هدایت شده از شبکه خبری سفیر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📺ببینید| مراسم باشکوه تشییع پیکر روحانی شهید همدانی
✅ @safir_channel
هدایت شده از شبکه خبری سفیر
🔴#حسین_قدیانی در واکنش به شهادت روحانی همدانی، نوشت:
♦️درست در روزهایی که نمایندگانی از حوزهها و حجرهها، درس و بحث خود را رها کرده و در مناطق سیلزده مشغول سختترین خدمات به مردم عزیز کشورمان هستند و بعضا بیش از یک ماه است که به شهر خود برنگشتهاند، خبر شهادت مظلومانه روحانی همدانی به دست شیطانصفتی که فضای مجازی بویژه اینستاگرام را به مجرایی برای تبلیغ شرارت خود در فضای واقعی بدل کرده بود، سوالات بسیاری را در افکار عمومی موجب شد.
یکم – آیا حد و اندازه پلیس فتا به قدر قد و قواره مجرمان، متجاوزان و بلکه خونآشامان این مجازستان بیدر و پیکر، بزرگ و راهگشا هست؟! و این پلیس مجازی چه میزانی از امکان حقیقی و اختیار واقعی را دارد که بتواند قبل از عملیاتی شدن شرارت اشرار، این اراذل و اوباش را که بدترین بهره را از شبکههای اجتماعی میبرند و مدام فربهتر و گستاختر میشوند، سر جای خود بنشاند؟! براستی خون چند بیگناه باید ریخته شود تا متولیان به صرافت توسعه پلیس فتا بیفتند؟!
دوم – ناظر بر اهمالها و چشمپوشیهای گذشته، این سوال پیش میآید که دولت و بویژه وزارت ارتباطات، آیا اصلا مسؤولیتی متوجه خود میبینند یا شعارهایی مثل «دفاع از حقوق شهروندی» فیالواقع تنها یک افه انتخاباتی است؟! معالاسف کافی است فرض کنیم جای این طلبه همدانی، جان یک روشنفکر دستهچندم تهرانی گرفته میشد که مثلا 2 تا سخن دگراندیشانه هم در کارنامهاش داشته! آیا همین آقای روحانی، فغان و فریاد سر نمیداد؟!
سوم- بیعملی دولت، قبلا هم نوشتیم که فقط مختص حوزه اقتصاد نیست! به قول وزیر برند همین کابینه، ما با نوعی «بیدولتی» روبهرو هستیم که صدالبته به عالم مجازستان هم سرایت کرده! مدیران اینستاگرام در خوشرقصی محض برای تحریمهای آمریکا، پیج پاسداران خدوم این مرز و بوم را میبندند و وزارت ارتباطات گویا اصلا وجود خارجی ندارد. نیز در رابطه با همین موضوع مورد بحث، تا لحظه نگارش این یادداشت!
چهارم- این هم از نشانههای دیگر بیدولتی در سایبر است که قوه مجریه عریض و طویل ما نمیتواند صفحه یک قاتل در فضای مجازی را مسدود کند! سوال اینجاست؛ دولتی که از فرط «بیدولتی» نمیتواند یک شبکه اجتماعی را مدیریت کند، چگونه میخواهد یک کشور را اداره کند؟!
بیل بزن عزیز روحانی! و حتی جان خود را هم تقدیم کن! بگذار تاریخ، شرح زندگانی تو را با مظلومیت بنویسد و در شرح روحانی دیگری بنویسد «تقریبا هیچ!»
✅ @safir_channel
هدایت شده از تسنیم ۳۱۳
تئوری «ابهام استراتژیک»؛ شاخصه جریان اعتدال
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
در موضع گیری های سیاسی یا مقالات شبه علمی گاه با ادبیاتی مواجهیم که قابلیت برداشت های متکثر دارد٬ فاقد شفافیت است لذا هر جریانی برداشت خاص خود را از آن دارد.
جریان اعتدال در این زمینه شاخص است و جالب آنکه برخی تئوری پردازان این جریان بدان تصریح دارند.
محمود سریع القلم نویسنده کتاب پراشکال «ایران و جهانی شدن» که در سال ۹۲ با مقدمه آقای حسن روحانی منتشر شد٬ در برخی نوشته جاتش تحت عنوان «ابهام استراتژیک» به این مسئله پرداخته است؛
🔹« من فکر میکنم به خاطر متنوع بودن گروههای فکری در کشور ما، مدیریت در ایران ذاتا به #ابهام_استراتژیک نیاز دارد.
یعنی اگر دولتمردی در ایران بیاید و با صراحت بگوید من اینگونه فکر میکنم، این شخص با بخشی از جامعه مشکل پیدا خواهد کرد و مدیران ایرانی باید سعی کنند اکثریت جامعه را به طرف خودشان جذب کنند و اکثریت جامعه ایران دارای مایه مذهبی است...
مدیریت بر ایران به واسطه سطوح پیچیدگی فراوان، ابهام استراتژیک میطلبد تا اکثریت جامعه را به سوی خود جذب کند و افراد و جریانهای غیرمنطقی خود به خود در حاشیه قرار گیرند.»
(عقلانیت و توسعهیافتگی ایران ص۳۳۲)
🔶حاشیه
بررسی نوشته جات برخی معممین حامی دولت نشان می دهد که دقیقا همین تئوری را در آثارشان پیاده کرده اند. آقای سروش محلاتی یکی از آنهاست.
@rozaneebefarda
هدایت شده از شبکه خبری سفیر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢مشاور امنیتی امیر قطر: ایران میتواند بدون دخالت مستقیم و فقط از طریق بسیج مردمی عراق، عربستان را به اشغال خود در آورد، آمریکا هیچ وقت با ایران وارد جنگ نخواهد شد، اگر با ایران وارد جنگ شویم هیچ کس نمیتواند از ما حمایت کند نه آمریکا و نه هیچ کشور دیگر.
♦️اقتدار یعنی این 🇮🇷
✅ @safir_channel
هدایت شده از شبکه خبری سفیر
🔴 دستور رئیس قوهقضاییه برای راهاندازی سامانه ثبت اموال مسئولان
♦️معاون فناوری اطلاعات قوه قضائیه از دستور رئیس قوه قضائیه برای راهاندازی سامانه ثبت و ضبط اموال مسئولان کشور خبر داد و گفت: آئیننامه این سامانه به زودی ابلاغ میشود.
✅ @safir_channel
هدایت شده از شبکه خبری سفیر
🔻فرمانده ناجا:
🔹بر مبنای قانون، کشف حجاب جرم است و با چنین مواردی قطعاً برخورد می کنیم.
🔹اجرای طرح های امنیت اخلاقی به جد دنبال می شود.
🔗 hamandishi.ir/news/406531/
✅ @safir_channel
هدایت شده از شبکه خبری سفیر
🔸 حضرت آیتالله خامنهای در ۳۰ سالگی درباره کتابخوانی چه گفتند؟
✅ @safir_channel
هدایت شده از محمدتقی اکبرنژاد
#عزت_طلبگی
💢سکوت چند ساله مسئولان حوزه در قبال حملات وحشیانه به طلاب
🔶شهادت روحانی همدانی بهانه ای شد تا بار دیگر مروری کنیم به حمله ها و تعرضاتی که در سال های اخیر علیه روحانیت و طلاب در سراسر کشور صورت گرفته است که متاسفانه با سکوت #جامعه_مدرسین #شورای_عالی و #مجمع_نمایندگان_طلاب رو به رو بود و هیچگونه واکنش جدی در قبال این جنایات صورت نگرفت.به راستی اگر مسئولان و بزرگان حوزه در قبال این حملات واکنش های جدی و پیگیرانه ای انجام می دادند امروز شاهد این هجمه ها علیه روحانیت بودیم؟!
1⃣سال ۹۰ علی خلیلی، طلبه جوان به خاطر نهی از منکر در یکی از محلات شرق تهران مورد حمله چند نفر با چاقو قرار گفت و از ناحیه گردن به شدت مجروح
شهید خلیلی پس از ۳۲ ماه تحمل جراحات، سوم فروردین سال ۹۳ به شهادت رسید.
2⃣حجتالاسلام منتظری امام جماعت وقت مسجد انصارالحسین (ع) تهران پس از امر به معروف یک دختر و پسر در خیابان نیروی هوایی (شرق تهران) در اثر ضربه یکی از اراذل، چشم چپش را از دست داده که پزشکان مجبور به تخلیه چشم او شدند.
3⃣خرداد ۹۰، حجتالاسلام فروزش امام جماعت یکی از خوابگاههای دانشگاه علوم پزشکی تهران در یکی از خیابانهای اطراف دانشگاه، متوجه ایجاد مزاحمت از سوی چند نفر برای یک خانم میشود و زمانی که قصد نجات آن خانم و مداخله را داشته از سوی مزاحمان مضروب شده و بینایی یک چشمش را از دست میدهد.
4⃣شهریور ۹۵، حجتالاسلام اخروی که همراه خانواده خود بود، در خیابان طیب در جنوب تهران متوجه مزاحت سه مرد برای یک زن میشود؛ به سمت آنها میرود و مداخله می کند که مهاجمین به سمت او حمله کرده و او را در مقابل خانوادهاش با ۲۵ ضربه قمه مورد ضرب و شتم قرار میدهند.
5⃣شهریور ۹۳، حجتالاسلام نظری از طلبههای حوزه علمیه اصفهان در خیابان با اعمال غیراخلاقی ۴ جوان سوار بر موتورسیکلت که شرب خمر کرده بودند مواجه میشود و آنان را امر به معروف میکند اما آنها با قمه به او هجوم آورده و این طلبه را از ناحیه صورت و دست به شدت مصدوم میکنند.
6⃣آبان سال ۹۳، حجتالاسلام میرزایی طلبه خرمآبادی در خیابان متوجه اعمال خلاف شرع راننده پرایدی میشود و به او تذکر زبانی میدهد اما این فرد با چاقو به این طلبه حمله کرده و او را سخت مجروح و راهی بیمارستان میکند.
7⃣زمستان ۹۵ ، سعید کمریان طلبه جوان نهاوندی هنگام شب در خیابان متوجه فریاد و کمکخواستن یک زن میشود که درحال کتک خوردن از موتورسواری غریبه بوده است. این طلبه جلو میرود تا مانع این اتفاق شود اما توسط آن موتورسوار مورد ضرب و شتم قرار میگیرد و فکش میشکند.
8⃣خرداد ۹۵، حجتالاسلام فراهانی از طلبههای اسلامشهر تهران در کوچهای متوجه اعمال غیراخلاقی یک خانم با سه مرد میشود که آنها را نهی از منکر میکند اما آن سه جوان به او حمله کرده و بشدت مجروحش میکنند.
9⃣تیر ۹۶، یک فرد با حال غیرعادی با قمه به یک روحانی ۴۷ ساله به نام خلیل ذوالفقاری قاضی سابق دادگاه خانواده شهرری در مترو حمله و او را مجروح کرد.
0⃣1⃣ آبان ۹۶، یک روحانی بهمراه همسرش در محدوده میدان شکوفه (شرق )تهران، حین خروج از مسجد مورد حمله یک فرد قرار گرفت و مجروح شد. مهاجم پس از ضربه به سر روحانی،۵ ضربه نیز با قمه به پهلو و کمر وی زد.
1⃣1⃣ آبان ۹۶، یک روحانی ۴۵ ساله دانشجوی دکتری الهیات، با ۵ ضربه چاقو توسط یک مرد ۴۳ ساله حدود در مقابل خروجی متروی امام خمینی(ره) (خیابان خیام) به شدت مجروح و پس از انتقال به بیمارستان سینا درگشت. قاتل دارای سوابق کیفری متعدد از جمله سرقت بود.
2⃣1⃣سال 96 نیز در قم به دو طلبه معمم با چاقو تعرض به عمل آمد.
3⃣1⃣در کرمانشاه نیز عده ای پس از فحاشی و تمسخر یک روحانی، با ضربات قمه ،شمشیر و مشت اقدام به مجروح کردن او کردند.
4⃣1⃣آبان 97 چند نفر از اراذل و اوباش ضمن فحاشی به روحانیت، به دو طلبه نیشابوری حمله کردند و پس از کتک کاری یک ضربه چاقو به دست و یک ضربه به قلب یکی از طلاب وارد نمودند که خوشبختانه تا نزدیکی ریه رفته بود.
5⃣1⃣ ۲۷ شهریور ۹۷ محمد تولایی طلبه جوان مشهدی که چندی قبل بدون هیچ دلیلی مورد سوء قصد قرار گرفته بود و مدتی در کما بود، درگذشت.
🆔 @feghahat
هدایت شده از مدرسه انقلاب ۱
وقتی فرح برای دندانپزشکی به زوریخ می رفت❗️
💤 مگه چهل سال از تاسیس دانشگاه تهران نمیگذشت؟ پس چرا همه مسولین پهلوی برای درمان میرفتن خارج❓
🏢 دانشگاه هاشون سرکاری بوده یا به دکترای ایرانی اعتماد نداشتن❓❗️
📎 کتاب یادداشت های علم، جلد دوم، ص: 391.
@darseenghelab
هدایت شده از خبرگزاری حوزه
🔻حجتالاسلاموالمسلمین ملکی، معاون تهذیب حوزههای علمیه کشور در گفتگو با «حوزه نیوز»:
⭕️ فرمان فضای مجازی در اختیار دشمن است
🔹جوانان ما که عاشق اهل بیت(ع) و عاشورا و شب قدر هستند اما متاسفانه تحت تاثیر تبلیغات دشمن قرار می گیرند. باید راههای #نفوذ دشمن را ببندیم و گرنه مجبور هستیم برای بیدار شدن افراد شهیدانی همچون بهشتیها و قاسمیها را از دست بدهیم.
🔹خط فرمان فضای مجازی در اختیار دشمن است و تلاش دارند تا تفکر جوانان جوامع اسلامی را همسو با غرب کنند و ارزشهای اسلامی را از آنها بگیرند.
🔹دولت نباید بیتفاوت باشد و در مسئله فضای مجازی و ساماندهی آن باید #دلسوزانه به صحنه بیاید و آن را مدیریت کند و حتی میتوان همانند بسیاری از کشورها که دارای #اینترنت_داخلی هستند اقدامات کاربردی انجام دهد.
🌹 تشییع #شهیدقاسمی ثابت کرد روحانیت از مردم است
🔹در تشییع شهید قاسمی شاهد صحنههای بسیار زیبایی بودم؛ یکی از آنها جمعیت انبوهی بود که به خاطر علاقه به این شهید مظلوم خودشان را به مراسم رسانده بودند.
و دیگری صاحبان مغازههای مسیر تشییع بودند که به احترام شهید قاسمی با پایین کشیدن کرکرههای مغازه خود و با علاقه شخصی به این جمعیت متصل شدند.
🔹بعد از چهل سال بازهم روحانیت در دل مردم جا دارد و هیچ کس نمیتواند محبت بین مردم و روحانیت را از بین ببرد.
🔹یکی از موضوعاتی که جای تاسف دارد صحبت عده ای بود که می گفتند چرا روحانیون با لباس برای کمک رسانی به #سیلزدگان حاضر میشوند، در جواب این عده باید گفت همه شغلها دارای یک لباس و فرم مخصوص خود هستند که از دیگران مجزا میباشند و همانطور که یک پزشک با روپوش خود بیماران را مداوا میکند یک طلبه نیز در هر مکانی که حاضر شود باید لباس فرم خود را بر تن کند.
http://hawzahnews.com/detail/News/49053
➕ @HawzahNews| حوزهنیوز
هدایت شده از قرارگاه اساتید وطلاب انقلابی حوزه علمیه قم
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔆 پنجاه سال توصیه به کتابخوانی!
👈 انتشار به مناسبت بازدید رهبر انقلاب از #نمایشگاه_کتاب
🔻 دغدغهی حضرت آیتالله خامنهای دربارهی کار #ترویج_کتاب، #سبک_مطالعه، مطالعهی کتابهای خوب و #ساختن_کتابخانه فقط به سالهای اخیر مربوط نمیشود. سوابق، مطالب و مدارکی وجود دارد که ایشان از دههها پیش به این امور توجه ویژه داشتند.
🔸️ در یکی از سخنرانیهای دهه ۴۰ -که اخیراً آماده شده و انشاءالله به زودی منتشر خواهد شد- ایشان به اهمیت مسئلهی کتاب، به اینکه چرا #جوانان ما کتاب نمیخوانند، و به اینکه عقبماندگی مردم ما در آن سالها ناشی از همین عدم مطالعه است، میپردازند و میگویند بصیرت اندک و کمی که در جامعهی آن زمان وجود دارد ناشی از کمبود مطالعه و کمبود کتابهای خوب است. این سخنان مربوط به سال ۱۳۴۸ است و ایشان بعد از آن هم دائماً در مطالب مختلف، در کوران مبارزات که بسیاری از مبارزان و حتی اندیشمندان اسلامی در فکر مبارزات سیاسی و اجتماعی بودند، در کنار مسائل مربوط به مبارزات سیاسی، اجتماعی و تبیین مبارزات ائمهی اطهار علیهمالسلام برای برپایی حکومت اسلامی، توجه داشتند به اینکه مردم را به مطالعه و به کتابخوانی تشویق و ترغیب کنند.
🔹️ من بخشی از این سخنرانی سال ۱۳۴۸ رهبر انقلاب را که در یکی از مساجد انجام شده است، برای شما میخوانم. توجه بکنید که حضرت آیتالله خامنهای این سخنان را در حالی بیان کردهاند که که آن سالها، دائماً تحت تعقیب مأموران امنیتی رژیم طاغوت بودند. مرور این چند سطر کمک میکند تا اهمیت موضوع مطالعه و کتاب را نزد ایشان بهتر درک کنیم. میفرمایند: «مطلبی که من لازم میدانم امروز عرض بکنم این است. مقدمهی تمام آرزوهای عالم، مقدمهی تمام رشدها، پیشرفتها، انقلابهای عالم یک اندازه روشنبینی عمومی است در سطح تمام طبقات. یک روشنبینی لازم است. آقایان! تا ما سر را در گریبان خودمان فرو بردهایم، جز منزل و زن و بچهمان از جایی خبر نداریم، خیلی زیاد باشد جز پول بازار از جایی اطلاع نداریم. تا وضع اینجور است، هیچ گونه امید اصلاحی، امید پیشرفتی، امید کمالی در اجتماع ما نیست. باید یک قدری آگاه شد، باید یک قدری روشن شد، باید از افکار دیگران یک قدری مایه گرفت. باید یک قدری مشق دیگران را خواند. یک قدری از منابع دینی خودمان باید مطلع شد و این مطلب ایجاب میکند حرفی را که من در بیشتر منبرها و در بیشتر مجالس و بیشتر کسانی که طرف شدن با آنها در طول ایامی که تبلیغ میکردم گفتم این است آقایان سعی کنید خودتان را، فرزندانتان را با کتاب خواندن انس دهید. این مسئله خیلی مهم است، از بلاهای بزرگ اجتماع ما یکی این است که دست مردم به طرف کتاب دراز نمیشود. اصلاً بلد نیستند کتاب خواندن را. از من میپرسد آقا ما میخواهیم کتاب بخوانیم چه کار کنیم که کتاب یادمان بماند؟ مطلب در ذهنمان باقی بماند. اصلاً مثل اینکه یک آمادگی برای کتاب خواندن نیست. اصلاً بلد نیستند کتاب خواندن را. و این بسیار خطاست. خیلی گناه بزرگی است.»
🔺️ رهبر انقلاب بعد از این، اشاره میکنند به شمارگان کتابها؛ یعنی در همان سال ۴۸ هم میگویند چرا شمارگان کتابها در حد همین هزار و دو هزار بیشتر نیست و طلب میکنند از مخاطبینشان، از مردمشان، از انقلابیون که خودتان را، فرزندانتان را با کتاب خواندن انس بدهید. لذا از نظر رهبر انقلاب، توجه به مطالعه و کتاب خواندن برای افزایش درک عمومی، برای افزایش بصیرت عمومی که مقدمهای باشد برای تحول در اجتماع، برای انقلاب اجتماعی، برای دگرگونی در جامعه است و این سخنان از رهبر انقلاب در سال ۱۳۴۸، نشان میدهد که از سالهای دور تا امروز، ایشان همچنان بر مسئلهی مطالعه، انس با کتاب و کتابخوانی توجه دارند و این مسئله در نظر ایشان اهمیت درجهی اول دارد.
🎙 راوی: آقای علیرضا مختارپور؛ معاون نشر موسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی
💻 @Khamenei_ir