⭕️ سعید حجاریان (تئوریسین اصلاحات) در جلسه با خاتمی، عبدی، تاجیک، خانیکی، صالحی امیری، کرباسچی، ربیعی، موسوی لاری: "اگر پزشکیان بتواند نهضت فراموشی را کلید بزند، در یک دوره چهارساله اصلاحات با تاکتیک جدید می تواند تغییر ریل حکمرانی را تمام کند. فرمالیزم حاکم بر رفتار پزشکیان چه تعمدی باشد و چه شلختگی، علاوه بر اینکه یک تهدید است می تواند فرصت باشد تا تندروها احساس خطر نکنند. استعفای ظریف یک تاکتیک برای عبور از بهارستان بود و به نظرم موفقیت آمیز خواهد بود!
🆔 @pedarefetneh | #پدرفتنه
🆔 @pedarefetneh | #پدرفتنه
هدایت شده از 🔵#گام_دوم_انقلاب🔵
فیلترینگ چرا آمد؟ چگونه باید برود؟
برخی افراطیون مدعی اصلاحات میگویند دولت قبل از انجام جراحیهای اقتصادی، به اقدامات نمایشی مانند رفع فیلترینگ بپردازد.
آنها میدانند در شورای موسوم به راهبری کابینه، چه آشی پختهاند. میدانند تیم اقتصادی توانمند و هماهنگی پیشنهاد نکردهاند. بنابراین از دولت میخواهند «رفع فیلترینگ» را جای برنامه اقتصادی برای مردم فاکتور کند!
آنها اینگونه وانمود کردهاند که طرفدار فضای مجازی سهلالوصول هستند و طرف مقابلشان طرفدار انسداد است. چرتکه میاندازند که فیلترینگ به کسب و کارها آسیب میزند، مردم را به زحمت میاندازد و بازار فیلترشکنها را با همه هزینههایش رونق میدهد. آنها متاسفانه مانند بسیاری از موضوعات دیگر، هم صورت مسئله را تحریف میکنند و هم ماجرا را از میانه آن روایت میکنند. این گروه، مقصر و متهم هستند و نه مدعیالعموم.
تفاوت پیامرسانهای جدید با پیامرسانهای قدیمی، بر کسی پوشیده نیست. مانند تفاوت جاده مالرو با جاده آسفالته و بزرگراه؛ و یا تفاوت سرعت حرکت اسب با خودرو و هواپیما. کسی نمیتواند اهمیت این ابزار تسهیلکننده را انکار یا رد کند. این یک پیشرفت مهم در زندگی بشر است. در عین حال، بدیهی است که استفاده از ابزارها و امکانات جدید، ضوابط و قواعد خود را میطلبد. جاده شوسه یا مالرو، و حرکت با اسب یا حداکثر خودروهای اولیه، قوانین و ضوابط چندانی نمیخواست؛ اما از هنگامی که سرعت بالا و ازدحام تردد کنندگان موجب تعارض و تزاحم شد، پای قوانین عبور و مرور، استاندارد جادهها و ایمنی بزرگراهها، و صلاحیتهای رانندگی هم به زندگی بشر باز شد، تا فرصت حرکت سریعتر تبدیل به تهدید نشود.
فعالیتهای رسانهای در همه کشورها ضابطهمند است. شفافیت، مسئولیتشناسی و پاسخگویی از لوازم این فعالیت است. با وجود این که بسیاری از پیامرسانها خاستگاه غربی دارند، اما در همان کشورها موظف به پاسخگویی به حاکمیت و مراعات مطالبات آنها هستند.
در نوع کشورهای غربی، هرگاه پیامرسانها بستری برای سوءاستفاده، ایجاد ناامنی و جنایت و خشونت شوند، مورد بازخواست یا محدودیت قرار میگیرند. توئیتر، تلگرام، اینستاگرام و... بارها در کشورهای مختلف فیلتر یا محدود شدهاند، تا زمانی که امنیت احیا شود یا پیامرسانها به قوانین تمکین کنند.
سابقه فیلترینگ برخی پیامرسانهای خارجی در کشور ما به دولت آقای روحانی برمیگردد. به ویژه در سال ۱۳۹۶ و ۱۳۹۸ که برخی پیامرسانها بستری برای آشوب افکنی و جولان گروههای تروریستی و تجزیهطلب شدند و ویرانیطلبان به نیابت از سرویسهای جاسوسی متخاصم، کشور را به لبه پرتگاه بردند.
اتفاقاً اولین مطالبهکننده فیلترینگ، برخی از همان دولتمردانش بودند، هنگامی که ولنگاری فضای مجازی و تاخت و تاز مغولوار هرجومرجطلبان، آنها را کلافه کرد.
میشد از ابتدا فعالیت پیامرسانهای خارجی را در کشور ضابطهمند کرد؛ اما ریلگذاری غلط دولت وقت موجب غفلت از این مهم شد. دولت میتوانست اولاً در کنار آزادی فعالیت پیامرسانهای خارجی، پیامرسانهای داخلی را تقویت کند (خدمات هنگفت اعطایی را به جای خارجیها در اختیار پیامرسانهای داخلی قرار دهد)؛ و ثانیاً در کنار تقویت توان داخلی و افزایش قدرت چانهزنی، مانند بسیاری از کشورها، فعالیت پیامرسانهای غربی را به مراعات ضوابط کشورمان مشروط کند.
باید، در ازای واگذاری این فرصت بزرگی، مطالبه درآمد کند، یا دستکم، این فعالیت را به حضور نمایندگی شرکت خارجی در داخل کشور و رفتار پاسخگویانه مشروط نماید. متاسفانه چون برخی مدعیان اعتدال و اصلاحات، به موضوع فضای مجازی به عنوان ابزار رقابت انتخاباتی و تسویه حساب سیاسی نگاه میکردند، این حوزه را بلا شرط واگذار کردند و همانند ماجرای برجام و حتی مذاکرات منطقهای و...، کشور را بدهکار طرف خارجی نشان دادند. طبعاً بدهکار هم نه دارای حق است و نه از قدرت چانهزنی برخوردار است!
اجمالاً این که طیف مذکور، شیپور را از سر گشاد آن مینوازند. آنها مقصر ماجرا هستند؛ هم متهم خسارات مالی و انسانی ناشی از ولنگاری فضای مجازی قبل از فیلترینگ، و هم متهم خسارات پس از فیلترینگ. امنیت و حاکمیت ملی، محترمترین سرمایهها نزد هر ملت و کشور است. نمیشود این سرمایه را به حراج گذاشت و بیقید و شرط تسلیم بیگانگان کرد. این، اول گرفتاری برای هر کشوری است. فیلترینگ حتماً باید برداشته شود، اما مشروط به پاسخگویی و مسئولیتپذیری پیامرسانها.
عقل و منطق و قوانین ما -مانند هر کشور حواس جمع دیگر- تعامل با طرفهای خارجی را مشروط به «توافق و قرارداد مشترک» (منطبق با قوانین و مصالح ملی) میکند. نمیشود حوزه رسانه و پیامرسانها را از این مصلحت بزرگ مستثنی کرد و تحمیل مطلق را پذیرفت.
هدایت شده از خبرهای داغ سیاسی
5.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شباهت دو خادم به شهید حاج قاسم سلیمانی و شهید ابو مهدی المهندس
ـــــــــــــــــــــــ
♨️دریافت بهروز ترین #خبرهای_داغ_سیاسی👇
@khabarsyasi
⚫️ اصلاحطلبها انقدر متوهم هستن و خوی خودشاهپنداری و حرص و ولع قدرت دارن، وقتی در یک انتخابات ساده پیروز میشن فکر میکنن انقلاب کردن و شدن شاه مملکت و سلطنتشون آغاز شده!
یکی هم نیست بهشون بگه شماها فقط شدید نوکر و حمال مردم برای انجام کارهای اجرایی و عمرانی کشور!
قیمت دلاری که تو دولت سرطانتون در دهه ۹۰ ده برابر کردید رو بیارید پایین دوباره، سفرههای مردم که کوچک کردید رو دوباره بزرگ کنید، مثل دهه ۹۰ که بیتالمال رو با عنوان حقوقهای نجومی غارت کردید رو دیگه غارت نکنید، اموال مردم در بورس رو تبخیر نکنید، ۶۰ تن طلای ذخیره کشور رو برگردونید به بیتالمال، بنزین رو یک شبه ۳ برابر نکنید، توقع زیاد دیگهای ازتون نداریم ... :)
#سرطان_اصلاحات
نتیجه آنچه دیروز در مجلس رخ داد؛
👈 ریزش لایه سخت طرفدار نظام است و برخلاف تصور دوستان منجر به جذب خاکستریها هم نخواهد شد!
از الآن مشخص است که #چالش_اصلی انتخابات بعدی، #مشارکت است و این دفعه باید از کسانی خواهش کرد پای صندوق بیایند که در دفعات گذشته موتور محرکه سایرین برای مشارکت در انتخابات بودند!
حمید کثیری
نتیجه آنچه دیروز در مجلس رخ داد این است:
فردا روز؛
موفقیت دولت به نام پزشکیان است
و
ناکامی آن به نام رهبری ...
#حمید_کثیری
😔وقتی به بعضی از وزرای معرفی شده دولت آقای پزشکیان نگاه میکنم حرف های سال های اخیر رهبری از ذهنم عبور میکند👇
⚠️دستور رهبر انقلاب: از عناصر فتنه مطلقاً استفاده نکنید/ مردم با فتنهگران قهرند و آشتی نخواهند کرد
🔹«مسئله فتنه و فتنهگران، از مسائل مهم و از خطوط قرمز است... باید حتماً خطوط قرمز و خطوط فاصل رعایت شوند.» (۱۳۹۳/۰۶/۰۵)
🔹«بعضیها هستند که نشان دادند و ثابت کردند که عناصر نامطمئنّیاند... بیاعتمادی خودشان را برای نظام ثابت کردند، برای کشور ثابت کردند، برای جمهوری اسلامی ثابت کردند؛ هم برای اسلامیّتش، هم برای جمهوریّتش... همینهایی که سال ۸۸ آن بازی را راه انداختند، خب اینها با جمهوریّت نظام جمهوری اسلامی مخالفت کردند، بدون هیچ منطقی، بدون هیچ حرف قابل قبول و پسندیدهی در مقابل آدمهای باانصاف... از عناصری که نامطمئن بودنِ خودشان را اثبات کردند، مطلقاً استفاده نکنید.» (۱۳۹۴/۰۴/۲۰)
🔹«چرا میگویید آشتی؟ مگر قهرند که بیایند با هم آشتی کنند؟ این تعبیرات را روزنامهها پَروبال میدهند، متوجّه نیستند که اشکال ایجاد میکند. وقتی شما میگویید آشتی، مثل این است که یک قهری وجود دارد؛ [درحالیکه] قهری وجود ندارد. بله، مردم ما با آن کسانی که به روز عاشورا اهانت کردند قهرند. ملّت با آنهایی که روز عاشورا، با قساوت، با لودگی، با بیحیایی آمدند جوان بسیجی را در خیابان لخت کردند و کتک زدند، قهر است. با اینها آشتی هم نمیکنیم، و با آن کسانی که با اصل انقلاب بدند، میگویند اصل نظام هدف ما است، میگویند انتخابات بهانهی ما است؛ که البتّه آنها عدّهی معدودیاند، عدّهی کمیاند؛ در مقابل اقیانوس عظیم ملّت ایران آنها یک قطرهاند؛ چیزی نیستند.» (۱۳۹۵/۱۱/۲۷)
❌داریم به کجا می رویم جناب پزشکیان⁉️
⭕️ وزیر پیشنهادی اقتصاد ، متهم پرونده اقتصادی !
🔺طبق گزارش سازمان بازرسی کل کشور ، آقای عبدالناصر همتی ، وزیر پیشنهادی اقتصاد ، در میان متهمین بانک مرکزی ، متهم ردیف اول پرونده فساد چای دبش می باشد .
🔺جناب آقای پزشکیان کسی را برای تصدی پست وزارت اقتصاد و سر و سامان دادن به اوضاع اقتصادی کشور پیشنهاد کرده که خود دارای پرونده مفاسد اقتصادی می باشد .
🔺جالب است در مورد مواضع سیاسی آقای همتی بدانیم که ایشان آشوب های 1401 که حاصل توطئه سازمان های جاسوسی خارجی با همراهی عوامل داخلی شان بود را یک خیزش اجتماعی ! دانسته و می گوید : «واکنش مردم بعد از مرگ مهسا امینی ، برآمده از خیزش اجتماعی و از متن جامعه می باشد و غیر قابل جمع شدن است . برداشت من این است با این حکمرانی نمی شود ادامه داد .»
🔺همتی همچنین در تاریخ 30 آذر 1401 وضعیت ایران را بدتر از وضعیت عراق در زمان صدام دانسته ، می گوید : «برخی می گویند شرایط فعلی ایران شبیه شرایط اجماع جهانی علیه صدام قبل از حمله آمریکاست ، شرایط بدتر از آن دوره است.»
آیا چنین فردی صلاحیت تصدی هیچ پست دولتی را دارد ؟
✍ دکتر کامران غضنفری نماینده انقلابی مردم تهران در مجلس
بررسی علل رأی اعتماد به کابینه رئیسجمهور - دکتر متولیان .mp3
9.3M
💐رأی اعتماد هوشمندانه
مجلس محترم بر خلاف پیشبینی ها و به رغم اختلافات سیاسی عمیق با برخی از وزرای پیشنهادی در اقدامی هوشمندانه به تمام وزرای پیشنهادی دکتر پزشکیان رأی اعتماد داد
◀️در این فایل صوتی به صورت کوتاه و اجمالی به چرایی این رأی پرداخته شده است
دکتر متولیان
چهارشنبه ۳۱ مردادماه ۱۴۰۳
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
▫️اقامه نماز جمعه شهر زرقان ▫️
🟢 به امامت:
حجتالاسلام والمسلمین رییسی زاده
امام جمعه محترم شهر زرقان
🔸 مجری: محمد نظیف
🔸موذن و قاری : داریوش نظیف
🔸 شروع برنامه مهد آدینه ویژه کودکان: ۱۱:۳۰
◽️ جمعه ۲ شهریور ماه ماه ۱۴۰۳
◽️ مصلی و مسجد امام حسن مجتبی علیه السلام زرقان
#زرقان
#شهر_خیمه_های_حسینی
@setad_namazjome_zarghan