أنس بن مالک (خادم آن جناب) مى گوید: رسول خدا (صلى الله علیه وآله) فرمودند: «مورچه را نکشید»! هم چنین در روایت معتبرى نقل شده است که: پیامبراعظم، نهى فرمود از این که آن چه را مورچه با دست و دهان حمل مى کند، بخورند.
مالک بن أنس نوشته است که پیامبر (صلى الله علیه وآله) با این که کشتن زنبور را جایز مى دانست، اما دوست نداشت که لانه آن ها را با آتش بسوزانند.
باز آن رسول رحمت (صلى الله علیه وآله) از آزار و شکنجه حیوان با آتش نهى نمود و فرمود:
هیچ کس نمى تواند با آتش، دیگرى را شکنجه و عذاب نماید، مگر خدا. بنابراین، سوزاندن حیوان با آتش جایز نیست.
آن رسول رحمت (صلى الله علیه وآله)، شخصى را دید که گوسفندى را خوابانیده و در حالى که پا بر گلوى او نهاده، کارد را تیز مى نماید و گوسفند به او نگاه مى کند. حضرت به آن شخص فرمود: «مى خواهى او را ذبح کنى یا دو بار او را بمیرانى؟!»
پیامبر اسلام، یک اعرابى را دید که با عصا گوسفندان خود را مى زد، فرمود: « او را بیاورید؛ اما او را نترسانید»! وقتى که او را آوردند، به او فرمود: « گوسفندان را با عصا مزن، بلکه به رفق و نرمى، آن ها را پیش و پس کن».
موسى بن جعفر به نقل از پدران بزرگوارش(علیهم السلام) مى فرماید که رسول خدا(صلى الله علیه وآله)از کنار گروهى عبور کرد. آن گروه، مرغ زنده اى را در یک جاى بلندى بسته بودند و با تیر و کمانْ به آن تیر اندازى مى کردند! آن رسول رحمت (صلى الله علیه وآله) تا این صحنه را مشاهده کرد، فرمود: اینان، کیانند؟! خدا لعنتشان کند!
طبق روایت دیگرى آن جناب فرمود:
زنى تشنه از راهى مى گذشت، چاهى دید. داخل آن شد، آب نوشیده و بیرون آمد. در کنار چاه، سگى را دید که از تشنگى له له مى زد. با خود گفت: حال این سگ، چون حالِ من است. به داخل چاه برگشت، کفش خود را پر آب کرد و به دهان سگ گرفت تا سیراب شد. خداوند به سبب این عمل، او را آمرزید.
💫🕊
#سلام_امام_زمانم ❣
هیئٺ تمام شد
همہ رفتند
و تو هنوز
بالاے تل نشستـہ
و خون گریـہ میكنى😭
🖤 آجرڪ الله یا صاحبالزمان
آری ، سالهاست صبح و شب خون گریه میکنی...
و در انتظار ۳۱۳ علمدار که عباسوار یاری ات کنند تا بیایی و ندا دهی:
الا یا اهل العالم، انَّ جدّی الحسین قَتلوه عطشانا💔
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
@asrar_teb_eslami
🏴🏴🏴🏴
🍁🍁 صبحمون رو با سلام و ابراز همدردی در مصیبتش ، با عزیزترین شخص عالم ، اماممون ، شروع کردیم و در محضرش زانو زدیم و پیمانی دوباره بستیم . در دعای روز یکشنبه خدایا به تو پناه می آورم از ستمکاری و دشمنی و از دگرگونیهای زمانه و پیاپی اندوهها و پیشامدهای شب و روز ..، در زیارت امروز از شاخص ترین زوج عالم میخواهیم که خانواده ما رو همچون خانواده خودشون در مسیر حق و حقیقت قرار دهند.🍁🍁
🌹🌹 فایده و اثر دعا و زیارت
۴- عنایت و توجه امام برای دعا کننده :
قرآن می فرماید :" پس هرگاه به شما تحیت گویند پاسخ انرا بهتر از آن بدهید یا لااقل به همان گونه پاسخ گویید.
تحیت به معنای دعا برای حیات دیگران است ولی معمولا این کلمه هرنوع اظهار محبتی را که افراد در سخن یا عمل نسبت به دیگری انجام می دهند شامل میشود که روشن ترین نمونه ان سلام کردن است .
بنابراین دعا کردن برای امام و سلام دادن به حضرتش تحیتی است که به محضر نورانی اش تقدیم می شود و به یقین ، امامطبق دستور قرآن ، دعا کننده را بهتر از دعا و سلام او مشمول عنایت و لطف خدا گونه خود قرار می دهند.
روایت شده که روزی یکی از کنیزان امام حسین ع) شاخه گلی را به محضر آن حضرت تقدیم کرد.امام حسین در برابر این هدیه ، آن کنیز را آزاد فرمود. شخصی از روی تعجب به امام گفت : " آیا در مقابل یک شاخه گل کم ارزش ، او را آزاد میکنید ؟ " امام ع) فرمودند :" خداوند اینگونه ما را تربیت کرده است." و سپس آیه بالا را تلاوت فرمود.
آری اینچنین است امام در پاسخ گویی به لطف دیگران ، نه به هدیه و لطف ناقص افراد ، بلکه به کرم و بزرگی خود نگاه میکند . بنابراین همیشه آنها که تحیتی گرچه اندک ، به محضر امامکریمان عالم میفرستند از عطای شاهانه او برخوردار می شوند.🌹🌹