زندگی امام حسین(علیه السلام)مانند آفتاب تابناک است که تاریکی ها را از بین میبرد و روشنایی را به دیدگان هدیه میدهد.کسانی که میخواهند در مقابل ظالمین، ایستادگی کنند باید زندگی امام حسین(علیه السلام) را بخوانند و او را الگوی خود قرار دهند.
امام حسین (علیه السلام) یک نعمت بزرگی است که باعث بیدار شدن وجدان های غبار گرفته میشود. اسم امام مانند گوهر تابناکی است که عالم را روشن کرده و کسانی که خواهان حق هستند را تقویت میکند و به سمت موفقیت میکشاند.
زندگی امام درس هایی دارد
1.زاهد و دنیاگریز بودن
امام حسین(علیه السلام) یک زندگی ساده ای داشتند و همیشه در فکر این بودند که آخرت خود را آباد سازند. هیچگاه به فکر این نبودند که از موقعیت خود برای دنیای خود استفاده کنند، بلکه منش آن امام بر این بوده که اسیر دنیا نشود و بخاطر هدف الهی و معنوی از زندگی سرمایه داری صرف نظر کند و به زندگی ساده قناعت نماید و از تجمل و لذت گرایی پرهیز کند و با مستمندان و محرومان در وضع زندگی همدردی و همراهی نماید تا مردم احساس سرخوردگی نکنند.
. سخاوت و بخشنده بودن
سراسر زندگی امام حسین (علیه السلام) مملو از جلوه های معنوی است که جلوه کوچکی از آنها میتواند دنیایی را روشن سازد. یکی از صفت های که مانند برادر، مادر، پدر و جد بزرگوار خودشان داشتند، سخاوتمندی و بخشندگی است. هیچگاه، افراد یتیم و زنان بی سرپرست را فراموش نمیکردند و شب ها کیسه ها را بر دوش میگرفتند و به در خانه افراد نیازمند میرفتند تا مشکلی از دوش آنها بردارند.
نکته؛ نباید منتظر بمانیم تا دیگران بیایند و کاسه گدایی به سمت ما دراز کنند تا کمکی به آنها بکنیم. باید به اطراف خودمان آگاه باشیم و سبک زندگی امام حسین را برای خودمان الگو قرار دهیم و مشکلات مردم را حل کنیم.
3. شجاع و دلاور بودن
امام حسین (علیه السلام) در برابر دشمنان آنچنان با ابهت و شجاع ظاهر میشدند که دشمن از شدت ترس، فراموش میکرد که چه کاری قرار بود انجام دهد. هیچگاه به دشمن پشت نکرده و از کارزار جنگ فرار نکرد.
ابنابیالحدید میگوید:کیست در شجاعت مانند حسین بن علی (علیهماالسلام) که در میدان کربلا گفتند: ما شجاعتر از او کسی را ندیدیم درحالیکه انبوه مردم بر او حمله ور شده، و از برادران و اهل و یاران جدا شده باشد، مانند شیر رزمنده سواران را درهم میشکست و چه گمان میبری به مردی که راضی به پستی نشد، و دست در دست آنها نگذارد تا کشته شد.»
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹لحظات عارفانه حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی در نماز عید قربان
نماز عید قربان ۹۶/٠۶/١٠
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک نفس یاد خدا
یک بغل شبنم آرامش صبح
یک هزار آیینه از جنس دعا
یک سبد میوه بهشتی
نصیب شما دوستان عزیزم
هدایت شده از آرشیو مباحث استاد شجاعی
انسان شناسی ۲۳٠.mp3
12.7M
#انسان_شناسی ۲۳۰
#استاد_شجاعی
#استاد_میرباقری
♨️ چرا در طول یکروز، یا یکماه، یا یکسال، یا در طول همه عمرمان، یکبار هم برای ما پیش نیامد،
که واقعاً، بدون ذرهای ادا و اغراق، ناگهان ترمز کنیم و سؤال کنیم از خودمان که؛
• الآن من در نگاه امام حسین علیهالسلام چقدر میارزم؟
• الآن من چقدر برای خدا عزیز هستم؟
• من چکار کنم بیشتر عزیزِ خدا باشم؟
چه کسانی واقعاً اهل این دغدغهاند ؟
@Ostad_Shojae
هدایت شده از آرشیو مباحث استاد شجاعی
امام زمان 012.mp3
4.79M
✍️همین امروز
فرصت پیوستن به امام زنده ای است؛
که چون حسین
هرروز فریاد هل من ناصر سرمیدهد!
"یالیتناکنامعکم"رارهاکنید؛
امروز؛فرصت معیت است!
هدایت شده از آرشیو مباحث استاد شجاعی
محبت درمانی 44.mp3
11.35M
#محبت_درمانی ۴۴
✨ امام حسین "ع"؛
نیاز دیگران به تو، ازنعمتهای خداست!
یه موقعیت رشد و بزرگ شدن روحت؛
نیاز دیگران به توست.
با غرور ردش نکنیا❗️
@ostad_shojae
جود و کرم امام حسین علیه السلام
حسین بن علی علیه السلام در بخشش زبان زد مردم روزگار بود. نقل می کنند روزی مرد صحرانشین مستمندی وارد مدینه شد و از مردم سراغ بخشنده ترین فرد را گرفت. همه مردم حسین بن علی علیه السلام را به او معرفی کردند. وقتی در مسجد به خدمت آن حضرت رسید و نیازمندیِ خود را با خواندن چند بیت شعر بیان کرد، امام حسین علیه السلام او را به خانه آورد و به قنبر فرمود: هر مقدار پول در خانه داریم حاضر کن. قنبر چهارهزار دینار به خدمت آن حضرت آورد و گفت: این تمامی پولی است که در اختیار داریم. امام حسین علیه السلام همه آن چهارهزار دینار را از پشت در به آن مرد بادیه نشین داد. منظور حضرت از این برخورد آن بود که چشم آن مرد به چشم او نیفتد که مبادا خجالت زده شود. مرد اعرابی وقتی پول ها را گرفت، در حالی که گریه می کرد چنین گفت: مگر پول کمی به من بخشیدی که از پشت در آن را به من می دهی؟ در عجبم که چگونه این دست های بخشنده و پربرکت روزی زیر خاک خواهد رفت.
فروتنی امام حسین علیه السلام
در روزگاری که فخرفروشی به دارایی رونق بسیار داشت و ثروتمندان از روی تکبر به مستمندان توجهی نداشتند و از نزدیک شدن به آنها دوری می جستند، امام حسین علیه السلام با کمال تواضع با مساکین نشست و برخاست می کردند. نقل می کنند روزی آن حضرت از محلی می گذشت. عده ای فقیر سفره کوچکی را که مقدار کمی غذا در آن داشتند پهن کرده بودند و مشغول خوردن آن بودند. وقتی چشمشان به امام حسین علیه السلام افتاد او را به سفره خود فرا خواندند. امام علیه السلام فورا دعوت آنها را پذیرفت و در کنار آنها نشست و با آنان هم غذا شد و فرمود: خداوند انسان های متکبر را دوست نمی دارد. آن گاه که از غذا خوردن با آنها فارغ شد به آنان فرمود: حالا که من دعوت شما را پذیرفتم، شما نیز دعوت مرا بپذیرید به منزل من بیایید تا مهمان ما شوید. وقتی آنها به منزل حضرت آمدند، با تمام وجود از آنها پذیرایی کردند.
عبادت امام حسین علیه السلام
اهتمام امام حسین علیه السلام به عبادت خداوند زبان زد مردم بود. در طول عمر مبارکشان حدود 25 بار پیاده برای گزاردن مراسم حج از مدینه به مکه رفتند. آن حضرت همواره به یاد خدا بودند و آثار خشیت در چهره مبارکشان نمایان بود. روزی شخصی از او پرسید: علت این همه خوف تو از خدا چیست؟ امام علیه السلام فرمودند: کسی که در دنیا از خدا نترسد، در روز قیامت از عذاب او ایمن نخواهد بود. علاقه امام حسین علیه السلام به نماز بسیار بود. نقل شده است آن حضرت در روز تاسوعا به برادرش حضرت عباس بن علی علیه السلام فرمودند: «به دشمن بگو امشب را به ما مهلت دهد تا به نماز و راز و نیاز با خدا و تلاوت قرآن بپردازیم. خداوند متعال می داند که من نماز و تلاوت قرآن و دعا و استغفار را دوست دارم».
شجاعت امام حسین علیه السلام
وقتی امام حسین علیه السلام مقارن ظهر عاشورا و پس از به شهادت رسیدن تمام یارانش به سپاه دشمن حمله کرد، کسی یارای ایستادگی و مبارزه با آن حضرت را نداشت. حمید بن مسلم می گوید: «به خدا سوگند، در عمرم هیچ مردی را ندیدم که همه عزیزان و یارانش کشته شده باشند و همانند حسین بن علی علیه السلام با دلاوری تمام با دشمن به مبارزه بپردازد. دشمنان از هر طرف به او حمله می کردند، امّا او بدون ترس با تمام وجود با آنها می جنگید و به هر طرف که حمله می کرد سپاهیان یزید هم چون روباه از برابر او می گریختند؛ حتی نقل می کنند عمر سعد از مشاهده نوع جنگ تن به تن آن حضرت شگفت زده و هراسان شده بود. در نتیجه به لشکریان خود دستور داد به طور دسته جمعی به امام علیه السلام یورش ببرند؛ چون می دانست در جنگ تن به تن کسی را یارای مقاومت در برابر آن حضرت نبود».
علم امام حسین علیه السلام
حسین بن علی علیه السلام وارث علم پیامبر صلی الله علیه و آله وسلم است و به اعتراف دوست و دشمن، در این زمینه نظیری برای او در دوران امامتشان نبوده است. روزی نافع بن ارزق رهبر فرقه «ازارقه خوارج» درباره خداشناسی سؤالاتی از آن حضرت پرسید. امام حسین علیه السلام چنان پاسخ های محکم و مناسبی دادند که ابن ارزق از شگفتی و شعف گریست و سپس گفت: «چه نیکو پاسخ دادی!» امام حسین علیه السلام به او فرمودند: «به من رسیده است که تو به من و پدر و برادرم نسبت کفر می دهی». ابن ارزق گفت: «یا حسین، اگر این ناسزا از من صادر شده است، به خدا سوگند اکنون اعتراف می کنم که به یقین شما چراغ اسلام و ستارگان احکام خداوندید. یعنی مردم باید از انوار علوم و معارف شما روشنی بجویند و در تاریکی های نادانی به ستاره های وجود شما هدایت شوند».
فصاحت و بلاغت امام حسین علیه السلام
امام حسین علیه السلام در نظم و نثر همانند پدر بزرگوارشان بسیار فصیح و بلیغ بوده اند. نقل می کنند روزی یک مرد عرب گفت می خواهم افصح و ابلغ عرب را ببینم. به او امام حسین علیه السلام را نشان دادند. او در خدمت آن حضرت اشعار بسیار زیبایی قرائت کرد. بلافاصله امام حسین علیه السلام در جواب او اشعاری را به همان وزن و قافیه سرودند و این کار مایه حیرت آن شاعر بزرگ عرب شد. ابن صبّاغ مالکی و شیخ کمال الدین طلحه شافعی معتقدند فصاحت و بلاغت در پیشگاه امام حسین علیه السلام لشکری خاضع و خاشع بود. ابن اَعْثَم کوفی در مورد امام حسین علیه السلام می گوید: «در روز عاشورا وقتی همه عزیزانش را در کربلا شهید کردند، همانند یک شاعر ماهر و فارغ البال همان طور که شمشیر می زدند اشعار بسیار بامحتوا و زیبایی را می خواندند».
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
اهمیت جشن غدیر ، حاج آقا عالی
الصراط هو علی ابن ابیطالب💐
🦋20 سال عبادت میکنی، نماز، روزه...
پس چرا قرص اعصاب میخوری؟؟
نتیجه عبادت کردن خدا، آرامش و شادیِ
پس اگر شاد و آرام نیستی
بگرد ببین آیا واقعا خدا رو عبادت میکردی؟؟
آیا خدای تو همون خدایی هست که بی نهایت مهربان و بخشنده است
همون خدایی که بی نهایت قدرت و معجزه در دستانش هست
اصلا میتونی به این خدا اعتماد کنی؟؟
✅اگر نمیتونی
پس باید توحید و خداشناسیت رو تقویت کنی .
#پای_درس_استادمحمدشجاعی
#اسرار_الهی_آرامش
✅اثـر عجیـب دعا در حـق دیـگران
امام صادق علیه السلام مےفـرمایند:
🍃 "اگر شخصی در پشت سر برادر مؤمنش برای او دعا ڪند از عـرش ندا می شود؛ برای تو صد هزار برابر مثل او است ...
این در حالی است كه اگر بـرای خودش دعا می ڪرد، فقط به اندازه هـمان یك دعایش به او داده می شد.
پس دعای تضمین شـده ای که صد هـزار برابر آن داده می شود، بهتـر است از دعایی(دعای شخص برای خود) که معلوم نیست مستجاب بشود یا نشود."
📚مَن لایَحضره الفَقیه _ ج۲ _ ص۲۱2
💜💥اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ
💚⭐️وآلِ مُحَمَّدٍ
♥️🌙وعَجِّلْ فَرَجَهُمْ
🌺 اللهم عجل لولیک الفرج
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️ فرصت زیادی تا آن واقعهی بزرگ نداریـــم‼️
در این زمان باقیمانده، چه وظیفهای داریم؟!
#امام_زمان♥
#اَللّٰهُمَّ_عَجِّلْ_لِوَلیِّکَ_الفَرَج
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥رفیق اینو ببین حجت برات تموم میشه...
#یا_زهرا_س
#امام_زمان_عج
#صلوات
#انتخابات
#انتخاب_اصلح
#شهید_جمهور
✦࿐჻ᭂ🌺 🇮🇷 🌺჻ᭂ࿐✦
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥چه کسی آخرین قدم را برای ظهور امام زمان (عج) برمیدارد؟
#استاد_شجاعی 🍃
#یا_زهرا_س
#امام_زمان_عج
#صلوات
✦࿐჻ᭂ🌺 🇮🇷 🌺჻ᭂ࿐✦
🍃🌸
💖 #سلام_امام_مهربانم
هرروزم را باسلام به شما زیبا مے ڪنم
ڪاش یڪ روزم، بادیدن روے ماهتان زیباشود.
سلام اے زیباترین
#وقت_بخیر_مولای_من
#السلام_علیک_یااباصالح_المهدی❤