🔻 ایران با گازرسانی به ۹۸ درصد جمعیت خود با اختلاف نسبت به روسیه با ۷۰ درصد، بیشترین پوشش گاز به عنوان یک خدمت اجتماعی در #دنیا را دارد.
ضدانقلاب و عملههای داخلی آن تلاش میکنند با اُفت فشار گاز در سرما _ که کاملاً دلیل علمی و فنی دارد _ جمهوری اسلامی را تمسخر کنند اما نادانها نمیدانند این اُفت فشار در سرما، دلیل ضعف نظام نیست بلکه یکی از مهمترین نشانههای #گستردگی_خدمت در کشور است.
از ضد انقلاب که توقعی نیست اما داخلیها باید بفهمند#خود_تحقیری یک درد بزرگ است و هیچ نگاه مسئولانهای در آن وجود ندارد.
♦️خط لوله گاز در ایران ۳۵۰ هزار کیلومتر است(حدود ۴۰هزار کیلومتر خطوط پرفشار و افزون بر ۳۰۰هزار کیلومتر شبکه فرعی).
این یعنی تقریبا ۹ برابر خط استوا؛ میتوانید با این خط لوله ۹ بار دور زمین را لولهکشی کنید؛ گاز رسانی به دورترین نقاط کشور و از روستاهای لب مرز تا کوهستانهای برفگیر. این رکورد در جهان کمنظیر است.
آمریکا و روسیه اولین و دومین تولیدکننده گاز دنیا، 20 درصد از گاز مصرفی خود در پیک سرما را از طریق #ذخیرهسازی_گاز تامین میکنند.
اما در ایران سومین تولیدکننده گاز دنیا در سال 97 شرکت ذخیرهسازی گاز منحل شد!
حالا در یکی از سردترین زمستانهای چند دهه اخیر قرار داریم. بدون سرگردانی برای پیداکردن نفت یا هیزم یا زغالسنگ یا پهن گاو، فقط فندک بخاری را فشار دادهایم؛ برای بهرهمندی از این نعمت، به فکر نقاط یخزده کشور باشیم.
#ایران_قوی
#اصلاح_الگوی_مصرف
🆔 @emamsadegh_ir
♨️دلایل استفاده از جنگ نرم:
📌بخش اول:
🔸انتشار مقاله مشهور «جوزف نای» نظریهپرداز آمریکایی تحت عنوان «قدرت نرم» power Soft در فصلنامه آمریکایی foreign policy در سال ۱۹۹۰ دیدگاه جدیدی را به مخاطبان ارائه کرد که براساس آن ایالات متحده به جای آنکه از طریق بکارگیری آنچه که قدرت سخت مینامند به انجام کودتای نظامی در کشورهای رقیب اقدام کند؛ تلاش خود را بر ایجاد تغییرات در کشورهای هدف از طریق تأثیرگذاری بر نخبگان جامعه متمرکز میکند.
🔹براین اساس آمریکا میتوانست بجای سرمایه گذاری میلیارد دلاری بر تئوری جنگ ستارگان به منظور مقابله با آنچه تهدید شوروی خوانده میشد، به سرمایه گذاری بر نخبگان جامعه شوروی از طرق مختلف اقدام کند.
🔹پس از فروپاشی شوروی جوزف نای مقاله دیگری تحت عنوان «کاربرد قدرت نرم» در فصلنامه فارن پالسی در سال ۲۰۰۴ منتشر ساخت که تکمیل کننده نظرات قبلی او متناسب با تغییرات جهان در سالهای پس از فروپاشی شوروی و بویژه تحولات ناشی از واقعه یازده سپتامبر در روابط بین الملل بود.
🌀در مقاله مذکور جوزف نای دیدگاه خود را درباره ایجاد تغییرات از طریق به کارگیری دیپلماسی عمومی در کنار بکارگیری قدرت نرم در میان نخبگان جامعه هدف مطرح کرد.
بعدها نظرات او تکمیلتر شد و به عنوان دستورالعمل سیاست خارجی آمریکا تحت عنوان بکارگیری «قدرت هوشمند» Smart power به مورد اجرا گذارده شد.
🔻براساس این نظریه آمریکا با استفاده از دیپلماسی عمومی و قدرت هوشمند به برقراری نفوذ در بدنه جامعه هدف کمک میکند.
💠این دیدگاه با دستورالعملهای اجرایی که توسط کارشناسان اطلاعاتی آمریکا نظیر دکتر «جین شارپ» تهیه شد، در سطح رسانههای گروهی به مفهوم «انقلاب نرم» معروف شد.
🔸بنابراین جنگ نرم، امروزه مؤثرترین، کارآمدترین و کم هزینهترین و درعین حال خطرناکترین و پیچیدهترین نوع جنگ علیه امنیت ملی یک کشور است، چون میتوان با کمترین هزینه با حذف تهاجم خود قرار میدهد.
🔹جنگ نرم به روحیه، به عنوان یکی از عوامل قدرت ملی خدشه وارد میکند، عزم و اراده ملت را از بین میبرد، مقاومت و دفاع از آرمان و سیاستهای نظام را تضعیف میکند، فروپاشی روانی یک ملت میتواند مقدمهای برای فروپاشی سیاسی- امنیتی و ساختارهای آن باشد.
🔸جوزف نای قدرت نرم را شیوه غیرمستقیم رسیدن به نتایج مطلوب بدون تهدید یا پاداش ملموس میداند. این شیوه غیرمستقیم رسیدن به نتایج مطلوب قدرت است.
🔹بر این پایه یک کشور میتواند به مقاصد موردنظر خود در سیاست جهانی نایل آید، چون کشورهای دیگر، ارزشهای آن را میپذیرند، از آن تبعیت میکنند، تحت تأثیر پیشرفت و آزاداندیشی آن قرار میگیرند و در نتیجه خواهان پیروی از آن میشوند.
🔸در این مفهوم آنچه مهم تلقی میشود، تنظیم دستورالعملی است که دیگران را جذب کند. بنابراین جنگ نرم از یکسو توانایی کسب آنچه که میخواهید از طریق جذب کردن نه از طریق اجبار و یا پاداش میباشد (و از سوی دیگر نشان دهنده، تفاوتهای عمده آن با جنگ سخت میباشد.
📌ادامه دارد...
#جنگ_نرم
#دشمن
#رسانه
#جهاد_تبیین
🆔 @emamsadegh_ir
حوزه علمیه امام صادق علیهالسلام
♨️دلایل استفاده از جنگ نرم: 📌بخش اول: 🔸انتشار مقاله مشهور «جوزف نای» نظریهپرداز آمریکایی تحت عنو
♨️تفاوتهای جنگ نرم و جنگ سخت:
📌بخش دوم:
🔸۱- حوزه تهدید نرم اجتماعی، فرهنگی و سیاسی است، در حالی که حوزه تهدید سخت امنیتی و نظامی میباشد؛
🔸۲- تهدیدهای نرم پیچده و محصول پردازش ذهنی نخبگان و بنابراین اندازهگیری آن مشکل است، در حالی که تهدیدهای سخت؛ عینی، واقعی و محسوس است و میتوان آن را با ارائه برخی از معیارها اندازهگیری کرد؛
🔸۳- روش اعمال تهدیدهای سخت، استفاده از زور و اجبار است، در حالی که در نرم، از روش القاء و اقناع بهرهگیری میشود.
و تصرف و اشغال سرزمین است در حالی که در تهدید نرم، هدف تاثیرگذاری بر انتخابها، فرآیند تصمیمگیری و الگوهای رفتاری حریف و در نهایت سلب هویتهای فرهنگی است؛
🔸۴- مفهوم امنیت در رویکردهای نرم شامل امنیت ارزشها و هویتهای اجتماعی میشود، در حالی که این مفهوم در رویکردهای سخت به معنای نبود تهدید خارجی تلقی میگردد.
🔸۵- تهدیدهای سخت، محسوس و همراه با واکنش برانگیختن است، در حالی که تهدیدهای نرم به دلیل ماهیت غیر عینی و محسوس آن، اغلب فاقد عکسالعمل است.
🔸۶-مرجع امنیت در حوزه تهدیدهای سخت، به طور عمده دولتها هستند، در حالی که مرجع امنیت در تهدیدهای نرم محیط فروملی و فراملی (هویتهای فروملی و جهانی) است؛
🔸۷- کاربرد تهدید سخت در رویکرد امنیتی جدید عمدتاً مترادف با فروپاشی نظامهای سیاسی- امنیتی مخالف یا معارض است، در حالی که کاربرد تهدید نرم در رویکردهای امنیتی جدید علیه نظامهای سیاسی مخالف یا معارض، مترادف با فرهنگسازی و نهادسازی در چارچوب اندیشه و الگوهای رفتاری نظامهای لیبرال و دموکراسی تلقی میشود.
جنگ نرم نیز همانند جنگ سخت اهداف مختلفی دارد و قاعدتا هدف غایی هر دو آنها تغییر کامل نظام سیاسی یک کشور است که البته با اهداف محدودتر هم انجام میگیرد.
در حقیقت جنگ نرم و جنگ سخت یک هدف را دنبال میکنند و این وجه مشترک آنهاست، در هر صورت هدف اصلی این جنگ، اعمال فشار برای ایجاد تغییر در اصول و رفتار یک نظام و یا به طور خاص تغییر خود نظام است.
💠اهداف جنگ نرم:
⚡️۱- استحاله فرهنگی در جهت تأثیرگذاری شدید بر افکار عمومی جامعه مورد هدف با ابزار خبر و اطلاع رسانی هدفمند و کنترل شده که نظام سلطه همواره از این روش برای پیشبرد اهداف خود سود جسته است.
⚡️۲- استحاله سیاسی به منظور ناکارآمد جلوه دادن نظام مورد هدف و تخریب و سیاه نمایی ارکان آن نظام.
⚡️۳- ایجاد رعب و وحشت از مسائلی همچون فقر، جنگ یا قدرت خارجی سرکوبگر و پس از آن دعوت به تسلیم از راه پخش شایعات و دامن زدن به آن برای ایجاد جو بیاعتمادی و ناامنی روانی.
⚡️۴- اختلاف افکنی در صفوف مردم و برانگیختن اختلاف میان مقامهای نظامی و سیاسی کشور مورد نظر در راستای تجزیه سیاسی کشور.
⚡️۵- ترویج روحیه یاس و ناامیدی به جای نشاط اجتماعی و احساس بالندگی از پیشرفتهای کشور.
⚡️۶- بیتفاوت کردن نسل جوان به مسائل مهم کشور.
⚡️۷- کاهش روحیه و کارآیی در میان نظامیان و ایجاد اختلاف میان شاخههای مختلف نظامی و امنیتی.
⚡️۸- ایجاد اختلاف در سامانههای کنترلی و ارتباطی کشور هدف.
⚡️۹- تبلیغات سیاه (با هدف براندازی و آشوب) به وسیله شایعه پراکنی، پخش تصاویر مستهجن، جوسازی از راه پخش شب نامهها و...
⚡️۱۰- تقویت نارضایتیهای ملت به دلیل مسائل مذهبی، قومی، سیاسی و اجتماعی نسبت به دولت خود به طوری که در مواقع حساس این نارضایتیها زمینه تجزیه کشور را فراهم کند.
⚡️۱۱- تلاش برای بحرانی و حاد نشان دادن اوضاع کشور از راه ارائه اخبار نادرست و نیز تحلیلهای نادرست و اغراق آمیز.
جنگ نرم به ابزارها و امکاناتی نیازدارد تا بتواند به اهداف خود جامه عمل بپوشاند.
💠ابزارهای جنگ نرم:
جنگ نرم با پشتوانه قدرت نرم انجام میگیرد.
بنابراین تمامی ابزارهای حامل قدرت نرم را باید به عنوان ابزارهای جنگ نرم مورد توجه و شناسایی قرار داد. این ابزارها انتقال دهنده پیامها با اهداف خاص هستند.
در عصر ارتباطات با تنوع ابزاری برای انتقال پیام از یک نقطه به نقطه دیگر هستیم.
🎬رسانهها شامل رادیو، تلویزیون و مطبوعات، عرصههای هنر شامل سینما، تئاتر، نقاشی، گرافیک و موسیقی، انواع سازمانهای مردم نهاد و شبکههای انسانی در زمره ابزار جنگ نرم به شمار میآیند.
با توجه به اینکه در جنگ نرم از ابزار مختلفی استفاده میشود میتوان گفت که به همان نسبت نیز گروههای مختلفی را مورد هدف و مبارزه قرار میدهد.
📌ادامه دارد...
#جنگ_نرم
#دشمن
#رسانه
#جهاد_تبیین
🆔 @emamsadegh_ir
📸#کودتاهایی که #انگلیس بعد از سال ۱۹۴۵ در کشورهای مختلف از جمله ایران برنامه ریزی یا اجرا کرده است!
🆔 @emamsadegh_ir
🔴 غولِ نساجیِ ایران و خاورمیانه که سالها تعطیل بود و دولتها عاجز از رفع مشکلاتش بودن، چند ماهیه با صدها کارگر به مدار تولید برگشته و به زودی به دورانِ اوجِ تولیدِ خودش برمیگرده؛
بله، "نساجیِ مازندران" سربازِ قدرتمندِ جبههی اقتصاد مقاومتی هم به میدون اومده ... 🇮🇷💪
🆔 @emamsadegh_ir
📨 #شما_هم_دعوتید
[ اعتکاف، تجلی اخلاق و معنویت]
🖋 ثبت نام مراسم معنوی اعتکاف در #گلستان
🗓 مهلت ثبت نام:
از ٢٢ دی ماه لغایت ٧ بهمن ماه
📌روش های ثبت نام:
1⃣ مراجعه حضوری به ادارات تبلیغات اسلامی شهرستانها
2⃣ یا از طریق تکمیل فرم زیر 🔻
https://survey.porsline.ir/s/s7CbL9Qq
📞 جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره 09370391634 تماس بگیرید
◀️ زمان برگزاری اعتکاف:
از ١۵ الی ١٧ بهمن ماه
🆔@emamsadegh_ir
⛔️فتنه گری در دل بحران گاز
♨️کدام بخش سخنان استاندار گلستان تحریف شد؟
✍ دکتر حسن بیارجمندی
از هفته گذشته با پیش بینی ورود یک سامانه بارشی در منطقه و کشور ؛ بیم و امیدهایی به همراه داشت. امید از این جهت که با وجود نگرانی های چند ماه گذشته در خصوص سال آبی کشور؛ با این بارش ها تا حدودی نگرانی ها رفع خواهد شد و در سال آینده با تنش های آبی کمتری مواجه خواهیم بود و نوید بخش سال خوبی برای کشاورزان ، دامپروران و صنایع غذایی وابسته به آنها خواهیم بود.
اما بیم از این جهت که این سامانه بارشی با توجه به سرمای همراه خود از جهت شدت سرما ،مدت زمان ماندگاری در جغرافیای کشور و منطقه شمالی بالاخص کشور دوست و برادر ترکمنستان می تواند به یک بحران مبدل شود.
بخشی از این پیش بینی ها تحقق پیدا کرد و کشور دوست و برادر ما ترکمنستان با توجه به این سرمای بی سابقه در ۲۵سال گذشته با قطعی گاز خانگی در مناطق جنوبی و قطعی آب در مناطق مرکزی آن مواجه شد.این بحران خارجی با توجه به تاثیرگذاری مستقیم آن در مناطق شمال شرق ایران از جمله استان گلستان بسرعت مورد توجه و مدیریت پیشگیرانه قرار گرفت بالاخص اینکه با توجه به طول و گستردگی خطوط انتقال گاز از جنوب به شمال و شدت سرما و ماندگاری آن در جغرافیای گسترده توزیعی و منحصر به فرد جهانی آن بطور قطع منطقه شمال شرق را با چالش مواجه می نمود.
مدیریت سه روز ابتدایی یادشده با تعطیلی ادارات و خریدن زمان برای بالا بردن سطح آگاهی و هوشیاری مردم استان و فعال کردن ستاد مدیریت بحران استان و شهرستان ها و اتخاذ تدابیر لازم و عملیات موثر جهت کاستن از شدت بحران یاد شده ،تا حدود بسیاری انتظارات را برآورده کرد و البته هنوز نیز ادامه دارد.
اما برای چنین مدیریتی باتوجه به ابعاد خارجی و منطقه ای آن باید چکاری می شد که نشد؟ بدیهی است هر کسی و هر مجموعه ای حتی مدیران رسانه های فهیم و همیشه بیدار استان از هر طیف و گرایش سیاسی اگر فکر و ایده ای بنظرشان رسید یا در قامت رسالت اصیل و خطیر اطلاع رسانی دقیق در قالب گزارش ،خبر و تحلیل هم پای این مقامات عالی استان در مدیریت بحران و مهمترین بخش آن یعنی حوزه شناختی و ادراکی مشارکت داشتند.
اما جریانی معدود در تداوم فاز جدید اغتشاشات با بعد تاکتیکی انتقال مولد و کاتالیزور اغتشاشات از خارج به رسانه های مکتوب و پیج ها و صفحات داخلی ، با همان شیوه های نخ نما شده اینترنشنالی در حال تحریف و تخریب و اغواگری های فتنه گرانه در این فضا هستند.
در همین خط تحریف و تخریب یک گروهک شناخته شده طی یادداشتی سراسر تحریف نوشت: " هنوز دو روز! از قطع صادرات گاز ترکمنستان و آغاز بحران قطع گاز در استان نگذشته است که استاندار گلستان در مصاحبه ای تلویزیونی از مدیریت بحران بوجود آمده، اظهار عجز و ناتوانی کرد و افزود: تمامی اقدامات و تدابیری که میشد، اتخاذ کردیم بیش از این کاری از عهده ما! بر نمی آید." و در ادامه از همین عبارات تحریفی خود چنین نتیجه متوهمانه ای گرفته است که :"دکتر زنگانه اولین استانداری است که در روزهای آغازین بحران، تسلیم شده و دست خود را بالا گرفت"!
اما گذشته از تصویری که از واقعیت میدانی از یک هفته قبل در مقدمه ذکر شد ؛در خصوص این بخش از سخنان تحریف آمیز که خوشبختانه فیلم آن در دسترس عموم است باید گفت که استاندار گلستان در حاشیه بازدید از مرکز مدیریت توزیع گاز گلستان ضمن اشاره به این واقعیت سرمای هوا و اینکه استان گلستان به دلیل قرارداشتن در انتهای خط انتقال، با دشواری در تامین گاز مورد نیاز به خصوص در بخش مشترکان خانگی مواجه شده است.افزودند: " ما دیگه تمام اقدامات و تدابیری که می شد اتخاذ کردیم و بیش از این دیگه کاری از دست دوستان ما[مدیریت توزیع گاز] بر نمی آید"و سپس به توصیه های خود به یک طرف اصلی مدیریت بحران یعنی مردم عزیز استان که همواره نقش موثری دراین صحنه ها از جمله سیل و کرونا ایفا نموده اند اشاره می کنند.
بنابراین کاملا پیداست که نه تنها سخنان استاندار گلستان با حذف کلمه "دوستان" هم تحریف مادی و معنوی شده است بلکه با نتیجه گیری کاذب و هدفمند خود پازلی از دامن زدن به تشویش و اغتشاشات در بستر چالش یاد شده را دنبال نمودند.
صادق بودن با مردم در دل بحران ها بزرگ ترین سرمایه مدیران انقلابی است؛مدیرانی که تمام تدابیر و اقدامات به موقع را پیش از وقوع آن اتخاذ می نمایند و نهایت اقدامات را برای حفظ حقوق عامه مردم بعمل می آورند و با توکل بخدا به پیش می روند و مردم را بعنوان امین و همدل و همراه خود می بینند.آری جانباز دفاع مقدسی که در برابر ارتش بعث صدام ،دستاهایش را بالا نبرد و بیش از 30 سال همچنان در خط مقدم جنگ علیه آمریکایی ها و ایادی منافق و لیبرال داخلی اش به پیش می رود؛ همچنان بر عهدش با شهدا و امام باقی است.
🆔@emamsadegh_ir
🔴 ارتش ایران در کانال پاناما چه می خواهد ؟
🔸️خبر حضور نیروی دریایی ارتش ایران در کانال پاناما که توسط فرمانده این نیروی راهبردی اعلام شد ، واکنش های زیادی را برانگیخته است .
🔸️در این خصوص ذکر نکاتی لازم می نماید ؛
1️⃣ ساخت کانال پاناما در سال ۱۹۰۴ توسط آمریکایی ها آغاز شد و در سال ۱۹۱۵ پایان یافت.
البته قبلا فرانسوی ها کار را شروع کردند اما در اتمام آن ناتوان بودند.
2️⃣ این کانال ۲ اقیانوس اطلس و آرام را به هم پیوند می دهد و روزانه به طور متوسط حدود ۵۰ کشتی سنگین اعم از نفتکش و تجاری از آن عبور می نمایند و یکی از مهمترین آبراه های دنیا برای آمریکا به شمار می رود.
3️⃣ این کانال از اساس برای منافع آمریکا احداث شد و کنترل آن نیز تا سال ۱۹۷۷ به طور کامل در اختیار ایالات متحده بود اما با توافق کارتر- توریخوس ، پانامایی ها توانستند کنترل آن را بر عهده گیرند.
4️⃣ حضور نیروی دریایی ارتش ایران از لحاظ راهبردی این پیام را مخابره می کند که نقش و جایگاه نظامی جمهوری اسلامی ایران منحصر به منطقه غرب آسیا و خلیج فارس و دریای عمان نیست و این کشور در حال گذار از بازیگر منطقه ای به یک قدرت بزرگ و با گستره عملیاتی جهانی است.
5️⃣ ایران سعی دارد با اینکار در حیات خلوت آمریکا حضور یابد و علاوه بر ماموریت های شناسایی و رصد ، حضور خود را در نقاط حساس و تاثیرگذار دنیا تثبیت نماید و از آن طی سالهای آتی در معادلات بین المللی بهره ببرد .
6️⃣ از لحاظ فنی و نظامی داشتن شناورهایی که بتوانند از خلیج فارس و دریای عمان تا اقیانوس اطلس و آرام (که تلاطمات بسیاری دارد ) طی مسافت کنند (آنهم در شرایط تحریم تجهیزاتی)، بسیار حائز اهمیت بوده و حاکی از قدرت فنی مهندسان ایرانی است.
7️⃣ از لحاظ ژئوپلیتیکی، صرف حضور در تنگه های مهم دنیا ، قدرت تاثیرگذاری ایران بر معادلات بین المللی را گوشزد می کند و سطح و جایگاه جمهوری اسلامی را در جهان بالا خواهد برد و ایضا پرستیژ سیاسی این کشور را به نحو محسوسی ارتقا می دهد .
🔸️آلفرد ماهان استراتژیست معروف آمریکایی، نقش و جایگاه قدرت دریایی را در معادلات جهانی و تحصیل منافع ملی کشورها مورد بررسی قرار داده بود و جمهوری اسلامی نیز در سالهای اخیر استراتژی دریایی خود را بر گسترش کمی ، کیفی در نقاط راهبردی دنیا اعلام کرده است.
8️⃣ شاید این سوال پیش بیاید که با توجه به قدرت نظامی آمریکا ، در شرایط تنش، شناور نظامی ایران چه کاری می توانند انجام دهند ؟
🔸️ پاسخ اینست که این شناورها به پشتوانه قدرت نظامی ، موشکی ، منطقه ای (و همچنین غنی سازی ۶۰ درصدی ) نظام در این آبراه حساس حاضر خواهند بود و هرگونه تعرض به این کشتی های جنگی ، با واکنش متقابل در خلیج فارس، دریای عمان و احتمالا اقیانوس هند پاسخ داده می شود.
🔸️چون مبرهن است که جمهوری اسلامی از لحاظ تسلیحات متعارف و موازنه قوا در منطقه خلیج فارس، وضعیت عملیاتی به مراتب بهتری از آمریکا و متحدانش دارد .
9️⃣ البته با توجه به این که از لحاظ حقوق بین الملل ، حضور در آبهای آزاد برای کشورها مانعی ندارد ، اقدام ایران با مانع حقوقی مواجه نمی گردد اما از جنبه سیاسی، نوعی دهن کجی و قدرت نمایی به ایالات متحده ارزیابی می شود و با افزایش قدرت جمهوری اسلامی ایران طی دهه های آتی ، بعید نیست نقش و جایگاه نیروی دریایی ارتش از شناسایی و رصد در این آبراهه، شامل موارد دیگری نیز گردد.
🔟 با توجه به نزدیکی جغرافیایی ونزوئلا به تنگه پاناما و همچنین روابط نزدیک دفاعی تهران-کارآکاس ، شناورهای ایرانی برای امور پشتیبانی و لجستیک از یک پایگاه قابل اطمینان در آن کشور برخوردار خواهند بود و همین امر یک مزیت استراتژیک برای نیروی دریایی ارتش ایران است.
👤 تقوی نیا
🆔@emamsadegh_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔥خانواده ای که همه آن ها دربدر شدند و عاقبت به شر شدند
🔸 در سالروز فرار محمدرضا پهلوی از ایران، باید از مرگ ننگین و دور از وطنِ خاندان پهلوی عبرت گرفت و عاقبت خائنان به دین و ملت را مشاهده کرد.
🔸در نقطه مقابل عاقبت امام خمینی ره و شاگردان مکتبش همچون سردار شهید سلیمانی را ببینید
🆔 @emamsadegh_ir
🔺️80درصد از گاز مصرفی
متعلق به مناطق 1, 2 و 3 تهران است.
🆔 @emamsadegh_ir
🔴 تا انسان پست نباشد زیاد قسم نمی خورد
✨🍃 قسم اگر دروغ باشد، گناه اندر گناه است. قسم راست چطور؟ آيا براى هر راستى بايد قسم خورد؟ نه. در روايات و دستورات دينى، زياد داريم كه قسم را خوار نكنيد ولو براى هر حرف راستى.
✨🍃 آخر همه جا كه جاى واللَّهِ و باللَّهِ نيست. انسان خودش بايد طورى عمل كند و طورى باشد كه ديگران به او آنقدر اعتماد داشته باشند كه وقتى يك جمله مى گويد، چون او را صادق مى دانند حرفش را راست بدانند. چنين اشخاصى اصلًا احتياج به قسم خوردن ندارند؛ قسم هم كه نخورند افراد حرفشان را باور مى كنند. وقتى انسان خودش بى مايه است و مى داند كه ديگران به حرفش اعتماد ندارند، دائماً قسم مى خورد. قسم راست خوردن هم از نظر شرعى يك امر زشتى است. ما روايات زيادى داريم كه قسم راست هم جز در مواقع ضرورت نبايد به كار رود.
🔵👈 در اينجا قرآن چگونه تعبير مى كند؟ اگر انسان خودش يك شخصيت اخلاقى داشته باشد، خودش پيش خودش يك وزن اخلاقى داشته باشد، اگر خودش به سخن خودش اعتماد داشته باشد و اگر ديگران به سخن او اعتماد داشته باشند، احتياجى به قسم نيست. ولى آدمهاى حقير و پست و كم وزن هستند كه پُر سوگند مى خورند.
✨🍃 لهذا قرآن بعد از کلمه «حلّاف» یعنی پرسوگندخور، کلمه «مهین» را آورده است (وَلَا تُطِعْ کُلَّ حَلَّافٍ مَهِینٍ، قلم/10) چون ایندو با همدیگر تلازم دارند. تا انسان مهین یعنی پست نباشد زیاد قسم نمی خورد
(استاد شهید مطهری، آشنایی با قرآن، ج 8، ص264).
#درس_اخلاق
═══✼🍃💖🍃✼══
🌹درس اخلاق🌹
🆔 @emamsadegh_ir
شاه با خفت رفت ولی آرایشگران هنوز مشغول بزک اویند...
♦️کسى که آشنا باشد، آگاه باشد با دنیاى کتاب و مطبوعات و مقاله میبیند که دشمنان چهکار دارند میکنند؛ امروز اینها سعى میکنند چهرهى خاندان خبیث و منحوس پهلوى را بَزک کنند، آرایش کنند۱۳۹۳/۱۰/۱۷
بیانات در دیدار مردم قم
🌷26 دیماه سالروز فرار شاه ملعون مبارک🌷
🆔 @emamsadegh_ir
حوزه علمیه امام صادق علیهالسلام
♨️تفاوتهای جنگ نرم و جنگ سخت: 📌بخش دوم: 🔸۱- حوزه تهدید نرم اجتماعی، فرهنگی و سیاسی است، در حالی ک
♨️چه افراد و تشکلهایی هدف جنگ نرم هستند؟
📌بخش سوم:
💠همه افراد جامعه میتوانند بخشهای مشخصی باشند که مورد نظر راه اندازان جنگ نرم قرار گرفتهاند و البته این موضوع وابسته به هدفی است که بانی جنگ نرم آن را دنبال میکند.
🔅اقشار مورد نظر بانیان جنگ نرم بستگی به هدف آنها دارد که میان مدت است یا عمومی و با توجه به هدف اقشار را تحت نظر میگیرند اما در حالت کلی میتوان گفت که گروههای هدف در جنگ نرم، رهبران، نخبگان و تودههای مردم هستند.
🌀نخبگان نیروهای میانی را تشکیل میدهند و میتوانند به عنوان تصمیم گیران و تصمیم سازان یک حکومت مطرح باشند.
🔹نخبگان جامعه مدنی مانند رهبران احزاب و... هم با آشفتگی ذهنی خود، میتوانند ترس را به ذهن مردم انتقال دهند، وحشت ایجاد کنند و روحیه ملت را درهم بشکنند.
در بعضی موارد برای رسیدن به اهداف مورد نظر خود گروهها و اشخاص خاص و تأثیرگذار را مورد هدف قرار میدهند و از آن گروه یا فرد برای رسیدن به اهداف خود استفاده میکنند. مانند استفاده از قومیتهای مختلف یا خواص و نخبگان فرهنگی وعلمی.
🔸با توجه به اینکه در جنگ نرم از ابزارهای رسانهای، فرهنگی و علمی استفاده میشود پوشش آن برای طبقات مختلف بیشتر و متفاوتتر است. جنگ رسانهای میتواند تودههای مردم را تحت تأثیر قرار بدهد و به همین شکل در جنگ علمی نخبگان را مورد هدف قرار دهد.
🍂افراد مورد نظر جنگهای نرم وابسته به هدف جنگهای نرم نیستند بلکه به دلیل اینکه در جنگ نرم ابزارهای مختلفی مورد استفاده قرار میگیرد در نتیجه افراد بیشتری درگیر میشوند اما در جنگ سخت که تنها ابزار مورد استفاده ابزار نظامی است تنها گروههای نظامی (و در موارد معدودی غیر نظامیان) در طرف مقابله قرارمی گیرند.
📳در جنگ نرم علاوه بر استفاده از ابزارهای رسانههای، فرهنگی و علمی برای نفوذ در طبقات و اقشار مختلف از تاکتیکهای متنوعی مختلفی استفاده میشود.
💢تاکتیکهای جنگ نرم:
⚡️۱- برچسب زدن: بر اساس این تاکتیک، رسانهها، واژههای مختلف را به صفات مثبت و منفی تبدیل کرده و آنها را به آحاد یا نهادهای مختلف نسبت میدهند.
⚡️۲- تلطیف و تنویر: از تلطیف و تنویر (مرتبط ساختن چیزی با کلمهای پر فضیلت) استفاده میشود تا چیزی را بدون بررسی شواهد بپذیریم و تصدیق کنیم.
⚡️۳- انتقال: انتقال یعنی اینکه اقتدار، حرمت و منزلت امری مورد احترام به چیزی دیگر برای قابل قبولتر کردن آن منتقل شود.
⚡️۴. تصدیق: تصدیق یعنی اینکه شخصی که مورد احترام یا منفور است بگوید فکر، برنامه یا محصول یا شخص معینی خوب یا بد است.
تصدیق فنی رایج در تبلیغ، مبارزات سیاسی و انتخاباتی است.
⚡️۵- شایعه: شایعه در فضایی تولید میشود که امکان دسترسی به اخبار و اطلاعات موثق امکان پذیر نباشد.
⚡️۶- کلیگویی: محتوای واقعی بسیاری از مفاهیمی که از سوی رسانههای غربی مصادره و در جامعه منتشر میشود، مورد کنکاش قرار نمیگیرد. تولیدات رسانههای غربی در دو حوزه سیاست داخلی و خارجی، مملو از مفاهیمی مانند جهانی شدن، دموکراسی، آزادی، حقوق بشر و... است.
اینها مفاهیمی هستند که بدون تعریف و توجیه مشخص، در جهت اقناع مخاطبان در زمینهای مشخص بکار گرفته میشوند.
⚡️۷- دروغ بزرگ: این تاکتیک قدیمی که هنوز هم مورد استفاده فراوان است، عمدتاً برای مرعوب کردن و فریب ذهن حریف مورد استفاده قرار میگیرد.
⚡️۸- پاره حقیقتگویی: گاهی خبر یا سخنی مطرح میشود که از نظر منبع، محتوای پیام، مجموعهای به هم پیوسته و مرتب است که اگر بخشی از آن نقل و بخشی نقل نشود، جهت و نتیجه پیام منحرف خواهد شد.
⚡️۹- انسانیتزدایی و اهریمنسازی: یکی از موثرترین شیوههای توجیه حمله به دشمن به هنگام جنگ (نرم و یا سخت)، «انسانیت زدایی» است.
چه اینکه وقتی حریف از مرتبه انسانی خویش تنزیل یافت و در قامت اهریمنی در ذهن مخاطب ظاهر شد، میتوان اقدامات خشونت آمیز علیه این دیو و اهریمن را توجیه کرد.
⚡️۱۰- ارائه پیشگوییهای فاجعهآمیز: در این تاکتیک با استفاده از آمارهای ساختگی و سایر شیوههای جنگ روانی (از جمله کلیگویی، پاره حقیقتگویی، اهریمنسازی و...) به ارائه پیشگوییهای مصیبتبار میپردازند که بتوانند حساسیت مخاطب را نسبت به آن افزایش داده و بر اساس میل و هدف خویش افکار وی را هدایت نمایند.
📌ادامه دارد...
#جنگ_نرم
#دشمن
#رسانه
#جهاد_تبیین
🆔 @emamsadegh_ir
🌺محمدرضاپهلوی از ترس جانش مانند کودتای بیست وهشت مرداد که با آرزوی بازگشت به کشور پس از سرکوب و کشتار مردم، از کشور خارج شد دوباره در بیست وششم دی از کشور فرار کرد ولی دیگر بازنگشت واین آرزو را به گور برد.
✍سالگرد فرار شاه خائن را گرامی می داریم به امید نابودی اسرائیل و فرار آمریکا از منطقه
🆔 @emamsadegh_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 شاه فرار کرد!
🔸 بهترین گزینه ضدانقلاب ها برای بعد از جمهوری اسلامی ایران، پسرِ محمد رضا پهلویِ است، یادشون رفته است مردم چگونه پدرش را با لگد بیرون انداختند و پای آن خوشحالی کردند؟!
🆔 @emamsadegh_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📣 سمیرم زیر برف مدفون شد! هزار نفر در گیلان جان دادند!
🔹 ️ شاید در وهله اول اگر بگوییم منطقه سمیرم کجاست؟ ذهنتان میرود سمت دهکده های سوئد یا سوئیس
بهمن ماه ۱۳۵۰ ایران شدیدترین کولاک قرن را تجربه کرد!
🔹 ️ ۸ روز بارش پی در پی و ارتفاع ۸ متری برف
سمیرم منطقه ای از جغرافیای ایران که در بهمن ۱۳۵۰، ۱۲ روستای آن از روی نقشه حذف و زیر کولاک و برف پنهان شد
تمام ساکنین یخ زده و کشته شدند
در روستاهای کاکان یاسوج هیچ بشری زنده نماند دقیقا شبیه فیلم های آخرالزمانی هالیوود
🔹 ️ هزار نفر فقط در گیلان جان دادند
بعد از کولاک ۱۳۵۰ ایران، ۲۰۰روستا از روی نقشه محو شد.طبق آمار ۴۰۰۰ نفر تلفات این فاجعه بود.
🔹 سوال جالب اینجاست
شاه مملکت کجا بود؟
طبق عادت هرسال، کشور درگیر بحران را رها کرده وهمراه فرح عازم سن موریتس سوئیس برای تفریحات زمستانه شده است!!
🔹 میگویند شاه به اسکی علاقه زیادی داشت و برای اسکی عازم سن موریتس شد
بگویید که برای تفریح اسکی و خوش گذرانی اعلی حضرت، ۴ هزار نفر جان دادند.
🆔 @emamsadegh_ir
13.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸بازی ایران و آمریکا تکرار شده؛ اینبار رقابت بین تیم زنانشونه
🇮🇷🆔 @emamsadegh_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امام خمینی (ره):
مجرد رفتن شاه، پیروزى نیست بلکه طلیعه پیروزى است و طلیعه خلع سلطه اجانب است؛ و این تبریکش، بیشتر از تبریک رفتن شاه است.
🆔 @emamsadegh_ir
🔥چرا اروپا و امریکا از اجراي حکم اعدام جاسوس وحشت زده شده اند؟
✍قاسم روانبخش
🔸تصميم دستگاه قضايي بر اجراي حکم اعدام نسبت به ابر جاسوس انگليس به نام اکبري اقدامي بود که بازتاب گستردهای در داخل و خارج داشت و دولتهای فرانسه، انگليس، آلمان و امريکا با محکوم کردن اين اقدام جمهوري اسلامي، اعلام کردند که با شنيدن خبر اعدام اين جاسوس وحشتزده شدهاند. انگليس علاوه بر احضار سفير ايران،سفير خودش را نيز به انگليس فراخوانده است.
🔹درباره اقدام تحسینبرانگیز دستگاه قضايي نسبت به اجراي اين حکم نکاتي متذکر میشویم:
🔸 یکی از دلایل به وحشت افتادن کشورهای غربی این است که با این اعدام، راه جاسوس پروری بسته میشود؛ زیرا تاکنون روال بر این بود که جاسوس را با مبالغ بلوکهشده در آن کشورها یا با چند ایرانی زندانی در آن کشورها مبادله می کردند . این روند موجب میشد که افراد سست ایمان به جاسوس شدن تن بدهند زیرا اینگونه توجیه میکردند که از این طریق به نان و نوایی میرسیم و اگر هم دستگیر شدیم با حمایتهای کشوری که برایش جاسوسی کردهایم مبادله خواهیم شد و سرانجام یک زندگی خوبی در همان کشور خواهیم داشت. ولی اجرای حکم اعدام برای جاسوس، ترس و وحشت در دل جاسوسان و افرادی که در معرض جاسوس شدن هستند میاندازد. طبیعی است که دولتهای غربی جاسوس پرور دچار وحشتزدگی بشوند.
🔸 یکی دیگر از دلایل وحشتزدگی آنها به وحشت افتادن جاسوسهای موجود در نظام است که درنتیجه موجب خودداری یا کندی ارسال مطالب به آنها میشود؛ و این خسارت سنگینی برای کشورهای حامی جاسوسی است.
🔸 با اعدام جاسوسها و بسته شدن راه جاسوسی برای دشمن، دست دشمن برای برنامهریزی علیه نظام اسلامی خالی میشود و منجر به شکست دشمن در جنگ نرم و سخت علیه نظام اسلامی میشود.
🔸 بنابراین پیشنهاد میشود رسماً اعلام شود از این به بعد، راهبرد جمهوری اسلامی در برابر جاسوس، اعدام است و دیگر از مبادله خبری نیست. بیتردید اتخاذ چنین راهبردی منافع بیشتری از مبادله برای ما تأمین میکند. تردیدی نیست که در اکثر فتنههای پرهزینه گذشته، ازجمله فتنه اخیر، دست خارجی در کار بوده است و یک کشور خارجی بدون برنامه وارد چنین فضاهایی نمیشود؛ حتماً برای ورود به فضای براندازی و فتنه به برنامه نیاز دارد و برنامه نیز اطلاعات دقیقی لازم دارد که جاسوسان در اختیارشان میگذارند. با محاسبه هزینههایی که در فتنهها داده میشود روشن است که این هزینهها بهمراتب از مبالغی که در مبادله جاسوس به دست میآید بیشتر است.
🆔 @emamsadegh_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 کجا دروغ مصلحتی بگیم؟
🔸 احکامی که باید بدانیم
#آموزش_احکام
🆔 @emamsadegh_ir
👶 #فرزندپروری
🔸 وقتی کودک حرف زشت میزنه، یا کار زشتی انجام میده؛ به جای تذکر دادن، در مورد یکی از کارهای خوبش صحبت کن! مثلا: دیروز چه نقاشی قشنگی کشیدی؟
🔸 چرا که بهترین راه مقابله با کارهای زشت، نادیده گرفتن اونه!
🆔 @emamsadegh_ir
📌 مدرسه علوم انسانی اسلامی برگزار می کند!
💢 موضوع:
♦️ چیستی و ضرورت علوم انسانی اسلامی
⭕️ با حضور
🔻استاد حجت الاسلام احمد حسین شریفی
🔻استاد حجت الاسلام مهدی موسوی
🔻استاد حجت الاسلام محمد هاشمی
🔻استاد حجت الاسلام امین اسدپور
⭕️ برای اطلاعات بیشتر
🆔 @saeed_karimdadashi
⚛️ ۰۹۳۳۰۲۶۵۲۲۵
⭕️ برای ثبت نام
https://formafzar.com/form/wu3wu
_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_ـ_
#علوم_انسانی_اسلامی
#دوره_زمستانه
#قم
🆔@emamsadegh_ir
▫️عضو جامعه مدرسین مطرح کرد:
💠 استفاده دشمن از ورشکسته های سیاسی و دینی علیه مذهب تشیع
🔻 حجت الاسلام والمسلمین نجم الدین طبسی در آیین رونمایی از کتاب "مکتب در امتداد هدایت":
🔘 جواب هایی که آقای محرمی در کتاب مکتب در امتداد هدایت در پاسخ به کتاب مکتب در فرآیند تکامل آورده، انصافا جواب های عالی است و در ذهنم بود امثال این کتاب را به عنوان کتاب سال معرفی کنند و تبلیغ و ترویج شود.
🔘 دشمنان در تلاش هستند هرچه ورشکسته سیاسی و ورشکسته دینی و هرچه اختلاسگر است را به تشیع ربط دهند؛ اما باید گفت تشیع، خروجی غدیر است و غدیر یعنی تشیع و تشیع یعنی غدیر.
🔘 دشمنان سیلی از مذهب آل محمد خورده اند و دنبال تضعیف این مذهب هستند.
https://hawzahnews.com/xc4BV
🆔@emamsadegh_ir
🔴 روایت تقلب
🔹دکتر رزماری سانتینی، مدیر مرکز تحقیقات رسانههای اجتماعی در برزیل:
◾️«فیسبوک، اینستاگرام، توئیتر و تلگرام، نقش اصلی را در طرح روایت تقلب در انتخابات برزیل و متقاعد کردن مردم، بسیج آنها و نیز سازماندهی جنبش هواداران بولسونارو ایفا کردهاند.»
➡️ با این حساب انتخابات ۹۶ ایران را که روحانی با فشار فضای مجازی بُرد، میتوان خط شکنِ دستکاری مدرن انتخابات معرفی کرد…
🆔@emamsadegh_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اولین بار چه کسی گفت که توپ به سر علی دایی میخوره و میره تو گل؟
جوابهای تامل برانگیز جانباز مدافع حرم که پس از نقد رفتار علی دایی در برنامه جهانآرا، مورد حمله براندازان قرار گرفته بود!
🆔@emamsadegh_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بخاطر یک مُشت دلار
🔹این ویدیو تنها بخشی از اعترافات اپوزیسیون از کاسبی با پروژههای براندازی است.
🔹در واقع به نظر میآید افشاگریهای براندازان در موضوع کاسبی علیه یکدیگر بهدلیل دعوا برای سهمخواهی بیشتر است.
🆔@emamsadegh_ir
👆نظر #امام_خمینی (ره) دربارۀ رسانه
چقدر جمله امام دقیق است.
کلام امام چراغ راه ماست.
مصداق مطبوعاتِ دیروز، شبکههای اجتماعی امروزی هم هست!
نه اون مطبوعاتی که چند تا عکس نیمه برهنه میگذاشتند!!
نه!
نظر امام بلا شک درباره فحشاگرامها همین بود و حتماً شدیدتر!!
🆔@emamsadegh_ir
🔴 نفوذیهای فرهنگی
⏪نفوذ امنیتی را کم و بیش میشناسید و نفوذیهای امنیتی را نیز دیدهاید.
🔹نفوذ و جاسوسی مأموریتی است پرریسک با کارویژه رفت و آمدهای پنهان افراد و داد و ستدهای نهان تجهیزات و اطلاعات.
همین هم هست که برخی از جاسوسهای آموزش دیدهای که انواع پروتکلهای حفاظتی را هم رعایت میکنند، باز در دام میافتند.
🔸موضوع سخن اما نفوذیهای امنیتی نیست، نفوذیهایی به مراتب خطرناکتر است که به دلیل جنس فعالیتشان، امکان لو رفتن و دستگیر شدنشان نزدیک به صفر است؛ زیرا هرچقدر نوع فعالیت مدیران نفوذی امنیتی «فعل» است، نوع فعالیت مدیران نفوذی فرهنگی «ترک فعل» است.
🔹این، کار کردن و حتی کارشکنی کردن است که به چشم میآید؛ کار نکردن هیچگاه به چشم کسی نمیآید؛ غافل از آنکه مأموریت این دسته از مدیران، همین کارهای بیخاصیت ویترینی است.
🔸با وجود این همه گلایه تند و آشکار رهبر انقلاب از وضعیت فرهنگی کشور و عملکرد مدیران فرهنگی، هیچگاه شنیدهاید که یک مدیر فرهنگی حتی در مظان اتهام نفوذ باشد؟ خیر!
🔹هیچ اندیشهاید که همانطور که نفوذ در تار و پود شورای عالی امنیت ملی راه داشته، شورای عالی انقلاب فرهنگی و شورای عالی فضای مجازی نیز بیبهره از شرارت دشمن نبوده است؟
🔸عرض شد که مدیران فرهنگی را هیچگاه در داد و ستد اطلاعات سری کشور نخواهیم یافت و باید شاخص در تشخیص مدیران رخنه کردن در حوزه فرهنگ را بشناسیم تا بتوانیم آنان را شناسایی کنیم.
🔹شاخص، عملکرد آنان، نه براساس گزارشات مضحک و خودتنظیم، بلکه مبتنیبر خروجی و محصول نهاییِ قابل سنجش و راستیآزمایی است.
🔸مدیر نفوذی برای آنکه سازمان متبوعش به محصول (اثر و انسان) نرسد، برای زیرمجموعه کارهایی فرعی و بیارزش تعریف میکند تا تمام بودجه و انرژی صرف همان شود.
و یا آنکه کارها را چنان بزرگ و پرپیچ و خم تعریف میکند تا عملا در نیمه راه متوقف و منتفی گردد.
🔹بزک نیز جزء همیشگی کار این قماش است.
مدیرانی که سازمان تحت امر خود را فشل و زمینگیر کردهاند، دائم خود را در چشم دیگران بزک میکنند.
از این جلسه به آن جلسه و از این سخنرانی به آن سخنرانی!
برای چه؟ برای اینکه زمینگیری یک مجموعه، پشت نقاب فعالیت ظاهری مدیر آن مجموعه مخفی گردد.
خروجی؟ همچنان صفر!
🔸سوراخ دعا را هم پیدا کردهاند و هرچه مورد تاکید رهبر انقلاب باشد را با تکرار «عنوان» آن به ابتذال میکشانند و درعین حال خود را پیشتاز در عمل به منویات رهبری جا میزنند.
فرقی نمیکند «بصیرت» و «جنگ نرم» باشد یا «فضای مجازی» و «جهاد تبیین». دهها جلسه و همایش برگزار میکنند راجع به ماهیت، اهمیت، مبانی، مقدمات و معنای یک «واژه» تا بیعملی خود را پشت جلسات و همایشهای پوچ پنهان کنند.
🔹تقدسمآبی و خود-نظام پنداری این مدیران نیز ترفند خبیثانه دیگری است برای فرار از پاسخگویی.
🔸یافتن و عزل و محاکمه نفوذیهای فرهنگی کار سختی نیست، اگر ارادهای وجود داشته باشد...
✍ احمد قديری
#نفوذ
#کار_فرهنگی
#افشای_دشمن
🆔 @emamsadegh_ir