هدایت شده از خبرگزاری حوزه
💠 حدیث روز💠
💎 بخيلترين مردم
🔻پيامبر خدا صلیاللهعليهوآله:
إنَّ أبخَلَ الناسِ مَن بَخِلَ بِالسلامِ
◻️ بخيلترين مردم كسى است كه در #سلام كردن بخل ورزد.
📚 الأمالي للطوسي، ۸۹/۱۳۶
•┈┈••✾••┈┈•
@HawzahNews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم از طرف یونس حبیبی افروزی
یفه الهی او بوده است، و آنچه را دیگران انجام دادند خداوند آنها را محاسبه و مجازات می نماید.
حدیث دهم: قالَتْ علیها السلام :.... إنْ لَمْ یَکُنْ یَرانی فَإنّی اراهُ، وَ هُوَ یَشُمُّ الریح . (بحارالا نوار:ج ۴۳، ص ۹۱، ح ۱۶، إ حقاق الحقّ:ج ۱۰، ص ۲۵۸).
مرد نابینائی وارد منزل شد و حضرت زهراء علیها السلام پنهان گشت، وقتی رسول خدا صلّی اللّه علیه و آله علّت آن را جویا شد؟ در پاسخ پدر اظهار داشت: اگر آن نابینا مرا نمی بیند، من او را می بینم، دیگر آن که مرد، حسّاس است و بوی زن را استشمام می کند.
حدیث از حضرت فاطمه سلام الله علیها برای دنیا و آخرت
________________
حدیث اول: قالَتْ علیها السلام :إلَیْکُمْ عَنّی ، فَلا عُذْرَ بَعْدَ غَدیرِکُمْ، وَالاَْمْرُ بعد تقْصیرکُمْ، هَلْ تَرَکَ ابی یَوْمَ غَدیرِ خُمّ لاِ حَدٍ عُذْوٌ. (خصال :ج ۱، ص ۱۷۳، احتجاج :ج ۱، ص ۱۴۶).
حضرت فاطمه زهرا (س) خطاب به مهاجرین و انصار کرد و فرمود: از من دور شوید و مرا به حال خود رها کنید، با آن همه بی تفاوتی و سهل انگاری هایتان، عذری برای شما باقی نمانده است. آیا پدرم در روز غدیر خم برای کسی جای عذری باقی گذاشت؟
حدیث دوم: قالَتْ علیها السلام :جَعَلَ اللّهُ الاْیمانَ تَطْهیرا لَکُمْ مِنَ الشِّرْکِ، وَ الصَّلاةَ تَنْزیها لَکُمْ مِنَ الْکِبْرِ، وَالزَّکاةَ تَزْکِیَةً لِلنَّفْسِ، وَ نِماءً فِی الرِّزقِ، وَالصِّیامَ تَثْبیتا لِلاْ خْلاصِ، وَالْحَّجَ تَشْییدا لِلدّینِ.
حضرت فاطمه زهرا (س): خداوند سبحان، ایمان و اعتقاد را برای طهارت از شرک و نجات از گمراهی ها و شقاوت ها قرار داد. و نماز را برای خضوع و فروتنی و پاکی از هر نوع تکّبر، مقرّر نمود. و زکات (و خمس ) را برای تزکیه نفس و توسعه روزی تعیین نمود. و روزه را برای استقامت و اخلاص در اراده، لازم دانست. و حجّ را برای استحکام اساس شریعت و بناء دین اسلام واجب نمود.
حدیث سوم: قالَتْ علیها السلام :یا ابَاالْحَسَنِ، إنَّ رَسُولَ اللّهِ صَلَّی اللّهُ عَلَیْهِ وَآلِهِ عَهِدَ إلَیَّ وَ حَدَّثَنی أنّی اَوَّلُ اهْلِهِ لُحُوقا بِهِ وَلا بُدَّ مِنْهُ، فَاصْبِرْ لاِ مْرِاللّهِ تَعالی وَارْضَ بِقَض ائِهِ. (بحارالا نوار:ج ۴۳، ص ۲۰۰، ح ۳۰).
ای ابا الحسن! همسرم، همانا رسول خدا با من عهد بست و اظهار نمود: من اوّل کسی هستم از اهل بیتش که به او ملحق می شوم و چاره ای از آن نیست، پس تو صبر نما و به قضا و مقدّرات الهی خوشنود باش.
حدیث چهارم: قالَتْ علیها السلام :لاتُصَلّی عَلَیَّ اُمَّةٌ نَقَضَتْ عَهْدَاللّهِ وَ عَهْدَ ابی رَسُولِ اللّهِ فی امیرالْمُؤ منینَ عَلیّ، وَ ظَلَمُوا لی حَقیّ، وَاءخَذُوا إ رْثی ، وَخَرقُوا صَحیفَتی اللّتی کَتَبها لی ابی بِمُلْکِ فَدَک .(بیت الا حزان :ص ۱۱۳، کشف الغمّة :ج ۲، ص ۴۹۴).
حضرت فاطمه زهرا (س): افرادی که عهد خدا و پیامبر خدا(ص) را درباره امیرالمؤمنین علیّ علیه السلام شکستند، و در حقّ من ظلم کرده و ارثیّه ام را گرفتند و نامه پدرم را نسبت به فدک پاره کردند، نباید بر جنازه من نماز بگذارند.
حدیث پنجم: قالَتْ علیها السلام :مَنْ سَلَّمَ عَلَیْهِ اَوْ عَلَیَّ ثَلاثَةَ اءیّامٍ اءوْجَبَ اللّهُ لَهُ الجَنَّةَ، قُلْتُ لَها:فی حَیاتِهِ وَ حَیاتِکِ؟ قالَتْ:نعَمْ وَ بَعْدَ مَوْتِنا. (بحارالا نوار:ج ۴۳، ص ۱۸۵، ح ۱۷).
حضرت فاطمه زهرا (س): هر که بر پدرم رسول خدا(ص) و بر من به مدّت سه روز سلام کند خداوند بهشت را برای او واجب می گرداند، چه در زمان حیات و یا پس از مرگ ما باشد.
حدیث ششم: قالَتْ علیه السلام :خَیْرٌ لِلِنّساءِ انْ لایَرَیْنَ الرِّجالَ وَلایَراهُنَّ الرِّجالُ. (بحارالا نوار:ج ۴۳، ص ۵۴، ح ۴۸).
حضرت فاطمه زهرا (س): بهترین چیز برای حفظ شخصیت زن آن است که مردی را نبیند و نیز مورد مشاهده مردان قرار نگیرد.
حدیث هفتم: قالَتْ علیها السلام :اوُصیکَ یا ابَاالْحَسنِ انْ لاتَنْسانی ، وَ تَزُورَنی بَعْدَ مَماتی .(زهرة الرّیاض کوکب الدّری :ج ۱، ص ۲۵۳).
حضرت فاطمه زهرا (س) ضمن وصیّتی به همسرش ظهار داشت: مرا پس از مرگم فراموش نکنی و به زیارت و دیدار من بر سر قبرم بیایی.
حدیث هشتم: قالَتْ علیها السلام :إنّی قَدِ اسْتَقْبَحْتُ ما یُصْنَعُ بِالنِّساءِ، إنّهُ یُطْرَحُ عَلیَ الْمَرْئَةِ الثَّوبَ فَیَصِفُها لِمَنْ رَاءی ، فَلا تَحْمِلینی عَلی سَریرٍ ظاهِرٍ، اُسْتُرینی، سَتَرَکِ اللّهُ مِنَ النّارِ. (تهذیب الا حکام :ج ۱، ص ۴۲۹، کشف الغمّه :ج ۲، ص ۶۷، بحار:ج ۴۳، ص ۱۸۹،ح ۱۹).
حضرت فاطمه زهرا (س) در آخرین روزهای عمر پر برکتش ضمن وصیّتی به اسماء فرمود: من بسیار زشت و زننده می دانم که جنازه زنان را پس از مرگ با انداختن پارچه ای روی بدنش تشییع می کنند. و افرادی اندام و حجم بدن او را مشاهده کرده و برای دیگران تعریف می نمایند. مرا بر تخت که اطرافش پوشیده نیست و مانع مشاهده دیگران نباشد قرار مده بلکه مرا با پوشش کامل تشییع کن، خداوند تو را از آتش جهنّم مستور و محفوظ نماید.
حدیث نهم: قالَتْ علیها السلام :ما صَنَعَ ابُوالْحَسَنِ إلاّ ما کانَ یَنْبَغی لَهُ، وَلَقَدْ صَنَعُوا ما اللّهُ حَسیبُهُمْ وَ طالِبُهُمْ.(الا مامة والسّیاسة :ص ۳۰، بحارالا نوار:ج ۲۸، ص ۳۵۵، ح ۶۹).
حضرت فاطمه زهرا (س): آنچه را امام علیّ علیه السلام نسبت به دفن رسول خدا و جریان بیعت انجام داد، وظ
💠 پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله:
🍃 هرگاه تنها شدی، خدا را بسیار یاد کن.
🔹 إذا خَلَوتَ فَأَكثِر ذِكرَ اللّه ِ.
📚 مستدرك الوسائل، ج ۵ ، ص۲۹۶
📎 #اعتقادات
📎 #خانواده_سبک_زندگی
📎 #احادیث_تربیتی
🔰 معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
🔴 رضاخان نتوانست اما اینستاگرام توانست❗️
🔹این روزها در سال ۱۳۱۴ هجری شمسی، قیام خونین مسجد گوهرشاد مشهد علیه کشف حجاب اتفاق افتاد.
🔸امروز بعد از گذشت بیش از ۸۰ سال از قیام مسجد گوهرشاد، کاری که در نهایت رضاخان نتوانست انجام دهد، در نبود یک حکمرانی و ساز و کار مشخص در عرصه فضای مجازی، پلتفرم هایی نظیر اینستاگرام توانستند حداقل بر روی بخشی از جامعه ما انجام دهند
آن هم خیلی نرم، شیک و اتوکشیده؛
♨️ اتفاقاً برای این کار از افراد مذهبی و انقلابی هم کمک گرفته شد❗️ در این راستا ادبیاتی تولید و ترویج داده شد که به اشتباه در دهان برخی از مردم و مسئولین جاری گشت و ظاهر آن نیز بسیار فریبنده بود.
🔹اگر همان حساسیت های سابق که در زمان قیام مسجد گوهر شاد وجود داشت، در مورد فضای مجازی هم بود، شاید امروز کشورمان به یک الگو و نمونه تمام عیار زیست پاک و اخلاق مدارانه در فضای مجازی، آن هم در سطح جهانی تبدیل می شد.
متن کامل یادداشت👇🏻
🔗 http://www.jahannews.com/report/769645
#خبردار
هدایت شده از مجتمع
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چوپون به خدا گفت: اگه ایشون امشب مهمون من بود براش..... ــ
https://eitaa.com/noor14114
هدایت شده از خبرگزاری رسا
💢 سخنرانی رهبر انقلاب در ارتباط تصویری با مردم قم آغاز شد
🔹 دیدار رهبر انقلاب با مردم قم در سالروز قیام ۱۹ دی، هر سال با حضور هزاران نفر از مردم این شهر در حسینیه امام خمینی برگزار میشد که امسال به علت رعایت شیوهنامههای بهداشتی، از طریق ارتباط تصویری با جمعیت حاضر در شبستان امام خمینی(ره) حرم مطهر حضرت معصومه(س) برگزار میشود.
🔹 این سخنرانی به صورت زنده از سایت و صفحات KHAMENEI.IR در شبکههای اجتماعی و همچنین از شبکههای تلویزیونی و رادیویی رسانه ملی در حال پخش است.
#نوزده_دی
🆔 @rasanewsagency
💠 حدیث روز💠
💎 مذمت سرگرمی زیاد
🔻امام علی علیهالسلام:
مَن كَثُرَ لَهوُهُ قَلَّ عَقلُهُ
❇️ كسى كه زياد به سرگرمى بپردازد، عقلش كم است.
📚 غررالحكم، ح 8426
•┈┈••✾••┈┈•
@HawzahNews
💠 حدیث روز💠
💎 زشتترین راستگویی
🔻امام علی علیهالسلام:
اَقْبَحُ الصِّدقِ ثَناءُ الرَجُلِ عَلى نَفْسِهِ
❇️ زشتترين راستگويى، تعريف انسان از خودش مىباشد.
📚 غررالحكم، ج2، ص388، ح2942
•┈┈••✾••┈┈•
@HawzahNews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم از طرف یونس حبیبی افروزی
🔻 عضو شورای عالی حوزههای علمیه:
❇️ حوزه فراتر از جناحها و گروهها است
◻️ اگر کسی دین را از سیاست جدا بداند پیامبر و امیرالمؤمنین(ع) را تکذیب کرده است
آیت الله خاتمی با اشاره به نشستی که اخیراً در تهران برگزار شده و برخی از سخنرانان آن خط جدایی حوزه از سیاست را دنبال کرده اند، گفت: اینها رویشان نمیشود که بگویند جدایی دین از سیاست، میگویند جدایی حوزه از سیاست، اگر کسی دین را از سیاست جدا بداند پیامبر اکرم و امیرالمؤمنین(ع) را تکذیب کرده است.
hawzahnews.com/xbxkW
@HawzahNews | حوزهنیوز
🔻آیتاللهالعظمی سبحانی تاکید کردند:
❇️ نباید محصل مادامالعمر در حوزه داشته باشیم
➖ از لحاظ تربیت خطیب فقیریم
◻️ باید به محتوای آیه شریفه نفر عمل کنیم، معنا ندارد که مادم العمر افرادی مشغول تحصیل باشند، باید افرادی که شایستگی دارند مقدمات هجرتشان فراهم شود این مسئله به تقویت پایههای ایمانی جامعه و انقلاب کمک میکند.
◻️ حوزه علمیه باید برای مسائل نوپدید و نوظهور گروهی را تشکیل دهد. البته از خارج نیز چشم امید و نیاز به سمت ماست و باید برای رفع نیازهای آنها نیز برنامهریزی داشته باشیم.
◻️ ما فقه اسلام داریم نه معاصر، باید تعبیر دقیق به کار ببریم و بگویم فقه مسائل معاصر، یک سلسله مسائل نو ایجاد میشود که به صورت فردی از سوی بزرگان پاسخ داده میشود که البته در جای خود قابل تقدیر است، باید اینها جمع شود و به صورت فکر جمعی پاسخ داده شود. البته از خارج نیز چشم امید و نیاز به سمت ماست و باید برای رفع نیازهای آنها نیز برنامهریزی داشته باشیم.
@HawzahNews | حوزهنیوز
🔔 ثبت نام مراکز تخصصی حوزه آغاز شد
◻️ ثبتنام مراکز تخصصی حوزه های علمیه در رشته های تخصصی سطح ۲ و ۳ و ۴ برای پذیرش در نیم سال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۱ - ۱۴۰۰ شروع شده است.
◻️ علاقهمندان میتوانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به hawzahnews.com/xbxkC مراجعه کنند.
@HawzahNews | حوزهنیوز
💠 #حدیث_روز
🔸امام صادق علیه السلام: إنَّ الأَرضَ لا تَخلو مِن أن يَكونَ فيها حُجَّةٌ عالِمٌ، إنَّ الأَرضَ لا يُصلِحُها إلّا ذلِكَ و لا يُصلِحُ النّاسَ إلّا ذلِكَ.
🔹زمين از حجّتى دانا در آن، خالى نمىماند. جز اين، زمين را اصلاح نمىكند و مردم جز با آن، اصلاح نمىشوند.
📚 کمال الدین، ص ٢٠٣ ح ٧
-----------------------
🇮🇷 #کانال_رسمی_حوزه_علمیه_شهرستان_بابل
@howzeh_babol
💠 حدیث روز💠
💎 توصیهای از پیشوای یازدهم شیعیان
🔻امام حسن عسکری علیهالسلام:
كَفاكَ اَدَبا تَجَـنُّـبُكَ ما تَـكْرَهُ مِنْ غَيْرِكَ
❇️ براى #ادب تو همين بس كه آنچه را از ديگران نمىپسندى، از آن دورى كنى.
📚 بحارالأنوار: ج 78، ص 377
•┈┈••✾••┈┈•
@HawzahNews
♨️سوال
⁉️ آیا بین عقل و دین تعارض وجود دارد؟
🔰دیدگاه مسیحیت و فرهنگ غرب
🔸 کلیسا با موضع گیری خصمانه در برابر نظریات علمی کار را به جایی رساند که وقتی عصر جدید در اروپا شکل گرفت و باعث تجدد و نوگرائی و نواندیشی شد سؤالات فراوان و شکاکیت های پی درپی را ایجاد کرد، و معارف دینی مسیحیت که توان پاسخ گویی به این سوالات را نداشت، عرصه براو تنگ شده و کم کم مجبور به درگیری همراه با پذیرش شکست شد. نتیجه این کار منجر به دو امر گردید:
🔸یک) معارف مسیحیت در نهایت به حوزه های فردی انسان اختصاص پیدا کرد.
🔸دو) انسان عصر جدید، فلسفه حس گرائی را پایه و اساس قرار داد و اصالت تجربه را پایه ریزی کرد و هر چیزی که امکان اثبات آن به وسیله تجربه وجودن داشت، علامت غیر علمی زد و نظریه تفکیک بین عقل و دین پدیدار شد
🔰 دیدگاه اسلام
🔹 رابطه عقل و دین در نظراندیشمندان مسلمان این گونه می باشد که بین عقل و دین تقابلی وجود ندارد و عقل منبع دین است. عقل که خود جزئی از دین میباشد، اقسامی دارد؛ عقل عرفانی، عقل فلسفی، عقل ریاضی، عقل تجربی.
🔹 پس علم جزئی از دین بوده و در نتیجه علم فقط دینی است هر چند امکان دارد که عالِم، دینی نباشد.
🔹این دیدگاه به طور کلی هیچ جایی برای تعارض باقی نمی گذارد؛ پس اگر تعارضی وجود داشت تعارض علم و دین نیست بلکه تعارض دین و جهل مرکب است.
🔹آنچه در این دیدگاه باید مورد توجه قرار داد این است که در مقام ثبوت بین علم و دین تعارض وجود ندارد اما در مقام اثبات تعارضاتی وجود دارد و برای رفع این تعارضات همان قواعد باب تعارض مطرح می شود و باید دلیل قوی تر را مقدم بکنیم.
🌐 جهت مطالعهی بیشتر، کلیک کنید.
https://btid.org/fa/news/188444
📎 #اعتقادات
📎 #کلام
📎 #عقل_دین
📎 #جامعیت_دین
🔰 معاونت تبلیغ و امور فرهنگی حوزه های علمیه
🌐 btid.org
🔴 یادواره شهدای روحانی شهرستان بابل
🔸سخنران : حجت الاسلام رضایی" مسئول نمایندگی ولی فقیه در نيروي هوافضای سپاه"
🔸مداح: ذاکر اهل بیت حاج مرتضی طاهری
⏱زمان : شنبه ۲۵ دی ۱۴۰۰ ساعت ۱۸:۳۰
📌مکان : مسجد حوزه علمیه فیضیه مازندران
💢ستاد بزرگداشت یادواره شهدای روحانی شهرستان بابل
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
❇️ مدیریت حوزه علمیه شهرستان بابل🌹
📲 ارتباط با مدیر در پیام رسان های ایتا و سروش و واتساپ🌹
۰۹۱۱۳۱۴۱۳۳۲
📞 ۰۱۱۳۲۲۰۵۷۲۰
🌐 نام کاربری در پیام رسان ها🌹
@hadi46788
-----------------------
🇮🇷 #کانال_رسمی_حوزه_علمیه_شهرستان_بابل
@howzeh_babol
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 چرا شما آخوندا سر کار نمیرید ؟؟؟؟؟؟!!!!!!!
🌱🌷🌱🌷🌱🏴🚩
🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂🍂
*🤔 فـاطمـه امالبنیـن کیست؟؟*
✨نامش فاطمه بود.
از آن دخترهایی که شمشیرزنی و نیزه داری را به خوبی می دانست و در جنگآوری، هم پای پسران قبیله بود.
اولین مربی شمشیر زنی و تیراندازی پسرش ابالفضل عباس (علیه السلام) و برادرانش هم خود او بود!
👈نه اینکه تنها او اینچنین باشد،
تمام قبیلهاش در شجاعت و دلیری زبانزد بودند؛
اما چیزی که او را متمایز می کرد، حجب و حیای مثال زدنی و زیبایی و ملاحت خاص زنانه بود که در کنار جنگآوری، او را به یک دختر کم نظیر تبدیل کرده بود.
❇️ کمتر مردی جرأت خواستگاری از او را داشت و آنهایی هم که پا پیش میگذاشتند،
همگی از بزرگان و اشخاص مطرح بودند؛ اما جز جواب رد چیزی حاصلشان نمیشد.
⁉️ وقتی از او میپرسیدند که چرا ازدواج نمیکنی،
✨می گفت: «مردی نمیبینم، اگر مردی به خواستگاریام بیاید، ازدواج میکنم!»
👹معاویه از خواستگاران پر و پا قرصش بود، ولی هربار دست خالی باز میگشت.
🌠تا اینکه یک شب خوابی دید.
صبح فردا، وقتی «عقیل»، برادر و فرستادهی علی بن ابیطالب (علیه السلام)، که مردی نسب شناس بود، برای خواستگاری آمد،
فاطمه لبخند معنا داری زد؛
فهمید که رویایش صادقه بوده است.
🎉از فرط شادمانی و رضایت، گریست و گفت:
«خدا را سپاس!
من به «مرد» راضی بودم
ولی او «مرد مردان» را نصیب من کرد.»
و بی درنگ، پس از موافقت پدر و مادرش، موافقت خود را اعلام کرد
و شد همسر علی بن ابیطالب (ع)، جانشین رسول خدا (صلی الله علیه و آله).
🔹بارزترین ویژگی اش، ادب بود.
🔸 به جا و به موقع حرف می زد.
🔹حد خودش را میدانست
🔸و رفتارش، هرگز نشانی از خطا نداشت.
✨روزی که پا در خانهی امیرالمومنین(ع) گذاشت،
اولین جملهاش به فرزندان ایشان این بود:
نیامده ام جای مادرتان را بگیرم،
من کجا و فرزندان زهرا(س) کجا؟
من آمدهام تا کنیزتان باشم.
✅ و به حق نشان داد که راست میگفت؛
همان روز اول، حسن و حسین (علیهما السلام) بیمار بودند.
فاطمه، بلافاصله به بالین آنها رفت
و با محبت تمام، به آنها رسیدگی کرد
و چند روز اول زندگی مشترکش، به پرستاری از فرزندان زهرا (سلام الله علیها) گذشت؛
کاری که آن را افتخاری برای خود میدانست.
📜می گویند تا وقتی که فرزندان امام علی(ع) خردسال بودند، بچه دار نشد تا مبادا به خاطر مادر شدن، در حق آنها کوتاهی کند.
🔅از امام(ع) هم خواسته بود تا او را «فاطمه» خطاب نکند تا مبادا دل بچهها از شنیدن نام مادرشان در خانه، بشکند.
♥️وقتی عباس(علیه السلام)،
نوزاد شیرین ام البنین به دنیا آمد،
بچه های زهرا(س) را جمع کرد،
آنها را نزدیک به هم نشاند و نوزاد یک روزه اش را در آغوش گرفت؛ بلند شد
و عباسش را دور سر فرزندان فاطمه(س) چرخاند
تا به همه بگوید که فرزندان امالبنین، بلاگردان فرزندان فاطمه(س) اند.
✳️همیشه و همه جا به فرزندانش یادآوری میکرد که:
«مبادا حسن و حسین (علیهما السلام) را برادر و همتای خود بدانید،
آنها تافتهی جدا بافتهاند،
آسمانیاند،
نوادگان پیامبر(ص) اند.»
و همین تربیت بود که نتیجهاش را در کربلا نشان داد...
✨او همان مادری است که وقتی کاروان کربلا را راهی می کرد،
با وجود اینکه چهار جوان خودش همراه کاروان بودند،
به تمام کاروان اینطور سفارش میکرد:
⚡️چشم و دل مولایم امام حسین (ع) و فرمان بردار او باشید.
ام البنین، از حضرت علی (ع)، صاحب چهار ستاره ی نورانی به نامهای
🔮 عباس،
🔮عبدالله،
🔮 جعفر
🔮و عثمان
شد که همگی در کربلا به شهادت رسیدند.
🌷درود ورحمت خداوند بر آنها🌷
🚩 التماس دعا
👈 ۱۳ جمادیالثانی سال ۶۴ھ.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلم از طرف یونس حبیبی افروزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 #ببینید/ روضهخوانی تکاندهندهی و قدیمی رهبر انقلاب در مصیبت حضرت امالبنین (س)
🏴 انتشار بهمناسبت سالروز وفات حضرت امالبنین
🗓 ۱۳۵۲/۱۱/۱۲
📢 کانال روابط عمومی #مرکزخدمات حوزههای علمیه
Go2l.ir/CSIS_Eta 🆔 :ایتا
تعجب نکنید تصاویری که میبینید مربوط به واحد جنگ سایبری گروهک تروریستی منافقین در اردوگاه تیرانا واقع در کشور آلبانی است
که هر روز شایعات زیادی را بطور کاملا حرفه ای که شما باور کنید می سازند تا ذهنتان را منفجر کنند و روح و روانتان را بهم بریزند!*
در این واحد، جنایتکاران خسته از ترور
بیش از 1500 نفر نیروی آموزشدیده، شبانهروز بهصورت شیفتی، مشغول تولید محتوای حرفهای .کلیپ های قلابی علیه جمهوری اسلامی هستند
ومفاهیمی مانند ولایت فقیه، حجاب، مفاسد ،و فقر . خرافهنمایی مقدسات مذهبی، نفرتپراکنی علیه رهبر انقلاب، مراجع، علما، سپاه، بسیج، ناجا، صداوسیما، رسانههای انقلابی، فرماندهان و مدیران جهادی کشور، تولیدات محبوب هنری و رسانهای طیف انقلابی و صدها محور دیگر میسازند
بعضی از این شیاطین بعضاً تا حدود 20 اکانت فیک را مدیریت میکنند.
اگر هر کدام از اینها روزانه فقط یک پست در هر یک از اکانتها منتشر کنند حدود 30هزار مطلب میشود.