💢اگر ما کاری از دستمان بر نمی آید برای امام زمان انجام دهیم، فقط در جبهه اهل حق بایستیم، اصلا حضور داشته باشیم. مجالس امام زمان عج را گرم کنیم. این حداقل کاری است که می توانیم انجام دهیم.
🔺در برپایی این مجالس سه حالت می توانیم داشته باشیم:
یا مجری و برپاکننده مراسم باشیم
یا شرکت کننده در مراسم باشیم
یا اگر بنا به شرایط خاص، نه بانی هستیم و نه شرکت کننده، حداقل با اموالمان می توانیم به این موضوع کمک کنیم، که مجالس امام زمان عج رونق بگیرد.
🔸آیت الله قاضی در وصیتنامه اش ذکر کردند که در منازلتان مجلس بگیرید، هر چند اگر این مجالس با جمعیت کم و محدود باشد. سرّ خاصی است در این مطلب که منافع فراوانی برای ما دارد.
به ویژه این دوره که مجالس امام زمان در اولویت است و باید این مجالس را برپا کرد و الان دوره ای است که می شود با کمک همین مجالس مردم را به سمت امام زمان دعوت کرد، آن هم در دوره مظلومیت امام زمان عج.
💠در مقدمه کتاب صحیفه مهدیه، این مکاشفه را نوشته: حضرت امام حسین (ع) در عالم مکاشفه به یکی از علمای قم فرمودند: «مهدی ما در عصر خودش مظلوم است، تا می توانید درباره آن حضرت سخن بگویید و قلم فرسایی کنید. آنچه درباره شخصیت این معصوم بگویید، درباره همه معصومین گفته اید.» و در خاتمه می گوید: «باز تاکید می کنم درباره مهدی ما زیاد سخن بگویید و بنویسید مهدی ما مظلوم است.»
بیش از آنکه گفته شده و نوشته شده باید در مورد حضرت نوشت و گفت.
◽️مجالس امام زمانی در کشور ما برخلاف مجالس امام حسینی بسیار کم است.
👈بیایید این امر را زنده کنیم و برای مهدی فاطمه مجلس بگیریم، که این کار باعث می شود دوستداران و یاوران امام زمان بیشتر و بیشتر بشوند و با این عمل به امر ظهور کمک کرده ایم که یکی از وظایف ما نسبت به امام عصر ارواحنا فداه است.
✨بر چهره دلربای مهدی عج صلوات✨
اللهم صل علی محمد وآل محمد:
از امام صادق (ع) سوال شد : يَابنَ رسول الله بهترين اعمال در اين ماه چيست؟
فرمود: صدقه و استغفار، هركه در ماه شعبان صدقه دهد حق تعالي آن را رشد و نموّ دهد همان گونه كه يكي از شما بچّه شترش را رشد مي دهد، تا آن كه در قيامت، درحالي كه به اندازه ي كوه احد شده باشد به صاحبش بازگردد.
خودسازی:
خودسازی(نگران)
امام صادق(ع):
انسان با ایمان همواره از دو چیز نگران است، از گناهان گذشته خود که نمى داند خدا با او چگونه رفتار مى کند، و از عمر باقیمانده که نمى داند چه خواهد کرد. اصول کافى/ج2/ص7.
آن کسى که این دو احساس را دارد همواره به فکر جبران کوتاهى هاى گذشته و پیدا کردن بهترین راه ممکن براى استفاده از فرصت هاى باقیمانده است.
9.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ویژه آغاز ماه شعبان
توصیههای جدید رهبرانقلاب درباره استفاده از ماه شعبان
سوالی که رهبرانقلاب از امام خمینی(ره) درباره اینکه «شما کدام دعا را بیشتر دلبستهی آن هستید؟» پرسیدند
رفتار با مردم
در حالى که پیامبر صلى الله علیه و آله میدان جنگ بود، عربى به محضر او رسید و رکاب شترش را گرفت و گفت : یا رسول الله، عملى را به من بیاموز که سبب رفتنم به بهشت گردد. حضرت فرمود: با مردم آن گونه رفتار کن که دوست دارى با تو آن گونه رفتار کنند، و از رفتار با آنها که خوشایند تو نیست، بپرهیز.
حب على علیه السلام
رسول خدا صلى الله علیه و آله فرمود: در شب معراج هنگامى که مرا به آسمان مى بردند، به هر جا مى رسیدم، دسته هایى از فرشتگان با اظهار شادى و شادمانى به دیدارم مى آمدند، تا اینکه به جایى رسیدم که جبرئیل به همراه جمعى از فرشتگان به استقبالم آمدند. آن روز جبرئیل سخنى شنیدنى گفت : اگر امت تو بر دوستى و مهر على علیه السلام اجتماع مى کردند، خداوند متعال آتش جهنم را نمى آفرید.
دفاع از آبروى مؤمن
ابوالدردأ گوید: مردى در محضر رسول اکرم صلى الله علیه و آله آبروى کسى را دستخوش بدگویى قرار داد، دیگرى در مقام دفاع برآمد، رسول خدا صلى الله علیه و آله فرمودند: هر کس از آبروى برادر دینى خود دفاع کند، حجاب و پرده اى از آتش براى او خواهد بود.
رأفت با حیوانات
عبدالرحمان بن عبدالله، اظهار مى دارد: در حال مسافرت، در خدمت پیامبر صلى الله علیه و آله بودیم. چشم به حمره اى (پرنده اى همانند گنجشک ) افتاد که دو جوجه با خود داشت. ما جوجه هایش را برداشتیم. حمره آمده، در اطراف ما بال و پر مى زد. هنگامى که رسول اکرم صلى الله علیه و آله مطلع گردید فرمود: چه کسى نسبت به فرزند این پرنده، مرتکب خلاف شده، فرزندش را به وى برگردانید.
ریزش گناهان
سلمان مى گوید: در محضر حضرت رسول صلى الله علیه و آله در سایه درختى به سر مى بردیم. آن حضرت شاخه اى از آن درخت را گرفت و آن را تکان داد، برگهاى آن ریخته شد. حضرت رسول صلى الله علیه و آله به حاضران فرمودند: آیا از من نمى پرسید این چه کارى بود که کردم ؟ گفتم : اى رسول خدا، علت این کار را به ما خبر بده، فرمودند:
ان العبد المسلم اذا قام الى الصلاة تحتاتت عنه خطایاه کما تحتاتت ورق هذه الشجرة.
یعنى همانا بنده مسلمان هرگاه به نماز ایستاد، گناهان او مى ریزد، همان گونه که برگهاى این درخت مى ریزد.
رعایت حال مردم
از معازبن جبل روایت شده است که گفت : رسول اکرم صلى الله علیه و آله مرا به یمن فرستاد. و به من فرمود: اى معاذ! هرگاه فصل زمستان فرا رسد، نماز صبح را در آغاز طلوع صبح بجا آور، و قرائت را به اندازه طاقت و حوصله مردم، طول بده و آنان را خسته مکن. و در موسم تابستان، نماز صبح را در روشنایى فجر، اقامه کن. چه اینکه شب، کوتاه است. و مردم نیاز به استراحت دارند. آنان را واگذار تا نیاز خود را برطرف نمایند.
دعا براى میزبان
جابربن عبدالله گفت : ابوالهیثم غذایى پخت و رسول خدا صلى الله علیه و آله و یارانش را به خوردن آن دعوت کرد و چون اصحاب از خوردن غذا فارغ گشتند. رسول خدا صلى الله علیه و آله به یارانش فرمود: به برادر میزبانتان ثواب برسانید. عرض کردند: ثواب رسانیدن به او چگونه است ؟
فرمودند: هنگامى که کسانى به خانه مردى داخل شدند و غذایش را خورده و نوشیدنى هایش نوشیده شد و براى او دعاى خیر کردند. همین کار موجب ثواب رسانیدن به او خواهد شد.
بخششى کریمانه
سهل بن سعد ساعدى مى گوید : جبّه اى از پشم سیاه و سپید براى پیامبر بزرگوار اسلام دوختم که حضرت از دیدن آن به شگفت آمد و با دست مبارکش آن را لمس کرده، فرمود : نیکو جبّه اى است. مردى اعرابى که آنجا حاضر بود گفت : این جبّه را به من عطا کن ! حضرت بى درنگ آن را از تن مبارک برداشت و به او بخشید.