✍🏻دلنوشتهی مهدوے...
[عیونك تذکرني ربی
الا بذکر الله تطمئن القلوب♥️]
میگفت؛
"چشات منو یاد خدا میندازه
و فقط یاد خداست که به دلها آرامش میده"
آرامشِ فراموش شده در چشمان توست...
غربتت مولا تا اندرون خانهها بیداد میکند...
شیعیانت غریبند و از غربت در حال احتضار...
#عشقنویس🌱
#امام_زمان♥
【 @emamzaman_12 】
💠 حکمت های نهج البلاغه
📋موضوع:لزوم همراهی فقرباعفاف وغناباشکر
🌸امام علی علیهالسلام:
زيور بينوايى است و سپاسگزارى، آرايش توانگرى است.💥🍃🌸
شرح و تفسیرزينت فقر و غنا:
امام(علیه السلام) در این گفتار حکیمانه اش از زینت فقر و زینت غنا سخن مى گوید و مى فرماید: «خویشتن دارى و عفت زینت فقر و شکرگزارى زینت غناست»; (الْعَفَافُ زِینَةُ الْفَقْرِ، وَالشُّکْرُ زِینَةُ الْغِنَى).
فقیر در معرض آفات مختلفى قرار دارد: اظهار حاجت توأم با ذلت، دست بردن به سوى اموال حرام، ناسپاسى در برابر خداوند و مانند اینها. اما اگر خویشتن دار باشد نه دست حاجت به سوى لئیمان مى برد و نه عزت نفس خود را زیر پا مى گذارد، نه آلوده حرام مى شود و نه زبان به ناشکرى مى گشاید، بنابراین عفت به معناى خویشتن دارى، زینت فقر است، از این رو خداوند از این گونه فقیران در قرآن مجید با عظمت یاد کرده و مى فرماید: «(لِلْفُقَراءِ الَّذِینَ أُحْصِرُوا فِی سَبِیلِ اللّهِ لاَ یَسْتَطِیعُونَ ضَرْباً فِی الأَْرْضِ یَحْسَبُهُمُ الْجَاهِلُ أَغْنِیَاءَ مِنَ التَّعَفُّفِ تَعْرِفُهُمْ بِسِیمَاهُمْ لاَ یَسْئَلُونَ النَّاسَ إِلْحَافًا); (انفاق شما مخصوصاً باید) براى نیازمندانى باشد که در راه خدا در تنگنا قرار گرفتند (از وطن خود براى شرکت در میدان جهاد آواره شده و در تأمین زندگى وامانده اند) آنها نمى توانند (براى تأمین روزى) مسافرتى کنند و از شدت خویشتن دارى افراد ناآگاه آنها را بى نیاز مى پندارند; اما آنها را از چهره هایشان مى توانى بشناسى. آنان هرگز با اصرار چیزى از کسى نمى خواهند».(1) این همان عفت است که زینت فقر است.
البته باید توجه داشت که عفت معناى عام و معناى خاصى دارد: معناى خاص آن پاکدامنى در مقابل آلودگى هاى جنسى و معناى عام آن هر گونه خویشتن دارى در برابر گناه و کارهاى زشت و پست است».🌺✨🌱
#نهجالبلاغه🌸
#حکمت_۶۸
【 @emamzaman_12 】
مداحی آنلاین - مردن تمام شدن نیست - استاد فاطمی نیا.mp3
1.72M
◾️مردن تمام شدن نیست. مردن به گشایش رسیدن است؛ از قفس پریدن است.
#فاطمی_نیا🖤
#بسیارشنیدنی👌
【 @emamzaman_12 】
♡مهدیاران♡
📌خصوصیات یاوران ظهور پس هم صحبت بودن با امام زمان به تنهايي برای انسان برتری ایجاد نمی کند و جایی ه
📌خصوصیات یاوران ظهور
و اما برای توضیح سومین شرط عمومی برای یاوری امام زمان ارواحنا له الفداه به این مثال توجه بفرمایید. فرض کنید یک شخصی قصد دارد خیاطی کند و نداند که برای هر قسمت از لباس الگوهایی وجود دارد و لذا با فکر خود روشی را برای برش پارچه در نظر بگیرید مثلا پارچه را روی بدن فرد قرار داده و بر مبنای آن برش کاری را انجام بدهد و یا راه حل دیگری را پیدا کند. ملاحظه می کنید چنین شخصی هیچ گاه به مقصود نمی رسد.
با این مثال روشن می شود که شرط سوم برای یاوری امام زمان روحی فداه، این است که بدانیم لازم است خودمان را با ولایت امیرالمومنین تطبیق بدهیم. به این تشخیص برسیم که امام الگوی ما است و بایستی اعتقادات، افکار و اعمالمان را با ایشان تطبیق بدهیم. عده ای چنان در مسائل پیش پا افتاده گرفتار شده اند که گاهی انسان تصور می کند که تمام عمر پیله ای به دور خود تنیده و در آن محبوس شده اند. بنابراین بایستی یک آمادگی ای در خودمان ایجاد کنیم که بتوانیم خواست امام را در تمام ارکان زندگیمان لحاظ کنیم.
#امام_زمان♥
#قسمت_پنجم
【 @emamzaman_12 】
◾️نگاهی به زندگی استاد فاطمی نیا*
شفقنا – استاد سید عبدالله فاطمی نیا از اساتید برجسته عرفان نظری بودند که محضر بزرگانی همچون علامه طباطبایی، آیتالله بهجت، آیت الله بهاءالدینی، آیت الله محمدتقی آملی و… را درک کرده اند.
این مطلب، مختصری از زندگینامه خطیب، استاد اخلاق، کتاب شناس استاد گرانقدر سید عبد الله فاطمی نیاست.
✅ زندگینامه استاد عبدالله فاطمی نیا
در تاریخ ولادت ایشان چند نقل آمده است: نقل اول سال ۱۳۱۷، نقل دوم در کتاب سه جلدی نکته ها از گفته ها سال ۱۳۲۴ و در نقل سوم سال ۱۳۲۵ ذکر شده است. آن بزرگوار در تبریز به دنیا آمدند.
استاد فاطمی نیا خطیب، استاد اخلاق، مورخ اسلامی و کتاب شناسی که در زمینه اخلاق و عرفان، حدیث و شعر عربی تحقیقاتی انجام داده است.
✅ تحصیلات و اساتید
پدر بزرگوارشان (میر اسماعیل) از علما و عارفان بزرگ در عصر خویش به شمار می رفتند که از همان کودکی تحت تربیت این ولیّ الهی قرار می گیرند. اندکی بعد ایشان را نزد حضرت آیت الله مصطفوی تبریزی(عارف کبیر و از شاگردان حضرت آیت الله سید علی آقای قاضی) برای تربیت و علم آموزی می فرستند که نزدیک به ۳۰ سال تحت تربیت ظاهری و باطنی این مرد عظیم قرار داشتند. در همین زمان، تحصیلات حوزوی خویش را هم دنبال می کردند. پس از آیت الله مصطفوی از محضر اساتیدی همچون حضرت علامه محمد حسین طباطبایی، حضرت آیت الله الهی تبریزی (برادر علامه طباطبایی) ،حضرت آیت الله محمد تقی آملی، حضرت آیت الله سید رضا بهاءالدینی، حضرت آیت الله بهجت، و دیگر بزرگان را درک کرده تا جایی که از اصحاب سرّ ایشان می شوند. از طرفی می توان گفت که ایشان با یک واسطه، از شاگردان حضرت آیت الله قاضی هستند چرا که تقریباً تمامی اساتیدشان از شاگردان سرّ حضرت آیت الله قاضی بودند.
✅ فعالیتهای علمی
استاد فاطمی نیا از کارشناسان علوم اسلامی اند که به تحقیق و پژوهش در این زمینه نیز اشتغال دارند از دیگر فعالیتهایشان میتوان به تدریس در حوزههای علمیه، حضور در برنامههای مذهبی صدا و سیما به عنوان کارشناس و سخنرانی در مراکز حوزوی و دانشگاهی اشاره کرد.
ایشان در مورد علم رجال و عرفان نظری دارای آگاهی گسترده بودند و در عین حال بیشتر به خطابه در منابر عمومی اشتغال دارند و با این کار خود را مکتوم کرده اند تا جایی که بسیاری ایشان را یک خطیب توانا و استاد برجسته سخن می شناسند و از زوایای علمی شان بی خبرند. استاد از مفسران معروف و زبردست صحیفه سجادیه و نهج البلاغه بهشمار می رفت و جلسات متعددی در این موارد به سخنرانی پرداخته اند.
✅تألیفات
شرح و تفسیر زیارت جامعه کبیره، پیاده شده سخنرانیهای ایشان در این زمینه است.
دوره سه جلدی «کتاب نکتهها از گفتهها» (گزیدهای از سخنرانیهای استاد فاطمینیا، گردآورنده و ناشر: بخش فرهنگی مسجد و حسینیه الزهراء مشهد).
✅ روضههای استاد فاطمی نیا
فرهنگ انتظار (سید عبدالله فاطمی نیا).
همچنین از ایشان مقالاتی در نشریات مختلف به چاپ رسیده است.
شاید بتوان گفت که بزرگترین ویژگی ایشان کتمان و مکتوم بودنشان بود! ایشان را کوهی از تواضع می توان یافت. این فرموده ی بزرگان است که:
« آقای فاطمی نیا قطعاً از اولیاء خدا هستند»
ویژگی دیگر این بزرگ مرد الهی عشق عجیب ایشان به اهل بیت عصمت و طهارت(علیهم السلام) بود.
کراماتی نیز از زبان برخی اهل سلوک در مورد ایشان بر زبانها جاریست، اما خودشان هیچ گاه به بیان و تایید آنها نپرداخته اند. گاهی در منبرهایشان گریزی کوتاه و لطیف می زنند، اما زود رد می شوند. به هر حال همنشینی با گلهای نابی چون آیت الله بهاءالدینی، آیت الله بهجت، علامه طباطبایی، آیت الله مصطفوی و چهل سال رفاقت صمیمانه با فرزند میرزا علی آقای قاضی که دست توانایی در سلوک و عرفان و سلک پدرشان داشتند، قطعاً گلاب نابی در وجود ایشان پدید می آورد.
#آیتالله_فاطمی_نیا
【 @emamzaman_12 】
202030_367587365.mp3
10.75M
💠از مجموعه نواهنگ های مهدویت
دوری و دلتنگی...
#حجتالاسلاممحرابیان
#بسیارشنیدنی👌
#امام_زمان♥
【 @emamzaman_12 】
⭕️ کلامی بسیار زیبا و تلنگرآمیز...
🍃مرحوم حاج اسماعیل دولابی:
🔹نه انتظار ما طوریست که آنها پهلوی ما بیایند، نه حرکت ما طوریست که ما به آنطرف برویم و او را ببینیم. اگر براستی منتظری، چرا لاغر نشده ای(از تلاش فراوان برای ظهور)؟ به محض اینکه حقیقتاً منتظر شوی، او میرسد. آیا خوبَست آدم اینقدر بی رگ (غیرت) باشد؟ دوستت ۱ ساعت دیر از سفر بیاید، اینهمه بی تابی میکنی. اگر منتظری آثارش کو؟
🔺 ما سه دسته انتظار داریم:
1️⃣ کسیکه از دوری زیاد، یاد امام میکند و انتظار دیدارش را میکِشد تا آثاری ببیند.
2️⃣ کسیکه آثار و جلوه ای از امام دیده، که فرموده اند: فرج امام زمان، فرجِ خود شماست. یعنی انتظار و دعا، برای خود شما گُشایش(در کارهایتان) می آورد.
3️⃣ اگر انتظار و محبت به کمال برسد، دیدن یا ندیدنِ حضرت، در یقینش اثر ندارد و در همه وقت با قلب خود مشاهده میکند. مثل پیامبراکرم و اُویس قرنی که به ظاهر اصلا یکدیگر را ندیدند، اما هرگز از هم جدا نبودند.
🔅امام سجاد نیز در اینباره فرموده اند: منتظرین واقعی در زمان غیبت، برتر از مردم تمام زمان ها هستند؛ زیرا آنقدر از جانب خدا عقل و معرفت پیدا کرده اند که غیبت و شُهود برای آنها فرق نمیکند.
📚 مصباحُ الهُدی؛ ص ۳۱۹
#سخن_علما_و_بزرگان ۴۰
#امام_زمان♥
【 @emamzaman_12 】
⛔️ علت بی حوصله بودن و تمرکز نداشتن!
📝اکثر آدمها با استعدادند ولی در اثر←بی حوصله بودن و یا تمرکز نداشتن→، توانایی تحصیل یا کار علمی را از دست می دهند .
بی حوصله بودن یا
تمرکز نداشتن، اکثرا ناشی از "عدم توانایی افراد در مخالفت با هوای نفس" است💯
⚠️ وقتی انسان مخالفتی با دلبخواهی های خود
نداشته باشد، ضعیف می شود و حواس پرتی پیدا می کند!!
#پیام_معنوی ۶
#استاد_پناهیان🌱
【 @emamzaman_12 】