eitaa logo
امام زمانم ❤️
1.4هزار دنبال‌کننده
921 عکس
1.4هزار ویدیو
23 فایل
در کنار هم تلاش می‌کنیم برای ظهور امام زمان‌مون عجّل اللّه تعالی فرجه الشّریف قدمی برداریم ❤️ 🕊️ بوی خوش آمدنت می‌آید 🕊️ ارتباط با خادم کانال 👇🏻 @emame_zamanaam_admin کپی مطالب کانال کاملاً حلال است ✨ تبادل و تبلیغ نداریم.
مشاهده در ایتا
دانلود
. رفقا از برنامه‌های برای ظهور غافل نشید. حتماً شرکت کنید و اگر براتون مقدور نیست، هر جایی هستید، دو ساعت مانده به غروب خودتون به ارواحنافداه رو بخونید، و از تهِ دل برای تعجیل در ظهور امام غریب‌مون دعا کنید 🤲😔 این دعاهای دسته‌جمعی قطعاً اثر داره. دیگران رو هم به این طرح مهم و پربرکت دعوت کنید. روش خواندن نماز استغاثه (روی متن آبی‌رنگ ضربه بزنید) @emame_zamanaam .
. بسم‌ الله الرحمن الرحیم ✨ حدیث روز امام باقر عليه‌السلام فرموده‌اند: در روز قیامت همهٔ چشم‌ها گريان‌اند؛ مگر سه چشم: چشمى كه در راه خدا شب‌بیداری کشیده باشد، و چشمى كه از ترس خدا گريان شده باشد، و چشمى كه بر محرّمات خدا بسته شده باشد. 📚 ميزان‌الحكمه، ج ۲، ص ۸ @emame_zamanaam .
7.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. 🔻استاد الهی: مرحوم آیت الله مشکینی، در رویای صادقه، وضعیت یاوران امام خمینی را پس از مرگ و در عالم برزخ بیان می‌کند ... @emame_zamanaam @jahan_khabar | montazer.ir .
. ⛔️ جمله‌ای تکان‌دهنده از رهبر معظم انقلاب اگر کسی در نظام جمهوری اسلامی در مسئولیتی مشغول به کار است؛ ولی آرمان‌های نظام جمهوری اسلامی را، آن‌گونه که امام بزرگوار رحمةالله‌علیه ترسیم کرده است و در قانون اساسی تجسم پیدا کرده، در دلش قبول ندارد، اشغال آن پست برای او «حرام شرعی» است. (۸ آبان ۸۰) 📚دسترسی به منبع این سخن (روی متن آبی‌رنگ ضربه بزنید) ❗️به نظر شما چند درصد از مسئولین جمهوری اسلامی به این شرطی که رهبری معظم انقلاب اعلام کرده‌اند، پایبندند؟ فکر می‌کنید دلیل اصلی حل‌نشدن برخی مشکلات و استمرار آن غیر از اين است؟ @emame_zamanaam .
11.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. 🌟چرا برای سلامتی عجّل اللّه تعالی فرجه الشّریف صدقه میدیم؟ @emame_zamanaam .
. 🔺سردار کوثری فرماندهٔ سپاه پاسداران: هدف نهایی غربی‌ها از مذاکرات، کنار گذاشتن برنامهٔ موشکی جمهوری اسلامی ایران و توقف حمایت ما از جبههٔ مقاومت است. @emame_zamanaam @sabreenS1_official .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
. ❗️بله آقای روحانی! گویا هنوز احمق و دیوانه و ذلیل وجود دارد! 🔹 حسن روحانی بعد از خروج ترامپ از برجام و پیشنهاد مذاکرهٔ جدید: مگر کشورها دیوانه شده‌اند با شما مذاکره کنند! نگذاریم حافظهٔ تاریخی‌مون از بین بره. از تاریخ عبرت بگیریم ... @emame_zamanaam @jahad_tabein .
. بسم‌ الله الرحمن الرحیم ✨ حدیث روز امیرالمؤمنین امام علی علیه السلام فرموده‌اند: اگر کسی شیعهٔ من باشد و کاری انجام دهد که ما آن‌ را نهی کرده‌ایم، خداوند متعال باید او را تطهیر کند. شیعه‌ای نیست که مرتکب گناهی شود، الّا اینکه قبل از مرگش خداوند او را یا در مالش یا در فرزندش یا در جانش مبتلا به بلایی می‌کند تا از گناهانش تطهیر یابد، تا اینکه خدای تعالی را ملاقات کند در حالی که هیچ گناهی ندارد. گاهی با این همه ابتلاها و فشارها باز هم شخص تطهیر نمی‌شود، خداوند حالت احتضار چنین شخصی را سخت می‌کند به‌طوری که جان وی به راحتی از تن به در نمی‌رود و اینگونه گناهانش را تطهیر می‌کند. 📚 بحارالأنوار، ج‏ ۱۰، ص ۱۱۴ @emame_zamanaam .
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
. ⛔️ مقدس‌نماهای بیشعور! امام خمینی رحمة‌الله‌علیه: ❗️دیروز مقدس‌نماهای بیشعور می‌گفتند دین از سیاست جداست و مبارزه با شاه حرام است؛ امروز می‌گویند مسئولین نظام کمونیست شده‌اند! 🔹تا دیروز مشروب‌فروشی و فساد و فحشا و فسق و حکومت ظالمان برای ظهور ارواحنافداه را مفید و راهگشا می‌دانستند! امروز از اینکه در گوشه‌ای خلاف شرعی که هرگز خواست مسئولین نیست رخ می‌دهد، فریاد «وا اسلاما» سر می‌دهند! 🔻دیروز «حجتیه‌ای»ها مبارزه را حرام کرده بودند و در بحبوحهٔ مبارزات تمام تلاش خود را نمودند تا اعتصاب چراغانی نیمه شعبان را به نفع شاه بشکنند، امروز انقلابی‌تر از انقلابیون شده‌اند! ‼️«ولایتی»های دیروز که در سکوت و تحجر خود آبروی اسلام و مسلمین را ریخته‌اند، و در عمل پشت پیامبر و اهل بیت عصمت و طهارت را شکسته‌اند و عنوان ولایت برایشان جز تکسب و تعیش نبوده است، امروز خود را بانی و وارث ولایت نموده و حسرت ولایت دوران شاه را می‌خورند! 🔻راستی اتهام امریکایی و روسی و التقاطی، اتهام حلال‌کردن حرام‌ها و حرام‌کردن حلال‌ها، اتهام کشتن زنان آبستن و حِلیّت قمار و موسیقی از چه کسانی صادر می‌شود؟ از آدم‌های لامذهب یا از مقدس‌نماهای متحجر و بیشعور؟! ‼️فریاد تحریم نبرد با دشمنان خدا و به سخره‌گرفتن فرهنگ شهادت و شهیدان و اظهار طعن‌ها و کنایه‌ها نسبت به مشروعیت نظام کار کیست؟ کار عوام یا خواص؟ خواص از چه گروهی؟ از به ظاهر معممین یا غیر آن؟ 🔻بگذریم که حرف بسیار است. همهٔ اینها نتیجهٔ نفوذ بیگانگان در جایگاه و در فرهنگ حوزه‌هاست، و برخورد واقعی هم با این خطرات بسیار مشکل و پیچیده است. 📚 صحیفهٔ امام خمینی، ج ۲۱، ص ۲۸۱ @emame_zamanaam .