فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥شیوخ مقدسنما!
🔸شریح قاضی کسی بود که در ظاهر فردی به شدت مذهبی و مقدس مآب شناخته میشد اما به خاطر حفظ جایگاهش فتوا به ریختن خون امام حسین علیهالسلام داد
🅾عقب نیفتیم دشمنت را بموقع بشناس🅾
1⃣ شناخت حقانیت امیرالمؤمنین بعد از ۲۵ سال چقدر دیر⁉️
🔷 شناخت منافقین ،جمل،صفین ،وخوارج بعد سه جنگ طولانی و هزاران کشته.
✅باز هم با تاخیر ⁉️
3⃣ شناخت جهالت و بلاهت ابوموسی اشعری و خیانت شریح قاضی بعد از سالها حاکمیت معاویه‼️
4⃣ شناخت دشمنان علی و مدعیان اصلاح طلبی و لیبرال های کوفه بعداز شهادت علی (ع) و چقدر دیر و دردناک‼️
5⃣شناخت فریب معاویه و خیانت یاران امام حسن (ع)بعد از شهادت او ... ‼️
6⃣شناخت عبیدالله بن زیاد،شمر، عمرسعد و...،بعد از حادثه عاشورا
🔴چه فایده ... ⁉️‼️
🔶حتی قیام توابین ، قیام حره و قیام مدینه و مختار بعد از بریده شدن سر پسر رسول خدا (ص)چه سود⁉️‼️
✅قبلا باید شناخته میشدند..
7⃣ابن ملجم ها،ابوموسی اشعری ها و شریح قاضی ها ،شمرها و عمر سعد ها
🔷هاشمی ،خاتمی روحانی ها ،میر حسین هاو فتنه گران ضد اسلام و ضد ولایت فقیه را اگر بعد از شهادت علی (ع) و امام حسین (ع) و مظلومیت امام جامعه بشناسیم چه سود ؟
⚠️شاید دیر شود...
✅امروز به شناخت منحرفان ضد ولایت فقیه و همراهان منافق با مستکبران دنیا نیاز داریم تا رهبرمان و نایب امام زمانمان تنها نباشد.
⚠️مراقب باشیم مانند لشکر کوفه عقب نمانیم ...
🔴زنگ تفکر
⚫️عبرتهای عاشورا /شریح قاضی
◾️▪️امام خامنه ای:
تاریخ مىنویسد: «مسجد کوفه مملو از جمعیتى شد که پشت سر ابن زیاد به نماز عشا ایستاده بودند.» چرا چنین شد؟ بنده که نگاه مىکنم، مىبینم خواصِ طرفدارِ حقْ مقصرّند و بعضىشان در نهایتِ بدى عمل کردند.
مثل چه کسى؟ مثل «شریح قاضى».
شریح قاضى که جزو بنىامیّه نبود! کسى بود که مىفهمید حق با کیست. مىفهمید که اوضاع از چه قرار است. وقتى «هانى بن عروه» را با سر و روى مجروح به زندان افکندند، سربازان و افراد قبیلهى او اطراف قصر عبیداللَّه زیاد را به کنترل خود درآوردند.
◾️▪️ابن زیاد ترسید. آنها مىگفتند: «شما هانى را کشتهاید.» ابن زیاد به «شریح قاضى» گفت: «برو ببین اگر هانى زنده است، به مردمش خبر بده.» شریح دید هانى بن عروه زنده، اما مجروح است. تا چشم هانى به شریح افتاد، فریاد برآورد: «اى مسلمانان! این چه وضعى است؟! پس قوم من چه شدند؟! چرا سراغ من نیامدند؟! چرا نمىآیند مرا از اینجا نجات دهند؟! مگر مردهاند؟!»
◾️▪️شریح قاضى گفت: «مىخواستم حرفهاى هانى را به کسانى که دورِ دارالاماره را گرفته بودند، منعکس کنم. اما افسوس که جاسوس عبیداللَّه آنجا حضور داشت و جرأت نکردم!»
◾️▪️«جرأت نکردم» یعنى چه؟
یعنى همین که ما مىگوییم ترجیح دنیا بر دین! شاید اگر شریح همین یک کار را انجام مىداد، تاریخ عوض مىشد.
◾️▪️اگر شریح به مردم مىگفت که هانى زنده است، اما مجروح در زندان افتاده و عبیداللَّه قصد دارد او را بکشد، با توجّه به اینکه عبیداللَّه هنوز قدرت نگرفته بود، آنها مىریختند و هانى را نجات مىدادند. با نجات هانى هم قدرت پیدا مىکردند، روحیه مىیافتند، دارالاماره را محاصره مىکردند، عبیداللَّه را مىگرفتند؛ یا مىکشتند و یا مىفرستادند مىرفت. آن گاه کوفه از آنِ امام حسین علیهالسّلام مىشد و دیگر واقعهى کربلا اتّفاق نمىافتاد! اگر واقعهى کربلا اتّفاق نمىافتاد؛ یعنى امام حسین علیهالسّلام به حکومت مىرسید. حکومت حسینى، اگر شش ماه هم طول مىکشید براى تاریخ، برکات زیادى داشت. گرچه، بیشتر هم ممکن بود طول بکشد.
◾️▪️ اى شریح قاضى! چرا وقتى که دیدى هانى در آن وضعیت است، شهادتِ حق ندادى؟! عیب و نقصِ خواصِ ترجیح دهندهى دنیا بر دین، همین است.
🔷بیانات امام خامنه ای در دیدار فرماندهان لشکر ۲۷ محمد رسولالله (ص) ۱۳۷۵/۰۳/۲۰
✅تحلیل وضع موجود باشم
🌸حدیث روز چهارشنبه🌸
#پاداش_زائر_امام_حسين(ع)
🌺عن الامام الحسین علیه السلام:
《مَنْ زَارَنِى بَعْدَ مَوْتِى زُرْتُهُ يَوْمَ الْقِيَامَةِ وَ لَوْ لَمْ يَكُنْ إِلا فِى النّارِ لاَخْرَجْتُهُ》
هركه مرا پس از مرگم، زيارت كند، روز قيامت زيارتش مى كنم و اگر در آتش هم باشد، او را بيرون مى آورم»🌺
المنتخب للطريحى، ص۶۹
🌼@yek_hadis🌼(450)
🌙شرح حکمت 97
🔹بسیارى از خوارج اهل عبادت مخصوصاً تهجد (عبادت شبانه) و تلاوت قرآن بودند; ولى کاملاً قشرى مى اندیشیدند و مسیرى را که در عقیده اسلامى خود انتخاب کرده بودند آمیخته با شک بود.
💡به همین دلیل امام مى فرماید خواب همراه با یقین بهتر از نماز همراه با شک است.
💠دلیل آن هم روشن است. آنچه انسان را به خدا نزدیک مى سازد و صراط مستقیم را پیش پاى انسان مى نهد، ایمان و یقین است که اگر محکم باشد هیچ گونه انحرافى براى انسان پیش نمى آید; ولى آنها که ایمان ضعیفى آمیخته با شک دارند به آسانى از راه راست منحرف مى شوند. از این رو عبادت آنها بسیار سطحى و کم ارزش است.
💠ماه محرم، ماه شکست قدرتهای یزیدی است.
ماه محرم، ماه شکست قدرتهای یزیدی و حیله های شیطانی است. مجالس بزرگداشت سید مظلومان و سرور آزادگان که مجالس غلبه سپاه عقل بر جهل و عدل بر ظلم و امانت بر خیانت و حکومت اسلامی بر حکومت طاغوت است، هر چه باشکوهتر و فشرده تر بر پا شود، و بیرقهای خونین عاشورا به علامت حلول روز انتقام مظلوم از ظالم، هر چه بیشتر افراشته شود.
#امام_خمینی
📚صحیفه نور ،جلد ٣،صفحه ٢٢٧
👥کانال صحیفه نور امام خمینی(ره)
@Sahifeh_noor
🌷اللهم عجل لولیک الفرج🌷
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مدّاحی موسیقی پاپ نیست!
⭕️ رهبر انقلاب: در کار مدّاحی نوآوری خوب است، نوآوری ایرادی ندارد، منتها توجّه بکنید که این نوآوری به هنجارشکنی منتهی نشود. مدّاحی یک هویّت خاصّی است؛ این هویّت عوض نشود.
✍شهید حاج قاسم سلیمانی:
همهی ما خصوصاً در بستر این انقلاب و در همهی حوادثی که در طول این نزدیک به چهل سال انقلاب اتفاق افتاده، همهی پیروزیها و توانمندیها و موفقیتهایمان را مدیون سرور و سالار شهیدان حسین ابن علی (علیه السلام) و خط او و راه او و یاران او و فرزندان او و ائمهی از نسل او بوده و هستیم و تا آخر خواهیم بود.
✨﷽✨
🏴نظر شهید مطهری(ره) درباره ماهیت قیام امام حسین علیه السلام نهضت چندماهیتی
✍انقلاب آگاهانه میتواند ماهیتهای مختلف داشته باشد. اتفاقاً در قضایای امام حسین، عوامل زیادی مؤثر است که این عوامل سبب شده است که نهضت امام حسین یک نهضت چندماهیتی باشد نه تک ماهیتی.
یکی از تفاوتهایی که میان پدیدههای اجتماعی و پدیدههای طبیعی هست این است که پدیده طبیعی باید تک ماهیتی باشد، نمیتواند چندماهیتی باشد. یک فلز در آنِ واحد نمیتواند که هم ماهیت طلا را داشته باشد و هم ماهیت مس را. ولی پدیدههای اجتماعی میتوانند در آن واحد چندماهیتی باشند. خود انسان یک اعجوبهای است که در آنِ واحد میتواند چندماهیتی باشد.
اینکه سارتر و دیگران گفتهاند که انسان وجودش بر ماهیتش تقدم دارد، این مقدارش درست است. نه به تعبیری که آنها میگویند درست است، یک چیز علاوهای هم در اینجا هست و آن اینکه انسان در آن واحد میتواند چند ماهیت داشته باشد؛ میتواند ماهیت فرشته داشته باشد، در همان حال ماهیت خوک هم داشته باشد، در همان حال ماهیت پلنگ هم داشته باشد که این، داستان عظیمی است در فرهنگ و معارف اسلامی.پدیده اجتماعی میتواند چندماهیتی باشد.
اتفاقاً قیام امام حسین از آن پدیدههای چندماهیتی است، چون عوامل مختلف در آن اثر داشته است. مثلاً یک نهضت میتواند ماهیت عکسالعملی داشته باشد یعنی صرفاً عکس العمل باشد، و میتواند ماهیت آغازگری داشته باشد. اگر یک نهضت ماهیت عکسالعملی داشته باشد، میتواند یک عکسالعمل منفی باشد در مقابل یک جریان، و میتواند یک عکس العمل مثبت باشد در مقابل جریان دیگر.
👈همه اینها در نهضت امام حسین وجود دارد.
7.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥یه دور همیخاص😢
شما هم دعوتید🌹