🔴 نماز حاجت در مسجد سهله
🔹 یکی از ویژگیهای مهم مسجد سهله، استجابت دعا در این مکان شریف است.
🔺امام صادق علیهالسلام میفرمایند:
🔵 ... هر غمگینی به مسجد سهله بیاید و دو رکعت نماز (ساده) بین نماز مغرب و عشا بخواند و به درگاه خدا دعا کند خدا گرفتاریش را برطرف میسازد.
📚الكافي (ط - الإسلامية)، ج۳، ص۴۹۵
🔸 این نماز به نماز استجاره (پناه بردن) معروف است.
🔹 صاحبخانه و میزبان مسجد سهله حضرت مهدی علیه السلام است، لذا شرط ادب این است در مسجد سهله، اول، برای صاحب سهله دعا کنیم
#مسجد_سهله
#توسلات_مهدوی
✍️بریکس، ایران و نظم جدید جهانی
۱- حوادث و وقایع سالهای ۲۰۰۷ تا ۲۰۱۴ میلادی (سونامی و بحران مالی غرب، جنبش تصرف وال استریت، بهار عربی و..) و پیامدهای آن، بر رؤیای تک قطبی آمریکایی و نظم نوین مورد نظر سردمداران نظام سلطه و تفرعن غربی خط بطلان کشیده و جهان را در یک پیچ بزرگ تاریخی و راهی به سوی ساختار و نظم جدید جهانی مبتنی بر «رهایی از چنگال قدرتهای استعماری و سلطه گر» و «یافتن الگوی ضداستعماری و چندصدایی» قرار داده است، در چنین شرایطی پیمانهای شانگهای و بریکس با ظرفیتهای عظیم در اختیار، امید کشورها و مردم جهان را برای رهایی از هژمون ظالمانه آمریکا و غرب افزایش داده است.
۲- نظام سلطه به سردکردگی شیطان بزرگ امریکا، در سایه سازمان ملل متحد و دهها سازمان متصل به آن: (فائو، یونسکو، فدراسیونهای ورزشی، سازمان تجارت جهانی، بانک جهانی، آیاسآی، شورای حقوق بشر، دیوان بینالمللی و...) و ایجاد ساختارها و سامانههای متعدد جانبی (پالرمو، سیافتی، افایتیاف، ۲۰۳۰ و...) با توسل به رأی اکثریت کشورها، حاکمیت خود را بر کشورها اعمال کرده و به نظام سلطه و به چپاولگری خود رنگ قانونی بخشیده و اراداه ظالمانه خود را به کشورها و ملتها دیکته کرده است.
۳- تجربه ۷۰ سال گذشته آشکارا نشان داده، نظام سرمایه داری غرب، هر نهاد و سازمانی که خارج از چارچوب تعریف شده در ساختار نظام سلطه (نظیر جنبش عدم تعهد، سازمان همکاری اسلامی، اتحادیه آسه آن و...)، شکل گرفته باشد را به چشم تهدید عمیق و جدی برای بقای نظام سرمایه داری نگریسته و با استفاده از همه اهرمهای در اختیار خود نظیر «قانون برتون وودز و سلطه دلار» مانع از شکل گیری و اثربخشی آنها شده و از میدان رقابت خارج کرده است و در این راه حتی به اتحادیه اروپا نیز رحم نکرده و با تحریک انگلیس به برگزیت، جنگ تجاری ترامپ و جنگ اوکراین به خاک سیاه نشانده است.
۴- عضویت ایران در بریکس علاوه بر دهها مزیت اقتصادی، سیاسی، راهبردی و... نظیر «بالارفتن قدرت چانه زنی»، «استفاده از ظرفیت های کشاورزی و دامداری بریکس»، کمترین و دم دستی ترین دستاورد بریکس برای جمهوری اسلامی ایران خنثیسازی طرح منزوی سازی ایران بوده و جمهوری اسلامی ایران را از هماکنون (و قبل از ۱۰ دیماه و زمان پیوستن قطعی به بریکس) به عنوان برنده این میدان معرفی کرده است.
۵- با توجه به نکات پیش گفته، بریکس به عنوان یک ائتلاف فراقارهای (با وجود در اختیار داشتن پرجمعیت ترین کشورهای جهان، بیشترین سهم تولید ناخالص جهان، کمتر از نیمی از جمعیت و نیروی کار جهان، بیش از ۲۸درصد اقتصاد و...) به تنهایی و بدون در اختیار داشتن نهادهای مختلف مانند همه سازمانها، پیمانها و اتحادیههای ذکر شده، بیشک محکوم به شکست خواهد بود.
۶- مهمترین مزیت بریکس نسبت به تمامی پیمانها و اتحادیههایی که در توسط غرب نابود و یا بی اثر شدهاند حلقه اتصالی بریکس به سازمان همکاریهای شانگهای است. سازمان شانگهای بیش از آنکه یک سازمان اقتصادی باشد یک سازمان امنیتی و نظامی در عرض پیمان ناتو بوده و قدرت مقاومت بریکس را در برابر فشارهای نظام سلطه افزایش می دهد. به همین دلیل است که نظریه پردازان و استراتژیستهای جهان، با اشاره به منطقه خاکستری (Gray Zone) از ظرفیت ۵ کشور «چین»، «روسیه»، «برزیل»، «آمریکا» و «ایران» در نظم آینده سخن میگویند.
۷- در حال حاضر آمریکا هیچ جای پایی در بریکس نداشته و همین امر نظام سیاسی آمریکا را به وحشت انداخته و با توجه به سقوط هژمون آمریکا این گمانه زنی که هند در نظم آینده جایگزین آمریکا شود افزایش یافته است.
۸- تقریباً همه مراکز تحقیقات راهبردی جهان و قاطبه استراتژیستهای دنیا معتقدند هیچکدام از کشورهای مطرح در شکل گیری نظم آینده، مطلقاً ظرفیت گفتمان سازی معتبر و جهان شمول جمهوری اسلامی ایران از یکسو و مزایای سوقالجیشی، ژیوپولتیک، ژئواستراتزیک، انرژی و... ایران را نداشته و کماکان به ایران به عنوان قلب طپنده جهان (Heart Land) نگاه میکنند.
۹- بریکس برای ماندگاری در برابر فشارهای گوناگون نظام سلطه از یکسو و ایفای نقش در نظم جدید جهانی ناچار است به فوریت نسبت به ایجاد ساختارهای موازی با ساختارهای موجود در سازمان ملل متحد اقدام کند و ایجاد و راه اندازی سامانه مستقل ارتباط مالی و رهایی از قانون جهنمی و استعماری برتون وودز و سلطه دلار ضروری ترین و فوری ترین اقدام بریکس خواهد بود چه اینکه نظام سلطه غرب با استفاده از ظرفیت دلار مانع از تحقق اهداف بریکس خواهد شد.
🌺 آدرس اینترنتی مقاله 👇
http://www.Javann.ir/004xPA
💢چند گام تا قله
🔹از روزی که رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار با فرماندهان سپاه از نزدیک شدن به قلهها سخن گفتند، برخیها در رسانهها و فضای مجازی تردیدهایی را در این زمینه مطرح میکنند. اینها بیتوجه به نشانگان این واقعیت، آن را نوعی گفتاردرمانی و امید واهی دادن تحلیل میکنند. این در حالی است که اگر کسی با سیاق رهبر معظم انقلاب آشنایی داشته باشد و نشانگان نزدیکی به قله را دریابد، این سخن را اعتراف به واقعیت امروز ایران خواهد یافت.
🔸رهبر فرزانه انقلاب حدود 11 سال پیش در سال 1391 فرمودند: «ما داریم در دامنه حرکت میکنیم. ما هنوز به قله نرسیدهایم؛ با آن فاصله داریم. آن روزی که ملت ایران به قله برسد، دشمنیها تمام خواهد شد.»
🔹اکنون با فهم منطق تحولات دهه گذشته و ارائه نشانگان این نزدیکی، میتوان اهمیت و درستی جمله آغازین را بازتأکید کرد؛ اما پیش از ارائه چند نشانه حیف است این نکته را که عمق بیشتری به دید ما خواهد داد، متذکر نشویم و آن، این است که بدانیم چه راه سختی را آمدهایم و در رویارویی مستمر و عمیقی که میان ایران و دشمنانش در جریان بوده است، آنها ایران را چگونه میخواستند و تلاش میکردند از رسیدن به چه چیزها و به کجاها و چه مؤلفههای قدرتی بازدارند؛ ولی ما امروز در چه وضعیتی هستیم؟
🔸آنها میخواستند از هستهای شدن کشور ممانعت کنند، اما ایران اسلامی بدون توقف از مسیری متفاوت از مسیر معمولی به این دانش تعیینکننده دست یافت. اکنون ایران یک قدرت هستهای نوآور است که جهان نیز با این حقیقت کنار آمده است.
🔹دومین گام رسیدن ایران به قله را زمانی میتوان درک کرد که به برنامه منطقهای ایران نگاه کنیم. شهادت سردار سپهبد سلیمانی از دید غربیها باید کمر این برنامه را میشکست، اما اکنون خود معترفند که کلید تحولات و توازن قدرت در منطقه مهم غرب آسیا که میخواستند نقشه آن را تغییر بدهند و خاورمیانه جدیدی را به وجود آورند، اکنون در دستان ایران است.
🔸برنامه دفاعی ایران، به ویژه برنامه موشکی و پهپادی میزانی از بازدارندگی برای کشور ایجاد کرده که کسی جسارت نگاه چپ به آن را ندارد. قدرت ایستادگی ملت ایران گام دیگری برای رسیدن به قله است که آنها میخواستند با تحریمهای گسترده علیه ایران آن را بشکنند و نتوانستند. البته باید مهمترین گام به سوی قله را هم برداشت و آن، آوردن آثار و دستاوردهای این نزدیک شدن به قله به صورت محسوس سر سفره همه مردم است، انشاءالله.
✍🏻فتحالله پریشان
🔴در سر هزار فتنه نيرنگهاي رنگي! (نکته)
✍حسین شریعتمداری
۱- «الیز استفنیک» از اساتید دانشگاه هاروارد بود. او انتخابات 2020 آمریکا را که به پیروزی جو بایدن منجر شده بود زیر سؤال برده و بدون آن که سندی ارائه کند، ادعای تقلب کرده بود. دانشگاه هاروارد از استفنیک میخواهد که استعفا بدهد ولی او از استعفا خودداری میکند و بلافاصله از دانشگاه اخراج میشود
(مقایسه کنید با ادعای تقلب در انتخابات ریاست جمهوری ۸۸ ایران از سوی خاتمی و موسوی و سایر فتنهگران که با اشاره جرج سوروس صهیونیست و حمایت آشکار آمریکا و اروپا و اسرائیل مملکت را به آشوب کشیدند و با وجود وطنفروشی و خیانت آشکار، آب هم در دلشان تکان نخورده است!)
۲- « آدام برومبرگ» استاد دانشگاه هنر هامبورگ بود. او
دو سال پیش تنها به علت انتقادی که از رژیم صهیونیستی کرده بود از دانشگاه اخراج شد. نکته درخور توجه این که برومبرگ یک یهودی است و معروف است که یکی از بازماندگان [افسانه] هولوکاست است!
۳- «جوی کارگا» استادیار دانشگاه اوبرلین در اوهایو آمریکا بود. او 7 سال قبل به علت آن که با ارائه اسنادی، حمله تروریستی
11 سپتامبر را به صهیونیستها نسبت داده بود، از دانشگاه
اخراج شد!
۴- « آنتونیهال» استاد دانشگاه لث بریج کانادا بود. او با ارائه چند سند، هولوکاست را زیر سؤال برده و آن را غیر واقعی دانسته بود. این استاد دانشگاه لث بریج کانادا نیز تنها به خاطر این اظهارنظر از دانشگاه اخراج شد.
۵- «دیوید میلر» استاد جامعهشناسی دانشگاه بریستول انگلیس بود. این استاد دانشگاه را نیز درپی انتقاد به جنایات
رژیم صهیونیستی، اخراج کردند!
۶- «تیم اندرسون» هم استاد دانشگاه سیدنی استرالیا بود که به خاطر مواضع ضداستکباری و ضدصهیونیستیاش 5 سال پیش از این دانشگاه اخراج شد.
۷- « برونو گلنيش» استاد دانشگاه لیون فرانسه را هم به دلیل زیر سؤال بردن هلوکاست از کار معلق کردند!
۸- «توماس بِرِنان» استاد فیزیک دانشگاه فریس در ایالت میشیگان آمریکا نیز به خاطر اظهارنظری که درباره «مافیای یهودی» در توئیتر منتشر کرده بود از دانشگاه مورد اشاره اخراج شد!...
و این رشته سر دراز دارد!
۹- حالا به کشور خودمان برگردیم. چند تن از اعضای هیئت علمی دانشگاهها که در جریان اغتشاشات پائیز سال گذشته نه فقط از اغتشاشات و اغتشاشگران حمایت کرده بودند بلکه در پارهای از موارد با اراذل و اوباش اغتشاشگر در جنایت علیه مردم مظلوم این مرز و بوم همراه بودهاند، از دانشگاه اخراج شدهاند و این کمترین و پیشپا افتادهترین مجازات در مقابل اقدامات پلشت و غیرانسانی آنهاست. آنها به وضوح میدانستند که آشوبها از سوی دشمنان تابلودار نظام و مردم ایران طراحی شده و به صحنه آمده است. حمایت آشکار و بیپرده آمریکا، انگلیس، فرانسه، آلمان و مخصوصاً رژیم صهیونیستی از اغتشاشات، حتی برای کند ذهنترین افراد نیز به آسانی قابل درک بود. در کجای دنیا، آدمکشی، آتشزدن اموال عمومی، به آتش کشیدن قرآن کریم، متوقف کردن آمبولانسهای حامل بیمار و به آتش کشیدن آنها، غارت فروشگاهها، شکنجه و به شهادت رساندن شهید عجمیانها و شهید علیوردیها و شهید الداغیها و نیروهای پلیس و بسیج و... اعتراض نامیده میشود؟! اگر فلان استاد در فلان دانشگاه آمریکا یا اروپا به جرم اعتراض به رژیم صهیونیستی اخراج شده است، این چند به اصطلاح استاد! با اجرای دستورالعمل صهیونیستها علیه مردم کشورشان همراه بودهاند!
۱۰- گلایهای همراه با ملامت نیز از مسئولان دانشگاههای کشورمان در میان است که از اعلام صریح و رسمی جرم این چند تن برای افکار عمومی دریغ میورزند و به کلیاتی نظیر، مدت قرارداد آنها پایان یافته بود! و... اکتفا میکنند! و در نتیجه اصل ماجرا از نگاه مردم پنهان میماند و به احزاب غربگرا که به سختی میتوان در کارنامه آنها حتی یک نمونه از تفاوت مواضع آنها با دشمنان مردم را آدرس داد، اجازه میدهند تا از اقدام ضروری و مردمدوستانه مقامات مسئول در اخراج آنها روایتهای غلط و تحریفشدهای ارائه بدهند.
۱۱- و بالاخره همین جا گفتنی است که دیروز برادران متعهد و صاحبنظرمان آقایان دکتر امیرحسین ثابتی و عباس موزون به عنوان استاد مدعو برای تدریس انقلاب اسلامی و آئین زندگی به دانشگاه شریف دعوت شده بودند. انتشار این خبر بلافاصله با
ادامه در کیهان 👇👇
https://kayhan.ir/fa/print/272002
🇮🇷
🖼 #اینفوگرافیک | ویژگیهای شاخص فاز ۱۱ پارس جنوبی در یک نگاه
5.27M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
28.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📌 «چه کربلا نرفتهها، که کربلایی شدن...»
بیقراری شهید فخریزاده برای سفر کربلا
🔹 میدونستید دانشمند شهید محسن فخریزاده، کربلا نرفته بود؟!
◇ ایشون خیلی دوست داشتن کربلا برن، ولی بخاطر محدودیتهای امنیّتی که داشت نمیتونست از کشور خارج بشه و کربلا و مکّه نرفته بود.
◇ یکبار به حاج قاسم گفته بود امکانش هست، اینقدر تو عراق نفوذ داری، من تا حالا حرم امام حسین(ع) نرفتم یه بار برم و بیام...
◇ حاج قاسم بهش گفته بود: محال نیست، اما من موافق نیستم.
◇ چون اگر من شهيد بشم جایگزین دارم، ولی تو معادل نداری، هیچ کسی نیست که جاتو پر کنه !!!!!
◇ روایت حاج حسین کاجی از شهید گرانقدر فخریزاده ...
#نایب_الزیاره_شهدا_باشیم
#شهید_محسن_فخری_زاده
#شهید_قاسم_سلیمانی
5.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌀یاران امام مهدی در آخرالزمان از زبان امام حسین (علیهالسّلام)
📽 استاد رحیمپور ازغدی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥تعداد این دیگ ها که واسه پخت غذا برای زائران اباعبدالله الحسین در حال استفاده هست،
از کل جمعیت اپوزیسیون بیشتره😂
سعید لیلاز: اقتصاد ایران روند رو به رشد دارد/ نرخ تورم کاهشی است
🔹عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران سازندگی: اقتصاد ایران در روند رو به رشد قرار دارد و نرخ رشد نقدینگی و تورم در کشور نیز روند کاهشی در پیش گرفته است. همه حوزههای اقتصاد ایران روند بهتری نسبت به 2 سال پیش داشته و در حالی که در سال 1401، رکورد تورم در تاریخ اقتصاد کشور شکست اما رشد اقتصادی در 13 فصل گذشته پیوسته مثبت بوده که نشان میدهد اقتصاد ایران موفق شده است از زیر بار مشکلات بزرگی همچون پاندمی کرونا و تحریم های بیسابقه اقتصادی عبور کند.
🔹اکنون 13 فصل از رشد اقتصادی پیوسته در کشور میگذرد. روندهای اقتصادی گاهی با روندهای سیاسی همخوانی ندارد اما علم اقتصاد با آمار ارتباط دارد بنابراین نمیتوان آن را نادیده گرفت. اکنون نیز میزان رشد صنعتی، کشاورزی و خدمات در کشور مثبت است.
🔹در زمان حاضر رکورد سال 95 در حوزه درآمد سرانه ایران با احتساب تورم بیشتر شده و در سال 1400 رشد بسیار زیاد نقدینگی را تجربه کردیم که اثرات آن را در فروردین 1402 با تورم 55 درصدی دیدیم اما از نیمه سال 1401 نرخ رشد نقدینگی در حال کاهش نسبی بوده و از ابتدای سالجاری، این روند کاهشی شدت نیز گرفته است.
🔹دلیل تورم موجود، وجود فساد در شبکه بانکی بویژه بانکهای نیمه خصوصی است و با اقدامات انجام شده در صورت پیروز نشدن اولیگارشی مالی بر روند فعلی دولت، پیشبینی میشود که روند نرخ تورم همچنان کاهش یابد و در پایان سال به حدود 28 تا 30 درصد برسد.
🔹بررسی روند تحولات نرخ رشد 12 ماهه نقدینگی نشان میدهد که روند کاهش نقدینگی نیز مشهود است و اکنون هدفگذاری برای این نرخ تا پایان سال 25 درصد تعیین شده است.