امام صادق (ع):
در روز غدیر لازم است مؤمن پاکیزه ترین و فاخرترین لباس خود را بپوشد !🌿
#عید_غدیر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
وقتی رنج ها و غم و غصه ها شما را احاطه کرد، صدقه دهید، دلی را شاد کنید تا خداوند رنج هایتان را برطرف کند.
امام علی علیه السلام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❤️ غدیر روز بیعت با علی زمان است
سخنران استاد شجاعی
#امام_زمان
#عید_غدیر
سلام
صاحب الزمانیهای عزیز
برای شرکت در مسابقه پیام سنجاق شده را بخونید.
فقط تا ساعت ۱۲ امشب مهلت دارید شرکت نمایید.ممنون از اونهایی که شرکت کردند.خوش به سعادت تون.
فایلها بسیار مفید است حتما استفاده کنید
التماس دعا
🌹🌹از دیگر اثرات محبت به امام زمان ع) ، ایمنی از عذاب است .
انسان وقتی در دنیا به خاطر محبت اهل بیت و امام و اطاعت از آنان ، ایمن از شیاطین و آلودگی ها باشد و هنگام مرگ ، ایمن از ترس و اندوه باشد و در برزخ هم ، ایمن از غربت و وحشت و ظلمت باشد بی تردید در قیامت ایمن از هر نوع عذابی خواهد بود.
در روایتی مهم آمده که پیامبر ص) فرمودند :" در قیامت از سوی خداوند به حضرت فاطمه (س) خطاب میشود ." ای فاطمه از من بخواه تا به تو عطا کنم و از من درخواست کن تا تو را خوشنود سازم ."
فدای خانم زهرا س ) که میفرمایند:" از تو میخواهم که دوستدار من و دوستدار عترتم را به آتش عذاب نکنی ."
به فدای چنین خدایی که می فرمایند :
" ای فاطمه به عزت و جلال و عظمت مقامم سوگند، که من دو هزارسال پیش از آفرینش آسمانها و زمین به خود سوگند خورده ام که دوستداران تو و دوستداران عترتت را به آتش عذاب نکنم ." پس قدر محبت به امام را بدانیم و تا زمان داریم با جان و دل به این بزرگواران محبت و عشق بورزیم که اونها مدیون کسی نمی مانند. و حتما جبران میکنند. 🌹🌹
✍استاد #قرائتی:
امام مهدی (علیه السلام) «واسطه فیض» است. همانطور که یک لامپ کوچک نمیتواند مستقیماً به نیروگاه متصل شود و به یک ترانس نیاز دارد؛ ما هم نمیتوانیم فیض را مستقیم از خداوند متعال بگیریم و به واسطه نیاز داریم که این واسطه «امام» است.
بیُمنِهٕ رُزِقَ الوَریٰ... از برکت او، بندگان روزی یافتهاند...
📚تمثیلات مهدوی، ص۸۲ - دعای عدیله
سلام
ممنون از دوستان بزرگواری که در مسابقه شرکت نمودند.اجرتون با صاحب الزمان.
هر هفته با موضوعی در کنار شما هستیم.وهر ماه با خصایص اخلاقی یکی از معصومین علیهم السلام.
موضوع این هفته:فضایل اخلاقی امام جعفر صادق علیه السلام
معصومین علیهمالسلام ،همگی در تمام مناقب و فضایل پسندیده مشترک اند. آنان همه از یک نور و از یک طینت سرشته شده اند و هر کدام در برخورداری از صفات پسندیده سرآمد مردم روزگار خویش بوده اند اما از آنجا که مقتضیات هر دوره و بازنمودهای این صفات در ائمه، بر حسب اختلاف هر عصر و دوره، متفاوت است هر یک مناقب خاص خود را دارند. به عنوان مثال ظهور آثار شجاعت از امیر مؤمنان (ع) و فرزند بزرگوارش امام حسین (ع) همچون ظهور آنان در دیگر ائمه نیست. شجاعت علی (ع) با جهاد وی در رکاب پیغمبر (ص) و نبرد او با قاسطین و مارقین و ناکثین در روزگار خلافتش به ظهور رسید و شجاعت حسین (ع) نیز به هنگامی که دستور یافت با ستمگران به مبارزه برخیزد، آشکار شد. اما دیگر ائمه چون مامور به تقیه و مدارا بودند، بروز جاعت بدان گونه که در آن دو امام (ع) مشاهده شد، لزومی نیافت. اما با این وصف همه آنان در اینکه شجاع ترین مردم زمانه خویش بوده اند، مشترک اند. در عوض صفت علم در امام باقر (ع) و امام صادق (ع) بیش از سایر ائمه به چشم می خورد. زیرا شرایط آنان به گونه ای بود که در واپسین روزگار حکومتی می زیستند که به نابودی می گرایید و در همان حال حکومت دیگری می رفت تا جایگزین حکومت پیشین شود. اما صفت علم در تمام آنها مشترک است و آنان همگی داناترین مردم روزگار خویش بوده اند. همچنین نشانه های کرم و بخشش و فراوانی صدقات و آزاد کردن بندگان در برخی از ائمه نسبت به بعضی دیگر نمود بیش تری دارد چرا که از نظر مالی وسعت معیشت داشته اند و یا آنکه در زمان آنها تعداد فقرا بسیار بوده است. اما همه آنان در کرم و سخاوت سرآمد دوران خود به حساب می آمده اند. در برخی از ائمه نیز صفت عبادت از برجستگی بیش تری برخوردار است و این بدان خاطر بوده که اطلاع مردم از احوال آنان کمتر بوده و یا آنکه آن امام مدت اندکی در دنیا زیسته است. با این حال همه ائمه عابدترین مردم زمانه خویش به شمار می آمده اند. همچنین صفت حلم در برخی از ائمه بیش از سایر امامان در نظر جلوه می کند، چرا که ممکن است آن امام در طول زندگی خویش متحمل انواع آزار و اذیت شده و تحمل آن همه سختی و شکنجه خود به خود سبب بروز حلم بیش تری از سوی امام می گردد. اما با این وصف همه امامان از حلیم ترین مردم روزگار خویش محسوب می شده اند. اینک به بازگویی مناقب و فضایل امام صادق (ع) می پردازیم. مناقب آن حضرت بسیار است که به اختصار از آنها یاد می کنیم.
حافظ بن عقده زیدی در کتاب رجال خود نام راویان موثق آن حضرت را جمع آوری کرده و آنها را به چهار هزار نفر رسانده است. همچنین در مقدمه های پیشین قول محقق را در معتبر نقل کردیم که گفته بود: «علوم فراوان و ارزشمندی از ناحیه جعفر بن محمد نقل شده که عقول را به حیرت وا می دارد».
از جمله خصوصیات اخلاقی امام صادق(ع) زهد، انفاق، عبادت بسیار و تلاوت قرآن آمده است. در کافی آمده است، او شبها مقداری نان و گوشت و پول در کیسه میریخت و به صورت ناشناس به در خانه تهیدستان شهر میبرد و میان آنها تقسیم میکرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍀شنبه اول هفته تون منوربه ذکرالله
💚دلی که باذکر الله سبحان وتعالی
🍀آبادباشد
🍀مانندباغ سرسبز وشادابی است
🍀که انسان ازبودن درکنارآن لذت میبرد
🍀سبحان الله
🍀الحمدلله
🍀لااله الالله
🍀الله اکبر
🗞 گفتگوی امام صادق علیهالسلام و رسوایی #ابوحنیفه ..
✍ امام صادق علیه السلام رو کرد به ابو حنیفه و فرمود:
«شنیده ام که آیه :
✨ثم لتسئلن یومئذ عن النعیم؛
در روز قیامت به طور حتم از نعمتها سؤال میشوید (تکاثر، ۸)✨
را چنین تفسیر میکنی که "خداوند مردم را از غذاهای لذیذ و آبهای خنک مؤاخذه و بازخواست میکند."
ابوحنیفه گفت:
"درست است من این آیه را این طور تفسیر کردهام."
▫️امام فرمود:
«اگر مردی تو را به خانهاش دعوت کند و با غذای لذیذ و آب خنکی از تو پذیرایی کند و بعد برای این پذیرایی به تو منت بگذارد، دربارهی چنین کسی چگونه قضاوت میکنی؟»
ابوحنیفه گفت:
"میگویم آدم بخیلی است."
▫️امام فرمود:
«آیا خداوند بخیل است تا اینکه در روز قیامت در مورد غذاهایی که به ما داده ما را بازخواست کند؟»
ابوحنیفه گفت:
"پس مقصود از نعمتهایی که قرآن میگوید انسان مؤاخذه میشود چیست؟"
▫️امام فرمود:
«مقصود آن نعمت ولایت ما اهل بیت است. روز قیامت از ولایت ما قرار است سوال شود.»
📓مستدرک الوسائل ج ۱۶، ص۲۴۷
🔷🔶🔷🔶🔷🔶🔷🔶🔷🔶🔷🔶🔷