12.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✨بهترین تلنگر معنوی تاریخ معاصر
لطفاً حتما برای هر کسی که آینده معنویش براتون مهم هست ارسال کنید. کلیپی که باید ده ها بار اون رو دید و به محتواش توجه کرد!
چهار دقیقه پایانی مستند هشت قسمتی «آقا مرتضی»
درکانال امامزادگان عشق👇 باماهمراه باشید
https://eitaa.com/joinchat/92209352Cdeeb6d5dd3
🌱حاجت ها رو از شهدا طلب کنید ، مرام و معرفتشون زیاده حتما دستگیرمون میشن
هر کسی با هر شهیدی خو گرفت
روز محشر آبرو از او گرفت
✋سلام برشما همسنگران و دوستداران شهـــــداء سال نومبارک☘
امروزازطرف رفیق شهیدمون شهید سیدمرتضی آوینی چه هدیه ای برای امام زمانت درنظر گرفتی؟
👇👇👇👇👇👇👇👇👇👇
💠سید شهیدان اهل قلم
سید مرتضی آوینی در شهریور ۱۳۲۶ در شهر ری به دنیا آمد. در سال ۱۳۳۳ كلاس اول دبستان را در خمین به پایان رساند. دو سال بعد به علت موقعیت شغلی پدر از خمین به زنجان رفتند. از آن جا كه در زنجان مدرسه ای نبود بنابراین پدر وی مدرسه ای را دایر كرد و شهید مرتضی آوینی توانست دوره ابتدایی را در آن مدرسه تمام كند. دبیرستان خود را هم در كرمان در رشته ریاضی پشت سر گذاشت. او خدمت سربازی خود را نیز در نیروی هوایی به پایان رساند و در سال ۱۳۴۴ وارد دانشكده هنرهای زیبا شد. او از کودکی با هنر انس داشت. شعر می سرود، داستان و مقاله می نوشت و نقاشی می کرد.
شهید آوینی تحصیلات دانشگاهی اش را در رشته ای (معماری) به انجام رساند که به طبع هنری وی سازگار بود ولی پس از پیروزی انقلاب اسلامی معماری را کنار گذاشت و به اقتضای ضرورت های انقلاب به فیلم سازی پرداخت. مجموعه فیلم های مستند تلویزیونی او در مورد جنگ ایران و عراق با نام "روایت فتح" شناخته شده است. به گفته بسیاری از هم دوره هایش ، مرتضی آوینی دارای نبوغ ویژه ای در فلسفه ادبیات بود،به نقاشی و شعر نیز گرایش زیادی داشت.
وی که در ابتدا خود را «کامران آوینی» معرفی میکرد، به اشعار فروغ فرخزاد، احمد شاملو و مهدی اخوان ثالث علاقه داشت. به ظاهر خویش میرسید، کراوات میزد و به فلسفه غرب علاقه مند بود. مرتضی آوینی بعدها با اندیشه های امام روح الله خمینی آشنا شد و در سالیان بعد به یک انقلابی تبدیل شد و مسیر زندگی خود را تغییر داد و در سال ۱۳۵۸ وارد جهاد سازندگی شد و بعد از زمان كوتاهی به فیلمسازی روی آورد.
فعالیت های فرهنگی و هنری شهید آوینی
شهید آوینی فیلمسازی را در اوایل پیروزی انقلاب با ساختن چند مجموعه در مورد غائله گنبد (مجموعه شش روز در ترکمن صحرا)، سیل خوزستان و ظلم خوانین (مجموعه مستند خان گزیده ها) آغاز کرد.
شهید آوینی فعالیت های مطبوعاتی خود را در اواخر سال ۱۳۶۲، هم زمان با مشارکت در جبهه ها و تهیه فیلم های مستند درباره جنگ، با نگارش مقالاتی در ماه نامه اعتصام ارگان انجمن اسلامی آغاز کرد. مرتضی آوینی در زمان جنگ در گروه جهاد فعالیت های فراوانی داشت. او در این دوره به سینما، هنر، فرهنگ واحد جهانی و مواجهه آن با مسائل مختلف فکر می کرد. مجموعه تحقیقات و مباحثات و نوشته های وی در ماهنامه هنری سوره منتشر و بعدها در کتاب آینه جادو که جلد نخست از مجموعه مقالات و نقدهای سینمایی اوست جمع آوری شد.
سرانجام در۲۰ فروردین سال ۱۳۷۲ در حین فیلمبرداری بر اثر انفجار مین شهید شد. مقام معظم رهبری پس از شهادت آوینی، وی را سید شهیدان اهل قلم اعلام کرد. بیستمین روز فروردین به افتخار وی "روز هنر انقلاب اسلامی" نامگذاری شده است.
🍃یادش گرامی ونامش جاودان
🍃دسته گلی از صلوات به نیابت از این شهیدوالامقام هدیه می کنیم به حضرت ولیعصرارواحنا فداه
🌸الّلهُمَّصَلِّعَلَیمُحَمَّدٍوَآلِمُحَمَّدٍوَعَجِّلْفَرَجَهم🌸
به امید نگاهی از جانب پُر مهرشان
#یادشهداکمترازشهادت_نیست
@emamzadeganeshgh
چــــــــــادُرم
آتشوجودت...
عطرِگلستانِابراهیممیدهد...
نمیسوزاند...
بهعروجمیرساند...
ڪافیستعشقرالمسڪنی...
آنوقت...
ڪهگرمایوجودشرا...
باهیچخنڪایی...
باهیچنسیمی...
عوضشنمیڪنی...🤎
#زن_عفت_افتخار
@emamzadeganeshgh
13.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دختری که سه ماه تمرین مداومِ گروه سرود را خراب کرد و موقع اجرا در مراسم اصلی، آبروی مربیشان را برد!!!
السلام علیک یا فاطمة الزهرا 😭😭😭😭
@emamzadeganeshgh