❓❓آيا در زمان امام مهدی علیه السلام ارتباط با كرات آسمانى برقرار خواهد شد و دانش فضائى مورد استفاده قرار مى گيرد؟
✅چنان كه مى دانيد بشر پس از چندين هزار سال سعى و كوشش در راه تجربه و شناخت طبيعت جهان و پس از قرنها آزمايش و تفكّر و عمل و تحمّل مشقّت و رنج و تعب و قربانى دادن و صرف هزينه هاى سنگين و تربيت هزاران دانشمند و متفكّر و آزمايش گر در طول قرون و اعصار و در علوم و فنون مختلف نتايج و حاصل كشش و كوششها و تلاش هاى خويش را به انسان هاى بعد از خود و آيندگان سپردند و رفتند.
✅فراموش نشود در اين راستا، به خصوص طبيعى دانها و شيمى دانها و ستاره شناسان و صاحبان رصدخانهها و در نهايت صدها دانشمندان مسلمان و غير مسلمان؛ امثال خواجه نصيرالدين طوسى و زكريّاى رازىها در كشف راز و رمز جهان خلقت، زحمت كشيده و فتح الباب نموده و چكيده پيگيرى هاى طاقت فرساى خود را به نسل هاى بعد تحويل دادند و به جهان باقى شتافتند.
✅اكنون چند سالى بيش نيست كه انسان مسأله سفر به فضا و نقل و انتقال هاى كيهانى و آسمانى، آن هم به صورت ابتدايى و بسيار محدود را آغاز نموده و رسيدن به آن را از اهداف خود قرار داده اند.
✅پيش از اين، سخنى از سفر انسان به آسمانها و عملى ساختن آن در جوامع بشرى مطرح نبود، بلكه سفر به آسمان و گذر از ضخامت آنها را موجب (خرق والتيام) و شكافته شدن و به هم ريختن نظام آفرينش و در نهايت محال و كفر مى دانستند.
✅چون اطلاعات كيهان شناسى آن روز در محور هيأت (پوست پيازى) بطلميوس دور مى زد كه گاليله و امثال او را بالاى چوبه دار برد و يا در آتش سوزاند و تبديل به خاكسترشان كرد.
✅در اصل آنان فضا و كيهان را چيزى قابل مسافرت نمى دانستند، آن هم در مراكز تمدن آن روز نه جاهايى مانند شبه «جزيرة العرب».
✅در چنين جوّى و با معلومات ابتدايى و يا حتى نبودن كمترين دانشى در آن روزها، ناگهان مسأله سفر به آسمانها و ابزار و وسايل و اسباب آن مسافرتها و رفتن به كرات ديگر به سادگى و صراحت از حلقوم مبارك شخصيّت آسمانى و شماره يك جهان آفرينش، حضرت محمّد بن عبداللَّه صلى الله عليه و آله مطرح و با عبارت رساى «اى گروه جن و انس! اگر مى توانيد از مرزهاى آسمان هاو زمين بگذريد، پس بگذريد ولى هرگز نمى توانيد، مگر با تسلّط كامل و (نيروى فوق العاده) »امكان مسافرت به آسمانها و مجوّز سفر فضايى را صادر و اعلان نمود و همه معادلات آن زمان را به هم ريخت و افكار آگاه را به مسايل بنيادين و زير بناهاى اساسى متوجّه ساخت.
✅بنازم به اين دين و صاحب اين آيين كه پس از گذشت بيش از هزار و چهارصد سال از اين اعلان هنوز بشريّت مى خواهد به پلّه نخست بيش از ميلياردها پله هاى آن قدم بگذارد.
✅به چند سخن از گفتارهاى خارق العاده و اعجاز برانگيز با بررسى آگاهانه در مورد موضوع سؤال و عصر «قائم آل محمّد عليهم السلام» توجّه نماييد.
⭕️۱- شكافنده علوم امام باقر عليه السلام فرمود: مهدى عليه السلام بر مركب هاى پر صدايى كه آتش و نور در آنها تعبيه شده است سوار مى شود و به آسمانها همه آسمانها سفر مى نمايد.
⭕️۲- در روايتى از روايات معراجيّه خطاب به پيامبر اكرم صلى الله عليه و آله فرمود: اى محمّد! من به دست آخرين وصىّ تو زمين را از وجود دشمنان خود پاك خواهم ساخت و حكومت شرق و غرب عالم را به او خواهم داد و البته بادها را مسخّر او خواهم نمود، ابرهاى (تندر آگين) سخت را به او ذليل (و رام) خواهم ساخت و حتماً او را به اسباب بالا مى برم و با لشكر خود او را نصرت و با فرشته هايم او را مدد (ويارى) خواهم كرد. »...
✅سخن از آسمانها و به صورت جمع است، نه آسمان اوّل و يا كوچك ترين خانواده (منظومه شمسى) و يكى دو تا از اعضاى آن خانواده ماه و مرّيخ و زهره.
در هر دو روايت سخن از ابر سختى كه رعد و برق و صاعقه دارد به آسمانها خواهد رفت و... به ميان آمده است؛
✅بسيار مناسب است كه اين تعبير كنايه از مركبى باشد از نوع مركب هاى فضا پيماى جديد، يا مركبى سريع تر و مهم تر و پیشرفته تر كه بعدها ساخته خواهد شد و يا خود امام دستور ساخت آن را صادر خواهد نمود.
#پرسش_مهدوی
#حکومت_مهدوی
#امام_زمان
📚 پرسش و پاسخ درباره ی امام زمان
✍محمد امینی گلستانی
@mahdimontazeremast
✅اگر هم ابر طبيعى منظور باشد، اهميّت خارق العاده بودن آن را روشن مى كند و تعبير به «اسباب السّموات» نيز كه در هر دو روايت آمده است، شايسته دقّت بسيار است؛ زيرا اين تعبير صرفاً در مورد سفر به آسمان به كار مى رود چنان كه در قرآن كريم در اين سوره ها: حج آيه ۱۵، و ص آيه ۱۰ و غافر آيه ۳۷- ۳۶ آمده است.
✅ناگفته نماند ابراز اين گونه مطالب علمى مدرن و فوق مدرن در آن روزگاران كه جز عبادت به هيكل هاى سنگى و چوبى و اعدام دختران و خوردن سوسمار و دهها فجايع ديگر محصولى نداشت، ممكن نبود مگر با علم به غيب و اطّلاع از واقعيت بزرگ عالم هستى و كشف فرمول هاى مرموز و ناشناخته جهان آفرينش و اين حاصل نمى شود، مگر با اتّصال به منبع وحى و گرفتن سخن از آن مركز بى نهايت.
⭕️۳- امام سجاد و امام باقر عليهما السلام فرمودند: «آگاه باش همانا ذوالقرنين را ميان دو گونه ابر (سخت و آرام) مخيّر ساختند، آرام را برگزيد و سخت (سركش را) براى صاحب شما ذخيره كردند. «راوى» گفت: سخت چيست؟ فرمود: ابرى كه در آن رعد و برق و صاعقه صاحب شما سوار مى شود و به هفت آسمان و هفت زمين پنج آباد و دو ويران سفر كند. » شايد در آن زمان دو قارّه از زمين در اثر جنگ يا حوادث و عوامل ديگر ويران خواهد شد. » يا عوامل ديگر كه فعلًا از آن بى خبريم.
⭕️۴- سهل بن زياد ابى يحيى گويد: امام صادق عليه السلام فرمود: «همانا خداوند ذوالقرنين را ميان دو ابر آرام و سركش مخيّر ساخت و او آرام را اختيار كرد در حالى كه رعد و برق در آن نبود و اگر سركش را اختيار مى كرد، به او داده نمى شد؛ چون آن ابر براى «قائم عليه السلام» ذخيره شده است. »
✅به يقين در اين روايات منظور از ابر، ابرهاى معمولى نيست كه بتوان با آن سفر فضايى كرد؛ چون آنها در داخل جوّ و نزديك زمين در حركتند و با زمين فاصله ناچيز دارند و نمى توانند از آن بالاتر بروند، بلكه به اندازه فهم انسان هاى آن روز، اشاراتى به وسايل فوق العاده و سريع السيرى نموده اند كه در آسمانها به صورت توده اى ابر فشرده كه غرّشى همانند رعد و قدرت و شدّتى هم چون صاعقه و برق داشته باشد و به هنگام حركت، دل آسمان هارا با نيروى فوق العاده خود بشكافد و هم چنان به پيش رود كه به هر نقطه از تمامى آسمان هاى هفتگانه بخواهد، بتواند برسد و آن را تسخير نمايد، همان گونه كه تمامى كره زمين را تسخير خواهد كرد؛ وسايل فوق العاده مدرنى است كه دانش هاى گوناگون امروز، حتى خوابش را ندیده و به مغزش خطور نمی کند.
#پرسش_مهدوی
#حکومت_مهدوی
#امام_زمان
📚 پرسش و پاسخ درباره ی امام زمان
✍محمد امینی گلستانی
@mahdimontazeremast
💠 #اصلاح_بین_مردم
🔹 قرآن کریم:
همانا مومنین با یکدیگر برادرند، پس بین برادران خود اصلاح کنید.
🟢 إِنَّمَا الْمُؤْمِنُونَ إِخْوَةٌ فَأَصْلِحُوا بَيْنَ أَخَوَيْكُمْ وَ اتَّقُوا اللهَ لَعَلَّكُمْ تُرْحَمُونَ
✨سوره حجرات/10
✍🏼 سخن چینى یا غیبت بین دو نفر، گاهى موجب دشمنی و #کینه شدید و تفرقه بین مردم مى شود و آشتی دادن مردم، اینگونه مفاسد را از بین خواهد برد و باعث تقویت نفس فرد مصلح خواهد شد.
☄
اونی که سخن چینی میکنه چند گناه کبیره رو باهم انجام میده ؛ هم در امانت خیانت میکنه، هم غیبت میکنه و هم سرّ دیگران رو فاش میکنه! حواسمون باشه :
هیچوقت حرف سخنچین رو تأیید نکنیم.
چون اون کسیکه سخن چینی میکنه به خاطر غیبت کردن، تهمت زدن، ایجاد اختلاف و دشمنی و.. فاسقه و خبر فاسق از نظر اسلام و قرآن مطروده !
امام علی(ع) :
«گفته های هیچ سخن چینی را زود باور مکن
اگر چه در لباس خیرخواهان باشد.»
نمونه ش رو حتما زیاد دیدین
توی خبرای رنگاوارنگ فضای مجازی..
صفحههای خبری دوبهم زن..
اینجور وقتا لایک ممنوعه ها !
امام صادق (ع) می فرمایند :
هنگامی که حضرت موسی (ع) مشغول مناجات با پروردگارش بود ، مردی را دید که در زیر سایه عرش الهی در ناز و نعمت است ، عرض کرد : خدایا این کیست که عرش تو بر او سایه افکنده است ؟
خداوند متعال فرمود : او نسبت به پدر و مادرش نیکوکار بود و هرگز سخن چینی نمی کرد .
منابع :
بحار الانوار ج 74 ص 65
هشدار امام محمد باقر(ع) را خوندی؟!
اصلا هیچ توجه کردید بیشتر گناهانمون از زبانمونه؟
غیبت، تهمت، دروغ، بدزبانی، افشای راز، سخن چینی، مجادله، چاپلوسی و.....
حتی بیشتر مشکلاتمون در ارتباط با اطرافیان هم بخاطر اینه که کنترل زبان و مهارت های کلامی را بلد نیستیم
🍂🍃چـــرا دعـــایـم مســتجــاب نمــے شـــود؟؟
‼️سخـــن چیـنــے
🌸✨از جمله گناهانی که منجر به عدم اجابت دعا میشود؛سخن چینی در میان مردم است.
🍁✨روایت شده است که موسى(ع) براى بنى اسرائیل که دچار قحطى شده بودند، طلب باران کرد؛ امّا خداوند متعال به او وحى فرمود که:
🔰«با وجود سخن چینى که در میان شما هست و به سخن چینى اش ادامه مى دهد، نه دعاى تو و نه دعاى همراهانت را اجابت نمى کنم».
📚بحار الأنوار، ج ۷۵، ص ۲۶۸، ح ۱۹
دلایل و انگیزههای سخن چینی:
1- نظر سوء داشتن به دیگران و در صدد بدنامی ایشان بودن.
2- تفریح و سرگرمی
3- هرزه گویی و مجلس آرایی
4- تفرقه افکنی و ایجاد تشویش
5- حسد (حسود نمیتواند آرامش دیگران را تحمل کند)
6- عقدۀ حقارت
7- انتقام جویی
8-اظهار محبت نسبت به مخاطب.
به هر حال شکی نیست که سخن چینی از پست ترین کارهای زشت است، چون شخص سخن چین از دروغ، غیبت، مکر، بی وفایی، خیانت، دورویی، فساد کردن میان مردم و....برکنار نخواهد ماند. سخن چین در بریدن رشتهای که خداوند امر به پیوستن آن فرموده، میکوشد و در زمین فساد میکند.
وظیفۀ ما در برابر سخن چین:
1- سخن او را تصدیق نکنیم، حضرت امیر (ع) میفرماید:
«ألْکِذْب السَّعایَةَ و النَمیمَةَ باطِلَةً کانَتْ اوْ صَحیحَةً »
«سعایت و سخن چینی را دروغ شمار، نادرست باشد یا درست »
2- او را از این کار منع کنیم چون سخن چینی از منکرات است و نهی از منکر واجب است.
3- به شخصی که از او سخن چینی میشود گمان بد نبریم.
4- دربارۀ سخن نمام تجسس و تحقیق نباید کرد.
5- سخن وی را بازگو نکنیم.