✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️ #امام_علی (ع) در خطبه ۲۲۳ نهج البلاغه، چه راهکاری برای بیداری از #خواب_غفلت و رهایی از #گناهان ارائه می دهد؟
🔷 #امیرالمؤمنین امام علی (ع) در بخشی از خطبه ۲۲۳ مى فرمايد: «يَا أَيُّهَا الاِْنْسَانُ، مَا جَرَّأَكَ عَلَى ذَنْبِكَ، وَ مَا غَرَّكَ بِرَبِّكَ، وَ مَا أَنَّسَكَ بِهَلَكَةِ نَفْسِكَ؟؛ اى #انسان! چه چيز تو را بر #گناهت جسور ساخته؟ و چه چيز تو را در مقابل #پروردگارت مغرور كرده؟ و چه چيز تو را بر #هلاكت_خويش علاقه مند نموده است؟». اشاره به اينكه غريزه #حبّ_ذات در انسان نيرومندترين غرائز است؛ انسان به طور طبيعى خود را بيش از هر كس دوست دارد و هرگاه ببينيم كسى خنجر برداشته، بر سينه و بازو و پهلوى خود مى زند وحشت مى كنيم و با خود مى گوييم آيا گرفتار جنون شده است. مگر ممكن است انسان عاقل، علاقمند هلاكت خويش شود؟ اگر انسان كمترين علاقه اى به هلاكت خويش ندارد، پس چرا #گناه و غرورى كه #مايه_هلاكت اوست را پذيرا مى شود؟!
🔷در ادامه سخن مى افزايد: «آيا #درد_تو درمان ندارد، يا از اين #خوابت بيدارى ای نيست؟ چرا آنگونه كه به ديگران رحم مى كنى به #خودت #رحم نمى كنى؟!». سپس با ذكر مثالى اين حقيقت را روشن تر مى سازد و مى فرمايد: «چه بسا كسى را در دل آفتاب سوزان مى بينى، و در برابر حرارت آفتاب بر او سايه مى افكنى، يا بيمارى را مشاهده مى كنى كه درد جانكاهى بدن او را سخت آزرده، و از روى ترحّم بر او مى گريى [پس چرا درباره خود بى تفاوت هستى] چه چيز تو را بر اين بيمارى ات شكيبا ساخته، و بر مصائب خود صبور كرده و از #گريهبرخويشتن باز داشته است، در حالى كه هيچ چيز براى تو عزيزتر از #نفس_خودت نيست». اشاره به اينكه چرا انسانهايى را مى بينيم كه گرفتار تناقض در عمل و دوگانگى در قضاوت هستند، در برابر ناراحتى ديگران و بيمارى بيماران سخت عكس العمل نشان مى دهند و گاه سيلاب اشكشان فرو مى ريزد، در حالى كه بيمارى خودشان سختتر و مصائبشان سنگين تر است و هيچگونه عكس العملى در برابر آن نشان نمى دهند.
🔷 #امام_علی (ع) مى خواهد اين #غافلان_بیخبر، و اين خفتگان بى درد را با اين #بيان_منطقى و گويا از #خواب_غفلت بيدار كند و به سرنوشت خطرناكى كه در پيش رو دارد متوجّه سازد، شايد #توبه كنند و به سوى خدا بازگردند. در ادامه سخن مى افزايد: «وَ كَيْفَ لا يُوقِظُكَ خَوْفُ بَيَاتِ نِقْمَة، وَ قَدْ تَوَرَّطْتَ بِمَعَاصِيهِ مَدَارِجَ سَطَوَاتِهِ! فَتَدَاوَ مِنْ دَاءِ الْفَتْرَةِ فِي قَلْبِكَ بِعَزِيمَة، وَ مِنْ كَرَى الْغَفْلَةِ فِي نَاظِرِكَ بِيَقَظَة؛ چگونه ترس از بلاها و عذابهاى شبانه تو را بيدار نكرده، در حالى كه بر اثر #معاصى_الهى هر روز، خود را به مرحله بالاترى از #خشم_خدا مى افكنى! حال كه چنين است #بيمارىسستىدل خود را با داروى #تصميم و #عزم_راسخ مداوا كن و اين خواب غفلتى كه چشمت را فرو گرفته با بيدارى برطرف ساز».
🔷میدانيم براى نجات و رهايى از خطر دو چيز لازم است: بيدارى و #هوشيارى از يكسو و #تصميم و #عزم_راسخ از سوى ديگر و #امیرالمؤمنین (ع) در اين عبارت كوتاه به هر دو اشاره فرموده است، و بى خبران را هشدار مى دهد كه از خواب غفلت برخيزند و براى نجات خويش از چنگال معاصى كه آتش خشم و غضب الهى را بر مى افروزد تا وقت نگذشته است تصميم بگيرند. تعبير به «بَيَاتِ نِقْمَة»؛ (عذاب شبانه) براى اين است كه بلاهايى كه در شب نازل مى شود قربانى زيادترى مى گيرد؛ زلزله ها، سيلابها و طوفانهايى كه در شب رخ مى دهد هنگامى كه مردم در خوابند و هيچ گونه دفاعى از خود ندارند.
🔷قرآن مجيد مى فرمايد: «أَفَأَمِنَ أَهْلُ الْقُرَى أَنْ يَأْتِيَهُمْ بَأْسُنَا بَيَاتاً وَ هُمْ نَائِمُونَ * أَوَ أَمِنَ أَهْلُ الْقُرَى أَنْ يَأْتِيَهُمْ بَأْسُنَا ضُحىً وَ هُمْ يَلْعَبُونَ؛ [اعراف، ۹۷ و ۹۸] آيا اهل شهرها و آباديها از اين ايمنند كه عذاب ما شبانه به سراغ آنها بيايد در حالى كه در خواب باشند؟ آيا اهل شهرها و آباديها از اين ايمنند كه عذاب ما هنگامه روز به سراغشان بيايد در حالى كه سرگرم بازى هستند؟». سپس در پايان اين فقره میفرمايد: «وَ كُنْ لِلّهِ مُطِيعاً، وَ بِذِكْرِهِ آنِساً؛ [بنابراين بيدار باش] و #مطيع_خداوند شو و با ياد او انس گير». [۱]
پی نوشت:
[۱] پيام امام اميرالمومنين، مكارم شيرازى، ناصر، تهيه و تنظيم: جمعى از فضلاء، ج ۸، ص۳۷۳
منبع: وبسایت آیت الله مکارم (بخش آئین رحمت)
#امام_علی
#نهج_البلاغه
#طاعت
#معصیت
#غفلت
⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️
☄
⭕️دلیل #شایعه_پروری شبکههای اجتماعی چیست؟ (بخش اول)
🔷بسیاری بر این باورند که #شایعات و #اخبار_نادرست نیز بخشی از زندگی روزمره محسوب میشوند و باید با آنها کنار آمد! به نظر میرسد جوانان بیشتر طرفدار این دیدگاه هستند و تصور میکنند کارکرد سرگرمی و گذران فراغت #شایعه سبب میشود اطلاعات نادرست آسیب زننده نباشند، اما #افراد و گروههایی که در اثر این #شایعات آسیب میبینند، #آبرو، اعتبار یا #سرمایه_اجتماعی خود را از دست میدهند. سلامتی آنان در معرض تهدید قرار میگیرد و سازمانها و موسساتی که برای خنثی کردن آثار و پیامدهای نشر این اخبار، هزینههای مالی و انسانی سنگینی متحمل میشوند، به خوبی میدانند #اطلاعاتگمراهکننده یا #دروغ چندان هم بی ضرر نیست، به ویژه اگر ابزار انتشار آن #شبکههای_اجتماعی باشند.
🔷 #شایعات، اطلاعات یا اخباری هستند که #صحت آنها تایید نشده است. به همین دلیل هنگامی که در دسترس مخاطب قرار میگیرند، گیرنده پیام نمیتواند درستی یا نادرستی آنها را تشخیص دهد. عموم مردم در برخورد با چنین پیامهایی کمتر میاندیشند و کمتر خود را برای بررسی کردن درستی محتوا به دردسر میاندازند. #شایعات به آسانی آب خوردن منتشر میشوند، زیرا بازنشر آنها در شبکههای اجتماعی #بسیار_سریع و #گسترده است، ضمن این که در #فضای_مجازی که کنترل مستقیم بر محتوا وجود ندارد، و عملا فرایند دروازه بانی پیام صورت نمیگیرد، هر کاربر میتواند تولیدکننده محتوا و نشر دهنده آن باشد، بی آن که صلاحیت تولید پیام را داشته باشد.
🔷بدتر این که در فرایند نشر و بازنشر هر #شایعه، هر کاربر میتواند در محتوا دخل و تصرف انجام دهد، اطلاعاتی را بردارد یا بیافزاید؛ بنابراین پیام هر بار که منتقل میشود، تغییرات جزیی پیدا میکند و به عبارتی یک کلاغ، چهل کلاغ میشود. در نتیجه به مرور زمان ضمن انتشار گسترده، یک شایعه ممکن است بزرگنمایی شود یا کاملا دگرگونی پیدا کند. #برخی_افراد از ساختن و #نشراطلاعاتجعلی لذت میبرند و احساس میکنند که قدرت پیدا کرده اند. در برخی موارد حس انتقامجویی از برخی فشارها یا ناملایمات اجتماعی و اقتصادی آنها را وامی دارد، تا به نشر شایعه روی بیاورند،
🔷اما در مورد اخبار سیاسی و حساس، غالبا پروپاگاندای برنامه ریزی شدهای در پس پرده وجود دارد که اهداف مشخصی را دنبال میکند. جای شگفتی نیست که اینگونه شایعات اغلب مشتریان پروپاقرصی دارد که مشتاقانه آنها را میخوانند، باور میکنند و به اشتراک میگذارند. هیچ کس از محتوای تکراری و کسالت بار خوشش نمیآید. برای همین است که اخباری از این دست که به نظر هیجان انگیز و جذاب میآیند، بازار داغی دارند. مشکل از آن جا آغاز میشود که این همه اشتیاق برای باور یک شایعه و بازنشر آن معمولا میتواند هر تلاشی برای اثبات واقعیت را خنثی کند. #ادامهدارد...
منبع: وبسایت خبرگزاری صدا و سیما
#رسانه
#سواد_رسانه
#شایعه
گاهنامه+سخن+هادی478+ـ+14000618.pdf
469.3K
موضوع:برنامه های اقتصادی دولت برای ارتقاء امنیت اقتصادی.
🌈 @nashriat_siasi 21.6.0.pdf
439.2K
📰 اخبار و تحلیلهای روزانه
🗓 شنبه بیست و یکم شهریور
🔺این مسیر جواب میدهد!
🔺فنّاوری آمریکایی که در منطقه به کار نمیآید!
🔺گزارش روزنامه صهیونیستی از وحدت رویه روسیه و ایران در سوریه
🔺ساز ناکوک رسانههای اصلاحطلب!
🔺اذعان ترامپ به شکست خفتبار آمریکا در افغانستان!
🔺پیام فرمانده به ناوگروه عزتآفرین
🔺دسترسی بازرسان آژانس تغییر نمیکند
🔺فعالیت 10 درصد از مراکز اسقاط خودرو در دولت روحانی
🔺کالایی بهمراتب مهمتر از کالاهای اساسی!
🔺هواشناسی پاییز همچنان خشک گزارش میشود
#اخبار_روزانه
🌈 @nashriat_siasi 24.6.0.pdf
300.8K
📰 اخبار و تحلیلهای روزانه
🗓 چهارشنبه بیست و چهارم شهریور
🔺افغانستان نباید ناامن شود!
🔺اربعین و انتظار منتظران
🔺FATF حل نشد، پس واکسن چطوری آمد؟
🔺آمریکا- عربستان؛ روابطی که تیرهتر میشود!
🔺فرافکنی و فرار روبهجلو از بایدن درباره افغانستان!
🔺سوخت عزتبخش برای لبنانیها!
🔺ایران- روسیه؛ سیاست منطقهای یکسان!
🔺FATF چیست؟!
🔺طحاننظیف: دلایل عدم احراز صلاحیت قابل توضیح نیست!
🔺اقدامات جدید ایران برای حفاظت از تأسیسات هسته ای
🔺ضربه سپاه به باند گروگانگیری در آذربایجان غربی
🔺رشد تولید لوازمخانگی با خروج شرکتهای خارجی
#اخبار_روزانه
💥☄💥☄💥☄💥☄💥
☄
⭕️اهداف مهم #دشمنان در #جنگ_نرم تغییر سبک زندگی اسلامی (بخش چهارم)
🔶آرایش جبهه در حال تغییر است و به تعبیر دقیقتر، از جنس شبیخون و تهاجم فرهنگی، به سمت ناتوی فرهنگی و #جنگ_نرم تغییر میکند؛ در واقع از جنس حرکات پارتیزانی به آرایش جنگی تغییر می یابد.
💠 #جنگ_نرم اهدافی دارد که مهم ترین آنها عبارتند از:
🔷 ۱) #استحاله_فرهنگی در جهت تأثیرگذاری شدید بر #افکار_عمومی جامعه مورد هدف، با #ابزار_خبر و #اطلاعرسانی_هدفمند و کنترل شده که نظام سلطه همواره از این روش برای پیشبرد اهداف خود سود جسته است. ۲) #استحاله_سیاسی به منظور ناکارآمد جلوه دادن نظام مورد هدف و تخریب و سیاه نمایی ارکان آن نظام. ۳) #اختلاف_افکنی در #صفوف_مردم و #برانگیختن_اختلاف میان مقام های نظامی و سیاسی کشور مورد نظر در راستای تجزیه سیاسی کشور. ۴) بی تفاوت کردن نسل جوان به مسائل مهم کشور. ۵) #تبلیغات_سیاه (با هدف براندازی و آشوب) به وسیله شایعه پراکنی، پخش تصاویر مستهجن، جوسازی از راه پخش شب نامه ها و... ۶) #تقویت_نارضایتی های ملت به دلیل مسائل مذهبی، قومی، سیاسی و اجتماعی نسبت به دولت خود به طوری که در مواقع حساس این نارضایتی ها زمینه تجزیه کشور را فراهم کند.
🔷 #جنگ_نرم به #ابزارها و امکاناتی نیاز دارد تا بتواند به اهداف خود جامه عمل بپوشاند. #مهمترین_ابزار جنگ نرم #رسانهها هستند که اکنون دسته بندی های گسترده ای دارند و نیز تعدد و کثرت و تنوع آنها باعث شده تا در راستای کنترل، تاثیرگذاری و... #بسیار_موثر واقع شوند، و این تاثیر بصورت علی الخصوص، بر روی #نسل_جوان می باشد، همچنان که #رهبر_معظم_انقلاب فرمودند: جامعه ای که #جوانان آن دچار غفلت و یا اسیر دنیا و شهوات آن شوند، در هاضمه ابرقدرتها هضم و حل خواهد شد. #ادامهدارد...
نویسنده: اسماعیل کفاشی - مدرس دانشگاه
#جنگ_نرم
✳️سند 2030 چیست و چرا لغو شد؟
آیت الله دکتر رئیسی رئیس جمهور در تاریخ ۲۲ شهریور ۱۴۰۰ لغو اجرای سند ۲۰۳۰ را به دستگاههای اجرایی ابلاغ کرد
🇮🇷🌷🇮🇷🌷🇮🇷🌷🇮🇷🌷🇮🇷🌷🇮🇷
اما این سند چیست و چرا لغو شد 👇
آذرماه95 سندی با عنوان سند ملی آموزش 2030 ایران با حضور وزرای آموزش و پرورش و علوم رونمایی شد. این سند یک سال قبلش در نشستی در نیویورک توسط روحانی امضا شده بود.
این سند بین المللی بالادستی با شاخصهای فرهنگی لیبرالی است که در بخشهای زیادی در تعارض با فرهنگ ایرانی اسلامی ماست. با بودجه داخلی قرار بر اجرا و گزارش دهی منظم بود و به وزارتخانههای مربوطه از جمله آموزش و پرورش ابلاغ شد.
بسیاری از اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی خواستار لغو سند 2030 بودند اما روحانی صراحتاً گفته بود: از هرچه بگذرم از 2030 نمیگذرم.
این جمله روحانی در حالی بود که رهبر انقلاب نیز صراحتاً در چندین سخنرانی آن را مخالف استقلال فرهنگی و مبانی فرهنگی اسلامی_ایرانی دانستند.
رهبری انقلاب با گلایه فرمودند: این سند و امثال آن، مواردی نیستند که جمهوری اسلامی ایران تسلیم آنها شود، و امضای این سند و اجرای بی سر و صدای آن قطعاً مجاز نیست و به دستگاههای مسئول نیز اعلام شده است.
«اینهایی که پشت سر سند ۲۰۳۰ میایستند اینها همان تقیزادههای امروز هستند. البته امروز به توفیق الهی جوانهای مؤمن و مردم انقلابی ما نخواهند گذاشت این تقیزادهها حرفشان به کرسی بنشیند.»(فروردین 98)
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مجموعه کلیپ های معاونت سیاسی سپاه
🎬 قطب نما ۱۹۹ | پیروز در جنگ تبلیغاتی
🔻شدیدترین عملیات های رسانه ای در جنگ جهانی دوم در دو جبهه متفقین و متحدین رخ داده است؛ در آن زمان علیرغم اینکه رادیو، تلویزیون به اندازه امروز گسترش نداشت اما عمده ترین تئوری ها مانند" گلوله جادویی" و "دروغ بزرگ" که در آن زمان به تقدیس جنگ روانی می پرداخت فراگیر شد،در آن زمان سالها قبل از پرتاب بمب اتم کارشناسان رسانه به صراحت اعلام کردند که: قدرت رادیو مانند قدرت بمب اتم است.
🎙 رهبر معظم انقلاب:
🌱 طبيب خودتان باشيد. بهترين
كسى كه میتواند بيماریهای
روحی را تشخيص دهد،
🌸 خودمان هستيم.🌸
روى كاغذ بنويسيد:
حسد، بخل، بدخواهى، تنبلى،
بدبینی و...؛ اگر بیماریهای ما
اینهاست،
🌱 اینها را روی کاغذ بیاوریم.
یکی یکی این بیماریها را تا آن
جایی که بشود، برطرف کنیم.
🌱اگر برطرف نکنیم، این
بیماریها مهلک خواهد شد؛
هلاک معنوی و واقعی.
🍂🍂🍂
🟢 *ابزاری ساده برای سنجش سطح توسعه یافتگی ما*
▫️ *درس ١*
انسان های بزرگ زودتر از دیگران سلام می دهند.
انسان های متوسط در سلام کردن عجله ای ندارند.
انسان های کوچک اما منتظرند دیگران به آن ها سلام کنند!
▫️ *درس ٢*
انسان های بزرگ اول فکر می کنند، بعد حرف می زنند.
انسان های متوسط اول حرف می زنند، بعد فکر می کنند.
انسان های کوچک اصلا فکر نمی کنندا
▫️ *درس ٣*
انسان های بزرگ بدی های دیگران را فراموش می کنند.
انسان های متوسط خوبی های دیگران را فراموش می کنند.
انسان های کوچک قبول ندارند که چیزی را فراموش می کنند.
▫️ *درس ۴*
انسان های بزرگ انتقادپذیرند.
انسان های متوسط انتقاد گریزند.
انسان های کوچک انتقاد ستیزند.
▫️ *درس ۵*
انسان های بزرگ اشتباهات خود را جبران می کنند.
انسان های متوسط اشتباهات خود را تکرار می کنند.
انسان های کوچک اصلا قبول ندارند که در زندگی اشتباه می کنند.
▫️ *درس ۶*
انسان های بزرگ به فکر حفظ جایگاه دیگران هستند.
انسان های متوسط فقط به فکر حفظ جایگاه خود هستند.
انسان های کوچک به فکر نابودی جایگاه دیگران هستند.
▫️ *درس ٧*
انسان های بزرگ به فکر جلب رضایت خداوند متعال هستند.
انسان های متوسط به فکر جلب رضایت مردم هستند.
انسان های کوچک آنقدر از خود راضی اند که هیچ کس از آن ها راضی نیست.
▫️ *درس ٨*
انسان های بزرگ خواستههای دیگران را تامین میکنند.
انسان های متوسط تقاضای تامین خواسته هایشان را توسط دیگران دارند.
انسان های کوچک خواسته هایشان را به دیگران تحمیل می کنند.
▫️ *درس ٩*
انسان های بزرگ برای احقاق حقوق دیگران می کوشند.
انسان های متوسط فقط برای اثبات حقوق خود تلاش می کنند.
انسان های کوچک اما انگار فقط در تضییع حقوق دیگران پافشاری می کنند.
▫️ *درس ١٠*
انسانهای بزرگ کارشان را خوب انجام می دهند، اگرچه تشویق نشوند.
انسان های متوسط به شرط تشویق،کارشان را خوب انجام می دهند.
انسان های کوچک اما تا تنبیه نشوند،کارشان را درست انجام نمی دهند.
▫️ *درس ١١*
انسان های بزرگ طبق برنامه عبادت می کنند.
انسان های متوسط بدون برنامه عبادت می کنند.
انسان های کوچک اصلا عبادت نمی کنند.
▫️ *درس ١٢*
انسان های بزرگ انرژی فراوانی به شما می دهند.
انسان های متوسط نه انرژی می دهند و نه انرژی می گیرند.
انسان های کوچک اما انرژی فراوانی از شما می گیرند.
▫️ *درس ١٣*
انسان های بزرگ اهل مطالعه و مطالبهاند.
انسان های متوسط اهل مقایسه و مناظرهاند.
انسان های کوچک اهل مغالطه و مناقشهاند.
▫️ *درس ١۴*
انسان های بزرگ با توجه به واقعیت های مهم تصمیم می گیرند.
انسان های متوسط با توجه به وقایع نه چندان مهم تصمیم می گیرند.
واقعیت این است که انسان های کوچک اصلا تصمیمات مهمی نمی گیرند!
▫️ *درس ١۵*
انسان های بزرگ برای هر کاری مشاوره می کنند.
انسان های متوسط همواره مشاهده می کنند.
انسان های کوچک فقط مشاجره می کنند.
▫️ *درس ١۶*
انسان های بزرگ در هر فرصتی می اندیشند.
انسان های متوسط فرصت اندیشیدن پیدا نمی کنند.
انسان های کوچک اصلا نیازی به اندیشیدن نمیبینند.
▫️ *درس ١٧*
انسان های بزرگ بی جهت حرف نمی زنند.
انسان های متوسط خیلی حرف می زنند.
انسان های کوچک فقط حرف میزنند.
▫️ *درس ١٨*
انسان های بزرگ به حال دوستان مفیدند
انسان های متوسط دوستان به حالشان مفیدند.
انسان های کوچک اصلا دوستی ندارند تا به حالشان مفید باشد.
▫️ *درس ١٩*
انسان های بزرگ پول را خرج دیگران می کنند.
انسان های متوسط پول را خرج خود می کنند.
انسان های کوچک اما خود را خرج پول می کنند.
▫️ *درس ٢٠*
انسان های بزرگ می دانند چرا کار می کنند.
انسان های متوسط نمی دانند چرا کار می کنند.
انسان های کوچک اصلا کاری نمی کنند...
🔰 #کلام_امام | هدف انسان متعهد خدمت است
🔻 کسانی که واقعاً دلشان برای اسلام میتپد و برای کشورشان، متوجه این باشند که پست، میزان نیست، مقام میزان نیست، اینها چیزی نیستند، این مقامات تمام میشود؛ آنی که هست خدمت است. آدم متعهد در هرجا باشد، اگر دید خدمتش خوب است آن جا، بیشتر دلگرم است. باید هدفش این باشد که خدمت بکند، نه هدفش این باشد که مقام داشته باشد... ۱۳۶۴/۶/۱۲
📜 نسخه کامل خط ۳۰۵ را در khl.ink/j2E8F مطالعه کنید
💥☄💥☄💥☄💥☄💥
☄
⭕️اهداف مهم #دشمنان در #جنگ_نرم تغییر سبک زندگی اسلامی (بخش پنجم)
🔶آرایش جبهه در حال تغییر است و به تعبیر دقیقتر، از جنس شبیخون و تهاجم فرهنگی، به سمت ناتوی فرهنگی و #جنگ_نرم تغییر میکند؛ در واقع از جنس حرکات پارتیزانی به آرایش جنگی تغییر می یابد.
🔷اگر بخواهیم به شکل گسترده تر به بررسی موضوع بپردازیم می توانیم در خصوص افراد و تشکل های هدف این جنگ به موارد زیر اشاره کنیم: همه افراد جامعه میتوانند بخش های مشخصی باشند که مورد نظر #راهاندازانجنگنرم قرار گرفته اند، و البته این موضوع وابسته به هدفی است که بانی جنگ نرم آن را دنبال می کند. اقشار مورد نظر بانیان جنگ نرم، بستگی به هدف آنها دارد، که میان مدت است یا عمومی، و با توجه به هدف، اقشار را تحت نظر می گیرند، اما در حالت کلی می توان گفت که #گروههای_هدف در جنگ نرم، رهبران، نخبگان و توده های مردم هستند.
🔷نخبگان نیروهای میانی را تشکیل می دهند و می توانند به عنوان تصمیم گیران و تصمیم سازان یک حکومت مطرح باشند. نخبگان جامعه مدنی مانند رهبران احزاب و... هم با آشفتگی ذهنی خود، می توانند ترس را به ذهن مردم انتقال دهند، وحشت ایجاد کنند و روحیه ملت را در هم بشکنند. در بعضی موارد برای رسیدن به اهداف مورد نظر خود، گروه ها و اشخاص خاص و تأثیرگذار را مورد هدف قرار می دهند، و از آن گروه یا فرد برای رسیدن به اهداف خود استفاده می کنند؛ مانند استفاده از قومیت های مختلف یا خواص و نخبگان فرهنگی و علمی. با توجه به اینکه در #جنگ_نرم از ابزارهای رسانه ای، فرهنگی و علمی استفاده می شود، پوشش آن برای طبقات مختلف بیشتر و متفاوت تر است.
🔷 #جنگ_رسانهای می تواند توده های مردم را تحت تأثیر قرار بدهد و به همین شکل در جنگ علمی، #نخبگان را مورد هدف قرار دهد. افراد مورد نظر جنگ های نرم وابسته به هدف جنگ های نرم نیستند، بلکه به دلیل اینکه در جنگ نرم ابزارهای مختلفی مورد استفاده قرار می گیرد، در نتیجه افراد بیشتری درگیر می شوند، اما در جنگ سخت که تنها ابزار مورد استفاده، ابزار نظامی است، تنها گروه های نظامی (و در موارد معدودی غیر نظامیان) در طرف مقابله قرارمی گیرند. در #جنگ_نرم علاوه بر استفاده از ابزارهای رسانهای، فرهنگی و علمی برای نفوذ در طبقات و اقشار مختلف، از تاکتیک های متنوعی مختلفی استفاده می شود. #ادامهدارد...
نویسنده: اسماعیل کفاشی - مدرس دانشگاه
#جنگ_نرم
♻️ تحلیلی میدانی و واقع بینانه بر تحولات افغانستان.
🔸️قسمت اول
🔹️«طرح آمریکا، رژیم صهیونیستی برای منطقه»
🔻برای آنکه بتوانیم تحلیلی درست و دقیق از مسائل افغانستان داشته باشیم ، ابتدا باید ببینیم، مثلث شوم ، غربی ، عبری و عربیِ وهابی برای این منطقه چه چیزی را طراحی نموده است؟
👈 اگر در مجموعه تحولات و موضع گیریهای جریان استکبار و دنباله های آن در منطقه و حتی داخل کشور ، دقت کنیم ، بخوبی در می یابیم که طراحی دشمنان انقلاب اسلامی ، اعم از آمریکا ، اروپا ، صهیونیست و دنباله های آنان در منطقه ، این است که :
« این منطقه بصورت طولانی مدت درگیر ناامنی و یک بحران عمیق و مزمن باشد. »
👈 لذا اینجا تکلیف نظام جمهوری اسلامی و تمامی دلسوزان در منطقه کاملاً روشن می باشد و آن حرکت در نقطه مقابل این طراحی شوم و خطرناک است؛ یعنی :
« تلاش همه جانبه ، مدبرانه ، عاقلانه و حکیمانه، برای ایجاد آرامش و امنیت پایدار و بومی در منطقه »
🔰 برخی آثار و پیامدهای بحران مزمن و طولانی در منطقه.
1️⃣ درگیر کردن اجباری و فرسایشی جمهوری اسلامی با مسائلی از قبیل ، ناامنی و تروریسم، قوم گرایی ، جنگ مذهبی ، موج گسترده آوارگان و نشت ناامنی از استانهای مرزی به سایر استانها کشور و مسائل گسترده ای از این دست.
👈 کاملا روشن است که چنین امری باعث استهلاک و فرسایش توان جمهوری اسلامی و کندی در مسیر رسیدن به تعالی و پیشرف می شود.
2️⃣ غافل شدن مسلمین از مسائل اصلی جهان اسلام مخصوصاً مسئله فلسطین و سازش مرتجعین با رژیم صهیونیستی و امکان تجدید حیات رو به اضمحلال این غده سرطانی.
3️⃣ استمرار چرخه تجارت کثیف و پرسود سلاح و همچنین مواد مخدر توسط جریانهای مافیایی وابسته به صهیونیسم و نظام سلطه.
(تحریک پسر احمد شاه مسعود توسط غربیها در این راستا قابل تحلیل است)
4️⃣ فرصت یافتن آمریکا و هم پیمانانش برای رفع نقاط ضعف و سازماندهی مجدد برای حضور مستمر در منطقه و رهایی از زوال و افول روز افزون .
✴ در چنین شرایطی کاملا روشن و واضح و عقلانی است که تمام تلاش نظام جمهوری اسلامی در مسیر ایجاد آرامش و امنیت بومی و پایدار در منطقه باشد ؛ واگر لازم شد در این مسیر از برخی مسائل گذشته نیز فعلاً چشم پوشی شود و از هر حرکت تنش زا ، بحران آفرین و هزینه ساز، شبیه آنچه اصلاح طلبان خواهان آن هستند به شدت خوداری شود.
✍ غلامعلی کریمی
⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️
☄
⭕️دلیل #شایعه_پروری شبکههای اجتماعی چیست؟ (بخش سوم)
🔶 #شایعات، اطلاعات یا اخباری هستند که #صحت آنها تایید نشده است. به همین دلیل هنگامی که در دسترس مخاطب قرار میگیرند، گیرنده پیام نمیتواند درستی یا نادرستی آنها را تشخیص دهد.
🔷رویدادهای عمومی که سبب میشود اتاقهای خبر، روزنامه نگاران و رسانههای سنتی، پرخاشگرانهترین و نفرت بارترین کامنتها را از مخاطبان خود دریافت کنند، و به سانسور و پنهان کردن اطلاعات از جامعه محکوم شوند. در چنین شرایطی، بی اعتمادی مردم به رسانههای سنتی، قدرت شبکهها در #شایعه_پراکنی را صدچندان میکند. خبرنگاران در #رسانههای_سنتی با مشکل دیگری نیز روبرو هستند. اخبار فوری آنها خود، گاه به منشأ شکلگیری #شایعات بدل میشود. اگر سرعت، پول رایج عصر اطلاعات باشد، #اطلاعات_سریع، اما نادرست، بسیار گران تمام میشود.
🔷 #رسانههای_مدرن سبب شده اند که منابع در دسترس مخاطبان افزایش پیدا کند. ما به اطلاعات بیشتری دست پیدا کرده ایم، اما این اطلاعات تلفیقی از خبرهای درست، نیمه درست، دروغ و شایعه است. دسترسی به این بسته خبری سریع، اما نامطلوب است، زیرا اطلاعات نادرست مانند سرطانی است که به سرعت منتشر میشود. فشار #شبکههای_اجتماعی و سرعت انتشار اطلاعاتی که چندان موثق نیستند و بیشتر بر ارزشهای خبری منفی متکی هستند، روزنامه نگاری عینی را عملا مختل کرده است.
🔷 #رسانههای_سنتی برای این که در رقابت با شبکههای اجتماعی جا نمانند، سرعت را به دقت و صحت ترجیح میدهند و همین امر به نشر #اطلاعات_نادرست، اما #سریع دامن میزند. این چالشی است که نه فقط رسانههای کشور ما، بلکه غولهای رسانهای جهان مانند «سی ان ان» یا «ردیت» نیز با آن دست به گریبان هستند و بارها آنها را واداشته است به دلیل انتشار اخبار نادرست از مخاطبان خود عذرخواهی کنند. #ادامهدارد...
منبع: وبسایت خبرگزاری صدا و سیما
#رسانه
#سواد_رسانه
#شایعه
☘
🔰 اهم محورهای بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار با قهرمانان المپیک و پارالمپیک 2020
🍃🌹🍃
❌ بخش دوم
🔻 تاکید بر ارزش نداشتن قهرمانی با ناداوری، بند و بست سیاسی، رشوه، دوپینگ و وطن فروشی یا خود فروشی
🔸اثبات این امر توسط ورزشکاران زن ایرانی که حجاب مانع درخشش زنان در مسابقات جهانی نیست همچون میدان سیاست، علم و مدیریت
🔹روحیه دادن زنان ایرانی به زنان دیگر کشورهای مسلمان برای حضور با حجاب اسلامی در میادین ورزشی بین المللی
🔸یادآوری تلاش رژیم نامشروع صهیونیستی برای دست و پا کردن مشروعیت برای خود به واسطه حضور در میدان های ورزشی بین المللی
🔹توصیه به مسئولان ورزش کشور و همچنین ورزشکاران ایرانی برای پرهیز از انفعال درباره مسابقه با ورزشکاران رژیم صهیونیستی
🔸 بیان وظیفه وزارت ورزش، وزارت امور خارجه و دستگاه های حقوقی برای حمایت از ورزشکاران ایرانی و حتی غیرایرانی که با ورزشکاران رژیم صهیونیستی مسابقه نمی دهند
🔺 بازخوانی رویگردانی تعداد زیادی از ورزشکاران دنیا از مسابقه دادن با رژیم سابق آپارتاید آفریقای جنوبی و در ادامه نابود شدن آن رژیم
☘
🔰 اهم محورهای بیانات رهبر معظم انقلاب در دیدار با قهرمانان المپیک و پارالمپیک 2020
🍃🌹🍃
❌ بخش نخست
🔻 تبیین اهمیت قهرمانی ورزشکاران برای اثبات شدنی بودن کارهای به ظاهر نشدنی و بیان ضرورت توجه به این امر دوران فعلی کشور
🔸 یادآوری برنامه ریزی دستگاه های بسیاری برای ناامید کردن جوان ایرانی و گرفتار کردن وی به افسردگی
🔹تاکید بر ارزشمند بودن قهرمانی ورزشکاران به سبب تزریق امید به جامعه
🔸معرفی مواردی چون توانایی، نشاط، همت، ایستادگی و قدرت اراده به عنوان پیام های مهم قهرمانی در صحنه های بین المللی ورزشی
🔹 تقدیر رهبر معظم انقلاب از رفتار اخلاقی، جوانمردانه و همراه با معنویت قهرمانان ایرانی در توکیو از جمله اهداء مدال ها از سوی چند نفر از قهرمان ها به شهیدان خاص و استفاده از چفیه به عنوان نماد ایثار و مقاومت
🔺 تمجید ایشان از نامگذاری کاروان ورزشی ایران به نام شهید حاج قاسم سلیمانی به عنوان یک کار بسیار ارزشمند
سال ۹۲ اومد گفت به من رای بدید آنچنان رونق اقتصادی ایجاد میکنم...۴ سال اولش همه چی رو انداخت گردن دولت قبل و هیچ غلطی نکرد.
۴ سال دومش همه چی رو انداخت گردن برجام و تحریم و FATF و یه اَبَر تپه تشکیل داد روی زندگی مردم ....
حالا که یه ماهه رئیسی اومده کارها رو راه انداخته اصلاحطلبا میگن اینا دستاورد دولت روحانیه 😐😐
الحق که جماعتی وقیح تر از این جماعت وجود ندارد.
#سرطان_اصلاحات
تولیدکننده چراواردات واکسن میکند.m4a
10.16M
پاسخ به شبهه چرایی واردات واکسن در حالیکه تولید کننده واکسن هستیم
عضویت ایران در "پیمان شانگهای"
نقطه عطف قرن جدید آسیایی
🔹اعلام عضویت رسمی ایران در پیمان اقتصادی و امنیتی شانگهای، نقطه عطفی در روند قدرت افزایی این سازمان 25 ساله آسیایی است.
♦️ایران، کانون تلاقی اتصال شرق به غرب، و شمال به جنوب آسیاست. بنابراین، هم می تواند در رونق این بازار 330 میلیارد دلاری، تاثیرات ویژه داشته باشد و از آن سود ببرد؛ و هم سیاست چند جانبه گرایی و عبور از نگاه منحصر به غرب را عملیاتی کند و حربه تحریم های غرب را کَند تر از قبل نماید.
🔹عضویت امروز ایران در پیمان شانگهای از نگاه نگران غرب، نماد تحقق یک کابوس بزرگ است. چند سال بود سیاستمداران غربی درباره انتقال محور قدرت جهانی از غرب به شرق هشدار می دادند و اکنون با عضویت ایران در پیمان شانگهای، نقطه عطفی در این روند جا به جایی رخ داده است. این ارزیابی ها را مرور کنید:
🔻-فدریکا موگرینی مسئول پیشین سیاست خارجی اتحادیه اروپا: «قدرت رهبری آمریکا در حال زوال، و قدرت او در حال کاهش است. من هرگز آمریکا را تا این حد قطبی شده ندیده بودم. آمریکا در درون منسجم نیست. بزرگ ترین دموکراسی دنیا بی ثبات شده است.»
🔻- نیکولا سارکوزی رئیسجمهور اسبق فرانسه: «محور جهان در حال عبور از غرب، به شرق یعنی آسیاست. ما در گذشته بر جهان تسلط داشتیم، اما حالا به هیچ وجه مسلط نیستیم. روی کارآمدن فردی مانند ترامپ که باور کردنی نبود، نشانه وخامت شرایط غرب بود، نه علت آن».
🔻- جوزپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: «تحلیلگران از مدتها پیش درباره پایان نظم تحت رهبری آمریکا و ظهور قرن آسیایی سخن گفتهاند. این اتفاق، پیش چشم ما در حال وقوع است. شیوع بیماری کرونا، نقطه عطفی برای تغییر توازن قدرت از غرب به شرق است».
🔻- ولفگانگ ایشینگر رئیس کنفرانس امنیتی مونیخ: «جهان در حال عبور از غرب به عصر پساغرب است. کاهش نفوذ اروپا و آمریکا زمینه را برای کشورهای دیگر فراهم کرده تا نظم جهانی جدیدی را شکل دهند. بازیگران غیرغربی، امور بینالمللی را شکل میدهند. برخی از اساسیترین ارکان غرب و نظم جهانی تضعیف شده. ناکامی در پاسخ به درگیری سوریه و اوکراین، ضعف ما را آشکار و زمینه را برای پُر کردن خلأ توسط کشورهایی مانند ایران و روسیه فراهم کرد».
🔻- ویلیام برنز رئیس سازمان سیا: «در صحنه بینالمللی که بیش از پیش پیچیده و رقابتی شده، رویکرد چین، بزرگترین چالش ژئوپولیتیک آمریکاست... روسیه و ایران، دیگر تهدیدهای بزرگ امنیتی هستند... آمریکا باید برای مقابله با تهدیدهای ایران، راهبردی فراتر از مسئله هستهای داشته باشد».
🔹امروز سران چین و هند از عضویت ایران استقبال کردند و رئیس جمهور روسیه اذعان کرد: "پیوستن ایران به سازمان همکاری شانگهای، به قدرت این سازمان می افزاید".
🌈 @nashriat_siasi 27.6.0.pdf
357.6K
📰 اخبار و تحلیلهای روزانه
🗓 شنبه بیست و هفتم شهریور
🔺ایران و سازمان شانگهای؛ منافع مشترک
🔺دولت فراگیر؛ راهبرد مشترک دوستان افغانستان
🔺وزنهای که وزن شانگهای را سنگینتر کرد!
🔺کاسبی اصلاحات با برجام، تحریم و FATF!
🔺ایران بازهم معادله آمریکا را بر هم زد!
🔺سراب مسکن و زندگی لاکچری در آن سوی مرزها
🔺وکیلی: خاتمی هم میآمد ما رأی نمیآوردیم!
🔺ماجرای دوربینهای برجامی!
🔺افزایش صادرات نفت باوجود تحریمها
🔺پیشروی خیرهکننده یمنیها در مأرب
🔺ثبت رکورد جهانی پزشکی برای ایران!
🔺پیشبینی پایان امریکا توسط ترامپ
#اخبار_روزانه
۲۰ جمله کلیدی رهبر انقلاب درباره «دفاع مقدس»
https://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=24065