💠دومین کنگره بین المللی راهکارهای گسترش فرهنگ غدیر و ترویج نهج البلاغه با تاكيد بر آداب و سنن اجتماعي واقعه غدير در راستاي جهاد تبيين و اهداف و سياست هاي راهبردي بنياد بين المللي غدير
🔹با مشاركت دانشگاه آزاد اسلامي
🔸حوزه هاي علميه
🔹دانشگاه ها
🔸مراكز فرهنگي، علمي و پژوهشي
🔹نهادها و دستگاههاي اجرايي
♦️با مجوز پايگاه استنادي علوم و فناوري جهان اسلام (isc ) با (كد اختصاصي 23836-04240)
🌐www.alghadir.ir
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
💠 سیزدهمین همایش بین المللی سیره علوی با رویکرد تعاون و مشارکت
🕰 زمان: اسفند ماه 1403
📌 مکان: دانشگاه لرستان
🌐درگاه اینترنتی: https://alavi13.lu.ac.ir
🖋محور های موضوعات پیشنهادی همایش:
♦️ الف) محور ابعاد حکمرانی و مشارکت مردمی در سیرۀ علوی
1-بررسی تأثیر مشارکت مردمی بر نظام حکمرانی در حوزۀ تولید و اقتصاد
2-بررسی تأثیر مشارکت مردمی بر نظام حکمرانی در حوزۀ سیاست
3-بررسی تأثیر مشارکت مردمی برنظام حکمرانی در حوزۀ تعلیم و تربیت
4-بررسی تأثیر مشارکت مردمی بر نظام حکمرانی در حوزه اجتماعی
♦️ ب) محور ابعاد مختلف نظام حکمرانی تعلیم و تربیت در سیره علوی
1- بررسی مؤلفه های اساسی نظام تعلیم و تربیت
2- رویکرد آینده نگرانه به تعلیم تربیت
3- نقش نیروی انسانی در نظام تعلیم و تربیت
4- نقش محتوای آموزشی در ایجاد نظام تعلیم و تربیت مطلوب
5- مشارکت مردم در اثربخشی نظام تعلیم و تربیت
6- نقش برنامه ریزی در نظام تعلیم و تربیت
7- راه های تأمین اقتصاد نظام تعلیم و تربیت
8- موانع شکوفایی نظام حکمرانی تعلیم و تربیت
♦️ج) محور راهبردهای نظارت اجتماعی در نظام حکمرانی با مشارکت مردم
1- بررسی موانع و چالشهای نظارت عمومی در نظام حکمرانی
2- چگونگی مشارکت مردم در فرآیند نظارت عمومی
3- چگونگی نظارت عمومی بر امر حجاب و عفاف در مراکز آموزشی
4- چگونگی نظارت عمومی بر امر حجاب و عفاف در سطح جامعه با مشارکت مردم
5- روشهای مقابله با قانون گریزی کارگزاران نظام حکمرانی با مشارکت مردم
6- راه های تقویت نظارت عمومی همگانی بر تخلفات مالی کارگزاران نظام حکمرانی
🔸#بنیاد_بین_المللی_غدیر
🌐www.alghadir.ir
🆔@emamsadegh_ir
تحلیل آزادی
(مروری بر برخی بیانات علامه مصباح یزدی(قدس سره) درباره آزادی)
🔰دوره جنینی آگاهانه
خدا انسان را آفریده تا آگاهانه و با اختیار آزاد مصالح خودش را تأمین کند. این لطف اقتضا دارد که زمینه این انتخاب فراهم شود؛ یعنی انتخاب باید دو سو داشته باشد. از یک طرف باید جاذبه داشته باشد، همچنین باید سختیهایی نیز داشته باشد تا در مقام امتحان کسانی که میخواهند به مصلحت واقعی برسند، حاضر باشند هزینهاش را بپردازند.
اینکه این عالم این طور آفریده شده است و دارای این گرفتاریها، غم و غصهها و بلاهاست، و اینکه امکان انجام گناهان و جنایتها به افراد داده میشود، همه به خاطر همین است؛ الَّذِي خَلَقَ الْمَوْتَ وَالْحَيَاةَ لِيَبْلُوَكُمْ أَيُّكُمْ أَحْسَنُ عَمَلًا(ملک، ۲) این دنیا فقط برای امتحان است.
زندگی در این دنیا مانند یک دوره جنینی طولانی است که در آن خودتان باید خودتان را بسازید تا بعد از تولد در عالم اصلی، از آنچه ساختهاید بهره ببرید.
۱۳۹۸/۰۹/۱۳
🔰آزادی اجباری
مساله حجاب برای کشور ما یکی از ارزشهای اسلامی است که تاثیر آن در فرهنگ جامعه ما و نمادین بودن آن برای وجود اسلام در یک کشور آن قدر مهم است که اگر در یک کشور اروپایی(فرانسه) یک خانم روسری سرش کند، اجازه نمیدهند به مدرسه برود.
[اگر بگویی] مگر این روسری با شما چه کار میکند؟ [می گویند] این حجاب نماد دین است، کشور ما لائیک است و نماد دینی را نباید اجازه بدهیم. شاید به هیچ چیز به اندازه همین [جلوگیری از] روسری خانمها اهمیت نمیدهند. هر روز اخبارش را در روزنامهها میخوانیم. در کشوری که مهد آزادی است، همه نوع آزادی فراهم است، اما اگر خانمی یک روسری سرش کند، از مدرسه بیرونش میکنند. چرا؟ چون میدانند این اهمیت دارد. این یک شعاری است که کار میکند.
البته همه شعائر محترم است و باید حفظشان کرد، مهمترین شعارهای ما شعارهای مذهبی شیعی است که در رابطه با سیدالشهداست، اینها سر جای خود. اما به هر حال، این هم(حجاب) یک شعار محترمی است که در چشم است و افراد با دیدن این متوجه میشوند که این فرد پابند به دین است، لذا وظیفه دولت اسلامی است اینها را باید حفظ کند. تعرض به این، مثل تعرض به ناموس مردم است.
۱۳۸۹/۰۴/۰۷
🔰آمریکا تا کجا آزادی می دهد؟!
[میگویند] بهترین حکومت، حکومتی است که زمینهای فراهم کند تا هر کس هر چه دلش میخواهد عمل کند. این فرهنگی که امروز در دنیا ترویج میشود و پیشگام و پرچمدارش آمریکاست، همین فرهنگ لیبرالی است. اینها افتخار میکنند که در کشور ما هر کس هر جور دلش میخواهد زندگی میکند؛ البته مادامی که با منافع سیاستمداران پشت پرده تضادی پیدا نکند.
۱۳۸۸/۰۷/۲۵
🔰حجاب نماد فرهنگ اسلامی
مساله حجاب برای کشور ما یکی از ارزشهای اسلامی است که تاثیر آن در فرهنگ جامعه و نمادین بودن آن برای وجود اسلام در یک کشور آن قدر مهم است که در یک کشور هفتاد میلیونی اروپایی یک خانم روسری سرش کند اجازه نمیدهند به مدرسه برود. مگر این روسری برای شما چه کار میکند؟ [میگویند] این نماد دین است، کشور ما لائیک است، نماد دینی را نباید اجازه بدهیم.
شاید به هیچ چیز به اندازه همین روسری خانمها اهمیت نمیدهند. هر روز اخبارش را در روزنامهها میخوانیم. در کشوری که مهد آزادی است همه نوع آزادی فراهم است اما یک روسری خانم سرش بکند از مدرسه بیرونش میکنند. چرا؟ چون میدانند این اهمیت دارد. این یک شعاری است که کار میکند.
۱۳۸۹/۰۴/۰۷
#اجتماعی
#آزادی
#حجاب
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
ما و بشار اسد
در روزهای اخیر تحلیلهای مختلفی در مورد #بشار_اسد مطرح میشود که در این میان گاه در مورد او تا مرز #خیانت پیش میروند!
واقعیت آن است که در مورد کارنامه بشار اسد نباید غیرواقعبینانه و غیرمنصفانه قضاوت کرد:
بشار اسد وارث حکومتی بود که در دل حزب بعث تعریف میشد و ماهیتی اسلامی نداشت و از سوی دیگر به فرقه علویها تعلق داشت که کمی بیش از ده درصد مردم را شامل میشد!
این یعنی نه پایگاه مذهبی داشت و نه حتی جایگاه قومیتی و فرقهای قوی!
او در امر حکمرانی و در مواجهه با شورشها و آشوبهای شام و خصوصا این مورد آخر، اشتباهات راهبردی و خطاهای محاسباتی بزرگی داشت اما بر اساس اخبار متقنی که تا این لحظه وجود دارد نه به مردم و کشورش خیانت کرد و نه به مقاومت.
بزرگترین خطای بشار آن بود که انذارها و هشدارهای آقا را آنگونه که بایسته بود جدی نگرفت؛ تاریخ پرحادثه انقلاب اسلامی ثابت کرده که هر گاه سیاستمداری توصیهها و انذارهای امام و رهبری را با نحو بایسته به کار نگیرد، سیلی خواهد خورد؛ نه فقط در فضای جبهه مقاومت که در فضای داخلی خودمان تجربههای تلخ از این دست کم نیست!
بشار با جامعهای پرآشوب و از هم گسیخته مواجه بود که از این پس نشانههای آن فروپاشی اجتماعی را عیانتر خواهیم دید
و نیز با ارتشی فقیر و فاسد و بیانگیزه مواجه بود که نه اجازه ایجاد نهادهای موازی و مردمی سازی مقاومت و دفاع را میداد و نه خود حال و توان کافی را داشت!
وضعیت اقتصادی و تحریم و توطئهگری های عربستان و امارات و ترکیه و حتی قطر و همزمان دشمنی تمام ناشدنی رژیم صهیونیستی را نیز به این وضع اضافه کنید!
برخی افراد بیاطلاع که همواره با تحلیلهای آبدوغ خیاری پسینی نان میخورند، چنین القا میکنند که سقوط سوریه جزو راهبردهای ما بوده یا مثلا ما اراده حفظ اسد را نداشتهایم یا اصلا تاریخ مصرف اسد تمام شده بود و از این قبیل خزعبلات!
سوریه ستون فقرات محور مقاومت بود و در وضع جدید که سرانجامش بر همه طرف ها مبهم است، مشخص نیست اصلا سوریه کجای کار خواهد بود!
این دو وضع یکی است؟! یا للعجب!
رژیم صهیونیستی فرزند نامشروع غرب وحشی فعلا که علاوه بر نابودی زیرساختهای حیاتی و خصوصا بنیه نظامی سوریه، طمع تسخیر خاک سوریه را در سر دارد! در این شرایط همه طرفها جای خالی اسد را بیشتر حس خواهند کرد!
حتی اگر رژیم صهیونیستی از تسخیر سوریه دست بکشد، نیروهای #صهیو_سلفی فعلی حداقل بطور بالقوه برای او تهدید وجودی محسوب میشوند!
و این امر سوریه را در وضعیتی به مراتب بحرانی تر از قبل قرار میدهد و ارتباط نیمبند با آمریکا نمیتواند تحریرالشام را از گرداب نجات دهد و آنان راه چاره را در درگیری خواهند یافت؛ احتمالا ابتدا درگیری داخلی با کردها و بعد هم درگیری با رژیم!
این وضعیت جدید هر چه باشد، هیچ گشایشی در اوضاع سوریه بدون اسد در پی نخواهد داشت!
۲۰ آذرماه ۱۴۰۳
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
9.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔞 تیرباران مجروحان در بیمارستان منبج سوریه
♦️رسانهٔ «الموجز الروسی» با انتشار تصاویری از حملهٔ تروریستهای مسلح نزدیک به ترکیه به یک بیمارستان نوشت: در این حمله سربازان سوریِ مجروح در بیمارستان، تیرباران شدند. شما میتوانید صدای افراد مسلحی را بشنوید که به زبان ترکمانی صحبت میکنند؛ نه عربی.
♦️این رسانه همچنین نوشته: بهنظر میرسد که شورشیان مسلح در سوریه، نیروهای عرب خود را بهعنوان «کبوتران صلح» در رسانهها به نمایش میگذارند و مأموریت کارهای انتقامجویانه را به سربازان خارجی خود واگذار کردهاند.
♦️برخی دیگر از کاربران هم دربارهٔ این تصاویر نوشتهاند که نیروهای موسوم به «الجیش الوطنی» تحت حمایت ترکیه پساز اشغال یک بیمارستان در شهر منبج و بیرونراندن نیروهای «قسد» از آن، نظامیان مجروح ارتش سوریه را در این بیمارستان تیرباران کردند.
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
🔹خطای محاسباتی؛ هم در میدان و هم در ذهن
✍️ محسن مؤمنی
✴️ «بشار اسد رفت»، این خبر کوتاه را میتوان مهمترین خبر صبح یکشنبه ۱۸ آذر ماه دانست.
❓سؤال مهمی که ذهن مردم را به خود مشغول کرده این است که چرا بشار رفت؟ آیا رفتن او به معنای شکست جبهۀ مقاومت است؟ آیندۀ سوریه چه خواهد شد؟
💠 قطعاً رفتن بشار به معنای شکست جبهۀ مقاومت نیست.
مقاومت، گفتمانی فراتر از مرزهاست که امروز تبدیل به یک فرهنگ و ارزش شده است.
✅ بسیاری از تحلیلگران یکی از مهمترین دلایل رفتن بشار را فاصله گرفتن او از جریان #مقاومت میدانند.
🔹جریان مقاومت همواره حرکتی رو به جلو داشته و هر فرد یا مقامی که با مقاومت همراهی نکرده ناچاراً حذف شده است.
↙️ البته این را هم باید در نظر گرفت که مردم سوریه در بیش از یک دهۀ اخیر، درگیر جنگی نابرابر بودهاند و فشارهای زیادی را تحمل کردهاند، از فشار نظامی گرفته تا فشارهای سیاسی و اقتصادی.
◀️ سوریه با بافت فرهنگی، قومی و قبیلهای خاص خود، بستر بسیاری از تحولات بوده و هست و آنچه عامل اصلی تعیینکننده، هم در میدان و هم در ذهن مردم و کنشگران سیاسی و رسانهای است، #مقاومت است و لاغیر...
🔹هر گزینهای غیر از مقاومت، باعث تبدیل شدن سوریه به کشوری همچون لیبی میشود.
🔻بشار اسد دقیقاً هنگامی ضربه خورد که دست از مقاومت کشید. این امر میتواند پیامی مهم برای ما و همه دلسوزان جبهه حق داشته باشد.
✔️مردانه در میدان ماندن و شهید شدن همچون سید حسن نصرالله بسیار بهتر است از ترسیدن و دلخوش کردن به وعدههای پوچ غربگرایان.
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
8.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 هشدار منظرپور، سردبیر سابق بیبیسی به تلاش مذبوحانه رسانههای صهیونیست برای بزک تحریرالشام؛ اینها همان داعشیهای تروریست هستند؛ سکوتشان را نسبت به اشغال سوریه توسط اسرائیل ببینید!
♦️هر کس ادعای رسانههای اسرائیلی را در دموکراتیک نشان دادن تحریرالشام باور کند، بسیار سادهلوح است!
#اپوزیسیون
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 لطیفی: شهید رئیسی در جلسۀ هیئت دولت خاطیان پروندۀ فیدیلتیگیت را توبیخ کرد.
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
🔴یک کلاغ، چهل کلاغ غربگرایان درباره بدهی سوریه به ایران/دروغگوها چگونه دروغ را میسازند
🔸جریان رسانه ای غربگرا پس از سرنگونی دولت سوریه برای بیهوده نشان دادن همکاری گذشته ایران با این کشور موضوع «بدهی سوریه به ایران» را پیش کشیده و اخبار جعلی متعددی منتشر کرده است که بررسی روند آن میتواند یک دوره آموزشی «چگونه دروغ بگوییم» برای علاقهمندان باشد.
🔸ماجرا از آنجا آغاز میشود مایک پمپئو وزیر خارجه وقت آمریکا ۹ اکتبر ۲۰۱۸ (۱۷ مهر ۱۳۹۷) توییتی منتشر کرد و مدعی شد ایران ۱۶ میلیارد دلار در منطقه غرب آسیا شامل سوریه، عراق، لبنان، یمن و فلسطین هزینه کرده است.
🔸ادعای پمپئو در حالی بود که او تقریبا همان زمان دروغگویی را یک شگرد در سیاست آمریکا دانسته و گفته بود: «زمانی که رئیس سیا بودم، دروغ می گفتیم، فریبکاری و دزدی می کردیم. ما برای این کارها یک دوره کامل آموزشی داشتیم. این به شما شکوه تجربه (آزمون و خطای) آمریکایی را یادآوری میکند»
🔸ادعای پمپئو یک سال بعد در ۱۰ آبان ۱۳۹۸ توسط برایان هوک رئیس وقت گروه اقدام ایران در وزارت خارجه آمریکا، دقیقا با همان میزان ۱۶ میلیارد دلار تکرار شد با این تفاوت که او این هزینه را فقط برای عراق و سوریه اعلام کرد.
🔸یک سال بعد حشمتالله فلاحتپیشه نماینده وقت مجلس شورای اسلامی که به دلیل اظهارات خلاف واقعش سوء شهرت داشت؛ بدون هیچ توضیحی ۴ میلیارد دلار بر این مبلغ اضافه و ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ در گفت و گو با روزنامه بدنام اعتماد با حدس و گمان گفت: «ما شاید ۲۰ تا ۳۰ میلیارد دلار به سوریه پول دادیم و باید از سوریه پس بگیریم.»
🔸آقای فلاحتپیشه نسبت به پمپئو دو دروغ بیشتر گفته بود چون هزینه را به جای ۵ کشور، فقط برای یک کشور اعلام کرده بود و با احتمالات و بدون هیچ منبعی حداقل ۴ میلیارد دلار هم بر مبلغ خیالی پمپئو اضافه کرده بود.
🔸آقای فلاحتپیشه دست از دروغگویی برنداشت و ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۲ در گفتوگو با «تجارت نیوز» این بار در حالی که تأکید میکرد رقم دقیقی برای کمک های ایران به سوریه وجود ندارد باز هم بدون ذکر هیچ منبع و مستندی مدعی شد ایران پیش از سال ۱۳۹۵ تا ۱۵ میلیارد دلار در سوریه هزینه کرده و پس از ۱۳۹۵ نیز ۱۰ تا ۱۵ میلیارد دلار هزینه کرده است.
🔸همین اظهارات کافی بود تا «تجارت نیوز» با شیطنت تیتر «طلب ۳۰ میلیارد دلاری ایران از سوریه وصول میشود؟» را برای گفتوگوی خود انتخاب کند در حالی که حتی طبق تأکید فلاحتپیشه نیز این رقم درست و موثق نبود.
🔸دروغ آقای فلاحتپیشه یک سال بعد یعنی سه روز پیش توسط بهرام پارسایی، یکی دیگر از نمایندگان سابق مجلس تکرار شد و او مدعی شد ایران ۳۰ میلیارد دلار در قالب وام و کمک به دولت سوریه اعطا کرده و سوریه این بدهی را به ایران پرداخت نکرده است.
🔸آقای پارسایی یک دروغ دیگر بر دروغهای فلاحتپیشه و پمپئو اضافه کرده بود و مدعی شده بود ایران به دولت سوریه وام داده است!
🔸اما خبرسازی و دروغگویی غربگرایان و مدعیان اصلاحات در همین سطح متوقف نشد و امروز مرضیه محمودی خبرنگار رسانههای اصلاحطلب که پیشتر به جرم انتشار اکاذیب در دادگاه محاکمه و محکوم شده بود؛ رکورد تازهای در این دروغ ثبت کرد.
🔸خانم محمودی بدون ذکر هیچ منبعی ۲۰ میلیارد دلار دیگر بر این مبلغ اضافه کرد و مدعی شد: «بدهی سوریه به ایران حدود ۵۰ میلیارد دلار بوده است.»
🔸بیصداقتی و دروغگویی در جریان رسانه ای غربگرا اتفاق تازهای نیست اما این حجم از خلافگویی و اغراق حد نصاب جدیدی برای این جریان ثبت کرده است. تأسف آنجاست که ظاهرا هیچ نهادی در جمهوری اسلامی این چرخه دروغ و دروغسازی را متوقف نمیکند!
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
📌رکورددار فرار
✍سلطنت طلبان، نگران نباشید هنوز رکورد فرار در دنیا دست رضا خان می باشد و کسی جرأت پیشی گرفتن از او را ندارد...
#پهلوی
#الفرار
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
7.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اهدای طلا برای کمک به کودکان غزه و لبنان
درود بر غیرت و شرافت این ملت عزیز
#ایران_همدل
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆 سالن انتظار فرودگاه حمیمیم سوریه بعد از فرار سربازان و غارتش توسط مردم
🆔https://eitaa.com/emamsadegh_ir