ کانال شهید حاجی زاده: @shahidhajizadehfans
فواد ایزدی: مکانیسم ماشه جنبۀ روانی و تبلیغاتی دارد ● تحلیل‌گر مسائل بین‌الملل: فعال‌سازی مکانیسم ماشه از سوی کشورهای اروپایی، غیرقانونی و توطئۀ آمریکاست که بخشی از عملیات روانی غرب برای اثرگذاری بر افکار عمومی ایران است. ● آمریکا از برجام خارج شده، اروپا هم به تعهدات برجامی عمل نکرد و از نظر حقوقی صلاحیت بازگرداندن تحریم‌ها را نداشتند. ● سازمان‌ملل هیچ‌گونه تحریم مستقیمی علیه نفت یا نقل‌وانتقالات مالی ایران وضع نکرده. تحریم‌های کنونی عمدتاً از سوی ایالات متحده و برخی کشورهای اروپایی است. ● حوزۀ دخالت سازمان ملل عمدتاً مربوط به مباحث هسته‌ای و نظامی است و بازگشت تحریم‌ها در قالب مکانیسم ماشه، بیشتر جنبۀ تبلیغاتی و روانی دارد. ● چین و روسیه چون همچنان در برجام حضور دارند و تعهداتشان را نقض نکرده‌اند، مخالف فعال شدن مکانیسم ماشه هستند.
🗯عراقچی: اروپا خود را با توهم اسنپ‌بک فریب ندهد؛ آن‌ها به نیرویی بی‌اثر تبدیل می‌شوند 🗯اروپا نباید خود را با توهم استفاده از سازوکار اسنپ‌بک به‌عنوان اهرمی برای ایفای نقش در حداقل یک حوزه فریب دهد. 🗯ایران به‌صراحت اعلام کرده که دنبال کردن این مسیر، سه کشور اروپایی را در رابطه با ایران به نیرویی کاملاً بی‌اثر و تاریخ‌گذشته تبدیل خواهد کرد. 🗯اقدامات سه کشور اروپایی عملاً به نفع متجاوز و به ضرر قربانی است. 🗯این آمریکا بود، نه ایران، که در سال ۲۰۱۸ به‌صورت یک‌جانبه از برجام خارج شد و تحریم‌ها را بازگرداند.