❓❓رضایت امام زمان عجل الله فرجه در چیست❓❓
1⃣عمل به واجبات دین و دوری از حرام ها
2⃣محاسبه هر روز اعمال و ارزیابی خود جهت خودسازی
#آیت_الله_بهجت (ره) می فرمودند :
✅اگر جلوی خود را در ارتكاب معاصی نگیریم، حالمان به انكار و تكذیب و استهزا به آیات الهی و یا به جایی می رسد كه از رحمت خدا ناامید می شویم!
✅اگر به قطعیّات و یقینیّات دین عمل کنیم، در وقت خواب و به هنگام محاسبه پی می بریم که از کدام یک از کارهایی که کردهایم قطعاً حضرت امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) از ما راضی است؛ و از چه کارهایمان قطعاً ناراضی است.
❓❓چگونه یاد امام زمان( عجل الله فرجه) کنیم؟
🌷امام هشتم فرمودند:« اَلاِمام الاَنیس الرفیقُ، والوالِدُ الشَفیقُ؛ " امام پدرغم خوار و دل سوز ماست یعنی وقتی انسان به حرم معصوم میره میتونه بگه سلام پدر و اونها رو به عنوان پدر دل سوز و غم خوار صدا کنه.
🌷راههایی که ما میتونیم محبتمون رو در دل امام زمان بیشتر کنیم و یاد حضرت کنیم میخوایم بشماریم:
♦️۱- تمام خیرات و برکاتمون رو به ساحت مقدس ایشون هدیه بدیم.
♦️۲- صدقه میخوایم بدیم؛ خیرات میخوایم بدیم؛ برای پدر و مادرمون میخوایم کار خیری بکنیم؛ همه رو در مسیر حضرت حجت قرار بدیم.
♦️۳- شب جمعه است میخوایم نثار روح پدر و مادرمون یه پولی، هدیهای، خیراتی بدیم این و به نیت امام زمان کنیم بعد بگیم آقاجان شما یه نگاهی به پدر و مادراز دنیا رفته ما بکنید.
♦️۴- بچت مریضه توی بیمارستان افتاده؛ میخوای برای بچت خون بریزی؛ قربونی کن این و به نیت حضرت حجت انجام بده بعد بگو آقاجان من بچم مریضه توی بستر بیماری افتاده.
♦️ امام صادق فرمود: هر کس یک درهم خرج امام زمان کنه؛ این یک درهم از دو میلیون درهم در کار خیر فضیلتش بالاتره، یعنی چی؟ یعنی بنده هزارتومن به هیئت کمک میکنم به نیت امام زمان؛ یه نفر دیگه دو میلیارد کمک میکنه به نیت پدر و مادرش؛ امام صادق میفرماید: این هزار تومن ازاون دو میلیارد تومن ارزشش بالاتره.
♦️امیرمؤمنان در غدیرخم فرمود: هرکس در غدیر یه تومن خرج من کنه؛ من دویست هزار برابر برمیگردونم اما اینجا امام صادق میفرمایند: هرکس یه تومن خرج امام زمان کنه؛ از دو میلیون درهم در کار خیر فضیلتش بیشتره.
♦️آدم زرنگ چیکار میکنه؟ میخواد حرکت کنه، میخواد زندگی کنه همه حرکتش و مستحباتش رو؛ همهی اعمالی که انجام میده؛ خرج میکنه رو به پای حضرت حجت بریزه بعد از آقا بخواد، میخواد یه کمکی کنی بگه آقا این و به نیت شما کمک میکنم شما به دختر و پسر من نگاه کنید« به ذره گر نظر لطف بوتراب کند» او باید نگاه کنه؛ آقا چرا اینقدر قیمت داره؟ به این دقت کردید؟ تازه الان که شنیدید یه تومن دو میلیون تومن چندتاتون از فردا کارهاتون و محوریت امام زمان انجام میدین؟ هیچ کدوممون.
♦️آقا میخواد بگه متوجه حضرت باشید؛ یاد حضرت باشید؛ به بهانههای مختلف محضر حضرت برسید؛ یه تومن دو میلیون برابر توی کار خیر، هستی بیا وسط؛ قصه امام زمان قصه جدی ماست.
♦️جد علی بن مهزیار میگه: حضرت سه بار گوسفند عقیقه کرد برای حضرت مهدی؛ بهش گفتم آقا مگه رسم نیست یه بار عقیقه میکنن؟ فرمود: نه، برای پسر من که غیبتش طولانیه اگه هزار تا گوسفند هم عقیقه کنیم میارزه.
♦️امام صادق فرمود: یک درهم خرج یوسف زهرا ارزشش از این کوه احد بیشتره. تو یاد او باش؛ بیایم تمام مستحباتی که انجام میدیم در مسیر حضرت حجت قرار بدیم؛ به یاد آقامون باشیم به هر بهونهای؛ نماز مستحبی به نیت آقا، زیارت مستحبی به نیت آقا، کار خیر، دست یه نفر میگیری؛ یه گرهای از یکی نفر باز میکنی به نیت حضرت حجت. دومین کاری که میتونیم بکنیم و بیشتر توی دل حضرت بریم اینه که به فقرا و بیچارههای شیعه برسی.
فرمود: یک گره از کار یه شیعه وا کنید؛ از هزار رکعت نماز مستحبی فضیلتش بیشتره.
enc_167858442216101124818.mp3
5.97M
💚یعنی میشه یه روز بیای کنارم؟
💚یعنی میشه ببینم تو رو دارم؟
🎙حسین طاهری
#نوای_مهدوی
#امام_زمان
🌼📣امام مهدی منتظر ماست👇
@mahdimontazeremast
1_422958463.mp3
4.79M
#کتاب_صوتی_وظایف
#وظایف_منتظران
🔴 قسمت هفتم وظایف منتظران
🔵 خواستن حوائج از امام عصر(عج)
🎙️#ابراهیم_افشاری
🆔 eitaa.com/emame_zaman
17.01M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠 آثارشگفت انگیز.. نماز یکشنبه ماه ذیقعده
"نکات قرآنی"
(۵۵۶)
"رَبِّ اَوزِعنِی اَن اَشکُرَ نِعمَتَکَ"
(پروردگارا! راه شکرگزاری نعمت هایت را بر من بگشای!)
ما نحوه ی شکرگزاری را بلد نیستیم. یاد نگرفته ایم. فکر می کنیم همین که بگوییم خدایا شکر، کار تمام است. شکرگزاری های ما یک بازی ذهنی است. واقعیت ندارد. حال آنکه "شکر" از مقوله ی واقع است. شکر یک عمل است. "وَاعمَلُوا آلَ داوُودَ شُکراً". عملی متناسب با همان نعمت! هر نعمتی شکری دارد که در دل همان نعمت نهفته است. اگر چشم و گوش داری باید آنها را برای دیدن و شنیدن بهترین ها بکار بندی. اگر زبان داری باید بهترین سخن را بر زبان آری. اگر ثروت داری آن را به بهترین راه بیندازی و قس علی هکذا... نعمات و برکات الهی محبوس شدنی نیست، توسعه یافتنی است. نمی توان آن را دفن کرد، نمی توان انحصارگرا بود. نعمات الهی با خودخواهی و تکخوری جور در نمی آید. اگر آگاه شده ای باید آگاهی را توسعه دهی. اگر توانمند شده ای باید گره گشای کار دیگران باشی. اگر مستجاب الدعوه شده ای باید دعایت را در خیر و صلاح خلق خدا بکار بندی. اگر هدایت شده ای باید آن را به جریان اندازی. اگر خدا را دوست داری باید دوست داشتن را ترویج کنی و از نفرت بپرهیزی... شکرگزاری یک عمل است. عملی که فهم و درایت می خواهد. توفیق الهی می طلبد. آن کار هر کسی نیست. آن یک مقام بزرگ است که باید با سلوک به آن رسید. به آیه دقت کن! شکرگزاری را به دعا از خدا طلب می کنند! همچنانکه علم و آگاهی را به دعا از خدا طلب می کنند! همچنانکه عاقبت بخیری را به دعا طلب می کنند!
بر گرفته از مجموعه نکات قرآنی
💢اين غرور را، اين خودخواهي را که من بايد بالا بنشينم! حرف من بايد بالا باشد! اين القاب را بايد به من بدهند! چرا نام مرا نبردند! همين چرا من و من! اين غدّه بدخيم است. اين تا آبروي آدم را نبرد رها نميکند، وقتي آبروي آدم را برد رها ميکند !!!
💢مشکل دشمن داخلي و خارجي اين است؛ دشمن خارجي از ما نفت ميخواهد و گاز ميخواهد و زمين ميخواهد و همين! اما شيطان که حضرت فرمود: «أَعْدَي عَدُوِّكَ نَفْسُكَ الَّتِي بَيْنَ جَنْبَيْكَ» آن که از ما نفت و گاز نميخواهد، او که از ما زمين و مکان نميخواهد؛ او از ما دو چيز ميخواهد به ترتيب: اوّل دين، بعد آبرو.
🔹 اين طور نيست که ـ معاذالله ـ اگر دين کسي را گرفته او را کافر کرده، او را رها بکند؛ نخیر اینطور نیست ، تا او را مسلوب الحيثية نکند، آبرويش را نبرد رهايش نميکند. اين را بايد بيندازد در سطل زباله، ما با چنين دشمني روبهرو هستيم. اين بيانات نوراني حضرت به ما ميگويد که اين دشمني که ميخواهد شما را در سطل زباله بيندازد اوّل دين را ميگيرد بعد آبرو را . !!!
💫 آیت الله جوا ی آملی
💫🔹💫🔹💫🔹💫🔹💫
✍حکایت ، وپندی حکیمانه
روزی سقراط حکیم مردی را دید که خیلی ناراحت و متاثر بود .
علت ناراحتی اش را پرسید . شخص پاسخ داد :
در راه که می آمدم یکی از آشنایان را دیدم . سلام کردم.
جواب نداد و با بی اعتنایی و خودخواهی گذشت و رفت .
و من از این طرز رفتار او خیلی رنجیدم .
سقراط گفت : چرا رنجیدی ؟ مرد با تعجب گفت :
خوب معلوم است که چنین رفتاری ناراحت کننده است .
سقراط پرسید : اگر در راه کسی را می دیدی که به زمین افتاده و از درد به خود می پیچد آیا از دست او دلخور و رنجیده می شدی ؟
مرد گفت : مسلم است که هرگز دلخور نمی شدم .
آدم از بیمار بودن کسی دلخور نمی شود .
سقراط پرسید :
به جای دلخوری چه احساسی می یافتی و چه می کردی ؟
مرد جواب داد : احساس دلسوزی و شفقت .
و سعی می کردم طبیب یا دارویی به او برسانم .
سقراط گفت : همه این کارها را به خاطر آن می کردی که او را بیمار می دانستی .
آیا انسان تنها جسمش بیمار می شود ؟
و آیا کسی که رفتارش نا درست است ، روانش بیمار نیست ؟
اگر کسی فکر و روانش سالم باشد هرگز رفتار بدی از او دیده نمی شود ؟
بیماری فکری و روان نامش غفلت است.
و باید به جای دلخوری و رنجش نسبت به کسی که بدی می کند و غافل است دل سوزاند و کمک کرد .
و به او طبیب روح و داروی جان رساند .
پس از دست هیچ کس دلخور مشو و کینه به دل مگیر و آرامش خود را هرگز از دست مده .
" بدان که هر وقت کسی بدی می کند در آن لحظه بیمار است . "