#حدیث
رسول اكرم صلى الله عليه و آله :
إِنَّ اللَّهَ (تَبَارَكَ وَ تَعَالَى) لَا يَنْظُرُ إِلَى صُوَرِكُمْ وَ لَا إِلَى أَمْوَالِكُمْ وَ لَكِنْ يَنْظُرُ إِلَى قُلُوبِكُمْ وَ أَعْمَالِكُمْ.
خداوند به شكل شما و اموال شما نگاه نمى كند بلكه به دلها و اعمال شما توجه مى نمايد.
امالى (طوسى) ص 536 {شبیه این حدیث در مجموعه ورام ج 2 ، ص 228 و مستدرک الوسایل ج 11 ، ص 264 ، ح 12951 }
🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾
https://eitaa.com/joinchat/3571581185Cf545822cdd
4_5893180190833511319.m4a
2.99M
#کارخونه_قصه_ها
قصه معجون خوشبختی
قسمت ششم
https://eitaa.com/joinchat/3571581185Cf545822cdd
#هرگز_فراموش_نمی_شوی
#مهدی_خدامیان_آرانی
قسمت ۱۷
فصل دوم
ایستگاه ۴
این برنامه تو برای هدایت انسانها بود. اکنون وقت آن است که از پنج پیامبر تو یاد کنم:
ابتدا سخن از آدم علیه السلام به میان میآید: «تو آدم علیه السلام را در بهشت جای دادی، سپس او را از بهشت بیرون نمودی».
وقتی که آدم علیه السلام را آفریدی به فرشتگان فرمان دادی که بر او سجده کنند، همه فرمان تو را پذیرفتند، امّا شیطان نافرمانی کرد و بر آدم علیه السلام سجده نکرد. شیطان از فرشتگان نبود، او از گروه جنّ بود، وقتی که جنّها در زمین نابود شدند، تو شیطان را به آسمانها و میان فرشتگان بردی. شیطان سالهای سال، عبادت تو را میکرد، امّا در این امتحان بزرگ مردود شد.
بعد از آن تو به آدم علیه السلام چنین گفتی: «ای آدم! همراه با همسرت، حوّا در بهشت ساکن شوید و از نعمتهای زیبای آن استفاده کنید ولی هرگز نزدیک درخت ممنوعه نشوید».
آدم علیه السلام وارد بهشت شد و شیطان در پی وسوسه او بود.
🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
https://eitaa.com/joinchat/3571581185Cf545822cdd
📚 #تفسیر_باران
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ
بَقَره: آیه ۱۳۳
أَمْ کُنْتُمْ شُهَدَاءَ إِذْ حَضَرَ یَعْقُوبَ الْمَوْتُ إِذْ قَالَ لِبَنِیهِ مَا تَعْبُدُونَ مِنْ بَعْدِی قَالُوا نَعْبُدُ إِلَهَکَ وَإِلَهَ آَبَائِکَ إِبْرَاهِیمَ وَإِسْمَاعِیلَ وَإِسْحَاقَ إِلَهًا وَاحِدًا وَنَحْنُ لَهُ مُسْلِمُونَ (۱۳۳)
عدّه ای از یهودیان مدینه باور داشتند که یعقوب (علیه السلام) به هنگام مرگ از فرزندان خود خواسته است که دین یهود را برگزینند و همواره یهودی باقی بمانند.
یهودیان مدینه با نقل این مطلب، مسلمان نشدن خود را توجیه میکردند.
اینجاست که با آنان چنین سخن میگویی: «آیا آن لحظه ای که مرگ یعقوب فرا رسید، شما آنجا بودید که به فرزندان خود چه گفت؟ یعقوب در آن لحظههای آخر از فرزندان خود پرسید: بعد از این، چه کسی را میپرستید؟ آنها در جواب گفتند: ما خدای تو و خدای ابراهیم و اسماعیل و اسحاق را میپرستیم، ما خدای یگانه را میپرستیم و تسلیم فرمان او هستیم».
فرزندان یعقوب به پدر خود قول دادند که همواره در برابر فرمان تو تسلیم باشند و از حقّ و حقیقت پیروی کنند.
اکنون ای یهودیان مدینه! شما در کتاب آسمانی خود تورات، نشانههای
پیامبر موعود را خوانده اید، شما میدانید که محمّد (صلی الله علیه وآله) همان پیامبر موعود است، شما حقّ را شناخته اید، چرا آن را قبول نمی کنید؟ شما که خود را پیرو یعقوب (علیه السلام) میدانید، چرا به وصیّت او عمل نمی کنید؟ چرا تسلیم حقّ نیستید؟
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
https://eitaa.com/joinchat/3571581185Cf545822cdd
#امام_زمان_و_من
آخرین جمعه ماه رمضان بود، پدرم گفت: «بیایید برویم راهپیمایی» به او گفتم: «برای چه؟» گفت: «امروز روز قدس است و برای همدردی و دفاع از بچهها و مردم مظلوم فلسطین، راهپیمایی میکنیم.»
امام زمان (علیهالسلام)، اسرائیلیهای بدجنس که بچهها و مردم فلسطین را میکشند، دوست ندارد.
@emamezaman_va_man
#جهت_نما
#محسن_قرائتی
❓چرا هنگامی که نام امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف برده میشود، قیام میکنیم؟
ابتدا مقدمه ای را یادآوری کنیم و آن این است که مسأله قیام، همچون نخ تسبیح در تمام دانههای دین جریان دارد.
خداوند هستی (قائِماً بِالقِسْطْ) [۱] است و به پیغمبرش دستور قیام میدهد: (قُمْ فَأَنذِرْ) [۲]
به مردم نیز سفارش قیام میکند: (کونُواْ قَوَّامِینَ بِالْقِسْطِ). [۳]
نزول کتابهای آسمانی برای قیام مردم است: (وَأَنزَلْنَا مَعَهُمُ الْکتَابَ وَالْمِیزَانَ لِیَقُومَ النَّاسُ بِالْقِسْطِ) [۴]
نام رستاخیز نیز قیامت است؛ در نماز هم مسألة قیام مطرح شده است: «اَقیموُا الصَّلوةْ» در حج نیز قیام مورد توجه است: (قِیَامًا لِّلنَّاسِ) ؛ [۵] نام امام دوازدهم نیز قائم است. بر این اساس، تعبیر قیام در تمام بدنة دین پاسخ کسانی است که دین را عامل رکود میدانند، نه حرکت.
اما پاسخ اینکه: در روایتی از امام رضا علیه السلام نقل شده است که وقتی نام مخصوص حضرت مهدی علیه السلام آورده شد، امام رضا علیه السلام به احترام آن نام قیام فرمود، با این که هنوز امام زمان علیه السلام متولد نشده بود. شاید قیام ما علاوه بر احترام، نشانه نوعی آماده باش برای ظهور آن حضرت باشد.
----------
[۱]: آل عمران (۳)، ۱۸.
[۲]: مدثر (۷۴)، ۲.
[۳]: نساء (۴)، ۱۳۵.
[۴]: حدید (۵۷)، ۲۵.
[۵]: مائده (۵)، ۹۷.
#پرسش_وپاسخ_مهدوی
https://eitaa.com/joinchat/3571581185Cf545822cdd
#حدیث
امام على عليه السلام :
مَن أَصلَحَ فيما بَينَهُ و َبَينَ اللّه أَصلَحَ اللّه فيما بَينَهُ وَ بَينَ النّاسِ؛
هر كس رابطه اش را با خدا اصلاح كند، خداوند رابطه او را با مردم اصلاح خواهد نمود.
من لا یحضره الفقیه ج 4 ، ص 396 ، ح 5845 - تنبیه الخواطر یا مجموعه ورام ج 2 ، ص 163 - بحارالأنوار(ط-بیروت) ج 68، ص 366، ح 12
🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾
https://eitaa.com/joinchat/3571581185Cf545822cdd
4_5794152452739565910.mp3
13.41M
#کارخونه_قصه_ها
قصه معجون خوشبختی
قسمت هفتم
https://eitaa.com/joinchat/3571581185Cf545822cdd
#هرگز_فراموش_نمی_شوی
#مهدی_خدامیان_آرانی
قسمت ۱۸
آن بهشت کجا بود؟
آن بهشتی که آدم علیه السلام در آنجا بود، بهشت جاودان نبود، زیرا اگر کسی وارد آن بهشت شود، هرگز از آنجا خارج نمی شود. بهشت واقعی، منزلگاه بندگانِ خوب توست.
معلوم میشود آن بهشتی که آدم علیه السلام در آن منزل کرده بود، بهشت دنیایی بوده است. در زبان عربی، به «بهشت»، «جنّت» میگویند. جنّت، باغی است که درختان بلندی دارد، به بهشت جاودان هم جنّت میگویند زیرا در آنجا درختان سر به فلک کشیده اند.
آدم و حوّا در آن باغ زیبا منزل کردند، آنها زندگی خویش را آغاز نمودند، امّا شیطان بی کار ننشست، او تصمیم گرفت تا آنان را وسوسه کند تا از میوه آن درخت ممنوعه بخورند، پس نزد آنان آمد و گفت: «اگر شما از میوه آن درخت بخورید، یا فرشته خواهید شد یا زندگی جاوید خواهید داشت. به خدا قسم، من خیر و صلاح شما را میخواهم».
آدم و حوّا هرگز فکر نمی کردند کسی به نام تو، سوگند دروغ یاد کند، آنان لحظه ای غافل شدند و از میوه آن درخت خوردند و تو آنان را از بهشت بیرون کردی.
🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃
https://eitaa.com/joinchat/3571581185Cf545822cdd
📚 #تفسیر_باران
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ
بَقَره: آیه ۱۳۴
تِلْکَ أُمَّةٌ قَدْ خَلَتْ لَهَا مَا کَسَبَتْ وَلَکُمْ مَا کَسَبْتُمْ وَلَا تُسْأَلُونَ عَمَّا کَانُوا یَعْمَلُونَ (۱۳۴)
یهودیان به نیاکان خود بسیار افتخار میکردند و باور داشتند که تو گناهانشان را به علّت خوبیهای پدرانشان خواهی بخشید. اکنون هشدار میدهی که هر کسی مسئول اعمال خودش است، درست است که نیاکان آنان پیامبر و انسانهای برگزیده ای بودند، ولی این دلیل نمی شود که پیامبران از خطای فرزندان، چشم پوشی کنند.
آری، میخواهی درسی بزرگ به همه ما بدهی، به جای مباهات و افتخار به نیاکان خود، بهتر است در اصلاح عقیده و کردار خود تلاش کنیم، ما را آزاد و مختار آفریدی و هرکدام از ما با اراده خود راه زندگی خود را انتخاب میکنیم و در برابر این انتخاب خود مسئول هستیم و فردای قیامت درباره آن از ما سؤال خواهی کرد.
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
https://eitaa.com/joinchat/3571581185Cf545822cdd
#امام_زمان_و_من
یکی از بچههای کلاس مشغول بازیگوشی بود و خیلی شلوغ میکرد. هرچه آقای معلم او را ساکت میکرد، دوباره شلوغ میکرد و نمیگذاشت بقیهی بچهها به حرفهای آقای معلم گوش بدهند، من خیلی از کار او ناراحت شدم و دلم برای آقای معلم سوخت.
امام زمان (علیهالسلام) بیاحترامی به معلم و پدر و مادر را دوست ندارد.
@emamezaman_va_man
#جهت_نما
#محسن_قرائتی
❓امام عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف با حضور در یک منطقه چگونه هدایت کل بشر را در دنیا انجام میدهد؟
اصولاً هدایت به حضور فیزیکی نیازی ندارد؛ حتی نیازمند دیدن و شنیدن مستقیم هم نیست. در زمان جنگ صدها هزار جوان به امر امام خمینی رحمة الله به جبهه رفتند در حالی که بیش تر آنها امام را به طور مستقیم ندیده بودند. مگر اویس قرنی، پیامبر را دیده بود؟ مگر خود ما که به پیامبر اسلام صلی الله علیه و آله و سلم ایمان آورده ایم، ایشان را دیده ایم؟ در نقطه مقابل این قضیه، مگر همه کسانی که پیامبر را از نزدیک دیدند، به ایشان ایمان آوردند؟
بنابراین شرط هدایت، حضور فیزیکی و ملاقات از نزدیک نیست؛ بلکه باید یک رابطة معنوی برقرار شود.
روابط معنوی به ملاقات و حضور فیزیکی ربطی ندارد. مردم از علم دانشمندانی استفاده میکنند که آنها را ندیده اند. با کمال تأسف، جمعی از مسلمانان کج اندیش (وهابی ها)، اعتراض میکنند و میگویند شما در حالی به اولیای خدا متوسل میشوید که آنها مرده اند و از مرده کاری ساخته نیست! توسل شما به غیر خدا شرک است. آنها نمی دانند که ما به جسم ائمه متوسل نمی شویم؛ بلکه توسل ما به مقام و جایگاه آن هاست و مقام آنها زنده و مرده ندارد. شعر معروفی است که میگوید: «گر در یمنی چو با
منی پیش منی»؛ یعنی افراد با پیوند معنوی هدایت میشوند.
خداوند در قرآن به یهودیان همزمان با پیامبر میگوید که شما انبیا را کشتید، [۱] در حالی که این کار نیاکان آنها بود؛ ولی به خاطر این که نسل کنونی از کار گذشتگان خود راضی بودند؛ به همین دلیل خداوند کشتن انبیا را به آنها نیز نسبت میدهد.
نمونة قرآنی دیگر این است که شتر حضرت صالح را یک نفر کشت؛ ولی بنابر سخن خداوند جمعی او را کشتند. بدیهی است یک نفر شتر را پی کرده و کشته است؛ ولی چون بقیه هم به کشتن آن راضی بودند، خداوند این را به همه آن گروه نسبت میدهد: (فَعَقَرُوهَا) [۲]
نمونة دیگر این که سفارش شده در شب نوزدهم ماه مبارک رمضان که بگوییم: «اَللّهُمَ الْعَنْ قَتَلَةَ اَمیرَ الْمُؤمِنِین»؛ قَتَلَهَ جَمْعِ قاتِلْ است. قاتل امیر المؤمنین یک نفر بود؛ ولی ما به جمعی لعنت میفرستیم و این به خاطر پیوند معنوی در این کار است. بر این اساس هرگاه بین هدایت کننده و هدایت شونده نوعی پیوند معنوی برقرار باشد، هدایت صورت میگیرد و این هدایت به حضور فیزیکی نیازی ندارد.
----------
[۱]: بقره (۲)، ۹۱.
[۲]: شعرا (۲۶)، ۱۵۷.
#پرسش_وپاسخ_مهدوی
https://eitaa.com/joinchat/3571581185Cf545822cdd