برکت و روزی:
💠 #قسمت_الهی
🔹امام علی علیه السلام:
کسى که به قسمت و بهره خود از روزی الهى اطمینان داشته باشد، خدا را در مورد روزى خود متّهم نمی کند.
📚غررالحکم/ج1/ح3587
✍🏼 خداوند عادل و روزی دهنده بندگانش است و قبل از خلق بندگانش روزی آنها را مقدر کرده است. کسی که به این مسئله ایمان داشته باشد، هیچ گاه در مشکلات زندگی بی تابی نمی کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه این کلیپو دیدی منقلب شدی برا ما هم دعا کن
بسیار زیباست.التماس دعا 😭
با ذکر صلوات
اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
📚حکایتی پندآموز
🎧استاد برجسته اخلاق آیت الله فاطمی نیا میفرمودند:
🌷شخصی گرفتاري و مشکل مهمی برایش پیداشده بود.
کسی به او عملی یاد داده بود که چهل روزانجام دهد تا مشکلش حل شود. عمل را انجام میدهد و چهل روز تمام میشود اما مشكل برطرف نميشود.
میگوید : روزی اضطرابی دردلم افتاد و از منزل خارج شدم، پیرمردی به من رسید و گفت: آن مرد را میبینی (اشاره کرد به پیرمردی که عبا به دوش داشت و عرقچین سفیدی بر سر) ؛ گفت : مشکلت به دست او حل ميشود!
(بعدا معلوم شد که آن شخص آقاشیخ رجبعلی خیاط است)
.
آقاشیخ رجبعلی آدم خاصی بود، خدا به او عنایت کرده بود.
مجتهدین خدمت او زانو میزدند و التماس میکردند نظری به آنها بکند!
میگوید: خودم را باسرعت به شیخ رساندم و مشکلم را گفتم!
تا سخنم تمام شد گفت :
چهار سال است که شوهر خواهرت مرده و تو یک سری به خواهرت نزده ای! توقع داری مشکلت حل شود!؟
میگوید: رفتم به خانه ی خواهرم ، بچه هایش گریه کردند و گله کردند؛ بالاخره راضیشان کردم و خوشحال شدند و رفتم.
🌙 فردا صبح اول وقت مشکلم حل شد.
در حالی که پیامبر صلی الله علیه و آله میدان جنگ بود، عربی به محضر او رسید و رکاب شترش را گرفت و گفت : یا رسول الله، عملی را به من بیاموز که سبب رفتنم به بهشت گردد. حضرت فرمود: با مردم آن گونه رفتار کن که دوست داری با تو آن گونه رفتار کنند، و از رفتار با آنها که خوشایند تو نیست، بپرهیز.
پاداش زنان
پیامبر صلی الله علیه و آله در باب جهاد و پاداش مجاهدان سخن می گفت. در این بین، زنی بپاخاست و پرسید: آیا برای زنان هم از این فضیلت ها بهره ای هست ؟ رسول خدا صلی الله علیه و آله فرمودند: آری، از هنگامی که زنان باردار می شوند، تا لحظه ای که کودکان خود را از شیر باز می گیرند، همانند مجاهدان در راه خدا پاداش می برند. و اگر در این فاصله، اجل آنان فرا رسد و مرگ ایشان را دریابد، اجر و منزلت شهید را دریافت خواهند کرد.
هدایت شده از کانال سخنان ناب بزرگان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 استاد مسعود عالی
🔹 چگونه به آرامش برسیم؟(۱)
@sedaye_aali_rafiei
یک جرعه معرفت:
🍃 آیت الله بهجت رحمه الله علیه:
✍🏼 ائمه اطهار (علیهم السلام) دعاها را در اختیار ما گذاشته اند تا ما را غرق در نور ببینند.
خدا می داند همین عبادتهای ساده و مختصر اگر از اهلش صادر شود، چه اثرها دارد.
اگر انسان تکالیفش را رعایت کند، از فرشته بالاتر است، و دیگر غصه نباید بخورد.
May 11
نماز شب سی ام ماه رجب👇
🌟هر کس در شب سی ام ، ده رکعت نماز ( 5 نماز دو رکعتی )بخواند ،در هر رکعت یک بار سوره حمد و ده بار سوره توحید،
خداوند در بهشت فردوس هفت شهر به او عطا مىكند و از قبر در حالى كه صورتش همانند ماه شب چهاردهم مىدرخشد بيرون مىآيد و همانند آذرخش گذرا از [پل] صراط مىگذرد و از آتش جهنم نجات مىيابد.
وقت خواندن این نماز در کل شب است یعنی از بعد از خواندن نماز مغرب تا اذان صبح لازم نیست این ده رکعت را یکجا و پشت سر هم بخوانیم بلکه اگر کسی با فاصلهی زمانی نیز بخواند اشکالی ندارد و هر تعداد رکعت خوانده شود ،به اندازه همان ثواب میبریم و ایرادی ندارد.
از خداوند متعال می خواهیم توفیق خواندن این نماز را به همه ما عنایت فرماید ان شاء الله
✨پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله:
«به راستی نوزادى كه در امّت من متولّد شود، براى من از آنچه خورشيد بر آن می تابد، محبوب تر است»
📚 وسائل الشیعه،ج۱۷، ص۱۳۷
رسالت پیامبر اکرم(صلی الله علیه وآله)، یک رسالت جهانی و برای همه مردم دنیاست. پیامبر(صلی الله علیه وآله) از همان روزهای اوّل بعثت اعلام کرده بود که به زودی رسالت در همه جا گسترده خواهد شد و گنج های قیصر و کسرا به زیر سلطه اسلام درخواهد آمد.
هنگامی که اسلام در سرزمین حجاز به اندازه کافی نفوذ کرد، پیامبر(صلی الله علیه وآله)، نامه های متعددی برای زمام داران بزرگ آن عصر فرستاد و در قسمتی از این نامه ها، به قدر مشترک میان ادیان آسمانی، یعنی «توحید» دعوت نمود.
تمایل شدید پیامبراکرم(صلی الله علیه وآله) به انعقاد پیمان های همکاری و صلح
با مطالعه سیره زندگی پیامبر اکرم(صلی الله علیه وآله) به روشنی می توان دریافت که چگونه در فرهنگ بعثت، انسان ها محور احترامند. هر قبیله جایگاه بایسته خود را می یابد، به آزادی انسان توجّه شده است و برای زورگویی و تحمیل جایی نیست. آن حضرت تمایل داشت با انعقاد و پیمان ها و تأکید به همه در لزوم وفای به قراردادها، زمینه های تیرگی روابط و فلسفه جنگ و ستیز از بین برود.
شخصی (یهودی ) آمد خدمت رسول اکرم (ص ) و مدعی شد که من از شما طلبکار هستم و الان در همین کوچه هم بایستی طلب مرا بدهید.
پیامبر فرمودند: اولا که شما از من طلبکار نیستید، ثانیا اجازه بدهید که من بروم منزل و پول برای شما بیاورم. پول همراه من در حال حاضر نیست.
مرد یهودی گفت: یک قدم نمی گذارم از اینجا بردارید. هر چه پیامبر (ص ) با او نرمش نشان دادند، او بیشتر خشونت نشان می داد تا آنجا که عبا و ردای پیامبر را گرفت و دور گردن پیچید و کشید، که اثر قرمزی آن، در گردن مبارک پیامبر بجای ماند و حضرت می خواستند به مسجد بروند. مسلمین دیدند یک یهودی جلو رسول الله (ص ) را گرفته است. مسلمین خواستند او را کنار بزنند و احیانا او را کتک بزنند. حضرت فرمود: نه من خودم می دانم با رفیقم چه بکنم. شما کاری نداشته باشید آنقدر نرمش نشان دادند که مرد یهودی اسلام آورده و در همان جا شهادتین را به زبان جاری کرد. و گفت: اشهد ان لا اله الا الله و اشهد انک رسول الله. شما با چنین قدرتی که دارید، این همه تحمل می کنید. و این تحمل یک انسان عادی نیست. و شما مسلما از جانب خداوند مبعوث شده اید.
جٵݩم فدٵے مھدے(عج):
#سلام_امام_زمانم🥀
🌱السَّلامُ عَلَيْكَ يَا سَبِيلَ اللّٰهِ الَّذِي مَنْ سَلَكَ غَيْرَهُ هَلَكَ
🌱سلام بر تو ای راه خدا که هر که جز آن پیمود هلاک شد
🥀سلام بر امامی که همه ی راه های هدایت از شاه راه هدایت او میگذرد و بدون راه او هر راهی گمراهی است..
📚فرازی از زیارت سرداب مقدس..
⊰✾✿✾⊱━━─
🥀#مولای_من
ای بهترین بهانہ خلقت ظہور کن
صحن نگاه چشم مرا پر ز نور کن
آقا بیا و با قدمی گرم و مہربان
قلب خراب و سرد مرا گرم شور کن
صبر و قرار رفته ز دلہای عاشقان
با دسٺ عشق آتش دل را صبۅر کن
تویی تمام امیدم، تویی نوا و نویدم
تویی که جلوه احسان، بیا گل نرگس
#اللهمعجللولیکالفرج
💢اگر ما کاری از دستمان بر نمی آید برای امام زمان انجام دهیم، فقط در جبهه اهل حق بایستیم، اصلا حضور داشته باشیم. مجالس امام زمان عج را گرم کنیم. این حداقل کاری است که می توانیم انجام دهیم.
🔺در برپایی این مجالس سه حالت می توانیم داشته باشیم:
یا مجری و برپاکننده مراسم باشیم
یا شرکت کننده در مراسم باشیم
یا اگر بنا به شرایط خاص، نه بانی هستیم و نه شرکت کننده، حداقل با اموالمان می توانیم به این موضوع کمک کنیم، که مجالس امام زمان عج رونق بگیرد.
🔸آیت الله قاضی در وصیتنامه اش ذکر کردند که در منازلتان مجلس بگیرید، هر چند اگر این مجالس با جمعیت کم و محدود باشد. سرّ خاصی است در این مطلب که منافع فراوانی برای ما دارد.
به ویژه این دوره که مجالس امام زمان در اولویت است و باید این مجالس را برپا کرد و الان دوره ای است که می شود با کمک همین مجالس مردم را به سمت امام زمان دعوت کرد، آن هم در دوره مظلومیت امام زمان عج.
💠در مقدمه کتاب صحیفه مهدیه، این مکاشفه را نوشته: حضرت امام حسین (ع) در عالم مکاشفه به یکی از علمای قم فرمودند: «مهدی ما در عصر خودش مظلوم است، تا می توانید درباره آن حضرت سخن بگویید و قلم فرسایی کنید. آنچه درباره شخصیت این معصوم بگویید، درباره همه معصومین گفته اید.» و در خاتمه می گوید: «باز تاکید می کنم درباره مهدی ما زیاد سخن بگویید و بنویسید مهدی ما مظلوم است.»
بیش از آنکه گفته شده و نوشته شده باید در مورد حضرت نوشت و گفت.
◽️مجالس امام زمانی در کشور ما برخلاف مجالس امام حسینی بسیار کم است.
👈بیایید این امر را زنده کنیم و برای مهدی فاطمه مجلس بگیریم، که این کار باعث می شود دوستداران و یاوران امام زمان بیشتر و بیشتر بشوند و با این عمل به امر ظهور کمک کرده ایم که یکی از وظایف ما نسبت به امام عصر ارواحنا فداه است.
✨بر چهره دلربای مهدی عج صلوات✨
اللهم صل علی محمد وآل محمد:
از امام صادق (ع) سوال شد : يَابنَ رسول الله بهترين اعمال در اين ماه چيست؟
فرمود: صدقه و استغفار، هركه در ماه شعبان صدقه دهد حق تعالي آن را رشد و نموّ دهد همان گونه كه يكي از شما بچّه شترش را رشد مي دهد، تا آن كه در قيامت، درحالي كه به اندازه ي كوه احد شده باشد به صاحبش بازگردد.
خودسازی:
خودسازی(نگران)
امام صادق(ع):
انسان با ایمان همواره از دو چیز نگران است، از گناهان گذشته خود که نمى داند خدا با او چگونه رفتار مى کند، و از عمر باقیمانده که نمى داند چه خواهد کرد. اصول کافى/ج2/ص7.
آن کسى که این دو احساس را دارد همواره به فکر جبران کوتاهى هاى گذشته و پیدا کردن بهترین راه ممکن براى استفاده از فرصت هاى باقیمانده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ویژه آغاز ماه شعبان
توصیههای جدید رهبرانقلاب درباره استفاده از ماه شعبان
سوالی که رهبرانقلاب از امام خمینی(ره) درباره اینکه «شما کدام دعا را بیشتر دلبستهی آن هستید؟» پرسیدند
رفتار با مردم
در حالى که پیامبر صلى الله علیه و آله میدان جنگ بود، عربى به محضر او رسید و رکاب شترش را گرفت و گفت : یا رسول الله، عملى را به من بیاموز که سبب رفتنم به بهشت گردد. حضرت فرمود: با مردم آن گونه رفتار کن که دوست دارى با تو آن گونه رفتار کنند، و از رفتار با آنها که خوشایند تو نیست، بپرهیز.
حب على علیه السلام
رسول خدا صلى الله علیه و آله فرمود: در شب معراج هنگامى که مرا به آسمان مى بردند، به هر جا مى رسیدم، دسته هایى از فرشتگان با اظهار شادى و شادمانى به دیدارم مى آمدند، تا اینکه به جایى رسیدم که جبرئیل به همراه جمعى از فرشتگان به استقبالم آمدند. آن روز جبرئیل سخنى شنیدنى گفت : اگر امت تو بر دوستى و مهر على علیه السلام اجتماع مى کردند، خداوند متعال آتش جهنم را نمى آفرید.
دفاع از آبروى مؤمن
ابوالدردأ گوید: مردى در محضر رسول اکرم صلى الله علیه و آله آبروى کسى را دستخوش بدگویى قرار داد، دیگرى در مقام دفاع برآمد، رسول خدا صلى الله علیه و آله فرمودند: هر کس از آبروى برادر دینى خود دفاع کند، حجاب و پرده اى از آتش براى او خواهد بود.
رأفت با حیوانات
عبدالرحمان بن عبدالله، اظهار مى دارد: در حال مسافرت، در خدمت پیامبر صلى الله علیه و آله بودیم. چشم به حمره اى (پرنده اى همانند گنجشک ) افتاد که دو جوجه با خود داشت. ما جوجه هایش را برداشتیم. حمره آمده، در اطراف ما بال و پر مى زد. هنگامى که رسول اکرم صلى الله علیه و آله مطلع گردید فرمود: چه کسى نسبت به فرزند این پرنده، مرتکب خلاف شده، فرزندش را به وى برگردانید.
ریزش گناهان
سلمان مى گوید: در محضر حضرت رسول صلى الله علیه و آله در سایه درختى به سر مى بردیم. آن حضرت شاخه اى از آن درخت را گرفت و آن را تکان داد، برگهاى آن ریخته شد. حضرت رسول صلى الله علیه و آله به حاضران فرمودند: آیا از من نمى پرسید این چه کارى بود که کردم ؟ گفتم : اى رسول خدا، علت این کار را به ما خبر بده، فرمودند:
ان العبد المسلم اذا قام الى الصلاة تحتاتت عنه خطایاه کما تحتاتت ورق هذه الشجرة.
یعنى همانا بنده مسلمان هرگاه به نماز ایستاد، گناهان او مى ریزد، همان گونه که برگهاى این درخت مى ریزد.
رعایت حال مردم
از معازبن جبل روایت شده است که گفت : رسول اکرم صلى الله علیه و آله مرا به یمن فرستاد. و به من فرمود: اى معاذ! هرگاه فصل زمستان فرا رسد، نماز صبح را در آغاز طلوع صبح بجا آور، و قرائت را به اندازه طاقت و حوصله مردم، طول بده و آنان را خسته مکن. و در موسم تابستان، نماز صبح را در روشنایى فجر، اقامه کن. چه اینکه شب، کوتاه است. و مردم نیاز به استراحت دارند. آنان را واگذار تا نیاز خود را برطرف نمایند.
دعا براى میزبان
جابربن عبدالله گفت : ابوالهیثم غذایى پخت و رسول خدا صلى الله علیه و آله و یارانش را به خوردن آن دعوت کرد و چون اصحاب از خوردن غذا فارغ گشتند. رسول خدا صلى الله علیه و آله به یارانش فرمود: به برادر میزبانتان ثواب برسانید. عرض کردند: ثواب رسانیدن به او چگونه است ؟
فرمودند: هنگامى که کسانى به خانه مردى داخل شدند و غذایش را خورده و نوشیدنى هایش نوشیده شد و براى او دعاى خیر کردند. همین کار موجب ثواب رسانیدن به او خواهد شد.