6.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پیامبر صَلَ اللهُ عَلَیهِ وَ آلِه فرمودند: سه نفر در راهی می رفتند. باران شد و آنها به غاری رفتند. سنگی از کوه جدا شد و افتاد. در غار بسته شد. یکی گفت: شما نجات پیدا نمی کنید مگر به هم راست بگوئيد. هر کدام کار خوبی برای خدا کرده است را برای دیگران تعریف کند. یکی گفت: خدا تو می دانی، من کارگری داشتم که حقوقش مقداری برنج بود. روزی مزدش را نگرفت و رفت. آن برنج را کاشتم و سودش را گاو خریدم. وقتی آمد و مزدش را خواست، گفتم: این گاوهاست. همه را به او دادم. خدایا می دانی این کار را از ترس تو کردم. این بلا را از ما دور کن. سنگ کمی دور شد. دومی گفت: خدايا می دانی، من پدر و مادر پیری داشتم. شب برای خانواده ام و پدر و مادرم شیر می بردم. شبی دیر شد و پدر و مادرم خوابیدند. بچه هایم گريه می کردند. هر شب اول به پدر و مادرم می دادم بعد به فرزندانم. نخواستم پدر و مادرم بیدار کنم. نخواستم به فرزندانم بدهم پس بيرون ماندم تا آنها نخواهند. تا صبح بيرون ماندم. خدایا می دانی که این کار برای تو کردم پس سنگ را دور کن. سومی گفت: خدايا دختر عمویی داشتم که او را دوست داشتم خواستم او را فريب دهم. گفت: صد دينار بده. صد دينار دادم. به من گفت: از خدا بترس و از من دور شو. صد دينار را به او بخشيد و او را رها کردم. گی دانی از ترس تو این کار را کردم پس این بلا را دور کن. سنگ دور شد و آنها بيرون آمدند. عین الحیات علامه مجلسی
دعای سمات دعایی منقول از امام باقر(ع) که خواندن آن در آخرین ساعات روز جمعه مستحب است. بنابر روایتی از امام محمد باقر(ع) اسم اعظم الهی در این دعا ذکر شده است.
7.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✘ مشکل اصلی کجاست که خداوند اذن ظهور امام مهدی علیهالسلام را نمیدهند؟
#کلیپ #استاد_شجاعی
حسن خلق دو معنا دارد: معنای عام ومعنای خاص.
حسن خلق به معنای عام عبارت است از مجموعه خصلت های پسندیده ای كه لازم است انسان روح خود را به آنها بیاراید.
حسن خلق به معنای خاص عبارت است از خوشرویی، خوشرفتاری، حسن معاشرت و برخورد پسندیده با دیگران.
دین مقدس اسلام، همواره پیروان خود را به نرمخویی و ملایمت در رفتار با دیگران دعوت می كند و آنان را از درشتی و تندخویی باز می دارد. قرآن كریم در ستایش پیغمبر اكرم ـ صلی الله علیه و آله ـ می فرماید:
«اِنَّكَ لَعَلی خُلُقٍ عَظیمٍ»
بدرستی كه تو به اخلاق پسندیده و بزرگی آراسته شده ای.
ارزشی كه اسلام برای انسان خوشرفتار قائل است، تنها به مؤمنان محدود نمی شود، بلكه غیر آنان نیز اگر این فضیلت را دارا باشند، از مزایای ارزشی آن بهره مند می شوند. در تاریخ چنین آمده است:
علی ـ علیه السلام ـ از سوی پیامبر خدا ـ صلی الله علیه و آله ـ مأمور شد تا با سه نفر كه برای كشتن ایشان هم پیمان شده بودند، پیكار كند. آن حضرت، یكی از سه نفر را كشت و دو نفر دیگر را اسیر كرد و خدمت پیامبر خدا ـ صلی الله علیه و آله ـ آورد. پیامبر ـ صلی الله علیه و آله ـ اسلام را بر آن دو عرضه كرد و چون نپذیرفتند، فرمان اعدام آنان را به جرم توطئه گری صادر كرد. در این هنگام جبرئیل بر رسول خدا ـ صلی الله علیه و آله ـ نازل شد و عرض كرد: خدای متعال می فرماید، یكی از این دو نفر را كه مردی خوش خلق و سخاوتمند است، عفو كن، پیامبر نیز از قتل او صرف نظر كرد، وقتی علّت عفو را به فرد مزبور اعلام كردند و دانست كه به خاطر داشتن این دو صفت نیكو مورد عفو الهی واقع شده، شهادتین را گفت و اسلام آورد. رسول خدا ـ صلی الله علیه و آله ـ درباره اش فرمود:
او از كسانی است كه خوشخویی و سخاوتش او را به سمت بهشت كشانید.
یک قول زیبا به پیامبرمون بدیم؟
قولی که قطعا قلب پیامبر رو از عمق وجود خوشحال خواهد کرد
🎊
اون قول عبارتست از
خــــــــــوش اخلاقــــــــی
🎀در کنار انجام واجباتو ترک محرمات
داشتن اخلاق خوش
با پدرومادر
با همسر و فرزند
با دوستو رفیق و فامیل
یک امتیاز ویژه ست
☺️✅
بیایم با همه خوش اخلاق باشیم
و در راس همه
با نزدیکانمون
بعضیا با دوست و فامیل اسطوره خوشاخلاقی هستن
اما با پدرومادر
یا همسر
یا فرزند
اسطــــــوره بد اخلاقین
☹️
چرا آخه؟