26.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلیپ وداع جانسوز و تاریخی ملت ایران با پیکر مطهر امام خمینی (ره) 🏴 روابط عمومی کمیته امداد امام خمینی ره شهرستان ساوه
»»» آیه ی روز :
******
وَإِذَا سَأَلَكَ عِبَادِي عَنِّي فَإِنِّي قَرِيبٌ أُجِيبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذَا دَعَانِ فَلْيَسْتَجِيبُوا لِي وَلْيُؤْمِنُوا بِي لَعَلَّهُمْ يَرْشُدُونَ
بقره-186
و هنگامی که بندگان من، از تو در باره من سؤال کنند، (بگو:) من نزدیکم! دعای دعا کننده را، به هنگامی که مرا میخواند، پاسخ میگویم! پس باید دعوت مرا بپذیرند، و به من ایمان بیاورند، تا راه یابند (و به مقصد برسند)!
******
▫️نکته ها:
برخى افراد از رسول خدا صلى الله علیه وآله مى پرسیدند: خدا را چگونه بخوانیم؟ آیا خدا به ما نزدیك است كه او را آهسته بخوانیم و یا اینكه دور است كه با فریاد بخوانیم؟! این آیه در پاسخ آنان نازل شد.
دعا كننده، آنچنان مورد محبّت پروردگار قرار دارد كه در این آیه، هفت مرتبه خداوند تعبیر خودم را براى لطف به او بكار برده است: اگر بندگان خودم درباره خودم پرسیدند، به آنان بگو: من خودم به آنان نزدیك هستم وهرگاه خودم را بخوانند، خودم دعاهاى آنان را مستجاب مى كنم، پس به خودم ایمان بیاورند ودعوت خودم را اجابت كنند. این ارتباط محبّت آمیز در صورتى است كه انسان بخواهد با خداوند مناجات كند.
دعا كردن، همراه وهمرنگ شدن با كلّ هستى است. طبق آیات قرآن، تمام هستى در تسبیح و قنوت هستند؛ «كلّ له قانتون» و تمام موجودات به درگاه او اظهار نیاز دارند؛ «یَسئله مَن فى السموات والارض» پس ما نیز از او درخواست كنیم تا وصله ى ناهمگون هستى نباشیم.
قرآن درباره دعا سفارشاتى دارد، از آن جمله:
- دعا و درخواست باید خالصانه باشد. «فادعوا اللّه مخلصین له الدین»
- با ترس و امید همراه باشد. «وادعوه خوفاً وطمعاً»
- با عشق و رغبت و ترس توأم باشد. «یدعوننا رغباً و رهباً»
- با تضرّع و در پنهانى صورت بگیرد. «ادعوا ربكم تضرعاً و خفیة»
- با ندا و خواندنى مخفى همراه باشد. «اذ نادى ربّه نداء خفیاً»
در اصول كافى، صدها حدیث در اهمیّت، نقش وآداب دعا، توجّه واصرار وذكر حاجت ها هنگام دعا ودعاى دسته جمعى وایمان به استجابت آن آمده است.
سؤال : چرا گاهى دعاى ما مستجاب نمى شود؟
پاسخ: عدم استجابت دعاى ما به خاطر شرك یا جهل ماست. در تفسیر المیزان مى خوانیم كه خداوند در این آیه مى فرماید: «اجیب دعوة الداع اذا دعان» خودم اجابت مى كنم دعا كننده اى را كه فقط مرا بخواند و با اخلاص تمام، از من طلب خیر كند. پس اگر دعا مستجاب نشد، یا به جهت آن است كه ما از خداوند خیر نخواسته ایم، و در واقع براى ما شرّ بوده و یا اگر واقعاً خیر بوده، خالصانه و صادقانه از خداوند درخواست نكرده ایم و همراه با استمداد از غیر بوده است. و یا اینكه استجابت درخواست ما، به مصلحت ما نباشد كه به فرموده روایات، در این صورت به جاى آن بلایى از ما دور مى شود ویا براى آینده ما یا نسل ما ذخیره می شود.
******
▫️پیام ها:
- دعا در هرجا ودر هر وقت كه باشد، مفید است. چون خداوند مى فرماید: من نزدیك هستم. «فانّى قریب»
- خداوند به ما نزدیك است، ولى ما چطور؟ اگر گاهى قهر او دامن ما رامى گیرد، به خاطر دورى ما از خداوند است كه در اثر گناهان مى باشد. «فانّى قریب»
- استجابت خداوند دائمى است، نه موسمى. «اُجیب» نشانه ى دوام است.
- با آنكه خدا همه چیز را مى داند،امّا دعا كردن وظیفه ى ماست. «فلیستجیبوا لى»
- دعا آنگاه به اجابت مى رسد كه همراه با ایمان باشد. «فلیؤمنوا بى»
- دعا، وسیله ى رشد و هدایت است. «لعلّهم یرشدون»
-----
روابط عمومی کمیته امداد استان مرکزی
******
بسم الله الرحمن الرحیم
⚫السَّلامُ علیکَ یا بقیَّةَ اللهِ یا اباصالحَ المهدی یا خلیفةَالرَّحمنُ و یا شریکَ القران ایُّها الاِمامَ الاِنسُ و الجّان.
#اللهم عجل الولیک الفرج
◾سلام بر همراهان گرامی◾
امروز یکشنبه
۱۴ خرداد ۱۴۰۲
۱۵ذی القعده
◾سالروز رحلت ملکوتی امام خمینی(ره)
آغاز زعامت و رهبری فقیه فرزانه امام خامنهای
◾تو که خود خال لبی از چه گرفتار شدی
◾تو طبیب همه ای از چه تو بیمار شدی
◾تو که فارغ شده بودی ز همه کون و مکان
◾ دار منصور بریدی همه تن دار شدی
▫️سید علی خامنه ای رهبر معظم انقلاب
🏴🏴سالروز رحلت ملکوتی امام خمینی (ره) تسلیت باد🏴🏴
🏴صدقه امروز را از طریق تلفن همراه با شماره گیری #۰۸۶*۸۸۷۷* پرداخت نمایید.
⚡روابط عمومی کمیته امداد استان مرکزی.
🔸🔹🔸اطلاع از باقیمانده اعتبار یارانه با یک کد دستوری
🔹مرحله جدید طرح کالابرگ الکترونیک از روز گذشته، به صورت سراسری آغاز شد.
🔹همه خانوارهای مشمول طرح میتوانند با نصب برنامه شبکه ملی اعتبار «شما» و یا شماره گیری #۱۴۶۳*۵۰۰* از باقی مانده اعتبار خود مطلع شوند.
13.44M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏴در نمازم خم ابروی تو با یاد آمد/ حالتی رفت که محراب به فریاد آمد
📽کلیپی از اقامه نماز توسط امام خمینی (ره) چند روز پیش از رحلت ایشان
روابط عمومی کمیته امداد استان مرکزی
5.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پست منتشر شده در صفحه رهبرانقلاب
امام روح انقلاب است
🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹🔹
🇮🇷🇮🇷پایگاه خبری مصلح نیوز
🆘@mosleh_newse