✨ قطع لینه و حشر یهود
کلمه «حشر»، که نام یکی از سورههای مبارکه قرآن کریم است، به معنی بیرون کردن یک جمعیت از یک مکان به صورت دسته جمعی و اجباری است. «لینه» نیز به معنی درخت خرمای خرم و پربار است.
این سوره، روایت ماجرای یهودیان بنیالنضیر است که پس از عهدشکنیشان، رسول خدا(ص) دستور داد که یا از سرزمین ما بیرون شوید، یا آماده جنگ باشید. یهودیان ابتدا پذیرفته بودند که از سرزمین مسلمانان خارج شوند، اما منافقین به سران یهود پیام دادند که «مبادا از این سرزمین بیرون بروید! بمانید و با محمد جنگ کنید، ما هم پای کار شما هستیم»: الم تـرالى الذيـن نـافـقـوا يـقـولون لاخـوانـهـم الذيـن كـفـروا مـن اهـل الكتاب لئن اخرجتم لنخرجن معكم و لا نطيع فيكم احدا ابدا و ان قوتلتم لننصرنكم و اللّه يشهد انهم لكاذبون.
این وعده منافقین، یهودیان را دلگرم کرد و تصمیم گرفتند با سپاه اسلام وارد جنگ شوند. قاصدی نزد رسول خدا(ص) فرستادند و پیغام دادند که «ما از این سرزمین بیرون نمیرویم، هرکاری میخواهی بکن!» پیامبر(ص) به سپاه اسلام دستور عزیمت به سمت قلعههای بنیالنضیر را دادند. امیرالمومنین(ع) بیرق جنگ را برداشته و به راه افتادند. سپاه اسلام قلعه یهودیان را محاصره کرد. منافقین نیز طبق پیشبینی قرآن، به وعده خود عمل نکردند و به کمک یهودیان نیامدند.
پیامبر (ص) دستور داد که رزمندگان اسلام به هر خانهای میرسند، تخریبش کنند. همچنین دستور داد که نخلهای نخلستان بنیالنضیر را قطع کنند. وقتی قطع نخلستان آغاز شد، یهودیان به پیامبر(ص) اعتراض کردند که «ای محمد! تو همواره مردم را از فساد نهی میکردی، این درختان خرما چه گناهی دارند که قطع می شوند؟» اینجا بود که آیه شریفه «ما قطعتم من لينه او تركتموها قائمه على اصولها فباذن الله و ليخزى الفاسقين» نازل شد و روشن ساخت که قطع این درختان، دستور خدای متعال است و هدف از این دستور نیز، خوار ساختن فاسقان است. با اجرای سیاست قطع نخلستان، یهودیان پیام دادند که حاضریم از سرزمین تو بیرون شویم... (المیزان، سوره حشر)
شاید این پرسش در برخی اذهان مطرح شود که مگر خرما و نخلستان چه اهمیتی داشت که دستور قطع نخلها، چنین نتیجه داد؟ باید توجه کرد که در آن عصر، خرما ارزش و اهمیت زیادی در اقتصاد مدینه داشت؛ به نحوی که جای پول را در معاملات می گرفت. بیشتر غذای مردم خرما بود. روی آن معامله می کردند، دستمزدها را با خرما پرداخت میکردند، قرضهایشان را با آن ادا میکردند(محرمی، 1377).
امروز به نظر میرسد سپاه اسلام در مواجهه با صهونیستهای اشغالگر قدس، در موقعیت مشابهی قرار دارد. رهبر حکیم انقلاب اسلامی که بیانات و دستورات ایشان را باید ترجمه روز قرآن حکیم و سنت رسول خدا(ص) دانست، فرمودهاند که کشورهای اسلامی باید «شریانهای حیاتی رژیم صهیونیستی» را قطع کنند.
اما پرسش اینجاست که این «شریان حیاتی» که مصداق «نخلستان بنی النضیر» در عصر امروز است، دقیقا چیست؟
با نگاهی دقیق به موقعیت رژیم صهیونیستی میتوان دریافت که این رژیم از لحاظ منابع طبیعی «فقیر» محسوب میشود. این رژیم 92 درصد نفت مصرفی خود را وارد میکند(روزانه 220 هزار بشکه) که از مسیر دریای مدیترانه است؛ 90 درصد غذایش وارداتی است که آن هم از مسیر دریای مدیترانه است. 80 درصد آب شرب اسرائیل نیز از طریق شیرینسازی آب مدیترانه تامین میشود. به طور خلاصه، صهیونیستها 99 درصد اقلام مورد نیاز خود را از طریق مدیترانه وارد میکنند. بله! مدیترانه. اتفاقا چند سال پیش، روزنامه تایمز آو اسرائیل دقیقا همین عبارت «شریان حیانی» (Lifeline) را برای «مدیترانه» به کار برده بود.
امت اسلام امروز تقریبا در همان موقعیتی قرار دارد که خدای متعال در ماجرای بنی النضیر فرموده بود: «ما ظننتم ان يخرجوا»: خیال نمیکردید که خارج شوند. اما عمل به دستور ولایت، بلاتردید همان نتیجه ای را خواهد داشت که پیرو عمل سپاه اسلام به دستور پیامبر(ص) در ماجرای بنیالنضیر پیش آمد. نائب حضرت ولی عصر(عج) فرمودهاند «شریانهای حیاتی رژیم را قطع کنید» و مصداق این شریان حیاتی نیز روشن است: «دریای مدیترانه».
لذا به نظر میرسد طبق سنت الهی، اگر سپاه اسلام استراتژی «قطع لینه» که همان «مسدودسازی مدیترانه» به روی رژیم صهیونیستی است، اجرا کند، ماجرای حشر، یعنی خروج دسته جمعی یهویان اشغالگر قدس از سرزمین مسلمانان، اتفاق خواهد افتاد. تجارب گذشته جبهه مقاومت نشان میدهد که توان عملیات روی مدیترانه را دارد: چه روی تجهیزاتی نظیر آب شیرینکنها، و چه کشتیهایی که حامل آذوقه و انرژی به رژیم هستند.
🔰هایپرسونیک «فتاح» چگونه از سامانههای دفاعی «تاد» آمریکا و «پیکان» اسرائیل عبور میکند؟
🔹 سرعت و قدرت مانورپذیری موشک هایپرسونیک «فتاح» دو مولفهای هستند که این موشک را قادر میسازد از سد بهترین سامانههای دفاع هوایی آمریکایی و اسرائیلی نظیر «تاد» و «پیکان» عبور کند.
🔹 سرعت موشکهای سامانه تاد نهایتاً ۸ ماخ است در صورتی که سرعت موشک فتاح در فاز نهایی به ۱۳ تا ۱۵ ماخ میرسد؛ به این ترتیب پیش از آنکه موشک سامانههای پدافندی به محل برخورد به موشک فتاح برسد، این موشک از آن محل عبور کرده است.
🔹 موشک فتاح از فاصله ۱۴۰۰ کیلومتری بهسمت هدف شلیک میشود و زمانی توسط رادار سامانه تاد شناسایی میشود که درست در فاز میانی حرکت خود قرار دارد. با توجه به برد موشکهای سامانه تاد این سامانه زمانی قادر به ردگیری موشک خواهد بود که هدف در فاز میانی حرکت خود قرار دارد و در زمانی قادر به شلیک است که موشک در فاز پایانی حرکت خود قرار دارد و چنانچه در این مرحله موشک قادر به تغییر مانورهای سنگین و دستیابی به سرعتهای هایپرسونیک باشد؛ رهگیری آن برای سامانه پدافندی تقریباً غیرممکن خواهد بود.
🔹 حال بهنظر میرسد تا سال ۲۰۳۴ سامانه پدافندی که بتواند مقابل موشکهای هایپرسونیک مقاومت کند وجود نخواهد داشت و استقرار سامانه تاد در اسرائیل کمک شایانی به رژیم صهیونیستی برای مقابله با موشکهای بالستیک ایرانی نخواهد کرد.»
🔗🔗 متن کامل را اینجا بخوانید:
https://www.khabaronline.ir/news/1970624
https://www.khabaronline.ir/news/1777222
🇮🇷🇮🇷🇮🇷
ضمن عرض سلام وخدا قوت خدمت بسیجیان بزرگوار در راستای ارتقاء سطح دانش معرفتی وبصیرتی معاونت عقیدتی سیاسی اقدام به برگزاری مسابقه ی کتابخوانی از کتاب طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن از حضرت امام خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی مد ظله العالی نموده است.شرکت کنندگان در این مسابقه پاسخ را به صورت عدد ۱۰ رقمی با ذکر نام استان وناحیه به سامانه ۶۶۰۰۰۰۴۲۵ ارسال نمایند.
مثال: ناحیه فلاورجان *اصفهان *۱۲۳۴۴۳۲۱۲۳
در پایان تعداد۳۲ نفر از برگزیدگان این مسابقه با هدایای نقدی ۰۰۰، ۰۰۰، ۲ ریالی تشویق می شوند .
مهلت شرکت در مسابقه از ۲۲ لغایت۳۰ مهر ماه سال۱۴۰۳
🔰 رادیو فردا: کشتن سنوار مسیر جنگ را به نفع اسرائیل نمیکند
🔸ارگان رسمی سازمان سیا میگوید با وجود اهمیت بالای کشته شدن (شهادت) یحیی سنوار، بعید است این رویداد موجب عقبنشینی حماس و پیروزی اسرائیل شود.
🔸وبسایت رادیو فردا نوشت: تحلیلگران در مورد تأثیری که مرگ سنوار بر پایان جنگ در غزه میتواند داشته باشد، تردید دارند. مرگ یحیی سنوار تنها چند ماه پس از انتصاب او به عنوان رهبر ارشد حماس، با وجود آنکه ضعف این گروه افراطی را برجسته میکند، ممکن است تأثیر عمدهای بر روند جنگ در نوار غزه نداشته باشد. سنوار ۶۲ساله متهم به سازماندهی و هدایت حمله مرگبار حماس به اسرائیل در ۱۵ مهر پارسال بود که باعث شد نام او در صدر فهرست اهداف حملات اسرائیل قرار گیرد.
🔻لوکاس وِبِر، تحلیلگر اطلاعاتی میگوید مرگ رهبر حماس، به عنوان یک موفقیت تاکتیکی تلقی میشود. اسرائیل هدفی باارزش را در زمانی از بین برد که آنها به نوعی به حمایت داخلی برای گسترش کارزار نظامی داخلی و خارجی خود نیاز داشتند. با این حال لوکاس وبر در مورد تأثیری که مرگ سنوار بر پایان جنگ در غزه میتواند داشته باشد، تردید دارد و با تأکید بر تجربه زیاد و جایگاه بالای سنوار در حماس و در میان طرفدارانش گفت: «فکر نمیکنم که کشتن او مسیر درگیری را به هیچ وجه به صورت اساسی تغییر دهد.»
🔸این تحلیلگر آمریکایی در ادامه گفت: «حماس در حدود یک سال پس از تهاجم تلافیجویانه اسرائیل به غزه همچنان در حال جنگیدن است و شکست دادن این گروه افراطی دشوار خواهد بود. مرگ سنوار چندان در تلاشهای اسرائیل برای پیروزی در جنگ تأثیرگذار نخواهد بود.
#خبر_ویژه
https://kayhan.ir/001FUt
@Kayhan_online
5.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♨️ این ویدیو در جواب کسایی که میگن:این جنگ کاری به ما نداره!
عواقب بی طرفی را در این ویدیو ببینید
8.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 امام خمینی (ره): اگر تمام انبیا جمع بشوند در یک محلی، هیچ وقت با هم نزاع نمیکنند. براى اینکه نزاع مال خودخواهى است. از نقطه نفس انسان پیدا مىشود که آنها نفس را کشتهاند و همه خدا را مىخواهند.
#یادداشت_بینالملل
🌐 انتخابات نوامبر نقطه پایان یا آغاز بحران در امریکا؟!
✍️ حنیف غفاری
🔺 رقابت ترامپ- هریس در ایالات موسوم به خاکستری به نقطه اوج خود رسیده است. نظرسنجیها در جورجیا، آریزونا، نوادا، کارولینای شمالی، میشیگان، پنسیلوانیا و ویسکانسین نشاندهنده فشردگی رقابت میان دو نامزد دموکرات و جمهوریخواه است. برخی تصور میکنند با مشخص شدن نتیجه انتخابات ریاست جمهوری پنجم نوامبر، دیگر خبری از بحرانهای داخلی و سیاسی در امریکا نخواهد بود و «دولت مستقر»، در ابتدای سال ۲۰۲۵ میلادی بهسادگی فعالیت خود را آغاز خواهد کرد. با این حال تجربه انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ میلادی و تشدید منازعات جمهوریخواهان و دموکراتها در دوره جدید انتخابات، پیشدرآمدی بر بحرانهای مزمن امنیتی- اجتماعی در امریکاست.
👈🏻 متن کامل در لینک زیر:
🔗 Javann.ir/1261586