فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅شما یادتون نمیاد اما روحانی سال ۹۲ که اومد گفت برنامه ۱۰۰ روزه دارم، چهار سال بعد که پرسیدن برنامه صد روزهات چی شد، دوباره گفت بعد از انتخابات ۹۶ برنامه ۱۰۰ روزه دارم!
✅پینوشت گلپابصیر:حواستون باشه تو این انتخابات دوباره،فریب وعده سرخرمن اصلاحات و اعتدال رو نخورید.
🔴 این پیام را به امام خامنهای برسانید
♻️جوان عراقی خطاب به آیتالله رئیسی: از شما میخواهیم که این پیغام را به امام و رهبرمان «سیدعلی خامنهای» برسانید؛ عراق مردانی جانبرکف و آماده ایثار دارد که نگاهشان به اشاره شماست.
#لبیک_یا_خامنه_ای
⚠️هی گفتیم #شهدا شرمندهایمو...
👈حالا با همدیگه بگیم واین پیام را انتشار بدیم تا به دست اهلش برسه👇👇👇👇👇👇👇
✨لعنتخدا و ائمهاطهار وجمیع مومنین و مومنات برکسی که:
🔍به راه تو خیانت می کنه ای #شهید
#عکسشهدارامیبینیمبرعکسشهداعملنکنیم
#هزینههرصندلیمسئولیتخوندههاشهید
ازشماصمیمانه دعوتمی نماییم به کانال ارزشی ندای مقداد بپیوندید👇👇👇
@nedayemeghdad🌷
روباهی از شتری پرسید :
عمق این رودخانه چه اندازه است؟
شتر جواب داد : تا زانو
اما وقتی روباه در آب رودخانه پرید،
آب از سرش هم گذشت و همین طور که دست و پا میزد به شتر گفت :
تو که گفتی تا زانو !!
شتر جواب داد : بله، تا زانوی من، نه زانوی تو!
نکته : هنگامی که از کسی مشورت میگیریم یا راهنمایی میخواهیم باید شرایط طرف مقابل و خودمان را هم در نظر بگیریم. لزوما هر تجربهای که دیگران دارند برای ما مناسب نیست!
🔴مهمترین مشکل امروز سیاسی کردن اقتصاد کشور است/ نیروی قدس مسئول دور زدن تحریم ها نیست
معاون اقتصادی نیروی قدس سپاه:
🔹در عراق هیچ هزینه اقتصادی نکردیم و اگر یک فشنگ هم دادیم پول آن را گرفتیم، در سوریه هم کمتر از آنچه آمریکا اعلام کرده هزینه کردیم، ولی اگر این کار انجام نمی شد و داعش هنوز وجود داشت باید میلیاردها دلار هزینه می کردیم.
🔹مهمترین مشکل امروز اقتصاد کشور، سیاسی کردن اقتصاد کشور است و آمایش، انتصابات و تصمیمات اقتصادی سیاسی شده است.
🔹حضور نیروی قدس سپاه در سوریه و عراق حضور مستشاری دفاعی و نظامی بود و در یمن اصلا حضور نداریم، نیروی قدس مسئول دور زدن تحریم ها نیست.