🍁🍁صبحمون رو با سلامی عاشقانه محضر امام و پدری جاودانه شروع کردیم و در کنارش دعای عهد را زمزمه کردیم و در زیارت روز یکشنبه از امام علی ع) و حضرت زهرا س) یاری میطلبیم تا در پناه امن و ارامشون از بلاهای اخرالزمان حفظ بمانیم .🍁🍁
یادمه یه عزیزی گفت که:
چشمی که در عزای تو تَر میشود حسین،
بی حرمتی است خیره به نامحرمی شود
میگفت:
برایِاینکهتومحرم اشکچشمتبیشتر
بشه،حواستباشه چشمتغیرضروری
نامحرمُنبینه....!
@majnon_hosein313
دل اگـࢪ نذࢪ
حـسین است خـࢪیدن داࢪد
اشـك اگࢪ مال
حـسین است كه ࢪیخـتن داࢪد
همه ۍ عالـم
و آدم به فدایٺ اࢪبـٰاب
غــم اࢪباب
به دلھا چہ ڪشیدن دارد:)
@majnon_hosein313
3.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بی حرف و حدیث دوست دارم ...
روی قلبم بنویس دوست دارم ...
✨
8.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رفیق من فقط تویی 🖤✨
کاشکی زود تر میفهمیدم....😕💔
@majnon_hosein313
هدایت شده از مَهدویّت
#سلام_امام_زمانم💛
رد میشویهنوز و نمیبینمتهنوز؛
آقا بـد اَست،بیتونفسمیکشمهنوز!🌿
#امام_زمان (عج)
#مهدویت
🔶 برای دیگران ارسال کنید
╭─-┅═ঊঈ⚫️ঊঈ═┅-─╮
@mahdaviyatfarhang❣
╰─-┅═ঊঈ⚫️ঊঈ═┅-─
هدایت شده از مَهدویّت
#کمی_بیشتر_بدانیم ۵
📌چگونه حضرت بر اعمال ما ناظر است
🔻امام زمان (عج)بر اعمال ما ناظر هستند ؟ اگر جواب بلی است ، چگونه حضرت بر اعمال ما ناظر است؟ (كیفیت آن را توضیح دهید)
🔻 امام عصر (ع) نه تنها بر اعمال ما بلكه به همه حوادث عالم احاطه علمی دارد. اثبات این مطلب غیر از تحلیل چگونگی این احاطه است. اثبات این مطلب از راه نقل روایات متواتره ای ممكن است كه در جوامع حدیث شیعه ـ مانند كافی، بصائر، كتب شیخ صدوق و كتاب بحارالانوار و غیر آنها ـ ضبط شده است.
🔻 به موجب این روایات كه به حد و حصر نمی آید امام از راه موهبت الهی، به همه چیز واقف و از همه چیز آگاه است و هر چه را بخواهد به اذن خدا با توجهی كه می كند، می داند.(ر.ك. به "معنویت تشیع"، علامه طباطبائی، ص214)
🔻 برای این مطلب برهان عقلی هم اقامه كرده اند، كه به تعبیر مرحوم علامه تقریر آن به سلسله ای از مسائل پیچیده عقلی متوقف است؛ و چون از موضوع سؤال خارج است، ما هم از آن می گذریم.
🔻 اما در مقام تحلیل چگونگی این علم به اجمال می توانیم بگوئیم كه امام زمان علیه السلام انسان كامل است، و انسان كامل آئینه ای است كه جز جمال و كمال و جلال خداوند چیزی را نشان نمی دهد ـ یعنی هر آنچه از جمال و كمال و جلال حق در آن تابید همان را نشان می دهد. خاصیت آیینه شفاف آن است كه از خود چیزی ندارد، و هر صورتی كه در مقابل آن قرار گرفت همان را نشان می دهد.
🔻 به عبارت دیگر، انسان كامل مظهر اسم اعظم خداست، و اسم اعظم نه لفظ است و نه مفهوم، بلكه مقامی است كه هر كس به آن مقام رسید می تواند در عالم تصرف كند و منشأ كارهای خارق العاده شود.
🔻 بنابراین امام عصر علیه السلام كه مظهر اراده فعلی حق است، می تواند با اراده خود هر چه را خواست در خارج از صحنه نفس خود محقق كند، یعنی همانگونه كه با صدور فرمان "كن" «یعنی باش» اراده تكوینی خداوند محقق می شود، با "بسم الله" آن حضرت علیه السلام نیز هر چیزی محقق می گردد. "بسم الله" آن حضرت به منزله "كن" خداوند است.
🔻 فعل خدای سبحان در موطن قلب امام عصر علیه السلام ظهور می كند، چون او مظهر اسماء الهی است.
🔻 این اجمالی از مقام امام معصوم و انسان كامل بود، كه با توجه به آن علم او به حوادث عالم هم روشن می شود.
نكته ای در اینجا هست، كه استاد جوادی آملی حفظه الله در باره آن می فرماید:امام زمان عج تمام حوادث بزرگ و كوچك نظام هستی حتی پلك زدن انسانها، قیام و قعودشان، افتادن برگی از درخت و .. در معرض دید اوست، و چیزی به نام زمان گذشته حال و آینده برای وی ـ همان حقیقت نوری ـ مطرح نیست. لیكن وقتی آن حضرت به مرحله ماده و عالم طبیعت ـ یعنی مرحله ناقص ـ می رسد، مانند دیگران است؛ بدین معنا كه شاید چیزی را نخواهد بداند و از سیطره عالم كنونی او خارج باشد.
🔻 البته فرق او با دیگران این است كه دیگران به آن خزانه بی پایان راهی ندارند، لذا ممكن است دلشان بخواهد چیزی را بدانند، ولی نتوانند؛ اما صاحب ولایت كلیه كه كلید دار و خزان آن خزانه بی پایان است، هر چه را بخواهد می تواند بداند.
از اینرو در روایت آمده است: «إن الإمام إذا شاء أن یعلم علم» یعنی امام معصوم هر چه را بخواهد بداند می داند. (كافی ج1 ص852)
(ر.ك. به "علی علیه السلام، مظهر اسمای حسنای الهی"، آیت الله جوادی آملی)
#امام_زمان (عج)
#مهدویت
🔶 برای دیگران ارسال کنید
╭─-┅═ঊঈ⚫️ঊঈ═┅-─╮
@mahdaviyatfarhang❣
╰─-┅═ঊঈ⚫️ঊঈ═┅-─
در علم اخلاق ذكر شده است كه انسان ماداميكه در اين عالم است، براى تكامل خودش هم خوف لازم دارد و هم رجاء، تا بتواند بار تكليف را تا سفر آخرت بكشد. اگر تازيانه خوف نباشد غير از هواپرستى كارى از او برنمى آيد و همينطور اگر رجائى هم نباشد شوقى ندارد و لذا فرمود:
مؤمن هميشه بين دو نور است كه هيچ يك بر ديگرى غالب نمى گردد و اگر يكى غالب گردد بار سفر را به منزل نمى رساند هر دو نور بايد مساوى باشند.
داستان کوتاه
يكي از مسلمين بيمار شده و بستري گرديد. پيامبر(صلی الله علیه وآله) جوياي حال او شد. گفتند: او بيمار و بستري است.
آن حضرت به عيادت او رفت. وقتي به بالين او آمد، ديد در حال جان دادن است.
پرسيدند: تو را چگونه مي يابم، در چه حال هستي؟
بيمار گفت: در حالي هستم كه اميد به رحمت خدا دارم و از گناهانم مي ترسم.
پيامبر (صلی الله علیه وآله) فرمودند: اجتماع دو صفت خوف و رجاء (ترس و اميد) در دل مؤمن در اين هنگام (مرگ) نشانهی آن است كه خداوند او را به اميدش مي رساند و از آنچه ترس دارد ايمن مي دارد.