#کلام_امام_راه_امام
🔻 هفده شهریور از #ایام_الله است
🔹️ امام خمینی(ره): «یادتان نرود که ما یک ۱۷ شهریور داشتیم. ۱۷شهریور از ایّام الله است. و باید یادمان نرود این را.»
📌 به مناسبت جنایت رژیم پهلوی در به خاک و خون کشیدن مردم در روز ۱۷ شهریور ۵۷
🏴اول صفر به روایتی، ورود اسراي کربلا به سرزمين شام
▪️پس از آن که امام حسين(ع) و ياران باوفاي آن حضرت در صحراي کربلا به دست لشکريان سفاک عمر بن سعد به شهادت رسيدند، خانواده آنان به اسارت درآمده و در روز يازدهم محرم آنان را از کربلا به کوفه و سپس شام منتقل کردند.
▪️عبيدالله بن زياد که استاندار کوفه و بصره و عامل يزيد بن معاويه در عراق و فتنه گر اصلى واقعه کربلا و از دشمنان سرسخت اهلبيت(ع) بود، دستور داد اسيران را با همان حالت اسارت و در پوشش نامناسب وارد مجلس کنند تا به خيال خود خدشه اي به جايگاه والاي اهل بيت وارد کند .
▪️پس از چند روز اقامت اسيران در کوفه آنان را روانه شام کردند تا در مجلس يزيد بن معاويه حاضر کنند.
▪️کاروان اسرا هنگام حرکت به سوى شام از شهرها و روستاهاي بسياري عبور کردند و در بسيارى از اين مناطق مردم به محض باخبر شدن از شهادت امام حسين(ع) و اسارت خانواده آن حضرت سوگوارى و قاتلان آن حضرت را لعنت مي کردند.
▪️اول ماه صفر سال 61 هجرى قمرى، اسيران و سرهاى شهيدان واقعه کربلا وارد شام، مقر حکومت يزيد بن معاويه شدند.
▪️مدتى که اسيران در شام اقامت داشتند رويدادهاى گوناگونى براى آنان به وقوع پيوست که از همه مهمتر درگذشت دختر خردسال امام حسين(ع) در خرابه شام، مناظره حضرت زينب(س) و ديگر افراد خانواده سيدالشهدا با يزيد و خطبه به يادماندنى امام سجاد(ع) در حضور يزيد، درباريان و اهالى دمشق در مسجد اموى بود.
▪️اين افشاگريها و مبارزههاى پنهان و آشکار اهلبيت در حالت اسيرى، يزيد را نزد مسلمانان بی مقدار و بی اعتبار کرد و پس از مدتى، وضعيت شام را بر ضد يزيد و به هوادارى از امام حسين(ع) تغيير داد.
▪️يزيد ناچار شد به جرم و جنايت خود و سپاهيان و عاملان جنايت پيشه اعتراف کرده، از امام زين العابدين(ع) عذرخواهى و پس از مدتى آنان را آزاد و با احترام و عزت به مدينه منوره عودت دهد.
📚الارشاد (شيخ مفيد)، منتهى الآمال (شيخ عباس قمي)، زندگانى چهارده معصوم (ع) ترجمه اعلام الورى و لهوف سيد بن طاووس
🌸حدیث روز پنجشنبه🌸
#خوش_گفتاری
🌺عن الإمام الْعَسْکَری علیه السلام:
《قُولُوا لِلنّاسِ حُسْناً، مُؤْمِنُهُمْ وَ مُخالِفُهُمْ، أمَّا الْمُؤْمِنُونَ فَیَبْسِطُ لَهُمْ وَجْهَهُ، وَ أمَّا الْمُخالِفُونَ فَیُکَلِّمُهُمْ بِالْمُداراهِ لاِجْتِذابِهِمْ إلَی الاْیِمانِ》
با دوست و دشمن خوش گفتار و خوش برخورد باشید، امّا با دوستان مؤمن به عنوان یک وظیفه که باید همیشه نسبت به یکدیگر با چهرهای شاداب برخورد نمایند، امّا نسبت به مخالفین به جهت مدارا و جذب به اسلام و احکام آن🌺
مستدرک الوسائل،ج۱۲ص۲۶۱
🌼@yek_hadis🌼(822)
برش هایی از 📚کتاب پرواز بغداد - بهشت؛ مروری بر خاطرات سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی
کلام گوهربار حاج قاسم
💎💎💎👇👇👇
آداب حضور
حاج قاسم تأکید زیادی به برگزاری جلسات عزاداری حضرت فاطمهسلاماللهعلیها داشت بهطوریکه منزل شخصی خود در کرمان را وقف عزاداری و ترویج سیرۀ آن حضرت کرده بود. در این ایام در هرجایی که بود دست از کار میشست و راهی کرمان میشد تا بساط روضه را فراهم کند. مقابل درب ورودی بیتالزهراسلاماللهعلیها میایستاد، به عزاداران خوشآمد میگفت و...
هنوز صدای حاج قاسم در مراسم فاطمیه سال گذشته در کرمان و در بیتالزهراسلاماللهعلیها در گوشم پیچیده است، حاجی شروع به سخنرانی کرد ناخودآگاه صدایش را ضبط کردم، هرچند وقت یکبار گوش میدادم و این روزها که نیست هرروز.
حاج قاسم سال گذشته در توصیه به عزاداران فاطمی در بیتالزهراسلاماللهعلیها کرمان اینگونه گفت:
«مجلس حضرت زهراسلاماللهعلیها جای عمّه چطوره؟ عمو چطوره؟ همسایه چهکار کرده؟ چیچی خریدی؟ نیست.
مجلس حضرت زهراسلاماللهعلیها است.
باید به آن دقّت کرد، باید احترام کرد، باید توجه کرد؛ همانجا که نشستی. همۀ اصرار من در برگزاری این مجلس این است که مجلس عبادت و عبودیت باشد.
بههمین دلیل باید به نماز اول وقت در این جلسات توجه شود، به همۀ موضوعاتی که در آن گفته میشود، توجه شود.
من حریصم.
من آنجا مینشینم و گوش میدهم.
اینجا نشستید ذکری بگوئید، همانطور که نشستید و آرامآرام گوش میدهید ذکری را نذر کنید؛ برای یکچیزی، برای گرفتاری خودتان.
اما حرفهایی که مربوط به جلسه عزاداری حضرت زهراسلاماللهعلیها نیست، مربوط به مجلس و جلسه عبادت نیست، نباید در این جلسه گفته شود. بگذارید برای وقت دیگری.
از این جلسه که بیرون رفتید وقت فراوان است، تماس بگیرید با همدیگر صحبت کنید، حرف بزنید، احوالپرسی کنید. هم مستحب است هم لازم و ضروری؛ اما نه در این جلسه.
این جلسه، جلسه گوش دادن است. این جلسه، جلسه توجه کردن، تفکر کردن و ذکر گفتن است.»
مجالس اهلبیتعلیهمالسلام، مجالس ذکر، مناجات، وعظ، توسل جستن به آلالله و شناخت خود و مبارزه با نفس است.
مسئول هیئت بیتالزهراسلاماللهعلیها تعریف میکرد:
«سال قبل که حاجی بهدلیل مشغلههای کاری برخلاف هرسال کمی دیرتر به کرمان رسید از مسئولین هیئت میزان پیشرفت کارها را جویا شد، وقتی مطمئن شد که کارها بهخوبی انجام شده است از آنها خواست تا اگر کاری روی زمینمانده است، انجام دهند. گفت: «بروید کارها را پیگیری کنید و خودش نیز رفت.»
لحظاتی گذشت، من بهسمت سرویسهای بهداشتی رفتم. در کمال ناباوری صحنهای دیدم که تعجّبم را برانگیخت. حاج قاسم پاچههای شلوارش را بالا زده بود و در حال نظافت سرویسهای بهداشتی بود.
گفتم: «حاجی چرا شما؟!»
او بهدرستی آموخته بود که برای رسیدن به خدا در این جلسات باید به مبارزه با نفس رفت و نفس اماره را به غُل و زنجیر کشید تا به خدا رسید.
به دوستانش گفته بود این آخرین جلسات روضهای است که توفیق حضور در آن دارم و سال بعد در ایام فاطمیه دیگر من در بین شما نیستم. امسال که جلسات روضۀ حضرت زهراسلاماللهعلیها برپا شده بود عکس حاجی بر درودیوار جلسه نقش بسته بود و جای او در بین عزاداران فاطمی واقعاً خالی بود.
#کتاب_سال
#کتاب_منتخب
#کتاب_پرواز_بغداد_بهشت
6.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴 اللهم ارزقنا زيارة الاربعين....
▪️مسیر پیاده روی زائران اربعین حسینی که هر ساله حرکت خود را از بصره به سمت کربلای معلی آغاز می کنند...
درخواست ایران برای افزایش تعداد زائران ایرانی در اربعین
🔹امیرعبداللهیان در گفتوگو با وزیرخارجه عراق خواستار افزایش رقم اعطای مجوز حضور زوار کشورمان در مراسم اربعین شد. فواد حسین، نیز با اعلام اینکه دولت عراق درحال تلاش برای انجام راههایی به منظور افزایش زوار با رعایت پروتکلهای بهداشتی میباشد، اعلام کرد موضوع را بررسی و متعاقبا پاسخ خواهد داد.