2.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کسی نیست یقه زنگنه رو بگیره؟!
کسی نمیخواد او را بازخواست کنه که اصلا از کدوم صندوق میخواستی بخاطر هر کلمه هزار دلار بدی؟از جیب خودت یا ملت؟
۵ سال از برجامی که زنگنه می گفت بابت هر کلمه اش هزار دلار میدم گذشته کو نتیجه اش؟!نتیجه اش صف های روغن،مرغ ،است؟نون قسطی؟دلار ۳۰ هزار ؟پراید بالا ۱۰۰ میلیونی؟...ترور سردار سلیمانی؟....نابودی هسته ای؟...تحریم هایی که برداشته نشد و باز دارن برای ۱۴۰۰ ازش کاسبی میکنن؟.....
چرا هیشکی جواب نمیده و طلبکار هم هستن؟!
@emamjavad3
🔴 ساعاتی قبل از اعدام شهید روح الله زم به نقل از پدر شهید!
وقت نماز شد بچه ها و روح الله درخواست نماز جماعت کردند، به قدری نور وجودش را گرفته بود خجالت کشیدم جلو بایستم
❌مرزهای عوض کردن جای جلاد و شهید شکافت❌
متن پدر زم درباره نیما زم رو که میخونی متوجه میشی، این آقازادهای که اعدام شد، شاگرد کوچکی بوده در محضر پدر امامزادهای که توصیف کرده، انگار نه انگار، باعث و بانی قتل و غارت و آشوب بوده
@emamjavad3
زندگی نامه - خاطره - وصیتنامه
🕊شهیدمهدی کمالی
شهید علی کمالی اندانی، يكم ارديبهشت 1341، در شهرستان اصفهان چشم به جهان گشود. پدرش احمد، کشاورز بود و مادرش همدم نام داشت. تا پایان دوره متوسطه در رشته اتومکانیک درس خواند و دیپلم گرفت. سال1366 ازدواج کرد. به عنوان پاسدار وظیفه در جبهه حضور يافت. بيست و سوم اسفند 1366، در شاخ شمیران عراق بر اثر اصابت ترکش شهيد شد. مزار او در گلستان شهدای زادگاهش واقع است. او را جعفر نيز مي ناميدند.
نوید شاهد اصفهان: شهید علی کمالی اندانی در سال 1341 در یک خانواده مذهبی در اصفهان دیده به جهان گشود.
تحصیلات خود را تا مقطع دیپلم فنی الکترونیک به اتمام رساند. در این هنگام اوج انقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی بود وی مخالفت خود را با رژیم پهلوی اعلام کرده بود و دوستان و خانواده را علیه رژیم پهلوی می شوراند. با شروع جنگ تحمیلی وارد سپاه شدو سپس عازم جبهه غرب گردید.
در سال 1366 ازدواج نمود و سرانجام در اسفند سال 1366 در منطقه شاخ شمیران عراق بر اثر اصابت ترکش به آرزوی دیرینه اش رسید و به سوی خدا پر کشید.
منبع: بنیاد شهید منطقه یک اصفهان
@emamjavad3
🔴 «پرونده منابع داخلی آمدنیوز» به پرونده های مسکوت تاریخ انقلاب پیوست؟
🔹پس اعلام خبر به دارآویختن روح الله زم عنصر رسانه ای ضد انقلاب و مسئول رسانه آمدنیوز، افکار عمومی معرفی و مجازات منابع داخلی آمدنیوز را مطالبه می کنند.
🔻مخاطبان رسانههای رسمی کشور در کامنت هایی که زیر پست اعدام روح الله زم منتشر کردند، دنبال بازیگردانان اصلی پرونده آمدنیوز یا همان شبکه منابع داخلی آن هستند.
@emamjavad3
آقازادهی فاسد #روحالله_زم اعدام شد؛ به دَرَک!
امّا، مادامی که با عواملِ نفوذیِ داخلی و همدستانِ زم در مراکز حساس، برخورد مُحکمی صورت نگیرد، باز هم امکان پرورش جاسوس وجود خواهد داشت؛ سر فتنه ها را باید زد.
پ:ن:این خیلی مهمه چه کسی در داخل به روح الله زم خبر میرساند؟مگه میشه بدون منبع داخلی دست رسی به این همه اخبار مهم داشت!؟
@emamjavad3