321.5K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 تصاویری از حملهٔ هوایی عربستان به فرودگاه صنعاء
🚨کانالجنگشناختیترکیبی📢
@EMSWAR
وزارت دفاع امارات اعلام کرده است که یک انبار تسلیحاتی در پایگاه زاید از صبح امروز آتش گرفته و آتشنشانان در حال کنترل وضعیت هستند.
به گفته این نهاد این آتشسوزی در اثر سوزاندن چوب در نزدیکی انبار صورت گرفته است!😂😂
🚨کانالجنگشناختیترکیبی📢
@EMSWAR
جنگ شناختی ترکیبی
🚨🚨سخنگوی نیروهای مسلح یمن: عربستان به مرحلۀ کاهش تنشها پایان داد 🔸حملۀ عربستان به فرودگاه صنعا بدو
❌ وزارت خارجهٔ یمن:
حملهٔ رژیم جنایتکار سعودی به فرودگاه صنعا، پایان آتشبس و آغاز جنگ است.
کانالجنگشناختیترکیبی
@EMSWAR
❌ هواپیمای ایرانی پساز حملهٔ عربستان به فرودگاه صنعا، به فرودگاه الحدیده در غرب یمن رفت.
کانالجنگشناختیترکیبی
@EMSWAR
🔴 اقدام ضدایرانی انگلیس، اینبار علیه سپاه پاسداران
🔹در ادامه دشمنیهای انگلیس علیه ایران، لندن نام سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را در فهرست ادعایی تروریستی قرار داد.
🔹شبکه اسکاینیوز گزارش داد که «بریتانیا سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران را در فهرست سازمانهای تروریستی قرار داد.»
🚨کانالجنگشناختیترکیبی📢
@EMSWAR
🚨یحیی سریع سخنگوی انصارالله: پاسخی به عربستان خواهیم داد که تا ابد فراموش نکنند
کانالجنگشناختیترکیبی
@EMSWAR
2.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨🚨لحظه نشستن ایرباس ماهان در حدیده و بازهم شکستن محاصره یمن
🚨کانالجنگشناختیترکیبی📢
@EMSWAR
📷 انهدام یک پهپاد متخاصم در بندرعباس
🔹روابطعمومی ارتش: ساعاتی قبل، یک پهپاد متخاصم دشمن متجاوز آمریکایی، با رهگیری و شلیک موفق سامانه موشکی زمین به هوای نیروی هوایی ارتش منهدم شد.
🚨کانالجنگشناختیترکیبی📢
@EMSWAR
1.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ما که هواپیمامون در یمن فرود آمد
یمنی ها هم اومدن جلوی هواپیما گوسفند قربانی کردن
سعودیها هم جلز و ولز کنن حالا
🚨کانالجنگشناختیترکیبی📢
@EMSWAR
در حکایتی عربی آمده است :
📖خروسی هر روز هنگام اذان صبح، بانگ بر میآورد و وقت نماز را به صاحبش هشدار میداد. صاحب از خدا بیخبر که آدم بینمازی بود به خروس هشدار داد که از این پس نمیخواهم صبحها صدای اذان تو را بشنوم که اگر جز این باشد سرت را خواهم برید. خروس هم چون دید پای مرگ و زندگی وسط است، از ترس جانش بانگ اذانگاهی را کنار گذاشت و سکوت اختیار کرد.
مدتی بعد صاحب خروس به او گفت: از فردا میخواهم به جای «قوقولیقوقو»، از تو صدای «قُدقُد» بشنوم که اگر جز این شود بیشک سرت را خواهم برید! «قدقد» کردن برای خروس کار راحتی نبود ولی به هر حال پای جان شیرین در میان بود ولذا به هر زحمت و ذلتی بود قدقد میکرد.
بعد از مدتی دوباره صاحبش سراغش رفت و گفت میخواهم از فردا هر صبح برایم تخم بگذاری که اگر جز این باشد، بیشک سرت را میبرم. خروس که حالا به بنبست رسیده بود با خودش گفت: کاش همان اول تسلیم نشده بودم، آن وقت به «عزت اذان گفتن» کشته میشدم نه به «خفت تخم نکردن»
کانالجنگشناختیترکیبی
@EMSWAR
همزمان با زیر سوال بردن حق ایران برای گرفتن عوارض از تنگه هرمز توسط برخی به اصطلاح اساتید حقوق بینالملل؛ ترامپ: تنگه هرمز را بدست میگیریم و برای محافظت، عوارض دریافت خواهیم کرد