آرامِ ناآرام!
🔻برزیلیها به ناو ۱۲۰۰ تنی ما «قایق» میگفتند! قصد آنها از گفتن این کلمه، تحقیر ایران نبود؛ بلکه این قایق ایرانی، مایهی حیرت آنها شده بود. ناو تمام ایرانی دنا در ناوگروه ۸۶ برای شناور شدن بر روی اقیانوس آرام که عمق بسیار زیادی دارد، بسیار سبک بود. در عرف دریانوردی، برای سفر بر آرامِ ناآرام، ناوی با حداقل ۸۰۰۰ تن وزن لازم است، نه دنای ۱۲۰۰ تنی که به مثابهی یک قایق بود!
🔹 دریانوردان ما در ناوگروه ۸۶، با عبور از آبهای جزایر پولینزی که در قارّهی اقیانوسیه واقع است، به دل اقیانوس آرام زده بودند. آنها با گذر از عرض طولانی آرام که طوفانهای شدیدی در آن رخ میدهد، به سواحل شیلی رسیده بودند و سپس، در بندر ریودوژانیروی برزیل پهلو گرفته بودند.
🔻حالا نیروهای دریایی برزیل از اقیانوسپیماییِ طولانی ناو سبکوزنِ ما به شگفت آمده بودند؛ کاری که قاعدتاً، از عهدهی نیروی دریایی ارتشِ یک کشور تحریمشده برنمیآمد! شگفتی آنها بیراه نبود. ما نه آرام را میشناختیم و نه به علّت تحریمها میتوانستیم روی منابع خارجیها، هواشناسی ماهوارهای آنان و نرمافزارهای دریانوردیشان حساب باز کنیم. بنابراین، توشهی اطّلاعاتی و نرمافزاری این سفر خطرناک را از فنّاوری داخلی تأمین کردیم. ما برای این سفر، یک نرمافزار پیشبینی شرایط جوّی را طرّاحی و از آن استفاده کردیم. این نرمافزار که اطّلاعات ۵۰ سال هواشناسی و جوّ اقیانوس در آن پیاده شده است، میتواند با ۲ درصد خطا، وضعیّت هوای اقیانوس را تا ۲۰ سال آینده پیشبینی کند. همچنین، ما نرمافزار راهنمای توزین شناورهای سنگین را طرّاحی کردیم؛ نرمافزاری که به کمک آن میتوان توزین بار در سرتاسر کشتی را به گونهای انجام داد که کشتی در مقابل امواج اقیانوسی، دچار شکستگی یا پارگی نشود.
🔹 این نرمافزارهای پیشرفته که سرنوشت دریانوردان ناوگروه ۸۶ به آنها گره خورده بود، نه به وسیلهی خارجیها، بلکه تماماً به دست توانمند نخبگان ایرانی و شرکتهای دانشبنیان داخلی، طرّاحی و ساخته شده بود.
💢 به نقل از دریادار شهرام ایرانی، فرمانده نیروی دریایی ارتش
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
سید محمد خاتمی: راهها بسته شده، اما میخواهند در انتخابات شرکت کنیم/ هم با براندازی مخالفیم هم با نحوه حکمرانی که وجود دارد/خواسته اصلى مردم «زندگی کردن» است/ نظرات خیرخواهانه دیگران را تحمل کنید و دست به اصلاح خود چه در ساختار، چه رویکرد و چه رفتار بزنید
آقای خاتمی!
1. آیا بازگذاشتن دست مردم و احزاب و گروه های سیاسی برای ثبت نام در انتخابات تا حد 50 هزار نفر برای 300 کرسی به معنای بستن راه هاست؟!
2. البته برای شما که از سران فتنه 88 بودید و در فتنه 401 نیز از براندازان اعم از سلطنت طلبان، تجزیه طلبان، مارکسیست ها و منافقین حمایت کردید راه بسته است زیرا هدف شما براندازی است نه خدمت به نظام اسلامی و مردم.
3. شما 8 سال رییس جمهور همین ساختار و حکمرانی بودید اگر این ساختار را قبول نداشتید چرا برای دوبار پیاپی ریاست جمهوری آن را بر عهده گرفتید؟!
4. پیشنهاد شما برای جایگزینی جمهوری اسلامی ،نظام سیاسی مبتنی بر لیبرال دموکراس است که امتحان سیاه خودش را در سراسر جهان داده است.
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
🔷 نامهٔ هشت بسیج دانشجویی دانشگاههای تهران بزرگ درباره عزل معاون سیاسی وزارت کشور
🔸وزیر کشور بداند که با این باجدهی، بدعت بدی را پایه گذاری کرد که تا پایان عمر این مجلس، گریبان سایر قوا و دستگاهها را خواهد گرفت. مسئولین اجرایی اگر توان ایستادگی در برابر زیادهخواهیها را ندارند استعفا دهند تا مدیران انقلابی و جسور جایگزینشان شوند!
🔸وزیر کشور باید با جدیت به پیگیر بخشنامهای که با محافظهکاری نسبت به لغو آن به نفع نمایندگان خاطی اقدام کرده بودند، بپردازد.
🔸 تکلیف مردم شریف ایران با حدود ۵۰ نمایندهای که ۲۴۰ نماینده دیگر و عنوان انقلابی مجلس را بدنام کردند مشخص است، انشاء الله با انتشار اسامی این خائنین به رای ملت و حضور پرشور مردم در انتخابات مجلس اسفندماه این نمایندگان دیگر هرگز رنگ مجلس شورای اسلامی را نخواهند دید.
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوش باور نباشیم...
✍ امام خمینی (ره) برای ما امروز را تبیین می کنند.
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
✍️روزنامه صبح نو
💠دوستانه، صمیمی و صادقانه با آقای رئیسجمهور
این نوشتهای است خیرخواهانه از جانب روزنامهای که در ایام انتخابات ۱۴۰۰ کنار آقای رئیسی بود و در دو سال گذشته از رویکردهای انقلابی و مردمی ایشان حمایت کرد و در مقابل برخی مشکلات مدیریتی هم سکوت نکرد و اکنون در آستانه ورود دولت سیزدهم به سال سوم فعالیت، وظیفه خود میداند که صادقانه، صمیمی و دلسوزانه با رئیسجمهور خود سخن بگوید؛ چراکه دولت آقای رئیسی را برآمده از وحدت و همدلی جریان انقلاب برای عبور از ایدههای قدیمی و ادامه این همدلی را فرصتی برای حل مسائل و مشکلات مختلف مردم میداند.
اکنون در آستانه پایان سال دوم دولت سیزدهم، فرصتی است تا به تلاشها و نیات خالص رئیسجمهور و همکاران ایشان در دولت «خدا قوت» گفته شود و برای ادامه راه، مسیری مشخص گردد تا بار دیگر به شرایط بهار ۱۴۰۰ بازگردیم؛ آنجا که تمام نیروهای انقلابی خسته از دولت روحانی و اصلاحطلبان از خود گذشتند و از نامزد واحد حمایت کردند تا این وحدت به کارآمدی و حل مشکل مردم منجر گردد. فراموش نکنیم که آنچه در فاصله سالهای ۹۶ تا ۱۴۰۰ در نوع سیاستورزی جبهه انقلاب مشاهده شد، کمنظیر و دستاوردی بزرگ بود که حفظ آن، مراقبت و مداومت میطلبد.
هدف گذاری برای عبور از دوران سخت روحانی در تلاش و فعالیت آقای رییسی آشکار بوده اما جدای از مخالفان سیاسی جریان انقلاب، برخی محافل سایه هم با رفتار و کنش خود بر آن خدشه میکنند به نحوی که انگار دولت سیزدهم نه دولت همه جریان انقلاب که مختص به یک اقلیت نابگرا است و آقای رییسی نه رییسجمهور مورد حمایت همه اصولگرایان که فقط بخشی از آنها بوده و این چنین است که این خطر هر لحظه در کمین جریان خواهد بود که دلها از هم دور شود و حسابها از هم جدا.
این رویکرد از سوی برخی افراد که رگه هایی از انحصار از آن دیده می شود، فرصت برای حمایت جریانی و کارآمدی را با مانع مواجه خواهد کرد و نمی توان نسبت به لطمات آن بی تفاوت بود.
واقعیت این است که ما دو دولت سیزدهم نداریم که یکی به ریاست و محوریت جناب آقای رئیسی و دیگری با هدایت گروهی خاص با سابقهای از اختلاف با سایر طیفهای جریان انقلابی بر سر کار آمده باشد.
ما دو دولت سیزدهم نداریم که یکی با اجماع همه طیفهای جریان انقلاب بهمنظور عبور از شرایط بغرنج پایان دولت روحانی سر کار آمده باشد و دیگری خود را تافتهجدابافته از کلیت جریان و منحصر در یک گروه خاص کرده باشد.
و ما دو دولت سیزدهم نداریم که اولی با شعارهای انقلابی و مردمی و با تلاش شبانهروزی، غصه مردم را بخورد و آن دومی از جانب برخی سیاسیکاران، میز و صندلی را فرصت قدرتطلبی خود بداند و به تصویر اصلی دولت ضربه بزند.
آنچه تحتعنوان نگرانی و نقد مطرح شده و میشود، سایهانداختن این صورت دوم بر چهره دولت اول است که هم استعداد کند کردن مسیر تلاش و فعالیت مجموعه دولت را دارد و هم میتواند بستری برای شکاف در میان نیروهایی که در سال ۱۴۰۰ از نظر سیاسی حامی جناب آقای رئیسی بودند، ایجاد کند. در طول مدتی که گذشته شاید بزرگترین مشکل، انگاره غلبه صورت دوم دولت بر صورت اول آن است. اگر هشداری داده شده، مشورتی بیان شده و انذاری گفته میشود، همه از جهت این نگرانی است که مبادا نیات سیاسی یک محفل خاص، میل به قدرت برخی چهرههای اجرایی، علاقه برخی از این دوستان مسوول به چیدن رفقایشان در مناصب، موجب پنهانماندن چهره اصلی دولت شود و در نهایت در پایان چهار سال دولت سیزدهم، آن همه انگیزه، ظرفیت، برنامه و وعده زیر سایه چنین نیاتی کمرنگ شود. گروهی با فرصتطلبی، سود سرمایه اجتماعی دولت را ببرند؛ اما کمترین کارایی را برای دولت داشته باشند، دیگر حامیان دولت را برانند و در نهایت خود هم گرهی از کارها نگشایند.
از نگاه ما دولت اول، دولت انقلابی و مردمی است که قرار است گره از کارها بگشاید و امید را به مردم بازگرداند و اما آن دولت مطلوب گروه دیگر، کار و مسوولیت را به کناری مینهد و به فکری غیر از اندیشه مردم مشغول میشود؛ در لباس دولت اول، کار دیگر میکند و در سایه آن زیست مینماید؛ بیحاصل و بیثمر و البته مضر برای دولت انقلابی.
همه دوستداران انقلاب به موفقیت دولت شما امید بستهاند و از آبروی خود مایه گذاشتهاند تا به پیروزی برسید و بسیاری از آنها هیچ خواستهای هم از شما نداشته و ندارند؛ اما اکنون برخی رویکردها از جانب گروهی خاص آنها را به گوشهای رانده و زمینه ایجاد و حفر خندقی میان شما و حامیان دولتتان را فراهم ساخته است و در آستانه ورود دولت به سال سوم فعالیت، وقت آن است، آقای رئیسی عزیز، دولت اول را...
ادامه در 👈https://b2n.ir/p31435
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
📍طائب: آوارگی منافقین نتیجه ارتباط ایران با اروپا است
رئیس سابق سازمان اطلاعات سپاه:
🔹در اغتشاشات سال گذشته اروپاییها مواضع تندی گرفتند، اما در حال حاضر روابط ایران با این کشورها گسترده شده است و اتفاق اخیر برای منافقین هم بر همین اساس رخ میدهد.
🔹ایران هژمونی آمریکا را در هم شکسته است. این امر باعث شده که غرب از استیلا و اولویت امریکا خارج شود. از منظر راهبردی و گفتمانی هم اخراج امریکا از منطقه شدت گرفته و ایران غلبه راهبردی و گفتمانی بر غرب پیدا کرده است.
🔹امریکا قدرت به نتیجه رساندن هیچ پروندهای را در قبال ایران از جمله پرونده هستهای و حقوق بشر ندارد. در مسئله توافق هم فضای داخلی این کشور امکان توافق بزرگ را به دولت بایدن نمیدهد. بنابراین، درپی توافق موقت یا بازگشت به برجام هستند.
🔹در این میان شاهد افزایش تنشها و ضعف مفرط اسرائیل هم هستیم. اسرائیل برای مدیریت این تنشهای داخلی نیازمند ایجاد بحرانها در محیط بیرونی است و این راهبرد را هم دنبال میکند، اما توان شروع یک جنگ گسترده را ندارد.
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
✅ واکنش صداوسیما نسبت به بازگشت سلبریتیها
روابط عمومی صداوسیما:
در این دوره سلبریتیمحوری، مجریمحوری و تهیهکنندهمحوری، مردود و غیرقابل قبول است.
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
حوزه علمیه امام صادق علیهالسلام
🔴رشیدپور: زمانی مناسبتر به تلویزیون برمیگردم!! ♦️رضا رشیدپور:احساس میکنم در موقعیت حاضر، حضور من
✔️ما این بازیها را کهنه کرده ایم آقای رشیدپور
🔸به وقت پول پارو کردن و شهرت سازی تلویزیون می شود "سرمایه معنوی مردم و خانه من" اما به وقت شورش و تهییج علیه حاکمیت رسانه ملی می شود "رسانه میلی".
🔹وقتی آبها از آسیاب افتاده باشد تلویزیون جاییست پر از مدیران روشن بین که می خواهند امید و نشاط را در جامعه تزریق کنند، اما وقتی ما سر کار نباشیم و از گود بیرونمان گذاشته باشند اینستاگرام می شود وسیله لجن پراکنی و ناامید سازی.
🔸وقتی جنبش کثافت تجزیه طلبانه زن زندگی مان شکست می خورد، ایران جایی می شود که باکری ها و همت ها برایش خون داده اند، اما وقتی آتش کف خیابان شعله ور است و خون جوانان بسیجی را می ریزند و در در شهرک های شیطانی شان آنها را سلاخی می کنند، تجزیه خیلی هم خوب است، کردستان حق آزادی دارد، و عبدالحمید شیاد مزدور هم آخوند روشن ضمیری است.
🔹ما این بازیها را کهنه کرده ایم آقای رشید پور. فضای دوقطبی و تشدید اختلافات ملی نمی خواهی؟ به چارچوب حاکمیت و امنیت ملی باور داری؟ بیا و مردانه و صادقانه و رک بگو که در شهریور 1401 اشتباه بزرگی کردی که از جنبشی براندازانه تمام قد دفاع کردی.
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
پیاده روی اربعین
صلی الله علیک یا اباعبدالله الحسین
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
آفتاب در مصاف.pdf
3.92M
📚 کتاب آفتاب در مصاف، علل و ابعاد حادثه عاشورا
✳️ برگرفته از بیانات حضرت آیتالله العظمی امام خامنهای مد ظله العالی
✅ دفتر حاضر، شامل مجموعهی گفتارهای حضرت آیتالله خامنهای درباره وجود مقدس امام حسین علیه السلام و تحلیل وقایل پیش و پس از عاشورای سال 61 هجری است.
🔷 عاشورا و مجالس حسینی، از جمله رویدادهای جداییناپذیر و تأثیرگذار در زندگی شیعیان است که این موضوع بارها و به مناسبتهای مختلف از جمله در مناسبتهای مذهبی و تبلیغی، بر قلم و بیان مقام معظم رهبری مد ظله العالی جاری گشته است.
🔷 این مجموعه تمام مطالب مرتبط را از سال 1357 تا سال 1390 هجری شمسی در خود جای داده است.
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
28.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔔 انتخاب ها با مردم چه می کند ؟!
✅ استاد محسن قنبریان :
🔺 انتخابها سرنوشت سازند. از بالا به ماجرای عاشورا نگاه کنید، ببینید انتخابها با مردم چه میکند!
🔺 از ترس اینکه دخترش اسیری نرود، حسین(ع) را انتخاب نکرد؛ جایش سپاه یزید در خانه اش رفت و با دخترانش ...
اگر حسین(ع) را انتخاب می کردند چقدر خون می ریخت ؟! ...
🔺 سکوت هم یک انتخاب است!
🔺 سکوت هم یک انتخاب است!
🔺 سکوت هم یک انتخاب است!
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir