فعالیت های شورای فضای مجازی مردم محور و با مشارکت نخبگان باشد
دکتر علی محمد زنگانه عصر روز چهارشنبه ۲۴ خرداد در سومین نشست شورای فضای مجازی استان گلستان، تصریح کرد: آموزش و پرورش ظرفیت فوق العاده ای برای انجام فعالیت های خانواده محور از جمله انجمن اولیاء و مربیان، کلاس های سواد رسانه ای، طرح نماد (نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان) دارد که میتوان کارهای ویژه ای با استفاده از این ظرفیت ها در حوزه سواد رسانه ای و فضای مجازی انجام داد.
استاندار گلستان گفت: باید آموزش در حوزه سواد رسانه ای و فضای مجازی را از مدیران بخش ها شروع کنیم و در این زمینه از مدیران مربوطه خواستار سرمایه گذاری در امر آموزش به مدیران استان شد.
دکتر زنگانه برای انجام فعالیت های مرکز آموزش فضای مجازی کشور در استان گلستان بصورت پایلوت اعلام آمادگی کرد.
همچنین در این جلسه دبیر شورای فضای مجازی استان گلستان نیز در این نشست گفت: در جامعه ای که همه مردم درگیر فضای مجازی شده اند و در این فضا فعال اند، سرگرم اند، تجارت و کار می کنند هرچقدر در زمینه سواد رسانه ای و فضای مجازی کار کنیم بازهم کم است.
سیدر ضا حسینی افزود: ما در حال عبور از عصر ارتباطات به تمدن هوش مصنوعی و یا عصر فضای مجازی هستیم. با ظهور کرونا سبک زندگی مردم در بخش فضای مجازی تغییرات محسوسی پیدا کرد و اگر ما نتوانیم از فرصت های این تکنولوژی بهره مند گردیم تهدیدات آن ما را مورد خطر قرار خواهد داد.
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
🔸 می گن اسلام دین عزاداریه! اما پارسال یه مهمونی 10 کیلومتری تو روز غدیر برگزار شد که 3 میلیون نفر شرکت کردن! امسالم روز 16 تیر قراره باشکوه تر برگزار بشه!
اطلاع رسانی کردم برای اون دسته از براندازا که دقیقا تو همون روز یهو مادربزرگاشون تو آمبولانس پشت جمعیت می مونن و فوت می شن:)
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
برچسب های غدیری برای و اطعام روز غدیر👆
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
🌹تصویر حاج قاسم سلیمانی در دستان ژنرال کهنه کار تشریفات کاخ ریاست جمهوری کوبا
♦️امام خمینی و امام خامنه ای با ما چه کردند.به ما شجاعت طوفان بودن را دادند
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir