🔴دستور فوری فرمانده سپاه به همه فرماندهان کشور
💢از ظرفیتها ۲۴ ساعته برای واکسیناسیون استفاده کنید
👤سرلشکر سلامی:
🔹به همه فرماندهان سپاه دستور قاطع میدهم در عرصه تحقق اهداف طرح شهید سلیمانی برای واکسیناسیون به صحنه بیایند و همه استعداد موجود را با ظرفیت کامل در نظر بگیرید.
🔹زمان حضور نیروها در مراکز واکسیناسیون را اینقدر بسط بدهید تا به ۲۴ ساعت برسد.
#واکسن
@deeh1kh
10.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پناهگاهی برای دختران فراری یا محلی برای تربیت براندازان نظام؟ ...........
#حتما_ببینید
@deeh1kh
🔴 بیماری نادر عصبی از عوارض احتمالی آسترازنکا
🔹آژانس دارویی اروپا بعد از انجام تحقیقاتی یک بیماری عصبی نادر را از عوارض احتمالی تزریق واکسن انگلیسی-سوئدی آسترازنکا اعلام کرد.
🔹این نهاد اروپایی همچنین برخی از دیگر عوارض جانبی کم تر جدی واکسنهای جانسون اند جانسون ، مدرنا و آسترازنکا را هم شناسایی کرده است.
#کرونا
@deeh1kh
#تحلیل_شبانه
🍃🌹ـــــــــــــــــــــ
#یک_خبر_یک_تحلیل
نمایش خیمه شب بازی و زخم کهنه ای که نمی گذارند التیام یابد
#خبر
🔥پس از تسخیر استانداری ولایت پنجشیر توسط طالبان که البته با ورود رئیس سازمان اطلاعات ارتش پاکستان (عامل سیا) و دخالت کماندوها و بالگردهای پاکستانی صورت گرفت؛ ناگهان جنگنده های ناشناسی با زدن مواضع طالبان دیگربار، توازن جدیدی را در راستای عدم تفوق طرفین رقم زدند!
#گزاره_تحلیلی
🔻مداخله علنی ارتش پاکستان منجر به تحریک مردم افغانستان در نقاط مختلف آن خطه و تظاهرات و به تبع آن برخورد طالبان با مردم شد و سبب بهم ریختگی چهره ظاهری آرام روزهای قبل از وقایع فوق و سر منشا خیزش مردمی علیه طالبان شد .
🔺️این مساله همچنین ایجاد موج جدید و فزاینده مهاجرت به سمت مرزها، علی الخصوص ایران نمود و با توجه به شرایط بد اقتصادی موجود، می تواند یکی از اهداف نقشه شوم صحنه گردانان مستتر باشد تا چالش نویی در مسیر دولت جدید ایران به وجود آورد.
تحولات مذکور یادآور دستهای پنهان نمایش #خیمه_شب_بازی است که در ظاهر نمایانگر جنگ خیر و شر، لیکن در حقیقت دستهای یک پیکر، برای ممانعت از رو آوردن آرامش به این منطقه، در دوران پسا فرار شیطان بزرگ و حضور دیگر تروریستهای اجاره ای از جمله #داعش می باشد .
✍محمدحسین دادخواه
@deeh1kh
🔴این روزا شناخت معیار حق از باطل
اینا هستن؛ هر سمتی رفتن شما نرید..
✍️مهدخت
@deeh1kh
✅ دوست رو باید زمان سختی شناخت؛
درست زمان بحران فشارهای تحریم کره ارز ایران رو بلوکه کرد، شرکت های لوازم خانگی کره ای رفتن و خانواده های ایرانی رو تنها گذاشتن.
در این مدت شرکت های داخلی کمی رونق پیدا کردن، فارغ از کیفیت و هر نقدی به ساخت داخل داریم ولی #هوادار_ساخت_ایرانیم
👤 پهلوانى
@deeh1kh
⭕️برای تقویت فرهنگ و ارزش های دینی در جامعه تلاش شود.
🔻آیتاللهالعظمی نوری همدانی امروز در دیدار محمد مهدی اسماعیلی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی:
🔹معتقدیم تربیت انسان و تقویت فرهنگ از امور بسیار مهم هر جامعه ای است و باید زمینه این کارها بیش از گذشته در کشور تقویت شود.
✅این مسئولیت بسیاری سنگین است و باید همه تلاش خودمان را برای تربیت انسانها و خودسازی بکاربگیریم تا از هر لحاظ شاهد جامعه سالمی باشیم.
#مراجع
#دولت_انقلابی
@deeh1kh
6.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 «علیرضا رئیسی» سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا:
🔻استقبال خوبی از واکسن «برکت» شده است. اثربخشی خوبی دارد و از بستری شدن جلوگیری کرده و تا الان حتی فوتی نداشتیم.
#واکسن_برکت
#واکسن_داخلی
@deeh1kh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥀 روایت مادر شهید مصطفی صدرزاده از شهادت فرزندش در روز تاسوعا...
@deeh1kh