🔴 خروج شیاطین در آخرالزمان
📌 پيامبر صلى الله عليه وآله فرمودند:
يَكُونُ فِي هَذِهِ اَلْأُمَّةِ كُلُّ مَا كَانَ فِي بَنِي إسرَائِيلَ حَذْوَ اَلنَّعْل بِالنَّعْل وَ حَذْوَ اَلقُذَّةِ بِالقُذَّةِ؛
آنچه در بنى اسرائيل روى داده است، در امت من هم روى مىدهد، قدم به قدم و مو به مو..
📘من لا يحضره الفقيه، ج۱، ص۲۰۳
در زمان هبوط حضرت آدم علیه السلام عوالم از یکدیگر جدا شدند؛ اما در زمان سلیمان نبی علیه السلام دو دنيای جنّ و انس لطيف شده و به هم نزديک شدند تا جایی که اجنه وارد دنیای انسان ها شدند، در درون مردم نفوذ كرده و آنها را به كشتن همديگر وادار میکردند، و سبب ایجاد اختلاف آشوب هرج و مرج خونریزی و.. میشدند؛ این واقعه در آخرالزمان نیز رخ خواهد داد!
#شیاطین_آخرالزمان
#الّلهُـمَّعَجِّــلْلِوَلِیِّکَـــالْفَـــرَج
📤#بانشرمطالب_در_فراگیری
#معارف_مهدوی_سهیم_باشید
🍀 روزه گرفتن فردا (روز مبعث) را از دست ندهیم.
🍀🍀 یکی از مهمترین اعمال فردا که بیست و هفتم ماه مبارک رجب هست و روز مبعث پیامبر گرامی اسلام هست روزه گرفتن هست.
روزه گرفتن در فردا به طور ویژه وارد شده و مستحب موکد هست و یکى از چهار روزى است که در تمام سال روزه گرفتنش امتیاز دارد و روزه فردا برابر است با روزه هفتاد سال(ثواب هفتاد سال روزه).
⚪️ منبع مفاتیح الجنان در اعمال ماه رجب.