ضرر 95 میلیارد ریالی خزانه دولت از نمایشگاه بین المللی
چندی پیش نمایشگاهی با عنوان نمایشگاه تقویت و تزئین خودرو در سایت نمایشگاه های بین المللی تهران به وسعت 2500 متر مربع در سال بی 38 برگزار شد و در اقدامی عجیب فقط 12 متر از این نمایشگاه به صورت ارزی اظهار شد و این در حالی است که قریب به 1000 متر از آن می بایست به صورت ارزی و با رقم 180 یورو برای هر متر مربع محاسبه می شد.
این در شرایطی است که مبلغ هر متر مربع ریالی حدود 365 هزار تومان و قیمت هر متر مربع ارزی 180 یورو است و فاصله میان 12 متر تا 1000 متر رقمی معادل 95 میلیارد ریال است که باید به حساب خزانه دولت واریز می شد.
جالب اینجاست که شرکت سهامی نمایشگاه های بین المللی دارای یک کمیته ارزی ریالی است که پس از بررسی نمایشگاه های مختلف تخلفات حاصله را احصا و معادل ارزی پرداخت نشده شرکت ها را جریمه می کند، اما در مورد این نمایشگاه خاص چنین رویکردی صورت نپذیرفت.
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
حوزه علمیه امام صادق علیهالسلام
ذبیحالله خداییان، رئیس سازمان بازرسی کل کشور، از کشف یک فساد اقتصادی بزرگ در حوزه «واردات چای و ماش
🔴دولت سیزدهم چگونه چرخه فساد ۳.۵ میلیارد دلاری واردات چای را متوقف کرد؟
♦️این روزها خبری در فضای رسانهای و محافل عمومی منتشر شده مبنی بر اینکه دستگاه قضایی فسادی را در حوزه واردات چای کشف کرده که به اندازه نصف طلب ۷ میلیارد دلاری ایران از کره است و برای تعدادی از مدیران متخلف هم در این زمینه پرونده تشکیل شده؛ اما واقعیت این است که هم این خبر تازگی ندارد و کاشف آن هم دولت بوده که پیش از همه با آن برخورد کرده است.
♦️ماجرا هم از این قرار بود که یک شرکت خاص ۳ میلیارد و ۳۷۰ میلیون دلار برای واردات چای گرفته اما بخشی از ارزها را در بازار آزاد به مبالغ بالاتر فروخته و برای ۱ میلیارد و ۴۰۰ میلیون دلار آن هم اصلاً هیچ کالایی وارد نشده است؛ بر اساس اسناد موجود، شرکت مذکور از سال ۱۳۹۸ تا ۱۴۰۱ مجموعاً معادل ۳.۳۷۰ میلیون دلار ارز نیمایی دریافت کرده که از این مبلغ حدود ۱ میلیارد و ۴۷۲ میلیون دلار تأمین شده برای ماشین آلات و مابقی برای واردات چای بوده اما این ارز را در بازار آزاد به مبالغ بالاتری فروخته است!
♦️بررسی پرونده مذکور نشان میدهد که اولاً سازوکار گشت ارشاد مدیران دقیقاً همین بوده که مردم به ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی، بازرسی ویژه ریاست جمهوری و مرکز ارتباطات مردمی دولت بهعنوان سه نهاد مهم نظارتی گزارش بدهند و این مجموعهها با بررسی و پیگیری موضوع، با فوریت و بدون اغماض با هرگونه تخلف، فساد و رانتخواری برخورد کنند و دوم آنکه برخورد با تخلف رخ داده نیز از درون دولت آغاز شده و وزارت اطلاعات بهعنوان ضابط پرونده گزارش خود را به مراجع ذیصلاح فرستاده و پس از بررسی اتقان و مستندات و تکمیل پرونده، برای رسیدگی به مرجع قضایی ارسال شده است.
♦️خبرنگار ایرنا در فروردین ماه که این خبر منتشر شده بود، بلافاصله به سراغ رئیس دفتر بازرسی و نماینده ویژه رئیسجمهور در امر مقابله با فساد در دستگاههای اجرایی رفت و کم و کیف ماجرا را از او جویا شد و حجتالاسلام «حسن درویشیان» نیز توضیح داده بود که اساساً کشف و برخورد با این فساد ارزی از درون دولت و با دستور معاون اول رئیسجمهور آغاز و ورود به موقع بازرسی ویژه ریاست جمهوری به پرونده، موجب جلوگیری از تداوم پرداخت ارز نیمایی به شرکت مذکور و ارجاع آن به مرجع قضایی شده و در حال رسیدگی است.
♦️نگاهی به مواضع آیتالله سید ابراهیم رئیسی نشان میدهد برخورد دولت او با مفاسد ریشه در روزهای پیش از حضورش در پاستور دارد که البته با پوشیدن ردای ریاست جمهوری و سکانداری قوه مجریه، شدت بیشتری گرفت. آیتالله رئیسی در ایام انتخابات ۱۴۰۰ همواره تأکید داشت در صورت کسب رأی اعتماد مردم برای تصدی دولت، «گشت ارشاد مدیران» را برای نظارت بر عمکرد دولتمردان و دستگاههای اجرایی و جلوگیری از تخلفات و مفاسد اداری راهاندازی میکند؛ وعدهای که با ریاست جمهوری او تحقق یافت و ثمرات زیادی نیز در پی داشته است.
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
7.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 اذعان شهرام همایون، مدیر شبکه سلطنتطلب: اپوزیسیون قوی، یعنی جمهوری اسلامی که با کارکشتگی توانسته ما را به جان همدیگر بیندازد!
در فضای یخزده و ناامیدی پس از شکست جنبش ززآ قرار داریم؛ ما حتی آدم گیر نمیآوریم که درباره مسائل ایران اظهار نظر کند!
براندازان نسبت به شکستهای پیدرپی رضا پهلوی به او هشدار دادند؛ یاسمین پهلوی، تبدیل به یک معضل و مشکل شده است!
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
🇮🇷در دوازدهم آذر ماه 1358 نخستین قانون اساسی نظام بر پایه پیوند دین و سیاست در جمهوری اسلامی به تصویب ملت ایران رسید.
♦️ در تاریخ انقلاب های جهان هیچ انقلابی را نمی توان یافت که به فاصله کمتر از دو ماه از پیروزی انقلاب و سقوط رژیم سابق، شکل نظام سیاسی جدید (جمهوری اسلامی)با همه پرسی ملت آنهم با رای قاطع 2/ 98 درصدی رسمیت یابد.
♦️بلافاصله انتخابات تعیین خبرگان قانون اساسی برگزار شد و جمعی از دانشمندان و اسلام شناسان ایران از مرداد سال 58 قانون اساسی را تصویب کردند که در تاریخ معاصر کشورهای اسلامی بی نظیر است.
♦️ حتی تصویب این قانون مصوب نمایندگان ملت هم باعث نشد که برای تایید بیشتر مردمی بودن این قانون به همه پرسی ملت گذارده نشود و چنین بود که در 12 آذر ماه 58 ملت ایران به قانون اساسی مصوب نمایندگان خود، مهر تایید زدند و این تازه آغاز راه تحقق عینیِ جمهوری اسلامی بود که بر اساس اصل ششم قانون اساسی آن اداره امور آن با اتکاء آرای مردمی از راه انتخابات قرار داده شد.
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
🔴امام خمینی: #رفراندم براي قانون اساسی معنايش چيست؟
♦️اگر میزان آراء مردم است، اینها که از اروپا نیامدهاند، همین مردماند که به جمهوری اسلامی رای دادند
♦️در روزنامهها شروع کردند گفتن و در لسان یکی از همین آقایان بود، اینکه برگردیم به آن وقتی که انقلاب کردیم و همه این چیزهایی که تا حالا درست کردیم هیچ، بیاییم به هم بزنیم همه را! بگوییم حالا اینکه نشد به رای ما، دوباره رای بگیریم ببینیم چه میشود!
♦️آنها میخواستند که افرادی باشند از همین افرادی که سینه برای غرب میزنند. و دیدند نشد این. از این جهت، دنبال این افتادند که ما همه بساط را به هم بزنیم! باز دو سه سال بنشینیم دوباره #رفراندم کنیم. رفراندم برای اصل جمهوری! حالا اگر برای اصل جمهوریش هم نگویند، رفراندم برای #قانون_اساسی؛ این معنایش چیست؟ معنایش این است که #ثبات این مملکت را از دست بگیرند. اینکه الآن ثبات دارد و از افتخارات این انقلاب است، این را از دست بگیرند، بگویند حالا نشد، دوباره از سر! آراءْ آراءِ مردم است.
♦️خوب، اگر میزان آراء مردم است، اینها که از اروپا نیامدهاند! همین مردماند که به #جمهوری_اسلامی رای دادند و همین مردماند که به قانون اساسی رای دادند و همین مردماند که همه چیز را خودشان ایجاد کردند. حالا ما دوباره از سر برویم سراغ چه مردمی؟ این مردم همان مردماند که اگر پنجاه دفعه هم نظام به هم بخورد، همین است
.
♦️اینها این #اشتباه را دارند که خیال میکنند که اگر این دفعه به هم بخورد- مثلًا- فلان جمعیت تو کار میآید.
لکن مساله این است که آنها احتیاط کردند؛ بلکه ان شاء الله، به هم بخورد این اوضاع، باز یک دو سالی #تزلزل بشود، یک راه مفری برای #آمریکا پیدا بشود که ما را درست بتوانند تربیت کنند، ما که نمیتوانیم خودمان را اداره کنیم، بیایند ما را اداره بکنند! این مسائل را پیش آوردند.
♦️و من میخواهم به شما آقایان بگویم که بیدار باشید و هوشیار! در #داخل این کشور هم دشمنهای ایران هستند. یک دسته دشمن نیستند؛ عدهای از روی #نادانی کار دشمن را میکنند. یک دسته هم دشمنهای سرسخت هستند که میخواهند که این جمهوری اسلامی نباشد، هر چه میخواهد باشد.
24 خرداد 1360
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
🔴بیانات رهبرمعظم در دیدار رئیس و اعضاى مجلس خبرگان (اسفند ۱۳۹۴)
♦️جریان نفوذ سالهاست از درون به نظام اسلامی ضربه میزند و این ما هستیم که با آراء و انتخابهای اشتباه خود راه را برای این جریان خبیث فراهم میکنیم!*
♦️«بنده در قبل از #انتخابات مسئلهی نفوذ را مطرح کردم؛ آقایان این نفوذ مسئلهی مهمّی است. نفوذ مسئلهی مهمّی است بنده هم که این را عرض میکنم نه به خاطر این است که حالا یک احتمالی به ذهنم میآید که ممکن است نفوذ کنند؛ نه، ما از خیلی چیزها مطّلعیم؛ از خیلی حوادثی که دارد در کشور رخ میدهد که غالباً عموم مردم یا حتّی خیلی از خواص مطّلع نمیشوند ما مطّلع میشویم. من از روی اطّلاع دارم عرض میکنم که برنامهی نفوذ در کشور یک برنامهی جدّی استکبار است، برنامهی جدّی آمریکاییها است؛ دارند دنبال میکنند که نفوذ کنند.
♦️الان هم شروع کردهاند و برنامهریزی کردهاند برای نفوذ؛ انواع و اقسام طُرق را -من محاسبه میکردم با خودم، دیدم شاید حدود ده راه مهم را- برای نفوذ در کشور پیدا کردهاند و دارند عمل میکنند؛ همین حالا دارند عمل میکنند. یکیاش راه علمی است؛ از طریق ارتباط با دانشگاهها، ارتباط با دانشمندان، ارتباط با استاد، ارتباط با دانشجو -کنفرانسهای بهظاهر علمی [ولی] در باطن برای نفوذ- افراد امنیّتی را اینجا میفرستند؛ این یکی از راهها [است]. یکی از راهها، راههای فرهنگی و هنری است. نفوذ اقتصادی یکی [از راههای] دیگر است. انواع و اقسام گوناگون، راههای نفوذ دارند؛ ما بایستی مراقب باشیم، باید مواظب باشیم.»
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
🔴۲۰ جمله از رهبر معظم انقلاب درباره «قانوناساسی بمناسبت روز قانون اساسی»
* قانون اساسی میثاق بزرگ ملی و دینی و انقلابی ماست. ۱۹/۰۴/۱۳۷۹
* قانون اساسی ستون فقرات نظام و در حقیقت مرکز اصلی سلسله اعصاب نظام است. ۱۴/۱۱/۱۳۷۴
* قانون اساسی ما یکی از مترقیترین قانونهای اساسی دنیاست. ۰۸/۰۲/۱۳۶۸
* منشور رسمی و قانونىِ انقلاب و کشور عبارت است از قانون اساسی ما. همه چیزهایی که برای اداره امور ملت لازم است، به شکل متین و مستحکمی در این منشور وجود دارد. ۰۱/۰۹/۱۳۸۱
* نباید تصور کرد که انقلاب، یک چیز است و قانون اساسی یک چیز دیگر است. قانون اساسی، همان تجسد و تجسم انقلاب است. ۰۳/۰۸/۱۳۷۱
* منشور واقعی انقلاب و خواست حقیقی مردم همان چیزی است که در قانون اساسی ما بخصوص در اصول اوّل آن منعکس شده است. ۰۱/۰۹/۱۳۸۱
* آن کسانی که نشستند قانون اساسی را تدوین کردند، دو خصوصیت در آن جمع به طور جمع وجود داشت؛ یک خصوصیت علم دین بود، آگاهی از دین بود، یک خصوصیت روحیهی انقلابی و آگاهی از ایدههای انقلابی اسلام بود. این مجموعه و این ترکیب، محصول بسیار خوبی را به بار آورده است. ۱۳۶۸/۰۲/۰۸
* در قانون اساسی، بیشتر از همه چیز، نقش اسلام و منبعیّت و منشأیّت اسلام برای قوانین و ساختارها و گزینشها مطرح است. ۱۹/۰۴/۱۳۷۹
* در قانون اساسی، هر آن چیزی که با ایمان دینی مردم مقابله داشته باشد، اصلاً مشروعیت ندارد.
۰۴/۱۲/۱۳۷۷
* منشور اصلی جمهوری اسلامی که قانون اساسی مترقی و جامع ما است، با توزیع صحیح و منطقی و عادلانهی قدرت در میان ارکانی که معیارهای اسلامی در تشکیل آنها به کار گرفته شده، و با ایجاد پیوندی دینی و عاطفی میان مردم با مسئولان کشور، تازهترین سخن را در فلسفهی سیاسی به میدان آورده است. ۰۳/۱۲/۱۳۷۷
* حکومت اسلامی و انقلاب اسلامی این حرف نو را مطرح کرد که حاکم و حکومت و قدرت سیاسی باید مبتنی بر پرهیزگاری، عدالت و حقیقت باشد. قانون اساسی بر این مبنا شکل گرفت. ۲۷/۱۱/۱۳۷۹
* تمام امور مملکت، همهی چیزهایی که شما در زندگی شخصیتان و در زندگی اجتماعی و در کار اقتصادی و در کار سیاسی و در کار نظامی، باهاش مواجه میشوید، از خوب و بد و تلخ و شیرین، به نحوی به قانون اساسی ارتباط دارد. سرچشمه آنجاست. ۰۸/۰۲/۱۳۶۸
* هر اصلی از اصول قانون اساسی در واقع هدف و سرمنزلی است که باید به آن رسید. همه دستگاههایی که نهادهای دولتی هستند و بخشی از اداره کشور بر عهده آنهاست؛ باید به سمت این هدفها حرکت کنند. ۰۷/۰۳/۱۳۸۱
* عمل به قانون اساسی، علاج اساسی دردهای این کشور است. ۲۹/۰۳/۱۳۷۹
* دشمنان، قانون اساسی ما را آماج حملات خود قرار دادهاند؛ چون این قانون اساسی با این خصوصیات و با این تقسیم قدرت میتواند کشور را به سامان برساند و جامعه را پیش ببرد. ۱۱/۰۲/۱۳۸۴
* وظایفی که در قانون اساسی برای قوای سهگانه و مسؤولان قانونی معیّن شده، معتبر و محترم است و همه باید در مقابل این قانون، حالت تسلیم داشته باشند. ۱۴/۰۳/۱۳۸۰
* هر امری که تخلف از قانون اساسی محسوب شود، تخلف از روال صحیح حرکت انقلابی جامعهی ماست. ۱۳۷۱/۰۸/۰۳
* امام (ره) یک قاعدهی محکم و مستحکمی به نام قانون اساسی را به وجود آورد که بر اساس این قاعده میشود تمدن عظیم اسلامی را بنا نهاد.۱۴/۰۳/۱۳۹۰
* قانون اساسی میتواند ذهنها را اشباع و اقناع کند و جسمها را به رفاه مادی برساند؛ میتواند دنیا و آخرت مردم را آباد کند. ۱۱/۰۲/۱۳۸۴
* عمل به #قانون_اساسی، علاج اساسی دردهای این کشور است. . ۲۹/۰۳/۱۳۷۹
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
1_8144812351.mp3
2.2M
🎙راه علاج
♦️به مناسبت دوازهم آذرماه، سالروز تصویب قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران که در سال پنجاه و هشت انجام شد، پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR کلیپ صوتی «راه علاج» را منتشر میکند.
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
🌹روزی که «سپاه محمد» آمد
♦️ ۱۲ آذرماه سالروز اعزام قوای یکصد هزار نفری محمد رسولالله(ص) به جبهه است.
🔻دوازدهم آذرماه ۱۳۶۵ ورزشگاه آزادی تهران شاهد حضور دهها هزار رزمنده بسیجی بود که از اقصی نقاط کشور خود را به تهران رسانده بودند. این جمعیت با تجمع در ورزشگاه آزادی و سپس رژه در برخی از خیابانهای تهران، آمادگی خود را برای اعزام به جبههها اعلام کردند؛ اعزامی که از پوشش خبری مناسبی نیز برخوردار شد و شور و اشتیاق زیادی در بین مردم ایجاد کرده بود.
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
.
سوال:
یک محصول ایرانی بگو که مصرف کنندهش ازش راضی باشه؟!
پاسخ:
هر چند ایران در بسیاری از حوزههای تکنولوژیک جزو کشورهای برتر دنیاست و بسیاری از محصولات ایرانی به لحاظ کیفیت و قیمت قابل رقابت با موارد مشابه در دنیا هستند اما اگر هدف غایی یک تمدن، انسان سازی باشد شاید برای رسیدن به برخی تکنولوژی ها تردید و تامل کند. لزوما پیشرفت های ظاهری تکنولوژیک نشانه پیشرفت نیست و اگر توسعه نام گیرد و با ذبح عدالت به آن توسعه رسیده باشد پیشرفت نام نخواهد داشت. برای دفاع از جمهوری اسلامی ساخت انسانی در طراز حاج قاسم بس است. ساخت زنان و مردانی که حاضرند برای این نظام و انقلاب جان دهند و 10 میلیون نفر برای رفتن به غزه ثبت نام میکنند کافی است. حفظ و گسترش ارزش ها و آرمان ها نشانه پررنگ تری است برای پیشرفت یا ساخت یک ماهواره با هزاران ظلم و ستم؟ از استعمار و استثمار و برده داری گرفته تا دزدیدن نخبگان کشورهای دیگر با دلارهای بدون پشتوانه؟
غرب باید پاسخ دهد که چه انسان قابل دفاعی ساخته است؟
چه انسانی تربیت کرده است که خدا و خلق خدا از او راضی باشند؟
چه خانواه ای را حفظ کرده است؟
کدام عدالت را تحقق بخشیده است؟
و همه اینها را باید در شرایطی مقایسه کرد که همهی آنها ایران را تحریم کردند و علیه ایران جنگ نظامی و اقتصادی و امنیتی و فرهنگی راه انداختند ولی ایران هیچ ستمی بر آنها نکرده است.
قرار نیست در مسیر تمدن سازی همان مسیر غلطی را برویم که غرب رفته است. اگر چنین میخواستیم انقلاب نمی کردیم!
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حرام وارد زندگیت نکن اونوقت ببین امام زمان عج میذاره درمونده و نیازمند بمونی؟!
ماجرای جالب سیدعبدالکریم پینهدوز و نان و حلوایی که به اذن خدا تمام نمیشد...
#درس_اخلاق
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
بیشتر صهیونیستها به وجود خدا باور ندارند، اما معتقدند که خداوند فلسطین را به آنها وعده داده است!
➖ایلان پاپه- تاریخنگار یهودی
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir