eitaa logo
دوستان امام زمان(عج)
423 دنبال‌کننده
4.9هزار عکس
3هزار ویدیو
41 فایل
اۍڪــاش‌ڪـه‌انتخاب‌مان‌مهدی‌بود هرپرسش و هرجواب‌مان مهدۍ بود شادمانترین مردم ،بهترین چیزها ندارند،بلکه بهترین برداشت از زندگی دارند. هر هفته با موضوعی اخلاقی ارتباط با مدیر @Y_a_r_a_h_m_a_n لینک کانال https://eitaa.com/joinchat/3961127018C539fa8bf02
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
| ✘ خانمای مسلمون از ترس مسخره شدن حجابُ انتخاب نمی‌کنن! غیرِ مسلمونا چنان بیدار شدن که بمحض فهم اسلام، سبک پوششون داره اسلامی می‌شه!
سلام امام زمانیهای عزیز به وجود شما افتخار می کنیم. با تشکر از همه کسانی که در کانال همراه ما هستند و تشکر ازحضور فعالتون در مسابقه ،چون جوایز به نیابت امام زمان عج هست،خیلی ارزشمند است.مبارکتون باشه اسامی برندگان مسابقه فرهنگی شماره ۴۰ نام و نام خانوادگی شغل تاریخ تولد نگار جعفری پور دانشجو ۱۳۸۲ مریم زارع زاده خانه‌دار ۱۳۶۱ محمد جواد جعفری پور بازنشسته ۱۳۵۹ مریم تکلوی بختیاری خانه‌دار ۱۳۵۵ امیررضا نصرالله زاده دانشجو ۱۳۸۰ فاطمه کریمی خانه‌دار ۱۳۷۴ نرگس آذرنیا خانه‌دار ۱۳۴۱ مصطفی کمالی زارچ آزاد ۱۳۵۳ زهرا عرب خانه‌دار ۱۳۶۶ سهیلا تشرفی خانه‌دار ۱۳۵۳ داوود رهبر فرهنگی ۱۳۴۱ فاطمه تیموری خانه‌دار ۱۳۷۴ برندگان مسابقه عکس کارت ملی وشماره کارت خودشون را برای ماارسال نمایند. 👇 @Y_a_r_a_h_m_a_n نظر،پیشنهاد وانتقادی دارید بفرمایید. لطفاً در موردمطالب کانال ،مسابقه وبرگزاری آن نظرتون را بفرمایید. خدایا شکرت که هر لحظه مرا به مسیر درست و راه راست هدایت می‌کنی
سلام دوستان عزیز شرکت کننده در مسابقه ،بسیار عالی وبا دقت جواب دادید ،چه کسانی که اسمشان در قرعه کشی درآمده وچه بقیه شرکت کنندگان،اجرتون با صاحب الزمان عج
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
جواب صحیح سؤالات👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
سلام امام زمانیهای عزیز از اینکه در مسابقه شرکت نمودید ممنونیم اجرتون با صاحب الزمان عج طبق معمول بعد از هر مسابقه در ماه موضوع هفته ،سیره اخلاقی یکی از چهارده معصوم می باشد. موضوع این هفته:سیره اخلاقی حضرت امام حسن علیه السلام است.
حسن بن علی نخستین فرزند امام علی(ع) وفاطمه زهرا(س) و نخستین نوه پیامبر(ص) است. بنابر گزارش‌های تاریخی، نام «حسن» را پیامبر(ص) برای او برگزید و او را بسیار دوست داشت. او هفت سال از عمر خود را با پیامبر(ص) همراه بود و در بیعت رضوان و ماجرای مباهله با مسیحیان نجران حضور داشت.
فضایل امام حسن(ع) در منابع شیعه و اهل سنت آمده است. او یکی از اصحاب کسا است که آیه تطهیر درباره آنان نازل شد و شیعیان آنان را معصوم می‌دانند. آیه اطعام، آیه مودت، و آیه مباهله نیز درباره او و پدر و مادر و برادرش نازل شده است. او دو بار تمام دارایی‌اش را در راه خدا بخشید و سه بار نیمی از اموالش را به نیازمندان داد. گفته‌اند به سبب همین بخشندگی‌ها، او را «کریم اهل بیت» خوانده‌اند. او ۲۰ یا ۲۵ بار پیاده به حج رفت.
حجت الاسلام ناصر رفیعی با موضوع خصوصیات اخلاقی امام حسن مجتبی (ع)، از خصوصیات امام حسن مجتبی (ع) این بود که چهره اش مانند چهره ی انبیاء بود، عظمت و ابهتش مانند پادشاهان بود. پیامبر اکرم (ص) به اشکال مختلف به حسنین احترام می کردند و با این کار سعی بر این داشتند که به دیگران بفهمانند که حسنین دارای حرمت و احترام هستند.
امام حسن مجتبی (ع) می فرمایند: هر کسی سه کار انجام بدهد، روز قیامت با انبیاء و شهدا محشور می شود. کسی که به درد مردم برسد، با پولش، با آبرویش و با حرفش. امام دو جور داریم. امام حق و امام باطل. اگر خلق و خوی ائمه در جامعه جاری و ساری می شد، بسیاری از درگیری های خانوادگی و زن و شوهری از بین می رفت. حلم و بردباری 5 جا خودش را نشان می دهد. 1. انسان عزیزی که خوار بشود. 2. انسان راستگویی که حرف حقش را قبول نمی کنند. 3. انسانی که مردم را به حق دعوت می کند اما مردم آن را خوار می شمارند. 4. انسانی که بدون جرم و گناهی اذیتش کنند. 5. انسانی که حقش را بخواهد اما منکرش بشوند. یکی از صفاتی که باعث آقایی و باعث رشد انسان در زندگی می شود حلم و بردباری است.
امام حسن مجتبی (ع) نسبت به دردمندان و تیره بختان جامعه بسیار دلسوز بودند و با خرابه ‌نشینان دردمند و اقشار مستضعف و کم‌درآمد همراه و همنشین می‌شدند و دردِ دلِ آن‌ها را با جان و دل می‌شنیدند و به آن ترتیب اثر می‌دادند، و در این حرکت انسان‌دوستانه جز خداوند را مدنظر نداشتند. هیچ فقیر و مسکینی از در خانه حضرت ناامید برنگشت و حتی خود ایشان به سراغ فقرا می‌ رفتند و آن‌ها را به منزل دعوت می ‌کردند و به آن‌ها غذا و لباس می‌دادند.