خون دلی که لعل شد
مجموعه خاطرات شخصی منسوب به رهبر معظم انقلاب حضرت آیت الله العظمی امام خامنه ای مدظله العالی ازمجاهدتهای قبل انقلاب معظم له
آیت الله العظمی نوری همدانی:
🔸قدردان انقلابی باشیم که ما را به عزت رساند
🔹️ مرجع تقلید شیعیان بر لزوم قدرشناسی از انقلاب و حرکت در مسیر اصیل انقلاب و اسلام تاکید کردند.
🔹انقلاب اسلامی یکی از نعمتهای بزرگ خداوند به ما است. مردم ما پیش از انقلاب تحت یک فرهنگ خود کم بینی در مقابل استکبار مواجه بودند. هویت کشی فرهنگی از طرف غرب بر مردم مسلمان حاکم بود. امام راحل پرده از چهره استکبار کنار زد و حیلههای آنها را شناساند.
تاریخ نگار ۱۲ بهمن ۵۷
قسمت دوم
حضرت امام ساعت 2 رسیدند قطعه 17بهشت زهرا .جایی که شهدای17شهریور دفن هستند.ابتدا در محل استقرار، قرآن تلاوت شد و پس ازآن سرود «برخیزید ای شهیدان راه خدا»خوانده شد.سپس طنین ندای امام بود که جان مشتاقان و شیفتگان حقیقت را سیراب می نمود ..." من به پشتیبانى این ملت دولت تعیین مىکنم! من به واسطه اینکه ملت مرا قبول دارد..."
* ساعت 15:30 ظهر سخنرانی تمام شد. هلی کوپتری که برای بردن امام (ره) آمده بود سه بار سعی می کند بنشیند ولی به جهت ازدحام نمی تواند. عبا و نعلین امام (ره) در می آید و بین جمعیت گم می شود. ایشان را به جایگاه برمی گردانند .
* حاج احمدآقا وآقای ناطق نوری ،در حالی که امام را بین خودشان گرفته اند ایشان را به طرف آمبولانس شرکت نفت می برند. آمبولانس به طرف جاده قم حرکت می کند . آن هلی کوپتر هم از بالا دنبالشان می رود تا بالاخره در جایی بنشیند و امام (ره) را به آن منتقل کنند.
* خلبان هلی کوپتر می گوید هرکجا بخواهید فرود می آیم. پیشنهاد بیمارستان هزار تختخوابی ( امام خمینی ) داده شد ، هلی کوپتردر بیمارستان فرود آمد. چون آمبولانس آماده نبود ، امام را با ماشین یکی از پزشکان بیمارستان تا انتهای بلوار کشاورز بردند؛ پیکان آقای ناطق نوری از صبح درآنجا بود و همگی سوار آن شدند.
* همه همراهان تصور می کردند که امام از بهشت زهرا می روند مدرسه ی رفاه، اما این اتفاق نیفتاده بود ، همه نگران بودند. امام تصمیم گرفتند که بروند خانه ی برادرزاده شان، دختر آقای پسندیده؛ منزل برادرزاده امام حوالی جاده شمیران (شریعتی) بود.
#دهه_فجر