12.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 ویدئوی جالب شبکه آلمانی "دویچه وله" از چگونگی مدیریت افکار عمومی و تأثیرگذاری شناختی بر روی مخاطبین توسط شبکههای اجتماعی و ماهوارهای!
🔹 این گزارش نشان میدهد که چگونه یک رسانه و شبکه اجتماعی میتواند با تزریق مداوم اطلاعات، افکار عمومی را مدیریت و جهتدهی کند و اینگونه القا نماید که یک جریان و موج گستردهای در جامعه به راه افتاده است!
🔹در واقع با تزریق مداوم اطلاعات جهتدار، مخاطب خود را مسخ شناختی میکند!!
هادیان رسانه💡
🆔 @hadianerasaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑🎥 روایت هاشمی رفسنجانی از پروژه #کشته_سازی در آشوبهای خرداد ۱۳۶۰ توسط منافقین
🔹هر طور شده و از هر جا شده جنازه بدست بیاورید(حتی شده از مردم عادی بکشید) و مردم را با رنگ خون آشنا و هیجانی کنید!!!!
هادیان رسانه💡
🆔 @hadianerasaneh
⭕️ نا امیدسازی ممنوع!!
🔻درسته اکثریت تعداد کسانی که در اغتشاشات بودن دهه هشتادی بودن که تعدادشون هم کم بود...
✅اما اکثریت کسانی هم که جهاد تبیین کردن دهه هفتادی و #دهه_هشتادی بودن که تعدادشون زیاد بود...
❌مراقب ناامیدسازی ها باشیم
هادیان رسانه💡
🆔 @hadianerasaneh
🔻نکته درباره هک اخبار سیما:
🔹 سیستم پخش صداوسیما آنلاین وبرخط نیست که هک شود بلکه ما با خرابکاری و عوامل نفوذی طرف هستیم به این صورت که یا یک کلیپ از قبل آماده شده را از استدیو پخش برنامه سوییچ کرده باشن روی آنتن یا اونو در انتهای فیلم ضبط شده از منویات رهبری قراره داده اند تا در پایان برنامه پخش شود !
🔹بسیار عجیب است! آیا صداوسیما یکبار کلیپ هایی که درفهرست پخش هستند را چک نکرده ؟
با آن همه ارزیاب ، سردبیر خبر ، تدوینگر ، خبرنگار و ...
⭕️💠 یک منبع آگاه از داخل صداوسیما عنوان کرد که عوامل نفوذی شناسایی شدند و اتفاقات امروز نیز سرنخ #نفوذ را گشود.
هادیان رسانه💡
🆔 @hadianerasaneh
لطفا بس؛ ماجرا کف خیابان نیست
🔺برای تحلیل اغتشاشات اخیر اگر کف خیابان متوقف شویم دچار یک خطای تودرتو و فاحش شدیم. ماجرای اغتشاشات اخیر با همه نمونه های گذشته متفاوت است و مهمترین تفاوت آن سهم و نقش پلتفرم هاست.
🔹شبکه های اجتماعی تنها آتش بیار و معرکه گیر نبودند، بلکه آتش ساز بودند. شبکه های اجتماعی تنها محلی برای قرار و مدار اغتشاش نبوده و نیست. شبکه های اجتماعی تنها محلی برای پوشش گسترده اغتشاشات نیست. تنها برای اطلاع رسانی شبکه برانداز نیست. برای خبر راست و دروغ نیست؛ از این نگاه های سنتی و بسیط خارج شویم.
شبکه های اجتماعی، همه اغتشاشات است نه جزء وابسته و ضمیمه. گذشت روزگاری که رسانه صرفا جهت اطلاع رسانی بود.
🔹نقش کلیدی و نهایی رسانه، ساخت تصویر در ذهن است و برای ساخت تصویر، فراتر از هشتگ سازی نیازمند رویداد سازی است و لذا رویداد را ساختند تا تصویر را بسازند. هر کس در شبکه های اجتماعی می چرخید احساس می کرد شهر در کنترل تروریست های وطنی است و حال آنکه در واقع خبری نبود جز گروه های کوچک پراکنده و محلی که دانسته و ندانسته آمده بودند تا حلقه های تصویر ذهنی را تکمیل و نهایی کنند.
🔹متاسفانه هنوز یک نگاه ساده اندیشانه درباره عصر پلتفرم وجود دارد که سیستم حکمرانی در کشور ما را دچار برآوردهای کج و معوج کرده است. استقلال حاکمیتی و قدرت حکمرانی در حال صدمه دیدن جدی است.
🔻 آقایان مسوول؛
پلتفرم، همه زندگی است. خود زندگی است. مجاز نیست؛ واقعیت است. متوجه باشیم درباره چه چیز حرف می زنیم.
اراده انسان ها از ذهن آغاز می شود و پلتفرم در نقطه شروع اراده انسان ها قرار گرفته است. ذهن را دستکاری می کند. رفتارها را رها کنید و ببینید چه چیز رفتار را می سازد. جنگ در ذهن است نه در کف خیابان. کف خیابان نشانه است و آیت که بدانید در ذهن ها چه خبر است.
پلتفرم ها تنها در ایام اغتشاش فعال نبودند. اساسا پروژه اغتشاشات اخیر برای این روزها و چند روز پیشتر نیست. پروژه مستمر اهریمن است. یک سناریوی همیشگی که پایان نیز ندارد. بهوش نباشیم، زین پس چنین صحنه هایی را کف خیابان باید بیشتر بشماریم.
اما سناریویی که اهریمن بر پلتفورم سوار کرده است چیست؟
1⃣ تعمیم شتابزده و استقرای ناقص از مشکلات کشور.یعنی چی؟ یعنی به صورت مداوم و روزانه نقاط ضعف و ریز و درشت را به کل حاکمیت تعمیم دهد. چنانچه مخاطب در بلند مدت احساس کند با حاکمانی مواجه اند که با او دشمنی دارند. این پروژه حس انتقاد او از وضع موجود را تبدیل به نفرت و خشم می کند. مشکلاتی که با هر فراز و نشیبی در حال اصلاح است و هرچه باشد ناشی از خیانت حاکمان نیست؛ چه آنکه حاکم کسی نیست جز مردم.
👈اما این گام فریبنده یک حلقه تکمیلی کم دارد. مخاطب باید در واقع نیز احساس کند این حس درونی آدم ها درحال تبدیل به یک کنش بیرونی است؛ آنهم یک کنش همگانی. اگر این کنش بیرونی و همگانی را باور کند پروژه مسخ تکمیل می شود و او نیز به خیابان خواهد آمد و بی آنکه بداند چه شده و به چه باید اعتراض کند و مطالبه اش چیست، می شود کلوخ انداز و آتش بیار وخدای نکرده آدم کش.
2⃣ حلقه دوم رویداد سازی است تا پروژه طراحی شده در ذهن کامل شود. کافیست جمعی در یک گوشه جمع شوند وشعار دهند. چند سطل آشغال آتش کشیده شود. چندتائی شعار نوشته شود و...
و در نهایت برای اینکه این رویدادهای محلی، واکنش ملی و جهانی بگیرد سراغ زن و خشونت رفتند چون قدرت کانونمندی وتوجه سازی دارد.
🔻 دقت دارید انشالله؛
یعنی رویداد نمی سازند که براندازی کنند، خیابان را به آتش می کشند تا ذهن ها را تسخیر کنند. براندازی نهایی نتیجه فلج ذهنی و مسخ شناختی است وخود به خود رقم می خورد.
🔹 آقایان مسوول؛
جنگ در ذهن است. هر کس ذهن را در اختیار بگیرد اراده آدم ها را مختل می کند. اصلا مهم نیست آدم ها حتی چه اعتقاد و گرایشی دارند. شناخت شان از واقع تغییر کند اراده شان تغییر می کند. کم نبودند این روزها خواصی که در میانه حق و باطل و در وسط میدان متحیر ماندند و اگر با سیلی واقعیت هوشیار نشدند، زیر دست و پا له شدند.
🔹 آقایان حکومت؛
جنگ کف خیابان نیست.معطل نمانید. گذشت 78 و 88 و حتی 98. نقطه شروع را در پلتفرم ها و قدرت شبکه بیابید. راه اصلاح بسیار است به شرط اینکه این ادراک کلیدی شکل بگیرد که یله سازی فضای مجازی که راه رابرای جولان اهریمن هموار می سازد و مارپیچ سکوت ساختاری پلتفرم ها که راه را برای کنشگری جبهه حق می بندد، جامعه را مسخ می کند و معنای قدرت را تغییر می دهد و استقلال کشور را می گیرد و حاکمیت را مسلوب الاراده می سازد. به هوش شویم شما رابه حضرت عباس.
✍ محسن مهدیان
هادیان رسانه💡
🆔 @hadianerasaneh
🌅 دوره #هنر_روایت با هدف آموزش و شبکه سازی فعالان جهاد تبیین تشکیل شده است.
✅ هدف اینست که جوانانی بسان شهید آوینی آموزش ببینند که توانایی روایت دقیق از فتوحات انقلاب اسلامی را داشته باشند.
🌀 این جوانان باید:
🔻 اولا درست ببینند. یعنی با زاویه نگاه درست و بصیرتی توحیدی واقعیت انقلاب را ببینند.
نگاهی که اسیر رسانه های نا امید کننده و تحقیر کننده غرب نشده باشد و بتواند زاویه نگاه رهبران انقلاب اسلامی را در فهم انقلاب بشناسد و بکار بگیرد.
🔻 ثانیا باید بتوانند هنرمندانه روایت کنند. روایتی که بتواند اندیشه ها و دلهای مردم را همراه کرده و واقعیت پیرامون را آن طور که هست بنمایاند.
🔻 ثالثا باید بتوانند یک شبکه منسجم را شکل دهند تا در پرتو این انسجام، قدرت مبارزه با امپراتوری رسانه ای دشمن را داشته باشند.
حضوری(تهران)
مجازی (شهرستان ها)
🌀🌀 خانه طلاب جوان 🔰🔰
🆔 @Khanetolab
هادیان رسانه💡
🆔 @hadianerasaneh
مدیران عامل تلگرام و واتساپ افتاده اند به جان هم و پته هم را بیرون می ریزند!
🔴 دیس مدیرعامل واتساپ: تلگرام یک کپی از پیامهای کاربران دارد و این نگرانکننده است
به باور مدیرعامل واتساپ، دورف برای تبلیغ تلگرام به این پیامرسان حمله کرده است: «حتی یک لحظه هم باور نمیکنم که پاول این ادعاها را بدون علاقه به رشد برنامه خودش مطرح کرده باشد. واقعا ناراحتکننده است که میبینیم تلگرام از ارائه اطلاعات غلط به عنوان ترفندی برای رشد پیامرسان خودش استفاده میکند.»
پ ن: هفته گذشته، پاول دورف، بنیانگذار و مدیرعامل برنامه پیامرسان تلگرام با انتشار توییتی اذعان داشت که واتساپ ناامن است و به همینمنظور کاربران برای حفظ اطلاعات شخصیشان باید از آن دوری کنند. اکنون، مدیرعامل واتساپ نیز با ارسال توییتی به این موضوع واکنش نشان داده است.
هادیان رسانه💡
🆔 @hadianerasaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑🎥 تلویزیونها مخصوصا شبکه اینترنشنال در لندن به اسم زن برای تجزیه ایران فعالیت میکنند
دکتر هوشنگ امیراحمدی، مدیر مرکز مطالعات خاورمیانه در آمریکا:
🔹کشورها و سازمانها پشت پرده اعتراضات و آشوبها در ایران هستند، این جریان از انگلستان با هماهنگی عربها، اسرائیل و آمریکاییها پشتیبانی میشود!
🔹تلویزیونها مخصوصا شبکه اینترنشنال در لندن رسما برای تجزیه ایران فعالیت میکنند؛ به اسم مسأله زن میخواهند ایران را نابود کنند، هدفشان سوریه کردن ایران است!
هادیان رسانه💡
🆔 @hadianerasaneh
🔻چگونه مارپیچ سکوت را بشکنیم؟
✍امیر حسین ثابتی
🔹چند شب قبل در منزل داشتم شام می خوردم، یکباره صدای مبهم ولی ممتدی را شنیدم. دو سه دقیقه ای گذشت ولی صدا ادامه دار بود.
🔹 رفتم پنجره را باز کردم. صدا واضح تر شد. یک نفر از وسط کوچه فریاد می زد: «مرگ بر دیکتاتور»
کم کم یکی دو نفر دیگر هم با او همراهی کردند و شعار دادند: «زن، زندگی، آزادی» و «مرگ بر دیکتاتور»
🔹با صدای بلند فریاد زدم: «مرگ بر منافق!»
چند ثانیه همه شان سکوت کردند.طبیعتا انتظار شنیدن این شعار را نداشتند و تصور می کردند هرچقدر شعار خودشان را تکرار کنند، افراد بیشتری با آنها همراهی خواهند کرد. لذا به محض اینکه دوباره شعارشان را تکرار کردند با صدای رسا تر فریاد زدم: «مرگ بر منافق»
چند ثانیه بعد این بار صداهای دیگری به گوش رسید: «مرگ بر ضدولایت فقیه»، «مرگ بر منافق» و...
چه اتفاقی افتاده بود؟
🔹 خیلی از ساکنین همان کوچه که مخالف شعارهای آنها بودند، احتمالا تا قبل از اینکه شعار «مرگ بر منافق» را بشنوند انگیزه ای برای شعار دادن در برابر آنها نداشتند. چرا؟ چون به اشتباه فکر می کردند اگر حرف خودشان را بزنند کسی همراهی نمی کند و در انزوا هستند. اما وقتی می بینند افراد دیگری هم هستند که با آنها همراهی کنند، ترس از انزوا از بین می رود و با خیال راحت حرف شان را می زنند.
🔹لذا آن کسی که اولین بار شروع کرد «مرگ بر دیکتاتور» گفتن، احتمالا فهمید در کوچه خودش هم در اکثریت نیست، چه برسد به اینکه بخواهد نظام را عوض کند و جالب اینکه از فردایش دیگر هیچ شعاری ندادند.
نظریه «مارپیچ سکوت» همین است
🔹یعنی در برابر «جو به ظاهر غالب» تسلیم نشوید و حرف خود را بزنید. اتفاقا در این ایام این کار ضرورت بیشتری دارد، چون جماعت برانداز که سواد و منطق درست و حسابی ندارد، فقط توهم اش زیاد است و اتفاقا باید همین توهم اش را شکست. شعار در برابر شعار، تجمع در برابر تجمع.
🔹این جماعت نه تشکیلاتی تر از منافقین و حزب توده هستند و نه بدنه اجتماعی بیشتری از سال 88 دارند، چندی بعد نیز افسرده تر و منزوی تر خواهند شد. فقط چند روزی عرض خود میبرند و زحمت ما میدارند...
هادیان رسانه💡
🆔 @hadianerasaneh
6.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☝️۱۵سال پیش، آینده نگری ناخدای انقلاب رو ببینید:
به واسطه این فناوری اطلاعات و ارتباطات... در ۲۰_۳۰سال آینده، دنیایی بدون هیچ شباهت با امروز در امکان اثر گذاری و... خواهیم داشت.
شاید روزی صاحبان اغراض فاسده کلاسهای درس دانشگاهها و مدارس شما و فرزندان داخل خانه های شما را در دست بگیرند و شما هیچ کاری نتوانید بکنید ...!
#لبیک_یاخامنه_ای
هادیان رسانه💡
🆔 @hadianerasaneh
7.79M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛑🎥 سرکار گذاشتن کانالهای برانداز با یک فیلم جعلی😉
به همين راحتي به هر فيلمي اعتماد نكنيد!
هادیان رسانه💡
🆔 @hadianerasaneh