📌بصیرت سیاسی حضرت ابوالفضل (ع)
✍بصیرت اباالفضل العبّاس کجاست؟
همه یاران حسینی، صاحبان بصیرت بودند؛ اما او بصیرت را بیشتر نشان داد.
در روز تاسوعا، وقتی که فرصتی پیدا شد که او خود را از این بلا نجات دهد؛ یعنی آمدند به او پیشنهاد تسلیم و اماننامه کردند و گفتند ما تو را امان می دهیم؛ چنان بر خورد جوانمردانهای کرد که دشمن را پشیمان نمود.
فرمود:
من از حسین جدا شوم!؟
وای بر شما! اف بر شما و اماننامه شما!
نمونه دیگرِ بصیرت او این بود که به سه نفر از برادرانش هم که با او بودند، دستور داد که قبل از او به میدان بروند و مجاهدت کنند؛ تا اینکه به شهادت رسیدند.
می دانید که آنها چهار برادر از یک مادر بودند: اباالفضل العبّاس - برادر بزرگتر - جعفر، عبداللَّه و عثمان.
انسان برادرانش را در مقابل چشم خود برای حسینبنعلی قربانی کند؛ به فکر مادر داغدارش هم نباشد که بگوید یکی از برادران برود تا اینکه مادرم دلخوش باشد؛ به فکر سرپرستی فرزندان صغیر خودش هم نباشد که در مدینه هستند؛ این همان بصیرت است.
#بصیرت
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
🔴گفتوگوی تلفنی «هنیه» با پزشکیان
♦️«اسماعیل هنیه» رئیس دفتر سیاسی این جنبش در تماس تلفنی با رییسجمهور منتخب ایران درباره آخرین تحولات سیاسی و میدانی مربوط به نسلکشی رژیم صهیونیستی در غزه گفتگو کرد.
🔴تماس رئیس شورای عالی سیاسی یمن با پزشکیان
♦️ مهدی المشاط رئیس شورای عالی سیاسی یمن در تماس تلفنی با مسعود پزشکیان پیروزی وی در انتخابات ریاست جمهوری و کسب اعتماد مردم ایران را تبریک گفت.
♦️المشاط افزود از رهبر انقلاب اسلامی و ملت ایران به سبب مواضع آنها در حمایت از ملت مظلوم فلسطین قدردانی میکنیم.
♦️پزشکیان هم در این تماس گفت ما از تصمیم شجاعانه رهبری و ملت یمن در حمایت از ملت فلسطین تمجید می کنیم.
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
فضائل حضرت عباس.mp3
2.17M
●━━━━━━───────
⇆ㅤ ◁ ㅤ❚❚ ㅤ▷ㅤ ↻
|⇦• فضائل حضرت عبّاس (سلاماللهعلیه)
👤 حجةالإسلام #رفیعی
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥 عباس مرد بین الملل دنیا
✅ یادمِ بچه بودم، ارمنی گبر و یهود
وقتی تاسوعا میشد، زیر پرچم تو بود
فهمیدم نیستی فقط، وقف شیعه ی علی
بلکه آقامون تویی، عشقِ بین المللی
✔️ موکب هم وطن اَرمنی برای آقا اباالفضل العباس ع
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
💥 شرح فرازی از زیارتنامه حضرت عباس (سلام الله علیه)
🔹 أشْهَدُ لَكَ بِالتَّسْلِيمِ وَالتَّصْدِيقِ وَالْوَفاءِ وَالنَّصِيحَةِ لِخَلَفِ النَّبِيِّ صَلَّى اللّهُ عَلَيْهِ وَآلِهِ
🔸تسلیم:
اسلام، دین تسلیم است. «فَلا وَ رَبِّکَ لا یُؤْمِنُونَ حَتَّی یُحَکِّمُوکَ فیما شَجَرَ بَیْنَهُمْ ثُمَّ لا یَجِدُوا فی أَنْفُسِهِمْ حَرَجاً مِمَّا قَضَیْتَ وَ یُسَلِّمُوا تَسْلیماً»(نساء/۶۵)
وجود مقدس قمر بنیهاشم، در عظیمترین درگیریهای تاریخ وارد شده و تسلیم محض بوده است. اگر الان برای ما مسئله، بعد از ۱۴۰۰ سال حل شده غیر از آن زمان است؛ زیرا آن زمان، خیلیها که خودشان را بزرگ میدانستند و صحابی بودند و وجود مقدس نبی اکرم و امیرالمومنین و امام مجتبی را درک کرده بودند و شاگردی آن حضرات را کرده بودند، نمیتوانستند بپذیرند که این راه، راه صوابی است.
تسلیم شدن نسبت به وجود مقدس سیدالشهداء در این بلاء عظیم، در این امتحان سخت و سر باز نزدن و قوای خود را در اختیار معصوم قرار دادن قدم اول است.
تسليم مقام اسلام است؛ يعني قلب انسان دنبال قلب وليّ خدا حركت كند و سلم در مقابل او باشد.
🔸 التصدیق:
قدم دوم، تصدیق است. یعنی امام را عین صدق محض بدانی و شک و ریب و تکذیب نسبت به امام، در انسان پیدا نشود. خیلیها در ته دلشان نسبت به حقانیت سیدالشهداء(ع) تردید کردند. ما یک تصدیق داریم، نقطه مقابلش از شک شروع میشود، بعد به ریب و بدگمانی میرسد، بعد به تکذیب ختم میشود. مقابل تصدیق، تکذیب است. انسان، معصوم را تکذیب میکند و میگوید: درست نیست، صدق نیست، فرمان خدا نیست، راه صواب نیست. اولش هم از یک تردید و شک آغاز میشود. انسان اگر در حقانیت جبهه انبیاء و اولیاء الهی تردید کرد این تردید، همین جا نمی ماند؛ بلکه شیطان، انسان را قدم به قدم پیش میبرد تا به مقام ریب و بعد هم مقام تکذیب میرساند. تصدیق کردن معصومین و آنها را عین حق و صدق دانستن و شک نکردن در سختیها بهخصوص آنجایی که به حسب ظاهر با تعلقات ما درگیر میشود، کار بسیار سختی است؛ چون ما وقتی میخواهیم تصدیق کنیم، ترازوی ما، تعلقات ما هستند.
تصديق، يعني در امواج سنگينترين ابتلائات و امتحانهايي كه وليّ خدا از انسان میگیرد در ورود به باب او ترديد به خود راه ندهد و ذرّهاي در حقّانيت و صدق و پاكي و طهارت او شک نکند. با يقين كامل وليّ خدا را همراهي كند.
🔸 الْوَفاء:
آدمی که تسلیم امام است؛ به فهمی میرسد و محاسباتش با امام همراه میشود. عقل عملش، تعلقاتش، خوب و بد کردنهایش، زشت و زیبا کردنهایش، درکش از معروف و منکر، با امامش هماهنگ شده و تابع و دنبالهرو امام و نورانی به نور امام میشود. حالاست که میتواند وفا بکند و پیمانهاش را پر میکند و عهدهایی که با امامش داشته، بتمامه انجام دهد. «وافی» آن کسی است که پیمانه را پر میکند.
قرآن می فرماید «وَ مَنْ أَوْفی بِعَهْدِهِ مِنَ اللَّهِ فَاسْتَبْشِرُوا بِبَیْعِکُمُ الَّذی بایَعْتُمْ بِهِ». کسی با خدا وفا کرد، خدای متعال در وفاداری، بر همه، سابق است و اصلاً وفاداری همه، از او است. روز قیامت، همه شهدا و خصوصاً شهدای کربلا که گُل سرسبد گلها هستند؛ وقتی جایگاه حضرت ابالفضل را نسبت به حضرت سیدالشهداء میبینند، غبطه میخورند.
وفا، يعني اينكه همۀ سرمايهاش را بدهد و خود را نهتنها هيچكاره، که بدهكار بداند.
🔸النصیحه:
از این لطیفتر، نصیحت است. نُصحِ برای امام؛ به معنای نصیحت کردن و موعظه کردنِ امام نیست، بلکه بیش از وفا، و بهمعنای خیرخواهی کردن است؛ یعنی پیمانه ات را که پر کردی، آنچه را هم که از تو نخواستند، بروی انجام بدهی؛ یعنی کار را زیباتر و بیشتر از آنکه خواستند، انجام دادن. همان که خدای متعال در قرآن خطاب به پیامبر فرمود: «طه * ما أَنْزَلْنا عَلَیْکَ الْقُرْآنَ لِتَشْقی»(طه/۱-۲) پیغمبر ما! نگفتیم این قدر زحمت بکشی؛ بلکه ما گفتیم برو دست بندگان ما را بگیر و بیاور. برو عالم را آباد کن و با عبادت خودت عالم را نورانی کن. نگفتیم اینطور به زحمت بیفت. این نصیحت است. سیدالشهداء، امام است؛ اگر کاری بکنی که بگویند او نسبت به امامش نصیحت کرد و بیش از آنکه وظیفهاش بود و عهد داشت، با امام خودش نُصح داشت که خیلی چیز عجیبی است. این است که حضرت فرمود: عموی من در روز قیامت یک درجهای دارد که همه شهدا به او غبطه میخورند. این است که همه ائمه علیهم السلام ایشان را دوست دارند و افتخار میکنند. در حالی که معصوم، مدار همه کائنات است؛ ولی به مثل حضرت اباالفضل افتخار میکنند و حرفش در دستگاه آنها ردخور ندارد.
نصیحت؛ يعني بالاتر از تكليف بار برداشتن.
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙 استاد میرباقری | روضۀ سوزناک عاشورا
◾️حَتَّى نَكَسُوكَ عَنْ جَوادِكَ، فَهَوَيْتَ إِلَى الْأَرْضِ جَريحاً، تَطَؤُكَ الْخُيُولُ بِحَوافِرِها، وَتَعْلُوكَ الطُّغاةُ بِبَواتِرِها...
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 شیعه_انگلیسی یعنی شیعهی دعوا درست کن! سنی، آمریکایی...
🛑#جهاد_تبیین
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
🔵اهل سنت کردستان هرگز از نام و عشق #امام_حسین(ع) دور نشدند
📣امام جمعه سنندج گفت: ارادت مردم #کردستان به #اهل_بیت(ع) انکارناپذیر است و یکی از افتخارات مردم #اهل_سنت کردستان این است که هرگز نام و عشق امام حسین(ع) را از خود و زندگیشان دور نکردهاند.
❇️ماموستا فایق رستمی اظهار کرد: امام حسین(ع) اسوه اخلاق، کرامت، شرافت، سخاوت و الگوی جامعه بشریت است و بزرگان اهلسنت در مورد علاقه و محبت به امام حسین(ع) اشعار زیادی سرودهاند.
❤️ امام حسین(ع) در دین اسلام و نزد پیامبر مکرم اسلام از چنان جایگاه ویژهای برخوردار بودند که میفرمودند "دوست داشتن حسنین به معنای دوست داشتن و محبت به من است".
🔹امام جمعه سنندج عنوان کرد: ارادت مردم کردستان به اهل بیت(ع) انکارناپذیر است و یکی از افتخارات مردم اهل سنت کردستان این است که هرگز نام و عشق امام حسین(ع) را از خود و زندگیشان دور نکردهاند.
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
⁉️ شبهه:
آیا منطقی و عاقلانه بود که امام حسین علیه السلام در معرکه خونین عاشورا، فرزند شیرخوار خود را در برابر لشکریان دشمن قرار دهد تا در نهایت به آن طرز وحشتناک به شهادت برسد؟
✅ پاسخ:
1️⃣ آنچه عموما در توصیف واقعه گفت می شود، گزارش و نقل غیر مشهور است، در حالی که بر اساس گزارش معتبر، سیدالشهداء علیه السلام هرگز فرزند شیرخوار خود را به میدان جنگ نیاوردند؛ بلکه هنگام وداع با او در کنار خیمه گاه، دشمن با تیر سه شعبه وی را به شهادت رساند.
2️⃣ حتی بر اساس گزارش غیر مشهور، رفتار امام حسین علیه السلام کاملا منطقی و عاقلانه بود؛ زیرا مسلمانان منحرف در کربلا می خواستند به دفاع از یزید فاسق و ملعون، فرزند معصوم پیامبر خدا صلی الله علیه وآله را به عنوان شورشی به قتل برسانند. بنابراین بر امام حسین علیه السلام لازم بود که آنها را آگاه سازد:
🔺 از شیوه های بیدار ساختن وجدان خفته، تحریک احساسات و عواطف مخاطب است. در معرکه جنگ کودکان، آسیب پذیرترین گروه هستند و امام حسین علیه السلام نیز به همین نکته اشاره کرده تا از خوی گرگ صفت آنها بکاهد.
اینجا بود که سران کفر و نفاق از ترس پشیمانی و سست شدن لشکریان، کودک شیرخوار را هدف قرار دادند.
#محرم
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
ویدئویی از نبرد سنگین و خاموش سربازان گمنام امام زمان با تروریست ها در ۵۰ روز اخیر
آنان خواب و راحتی را بر خود حرام کردهاند تا ما آسوده بخوابیم و آب تو دلمون تکان نخوره، امنیت اتفاقی نیست...
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
💢 سرنیزه رضاخانی، حجاب را مسئله کرد!
حجاب، نماد هویتی شده است. ما حجاب را مسئله نظام اسلامی نکردیم. بلکه دعوای حجاب را رضاخان شروع کرد! آیا رضاخان واقعاً نابغه بود یا یک جریان در جهان غرب پشت سر او بود.
رهبر معظم انقلاب: «طبق نقشهی دشمنان اسلام و ایران، به کمک روشنفکران آن روزِ متصل به دربار پهلوی، تصمیم گرفتند که زن ایرانی را از دائرهی عفاف و حجاب خود بیرون کنند... برداشتن حجاب، مقدمهای برای برداشتن عفت و حیا در جامعهی اسلامی بود؛ برای سرگرم کردن مردم به عامل بسیار قوی و نیرومند جنسی بود؛ برای اینکه از همهی کارهای دیگر بمانند.»۱۳۸۶/۱۰/۱۹
#ما_ملت_امام_حسینیم
#حجاب
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
هدایت شده از آیت الله سید محسن طاهری
امام صادق علیهالسلام فرمود:
خداوند عموی ما #عباس را مشمول رحمتش قرار دهد؛ به خدا سوگند او دارای #بصیرت نافذی بود
[بصیرت نافذ یعنی بصیرتی که از غبارهای فتنه عبور میکند و حقیقت را درمییابد]
https://virasty.com/taherigorgani_ir/1721027938824403411
✔️@taherigorgani_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
message-1721019382-21.mp3
1.48M
⭕️ سوال
⁉️ اين كه مي گويند امام حسین (ع) فقط برای انتقام جنگ کردند درست است؟
🎙 استاد محمدی شاهرودی
#سوال
#شبهه
#پرسش
#محرم
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
طاهری- شب تاسوعا-1445.pdf
296.6K
روضه مکتوب حضرت عباس
🎙حجت الاسلام سیدمهدی طاهری
مخصوص تلفن همراه 📱
#روضه_مکتوب
#حضرت_عباس
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
🏅قهرمانان دفاع مقدس
👈۲۴ تیر سالگرد شهادت معلم مهذب سردار شهید جلال افشار
🔹آیه الله بهاالدینی:
ایشان جلال ” ذاکر قریب البکاء” است. طلبه ای که برای سربازی امام زمان معرفی شد.
#قاف_عشق
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
🌹گذری بر زندگی و فضائل حضرت عباس بن اميرالمؤمنين عليه السلام
🌹عباس (۲۶ - ۶۱ق)، مشهور به ابوالفضل و قمر بنیهاشم، فرزند امام علی علیهالسلام و ام البنین و سردار و پرچمدار سپاه امام حسین علیه السّلام در واقعه کربلا است. او در کربلا سقّای سپاه بود؛ از این رو، در بین شیعیان به «سقای دشت کربلا» معروف است
🌹حضرت عباس علیه السلام در ۴ شعبان سال ۲۶ق در مدینه به دنیا آمد. در دوران کودکی از پدرش تحصیل علم کرد و امام علی (ع) فرمود:
اِنَّ وَلَدِی العَبّاسَ زُقَّ العِلمَ زَقّاً؛
همانا فرزندم عباس در کودکی علم آموخت و به سان نوزاد کبوتر، که از مادرش آب و غذا میگیرد، از من معارف فرا گرفت.
🌹در مدت ۱۴ سال که با پدر زیست، همیشه و در همه حال در کنار پدر حضور داشت
ایشان در سال۳۷ق درجنگ صفین حضور داشت و سخنانی در توصیف شجاعت ایشان نقل شده است.
🌹کنیه و القاب
«ابوالفضل» مشهورترین کنیه عباس است. «ابوالقاسم» کنیه دیگر او است که از زیارت اربعین بر گرفته شده.
قمر بنیهاشم، #باب_الحوائج، طَیّار، سقّا پرچمدار و علمدار از القاب آن حضرت است
♦️امام سجاد علیه السلام :«خدا عمویم عباس را رحمت کند، به راستی ایثار و جانبازی نمود، جنگ نمایانی کرد تا دستانش قطع شد و خود را فدای برادرش نمود. خداوند در برابر این فدارکاری - همانند عمویش جعفر طیار- دو بال به اوعنایت کرد تا به یاری آنها، همراه فرشتگان در بهشت پرواز کند. همانا عباس نزد خداوند تبارک و تعالی مقامی دارد که تمامی #شهیدان، در روز قیامت، بر او غبطه میخورند و رسیدن به آن مقام را آرزو میکنند.»
♦️امام صادق علیهالسلام در توصیف عباس (ع):«بصیرت نافذ، بینش عظیم، ایمان بسیار، #جهاد در محضر امام حسین (ع)، جانبازی و ایثار، شهادت در راه امام خود، تسلیم در برابر جانشین رسول خدا (ص)، تصدیق امام زمانش، وفاداری، تلاش تا آخرین حد و....»
♦️همچنین در آغاز زیارتنامه ایشان میفرماید:«سلام بر تو ای بنده نیکوکار و فرمانبرِ خدا و پیامبر خدا(ص) و امیرالمؤمنین (ع) و حسن(ع) و حسین(ع)».
♦️امام زمان علیه السّلام : «سلام بر ابوالفضل العباس، پسر امیرمؤمنان(ع)، آن که جان خود را نثار برادرش کرد، دنیا را وسیله آخرت خود قرار داد و فدای برادرش شد. او که نگهبان بود و بسیار کوشید تا آب را به لب تشنگان حرم برساند و دو دستش در جهاد فی سبیل الله قطع شد.
خداوند قاتلان او، یزید بن رقاد و حکیم بن طفیل طائی را از رحمت خود دور سازد.»
📚 منابع روایات :خصال، ۱۴۱۰ق، ج۱، ص۶۸. اعیان الشیعه، ج۷، ص۴۳۰. کامل الزیارات، ۱۳۷۷ش، ص۷۸۶، بطل العلقمی، ج۲، ص۳۱۱
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir