13.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
صدایت می کنم با دیده ی تر
نمایم ناله از درد جدائی
بگو مهدیّ زهرا کی می آیی
🌷@emam_zmn🌷
🔻هر صبح با حضرت منجی عجل الله تعالی فرجه الشریف عهدی می بندیم
https://eitaa.com/emam_zmn/5910
🔴 چه شد که امام تب کرد؟!!!
🔶 حضرت امام حسن عسکری (علیهالسلام) میفرمایند:اعلموا ان غیبتکم لاخیکم المومن من شیعه آل محمد اعظم فى التحریم من المیته.
📚 مستدرک الوسائل، ج ۹، ص ۱۱۳، ح ۱۰۳۸۹
🔷بدانید که غیبت شما از برادر مؤمنتان که از شیعیان اهلبیت است، از خوردن گوشت مرده حرامتر است
📖 داستانک:
حضرت آیت الله مظاهری در باره حضرت امام می فرمایند:در مدت بیش از دوازده سال که در دروس عالى ایشان شرکت داشتم، یک عمل مکروه از ایشان ندیدم. بلکه اگر شبهۀ غیبت و دروغى پیش مى آمد، حالت نگرانى به خوبى در چهرۀ ایشان نمایان مى شد.
🔺یادم نمى رود روزى امام به جلسۀ درس تشریف آوردند و به قدرى ناراحت بودند که نفسهاى تندى مى زدند. آن روز درس ندادند و به جاى درس، نصیحت تندى کردند و رفتند و تب مالت ایشان عود کرد و سه روز نیامدند؛چون شنیده بودند که یکى از شاگردان ایشان، دربارۀ یکى از مراجع، غیبتى کرده بود
📔پابه پاى آفتاب؛ ج ۴، ص ۱۵۹
🌷@emam_zmn🌷
🕊ظهور
باید برای روز ظهورت آماده شوم. باید به انتظار تو بایستم. دستم را بگیر...
و أَعِنَّا عَلَی تَأْدِیَةِ حُقُوقِهِ إِلَیْهِ
خداوندا! ما را بر ادای حقوق حضرتش، یاری فرما
🌷@emam_zmn🌷
هدایت شده از قاصدک
🇮🇶دیدی اگه اربعین زبان عراقیها
رو بلد بودی چقدر بهتر بود؟🚩😬
هنوزم دیر نشده،تا اربعین بعدی
یک ساااااااااال وقت داری😍⏰
توی این کانال ۱۰۰ هزااااار نفر دور هم
جمع شدن و بـه نیت اربـعـیـن بـعـدی
یادگیری لهجه عراقی رو دوباره از
اول شروع کردند🤩📝👇
https://eitaa.com/joinchat/2546335747Cf9fa0a692d
آموزشها کاملا رایگان و به عشق
سـیـدالـشـهداء عـلـیـه السلامه🕌
🔥سریع عضو شو تا حذف نشده🏃♂😱
.
راه پاک کردن زنگار دل
🔰پيامبر خدا صلى اللَّه عليه و آله:
إنَّ لِلقُلوبِ صَدَأً كَصَدَإِ النُّحاسِ، فَاجلوها بِالاِستِغفارِ وتِلاوَةِ القُرآنِ.
🔰دل ها نيز همچون مس، زَنگار مى گيرند. پس آنها را با استغفار و تلاوت قرآن، جَلا دهيد
🌷@emam_zmn🌷
🔆آيت اللّه حائرى نمونه بارز فضيلت و تقوى
يكى از علماى برجسته و پارسا مرحوم آيت اللّه ، حاج شيخ مرتضى حائرى (قدس سره ) فرزند مؤ سس حوزه علميه حضرت آيت اللّه العظمى حاج شيخ عبدالكريم حائرى بود، وى روز 14 ذيحجّه سال 1334 ه ق در شهر اراك ديده به جهان گشود و در 14 اسفند 1364 اسفند برابر با 23 جمادى الثانى 1406 در سن 72 سالگى از دنيا رفت ، قبر شريفش در جوار مرقد مطهر حضرت معصومه (س ) در قسمت بالا كنار قبر پدرش آيت اللّه العظمى حاج شيخ عبدالكريم حائرى ، قرار دارد.
آقاى حائرى براستى مرد علم ، اجتهاد، كمالات معنوى و صفاى باطن بود، و بيش از پنجاه سال در حوزه علميه قم به تدريس و تربيت شاگرد در سطوح مختلف پرداخت و نقش بسزائى در پيشرفت حوزه در ابعاد مختلف داشت .
در فراز از اعلاميه امام خمينى (قدس سره ) در شاءن آيت اللّه حائرى چنين آمده : اينجانب از اوائل تاءسيس حوزه علميه پر بركت قم كه به دست مبارك پدر بزرگوارشان تاءسيس شد و موجب آنه همه بركات شد، آشنائى با ايشان داشته ، و پس از مدتى از نزديك معاشرت و دوست صميمى بوديم و در تمام مدت طولانى معاشرت ، جز خير و سعى در انجام وظائف علميه و دينيه از ايشان مشاهده ننمودم ، اين بزرگوار علاوه بر مقام فقاهت و عدالت ، از صفاى باطن به طور شايسته برخوردار بودند و از اوائل نهضت اسلامى ايران ، از اشخاص پيشقدم در اين نهضت بودند.
از شنيدنيهاى جالب اينكه : آيت اللّه حائرى 64 بار در عمر خود به مشهد براى زيارت قبر مطهر حضرت رضا (ع ) رفت ، و به نقل يكى از علماء فرمود: من در تمام اين 64 بار تقاضايم از امام هشتم (ع ) اين بود كه در سه جا به دادم برسد و مرا از وحشت خطير آن سه جا نجات دهد: 1. هنگام تقسيم نامه هاى اعمال و پريدن نامه ها به جانب راست يا چپ انسانها 2. روى پل صراط 3. كنار ميزان (سنجش اعمال نيك و بد).
چنانكه از خود امام هشتم (ع ) نقل شده فرمود: هركس از راه دور بيايد و مرا زيارت كند، در روز قيامت در اين سه مورد (فوق ) نزد او رفته و او را نجات مى دهم .
افراد موثّق نقل كردند كه ايشان فرموده بود: در آخرين سفرم به مشهد، امام رضا(ع ) (در خواب يا...) به اين مضمون به من فرمود: تو ديگر نيا، اكنون نوبت آمدن من نزد تو است و او از همين موضوع دريافته بود كه پايان عمرش نزديك شده است سلام بر او هنگامى كه زاده شد و مرد و زنده مبعوث خواهد شد.
🌷@emam_zmn🌷
شخصی به نام حسین تهرانی می گوید :
روزها در محله صابون پسخانه، اطراف خیابان مولوی در تهران، با یکی از دوستانم مینشستم و دستفروشی میکردم تا پول قمار شب را فراهم کنم.
یکی از روزها که مشغول این کار بودم جمعی از مردم سیاهپوش را دیدم که با سر دادن ذکر «لا اله الا الله» جنازهای را تشییع میکردند.
یادش آمد که هر کس در تشییع جنازهای شرکت کند حتی به اندازه چند قدم، از اجر معنوی این کار برخوردار میشود. پس پشت سر جمعیت به راه افتاد. کمی جلوتر، مردم جنازه میت را بر زمین گذاشتند.
حسین تهرانی سعید همراه مردم، کنار جنازه نشست و فاتحهای خواند. به محض تمام شدن فاتحه، حالش دگرگون شد. اما هنوز نمیدانست چه خبر است.
به سراغ کسب و کار دستفروشی رفت تا مطابق هر روز هزینه قمار را تأمین کند اما نه تنها رغبتی برای ادامه این کار نداشت، بلکه برنامه زندگیاش را به کلی دگرگون میدید.
به طرف جمعیتی که جنازه را تشییع میکردند برگشت و شنید که آن پیکر در حال تشییع، جسم مبارک «آقا شیخ مرتضی زاهد» است.
بعدها خودش درباره این ماجرا میگفت: «من از برکات جنازه شیخ مرتضی زاهد هستم که از جنازه او احیاء شدم.»
🌷@emam_zmn🌷
📌 انتشار روزنامه وقایع اتفاقیه
🔸 نخستین روزنامه ی فارسی زبان ایران وقایعِ اتّفاقیّه نام داشت. انتشار این روزنامه در سومین سال سلطنت ناصرالدین شاه قاجار و به دستور میرزاتقی خان امیرکبیر، صدر اعظم با کفایت آن دوره آغاز شد.
🔸امیرکبیر در دوره صدارت سه سال و سه ماهه خود، اصلاحات زیادی در زمینههای آموزشی، اجتماعی و سیاسی ایران آغاز کرد. امیرکبیر دارُالفُنون را بنیان نهاد، مسجد و مدرسه دینی ساخت، بستنشینی در بیوت علما و تعزیهخوانی را محدود و شورش بابیها را سرکوب کرد. او با دسیسه اطرافیان شاه از مقام خود برکنار و به کاشان تبعید شد و به دستور شاه به قتل رسید.
🔹 در دوران صدارت او روزنامه وقایع اتفاقیه نیز به چاپ رسید که مدیریت و سردبیری این روزنامه را بر عهده ی حاج میرزا تذکره چی گذاشت، ولی اخبار آن تحت نظارت امیرکبیر گردآوری می شد. چهل و یک شماره از این روزنامه در عصر صدارت امیرکبیر منتشر شد و چهل و نهمین شماره ی آن حاوی خبر قتل این شخصیت کاردان و میهن دوست بود.
🔹 هدف از انتشار این نشریه را «تربیت اهل ایران و استحضار و آگاهی آنها از امورات داخله و وقایع خارجه» ذکر کردهاند. مطالب نشریه چهار سرفصل داشت: «اخبار خود دارالخلافه»، «سایر بلاد ممالک محروسه» یا «اخبار ولایات»، «اخبار دول خارجه»، و «احوالات متفرقه». بعدها، به مناسبت سفرهای ناصرالدینشاه، سرفصل «اردوی همایون» به آن افزوده شد.
#تقویم_تاریخ
#ربیع_الثانی_۵
#وقایع_اتفاقیه
#امیر_کبیر
🌷@emam_zmn🌷
43.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 حق همیشه گرفتنی است؟
🔹 دکتر عزیزی، روانشناس
🌷@emam_zmn🌷