eitaa logo
امام حسین ع
22.2هزار دنبال‌کننده
414 عکس
2.1هزار ویدیو
2هزار فایل
کانال مداحی و شعر و سبک https://eitaa.com/emame3vom
مشاهده در ایتا
دانلود
نوحه؛ راه روشن.mp3
2.24M
علیه‌السلام 🔹راه روشن🔹 نام تو هم‌نام علی‌ست دین تو اسلام علی‌ست رسم تو رسم فاطمه‌ست ذکر هر هنگامه علی‌ست به عهدم به عشقت وفادارم امید زیارت به دل دارم مبادا نیایی به دیدارم، یا مولا «یا مولا، یا هادی» ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــ راه تو راهی روشن است شیعه در شوق رفتن است خط به خط نور جامعه روشنای راه من است به شوقت می‌آیم تو هادی باش در این ناامیدی منادی باش امام سپاهی جهادی باش، یا مولا «یا مولا، یا هادی» ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــ سامرا مسموم از ستم سامرا خاک رنج و غم سامرا شهری در سکوت سامرا حصر یک حرم بمیرم چه جایی حرم داری؟! تو در شهر غربت گرفتاری غریبی غریبی هنوز آری، یا مولا «یا مولا، یا هادی» شاعر: نغمه‌پرداز:
زمینه؛ هادی النقی.mp3
2.6M
علیه‌السلام 🔹هادی النقی🔹 هادی النقی اسمت ذکر روی لب ما بزم روضه‌ت سُرَّ مَن رَأی فدای غمت هادی النقی مثل دریاست جود و کرمت غربت پیداست توی حرمت فدای غمت تو نوری و من در بند شبم عادتُکُم الاحسان به لبم شفا رو از تو می‌خوام دلمو تا صحنت می‌رسونم اونجا زیارت‌نامه می‌خونم خدا رو از تو می‌خوام «یا هادی النقی مدد» ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ هادی النقی تیر غم به دل تو نشست سنگ غربت پرتو شکست فدای غمت هادی النقی بی‌تاب از این غصه و غمی دل‌خون از این همه ماتمی فدای غمت سامرا برات زندون عذاب دوباره امام و بزم شراب دوباره زخم زبون دوباره عطش از آتش زهر دوباره سکوت مردم شهر دوباره فصل خزون «یا هادی النقی مدد» شاعر: نغمه‌پرداز:
. از همه نام جهان بی سر و پا ما را بس بـهــره ی ما ز بــقـا روز لــقـا مــا را بـس ببریدم ز جهان و غم بی مقدارش لفظی از سوی تو ای یار (بیا) ما را بس تا سحر گردد همی لیل فراقی بر من دیده بر روی تو و شمّ صبا ما را بس به کجا من بروم با که بگویم دردم از دمت بازدمی حمد و شفا ما را بس محتضر گشته ام و سوی تو ام بسپارند وجه زیبای تو را قبله نما ما را بس عزم کویت به سرم بی سر و سامانم کرد گریه بر فرق تو و جام بلا ما را بس جز درت ما به کجا روی وفا اندازیم من و امثال مرا نام گدا ما را بس بهر تسکین دل غم زده ام میگویم غزلی بهر تو خود باش گوا ما را بس ما که از جمله خلایق همه روگردانیم جز نگاران که از آن جمله تو را ما را بس بی رمق گشته ام و خاطر من دلگیر است از سر کوی تو یک خاک عبا ما را بس .
@madaahi_99_۲۰۲۱_۱۰_۲۹_۱۲_۱۹_۴۰_۲۰۸.mp3
3.01M
‍ . من همونم همیشه از خودم فراری که جز شما نداره یاری اگه من رو به جا بیاری 🎙 #️⃣ #️⃣ #️⃣ من همونم همیشه از خودم فراری که جز شما نداره یاری اگه من رو به جا بیاری مهربونم بازم برات غزل سرودم نگی به یاد تو نبودم توی تموم تار و پودم من روز از خودت نرونم بذار عاشقت بمونم بذار تا نفس دارم از تو و خوبی هات بخونم خواهم رضای تو جانم فدای تو دلم میخواد که باشم با تو خسته ام از دنیا از این دو رنگی ها دلم میخواد که باشم با تو سلام زندگی سلام عشق من سلام علی حجة ابن الحسن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
. . ای اختر برج هدی روح طهارت آقا سلامی از دل و جان ها نثارت ای نام روح افزای تو هادی دل ها نامت علی، هادی است اسم مستعارت راه میان بُر را به دل ها باز کردی هر کس که دارد قصد پابوس و زیارت با این که دستت بسته امّا سفره داری از دور سائل را تو بنشانی کنارت حتی تو در تبعید گاها یاد مایی  هر روز می افتد به سمت ما گذارت گاهی گره کور است امّا می شود باز پیداست یار ماست قلب غم گسارت تو آن طبیب حاذق در بند هستی کز ظلم نامردان شده غربت دچارت غربت نه از دشمن که گاه از دوست دیدی یک ذرّه امّا کم نشد از اقتدارت چیزی نمی گفتی از سعایت های یاران شِکوه نکردی از عدوی بیشمارت حتّی حسن از مکر بد خواهان به سختی می آمد و یک لحظه می شد همجوارت در سامرا هر قومی از دشمن امان داشت زندانی زهرا ولیکن در قرارت با این که عالم تحت فرمان شما بود تحریم شد حتّی تو را باغ و بهارت در پادگان ها زندگی کردن محال است دشمن امیدی داشت زین طرح و حقارت می خواست دست آل زهرا را ببندد می خواست اصلاً محو سازد اعتبارت وقتی حریف پرتو نورت نمی شد دیگر بنا می کرد بر عترت جسارت ای سامرایت کربلای حضرت تو ای هم چو عمّه شد اسیری افتخارت از بس به یاد عمّه ات خون گریه کردی شد پلک چشمت زخم زان داغ و اسارت گاهی ندا می کردی ای جدّ غریبم جانم فدای خواهر شب زنده دارت گاهی که از دشمن اهانت می شنیدی یاد رقیّه یاد زینب بود یارت روزی که آن کذّابه آتش بر دلت زد با نام زینب خواست سازد بی قرارت کذّابه آنجا طعمه ی  درّندگان شد نفرین تو سوزاند او را در حرارت کذّابه ها این روزها هم نقشه دارند آن نقشه ای که شد پیاده در مزارت تهدید زینب را به سر می پرورانند جان رقیّه چاره ای کن بر تبارت صدبار آتش بر حرم افتاد بس نیست؟ آیا هنوز آن فتنه را داری نظارت؟ آری مگر شیعه بمیرد دسته جمعی تا باز هم تکرار گردد آن جسارت بالای گنبد پرچم سبز اباالفضل یعنی که اینجا علقمه با ذوالفقارت بر هر ضریحی پرچم سرخ حسینی یعنی که اینجا کربلای ما رهسپارت می خوانم اینک صاحب تیغ علم را با نهضتش آزاد سازد هر حرم را .
مداحی آنلاین - ای اختر برج هدی روح طهارت - حاج منصور ارضی.mp3
3.13M
🔳 (ع) 🌴ای اختر برج هدی روح طهارت 🌴آقا سلامی از دل و جانها نثارت 🎤حاج
. 💥سبک: 🎤مداح: 🏴 (ع) آه از غم گلدسته غربت نسیبم از دل شکسته گنبد و صحن غریبم دلتنگم آه ای سامرا، دلتنگ آن صحن و سرا ای کاش و میخواندی مرا ... با هر نسیم از صحن تو، عطر عجیبی میوزد از گوشه سرداب تو امن یجیبی میوزد ... دلتنگم آه ای سامرا ... شد آینه دار بقیع این صحن ویران از این جفا جان های ما گشته پریشان آه از ستم آه از جفا در حق آل مصطفی نفرین به قوم بی وفا ... نام تو سُرّ مَن رائ اما نشانت درد و غم آخر خدایا تا به کی زائر ندارد این حرم دلتنگم آه ای سامرا ... ابن الرضای ثانیِ هادیِ امت اذنی بده تا بی قرار آیم به سویت مولا امام عسکری بر این گدا بگشا دری اینک من و چشم تری ... خود توشه ی راهم بده بار گناهم را مبین بر اشک و آهم کن نظر روی سیاهم را مبین مولا امام عسکری ... 👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
. هشت سالت شد و امام شدی منبع فیض ناتمام شدی نه فقط دوست، بین دشمن هم صاحب لطف و احترام شدی هم به زهد و عبادت بسیار هم به علم و عمل به‌نام شدی مثل جدّت نبی امین بودی مثل جدّت علی گرام شدی مثل جدّت حسن کریمی تو با گداها چه خوش‌مرام شدی گر بخواهم تو را خلاصه کنم مظهر تام نُه امام شدی کوری چشم ابن‌أکثم‌ها صاحب برترین‌مقام شدی آنچه را در وجود خوبان است یک‌تنه صاحب تمام شدی خط‌به‌خط جامعه کلام خداست مظهرُالله فی‌الکلام شدی ای شکوه رفیع آزادی السلام علیک یا هادی دهمین پیشوای دین خدا پدر و مادرم فدای شما کوری آن‌که کرده بی‌ادبی نیست زیباتر از نقی لقبی دهمین کشتی نجات توئی روح قدقامت‌الصلاة توئی عشق در هاله‌ی پناه تو بود شیر هم عاشق نگاه تو بود ای امام غریب سامرا گفتم از مدح تو کمی،اما… عمرتو تا که رو به پایان شد دردلت روضه ها نمایان شد دردلت لحظه های آخر عمر کوهی از غصه ها وازغم هاست چه بگویم  ، خودت که میدانی زهر ارث سلاله‌ی زهراست در روایات ما چنین نقل است: که تو را برده اند بزم شراب شکر ، باتو نبوده در این بزم نه رقیه ، نه زینب و نه رباب شکرحق ، درمیان مردم شهر حرمت خانواده أت نشکست طفل شش ماهه أت نشد پرپر یا که شمری به سینه أت ننشست ساربانی نبود واز دستت کسی انگشتری نبرد آقا سرتوروی نیزه ها که نرفت خیزران بر لبت نخورد آقا بی کفن نیستی وشکرخدا پسرت هست تا کند کفنت گرچه با زهر کین شهید شدی تیرباران نشد ولی بدنت چه بگویم، که روضه بسیار است کار عالم بدون تو زار است دست ما را بگیر، گمراهیم از تو حُسن ختام می‌خواهیم .
. نماز شب سوم سلمان فارسی از پیامبر خدا(ص) نقل کرده است فرمود:👇👇 هرکه در شب سوم ماه رجب ده ركعت نماز بجای آورد ؛ و در هر ركعت ، يك حمد و سوره نصر را پنج مرتبه بخواند خداوند در بهشت قصری برای او بنا کند از کتاب معراج مؤمن .