🔰 تفكر بسيجي تركيبي است از:
1- ايمان عميق،
2- تلاش مخلصانه،
3- هشياري در شناخت دشمن،
4- گذشت و ايثار در برابر دوست،
5- و ايستادگي و مقاومت شجاعانه و خستگيناپذير ...
(و اين است آن حقيقت والايي كه امام بزرگوار ما به خاطر آن، بسيجي بودن را افتخار خود ميدانست.)
#حکیم_انقلاب 14/7/77.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷 https://eitaa.com/emamkhomeine
بازخوانی ضرورت تشکیل و کارکردهای امروزین بسیج.pdf
758.7K
گاهنامه الکترونیکی بصائر ضمیمه شماره (۲۶) با موضوع: بازخوانی ضرورت تشکیل و کارکردهای امروزین بسیج
گاهنامه سخن هادی.pdf
391.1K
گاهنامه سخن هادی
شماره ۶۴۱ به تاریخ ۱۴۰۳،۰۹،۰۱
موضوع: بسیج شجره طیبه انقلاب اسلامی
معاونت سیاسی سپاه
8.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
راه کاهش تنش با آمریکا این است: باج بدهیم!
▪️گزیدهای از بیانات رهبر معظم انقلاب درباره دشمنی همیشگی و پایانناپذیر آمریکا با ایران.
24.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 مستند کوتاه | روز تلخ اعلیحضرت!
✡️ روزی که #کنفرانس_تهران در ۶ آذر ۱۳۲۲ با حضور چرچیل، روزولت و استالین در قلب پایتخت ایران برگزار شد، صاحب مملکت اصلاً از آن خبر نداشت؛ وقتی هم که باخبر شد، سران بریتانیا، شوروی و ایالات متحده برایش تره هم خرد نکردند. آمدند و نشستند و گفتند و خندیدند و رفتند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوب بشنویم فکر کنیم و مراقب باشیم:
برای نابودی یک تمدن دشمنان ۳ کار می کنند:
۱- نابودی خانواده
۲- نابودی آموزش
۳- نابودی الگوها و ارزش ها
برای نابودی #خانواده #مادر را تخریب و بی ارزش می کنند که خجالت بکشد از خانه داری و تربیت فرزندان
برای نابودی آموزش #معلم را تخریب و بی اهمیت می کنند چنان که دانش آموزان معلم را تمسخر کنند و
برای نابودی الگوها #دانشمندان و #اندیشمندان را هدف بگیر و بی اعتبار کن شک و شبه در باره آنها ایجاد کن تا کمتر کسی به آنها گوش دهد
وقتی مادر هوشیار نباشد؛ معلم وفادار و دانشمند و متفکر تخریب شوند آن تمدن سقوط خواهد کرد.
پس مراقب این سه باشید.
41.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌷فیلم کامل بیانات رهبر انقلاب در دیدار دستاندرکاران برگزاری کنگره بزرگداشت شهدای استان اصفهان. ۱۴۰۳/۸/۲۱
2.46M
🇮🇷🇸🇾
🔴 چند نکته در خصوص شرارت جدید تروریست های تکفیری در سوریه
🎙دکتر برزکار
#سوریه #محور_مقاومت
گاهنامه سخن هادی642.pdf
444.3K
گاهنامه سخن هادی
شماره۶۴۲ به تاریخ ۱۴۰۳،۰۹،۰۸
موضوع، آتش بس در لبنان، چرایی و آینده پیش رو
معاونت سیاسی سپاه
🌹16آذر(روز دانشجو) از نگاه امام خمینی(قدس سره)
♦️پس از کودتاى 28 مرداد، نیکسون معاون رئیس جمهورى آمریکا براى ارزیابى نتایج کودتا به ایران آمد. روز 16 آذر 1332 دانشجویان در اعتراض به این سفر در دانشگاه تهران تظاهرات کردند و مزدوران رژیم به سرکوب آنها پرداخته و با رگبار گلوله سه دانشجو را در سر کلاس به شهادت رساندند. این حادثه به عنوان یک روز مقاومت تاریخى ، پس از پیروزى انقلاب به عنوان و روز دانشجو نامگذارى شد
🔴امام خمینی (ره):
♦️ دانشجویان انقلابى موظفند با هوشیارى بدون غفلت از این مساءله هم به دانشگاهها و مدارس و آنان که هنوز خواب رژیم سابق را مى بینند و رویه هاى فرهنگ شرق و غرب را در سر مى پرورانند، اجازه ندهند که خارج از دروس موظف خود به صحبت هاى انحرافى بپردازند و باید بدانند با مسامحه در این امر به تدریج در دانشگاهها و دبیرستانها خط انحرافى نفوذ خواهد کرد و در پیشگاه خداوند متعال مسؤ ول هستند.
📚صحیفه نور جلد 19،ص 80
سعى کنید در دانشگاه پرچم اسلام را بالا ببرید، تبلیغات مذهبى بکنید. مسجد بسازید، اجتماعا نماز بخوانید، تظاهر به نماز خواندن بکنید، وحدت مذهبى لازم است ، وحدت مذهبى است که این اجتماع عظیم و فشرده را ایجاد مى کند، اگر علاقه به استقلال ایران دارید، وحدت مذهبى داشته باشید.
📚صحیفه نور جلد 1،ص 64
♦️ شما دانشجویان عزیز خودتان در صدد این باشید که از غربزدگى بیرون بیایید. این گمشده خودتان را پیدا کنید، آنها درصددند که با هر ترتیبى شده است خودشان رابه ما تحمیل کنند و شما باید مقاومت کنید.
📚صحیفه نور جلد 11، ص 185
♦️جوانان عزیز دانشگاهى هر چه بیشتر در کسب علوم و فنون در اعتلاى کشور معظم خود کوشش نمایند و از نفوذ عناصر منحرف و وابسته به چپ و راست قاطعانه جلوگیرى کنند و نگذارند محیط مقدس دانشگاه آلوده به اغراض منحرفان و وابستگان به اجانب گردد.
📚صحیفه نور جلد 18، ص 86
🌹 ١٦ آذر مال دانشجوى ضد نیکسون است، دانشجوى ضد آمریکا است، دانشجوى ضد سلطه است.
♦️۱۶ آذر سالروز شهادت ۳ دانشجوی دانشگاه تهران در اعتراض به ورود نیکسون به دانشگاه و ضدیت با استکبار جهانی است از همین رو فرازهایی از فرمایشات مقام معظم رهبری درباره دانشگاه، دانشجو و اهمیت فعالیت سیاسی در دانشگاهها به شرح زیر منتشر میشود:
🔴امام خامنه ای: ۱۶ آذر مال دانشجوی ضد آمریکااست
♦️در کشور ما ]جنبش دانشجویی[ روایت تاریخی بسیارجالبی دارد. ایــن را از این جهــت میگویم و رویش تکیه میکنم که ایــن حرکت باید ادامه پیدا کند و این چیزی نیست که بتواند متوقف بشود... این جنبش دانشجوئی در کشــور ما در تاریخ ثبت شده و شناخته شده خود، همیشه ضد استکبار، ضدســلطه، ضداســتبداد، ضــد اختناق و بشــدت عدالتخواه بوده است.
♦️این ممیزات جنبش دانشجوئی ما از روز اول اســت تا امــروز. اگر کســی مدعی جنبش دانشجوئی باشد، اما این ممیزات را نداشته باشد، صادق نیست. دست جنبش دانشــجوئی نمیتواند در دست کسانی باشد که در فلســطین قتل عام میکنند... این جنبش دانشجوئی نیست. جنبش دانشجوئی خصلت و خاصیتش در کشــور ما الاقل اینجور اســت که ضد اســتکباری، ضد ســلطه، ضد دیکتاتــوری و طرفدار عدالت است. شروع این حرکت یا مقطع شناخته شده این حرکت، همین ۱۶ آذر اســت.
♦️ جالب است توجه کنید که ١٦ آذر سال ٣٢ که در آن، سه نفر دانشجو به خاک و خون غلتیدند، تقریبا چهار ماه بعد از ٢٨ مرداد اتفاق افتاد، یعنى بعد از کودتاى ٢٨ مرداد و آن اختناق عجیب - سرکوب عجیب همه نیروها و سکوت همه - ناگهان به وسیله دانشجویان در دانشگاه تهران، یک انفجار در فضا و در محیط به وجود می آید، چرا؟ چون نیکسون که آن وقت معاون رئیس جمهور آمریکا بود، (به) ایران آمد، به عنوان اعتراض به آمریکا، به عنوان اعتراض به نیکسون که عامل کودتاى ٢٨ مرداد بودند.
♦️این دانشجوها در محیط دانشگاه اعتصاب و تظاهرات می کنند که البته با سرکوب مواجه می شوند و سه نفرشان هم کشته مىشوند. حالا ١٦ آذر در همه سالها، با این مختصات باید شناخته شود. ١٦ آذر مال دانشجوى ضد نیکسون است، دانشجوى ضد آمریکا است، دانشجوى ضد سلطه است.
♦️دانشجو و دانشگاهى قشر برگزیده جامعه اند. این تعارف نیست. شما امید آینده کشورید. در واقع، پاره دل ملت و دلبستگى بلندمدت ملت، شما هستید. برداشت و توقع بنده و نظام اسلامى از جماعت دانشجو این است که فکر می کنیم دانشجو یک روشنفکر تمام عیار مسلمان است، متدین است.
♦️آن چیزى که ما از محیط دانشجویی مان انتظار داریم، پیشرفت علم، پیشرفت اندیشه سیاسى، عمق اندیشه دینى و ایمان دینى، عمق معرفت دینى و روشنبینى دینى، دستیافتن به قلمروهاى جدید، هم در زمینه علم، هم در زمینه سیاست، هم در زمینه معرفت دینى در محیط دانشجویى است، البته به کمک راهنمایان هر بخشى. شما براى کار علمى باید استاد داشته باشید، براى کار معرفت دینى باید استاد داشته باشید، براى کار سیاست هم همینجور است. کار را شما می کنید، او راهنمایى می کند. دانشگاه ما و محیط دانشجویى ما بایستى در همه این عرصه ها پیشرفتهاى حقیقى و چشمگیرى کند و این پیشرفتها را انشاءالله خواهد کرد.