چہ مےفهمیم #شهادت چیست مردم ؟
#شهیـد و همنشینش ڪیست مـردم ؟
تمام جستجومان #حاصلـش این شد:
شهـادت #اتـفاقـے نیست مـردم
#شهدا_گاهی_نگاهی
#شبتون_شهدایی🌹🌙
@deeh1kh
🕊🌸#سلام_امام_زمانم
✨ای شه منتظر از منتظران چهره مپوش
✨که دگر جان به لب از محنت هجران آمد
✨همه گویند که مفتاح فرج صبر بود
✨صبر نتوان که دگر عمر به پایان آمد ....
❣اللّٰھـُــم ؏جِّل لِوَلیڪَ الفَرَجـْــ الساعه
@deeh1kh
6.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☘
🎥 روزمان را با قرآن آغاز کنیم/ ترتیل صفحه ۱۳ قرآن کریم ( آیات ۸۴ تا ۸۸ سوره مبارکه بقره)
🍃🌹🍃
🌺 امام علی (ع) میفرمایند: «وَ اعلَموا اَنَّ هذَالقُرآنَ هُوَ النّاصِحُ الَّذی لا یَغُشُّ وَالهادِی الَّذی لایُضِلُّ وَالمُحَدِّثُ اَّلذی لایَکذِبُ.» بدانید که این قرآن پندآموزی است که خیانت نمیکند و هدایتگری است که گمراه نمیسازد و سخنگویی است که دروغ نمیگوید. (نهج البلاغه خطبه ۱۷۶)
🎙 استاد: مرحوم منشاوی
#جهاد_تبیین
@deeh1kh
❤️امام على(علیهالسلام):
✅سه چيز، از گنجهاى بهشتاند:
🔹پنهانى دادن صدقه
🔹پنهان داشتن مصيبت
🔹و پنهان داشتن بيمارى
الإرشاد؛ جلد 1، صفحه 303.
@deeh1kh
🏴 حضرت سکینه سلاماللهعلیها مشعل معرفت و دانش
🔰 رهبر انقلاب اسلامی:
«سكينهیكبرایی كه شما اسمش را در كربلا شنيدهايد، و دختر امام و برادرزاده و شاگرد زينب(سلامالله علیها) است، كسانى كه اهل تحقيق و كتابند، نگاه كنند او يكى از مشعلهاى معرفت عربى در همهی تاريخ اسلام تا امروز است.
كسانى كه حتّی زينب(سلامالله علیها) و پدر زينب(سلامالله علیها) و پدر سكينه را قبول نداشتهاند و ندارند، اعتراف میكنند كه سكينه(سلامالله علیها) يك مشعل معرفت و دانش است.» ۱۳۷۰/۰۸/۲۲
🔺به مناسبت سالروز #وفات_حضرت_سکینه سلاماللهعلیها 🏴
@deeh1kh
📌احتمال تصويب طرح افزايش جمعيت در سه هفته آينده
🔹شنيده ها حكايت از آن دارد كه كشور با ابر بحران كاهش جمعيت مواجه خواهد بود.كارشناسان تنها هفت سال براي جبران اين بحران زمان تخمين زده اند.در اين طرح مشوقه هايي مانند:👇
🔸وام ٢٠٠ توماني براي دختر زير ٢٣ سال و پسر زير ٢٥ سال
🔸افزايش خوابگاه هاي دانشجويان متأهل
🔸توسعه مراكز همسريابي
🔸پرداخت ٩٠ درصد از هزينه درمان زوج هاي نابارور
🔸حمايت از خانواده ها تا سن ٥ سالگي فرزندان و …
🔹بررسي هاي كارشناسي نشان ميدهد اين ابر بحران ميتواند از سال ٢٠٥٠ بِه صورت جدي خودش را نشان بدهد،چرا كه در طول تاريخ ثابت شده هرگاه كشورهاي همسايه از ايران قدرتمند تَر بودند،چشم بِه حمله داشتند.
@deeh1kh
21.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 سید حسن نصرالله: پاسخ پیشنهاد ایران را برای حل مشکل برق بدهید
دبیر کل حزب الله لبنان در خطاب به دولت لبنان:
🔻قرار است دولت لبنان راه حلی برای مشکل برق پیدا کند و در تاریکی مطلق وارد کشور شود.
🔻ایران پیشنهادی برای حل بحران برق در لبنان ارائه کرده است، بنابراین دولت لبنان به این پیشنهاد پاسخ دهد.
🔻آمریکا که از نظر ما دشمن است ولی اگر از نظر شما دوست است بروید مانند عراق مجوز استثناء بگیرید از آن برای واردات برق از ایران.
🔻باید به پیشنهاد وزیر خارجه ایران برای حل مشکل برق در لبنان پاسخ دهیم.
@deeh1kh
☘
🌀 #یادداشت_کوتاه | مهمترین دستور کار پارلمان آینده عراق
🍃🌹🍃
🔻 انتخابات زودهنگام پارلمانی عراق در حالی پایان پذیرفت که میزان مشارکت ۴۱ درصد، یعنی حدود ۳ درصد بیشتر از انتخابات سال ۲۰۱۸ بود. نتایج اولیه انتخابات نشان میدهد که احزاب و گروههای وابسته به جریان مقتدی صدر که از مخالفان حضور نیروهای آمریکایی در عراق است، سهم بیشتری از کرسیهای پارلمان را به خود اختصاص دادهاند.
🔹 نکات تحلیلی:
1️⃣ ۱۶۷ حزب در انتخابات پارلمانی عراق رقابت داشتند و ۲۵ ائتلاف حزبی در این انتخابات به رقابت پرداختند. از این میان، ۹ ائتلاف متعلق به شیعیان بود و ۱۶ ائتلاف تازه تأسیس بودند. سنیها هم در قالب دو ائتلاف تقدم و عزم به رهبری محمد الحلبوسی، رئیس کنونی مجلس عراق و خمیس الخنجر، سیاستمدار و ثروتمند معروف عراقی در میدان رقابت حضور داشتند. در میان کردها هم تنها ائتلاف موجود، ائتلاف اتحادیه میهنی کردستان و جنبش تغییر (گوران) بود و حزب دمکرات کردستان به رهبری بارزانی رأساً و بدون ائتلاف در انتخابات شرکت داشت.
2️⃣ بااینکه حدود ۶۰ درصد از واجدین شرایطی که دارای کارتهای انتخاباتی بیومتریک بلندمدت و کوتاهمدت بودند، در این انتخابات شرکت نکردند؛ اما با در نظر گرفتن شرایط خاصی که انتخابات در آن برگزار شد؛ ازجمله، تهدیدات گروههای تروریستی، مشکلات عدیده و انباشته اقتصادی، تحریم انتخابات توسط بخش بزرگی از جوانان و مداخلات خارجی برای کمرنگ کردن انتخابات، مشارکت ۴۱ درصدی مردم عراق در انتخابات، یک مشارکت «قابلقبول» و «منطقی» به نظر میرسد؛ لیکن این مشارکت نسبتاً پایین در حکومت دموکراتیک عراق که عمر زیادی از براندازی حکومت دیکتاتوری و خفقان صدامی نمیگذراند، یک «تلنگر جدی» برای دولتمردان عراقی است که توجه ویژهای به علل و عوامل مؤثر در نارضایتی مردم که عمدتاً اقتصادی است و پیامدهای خود را در روندهای سیاسی نشان داده است، داشته باشند.
🔺 نکته راهبردی: بااینکه هیچیک از جریانهای سیاسی نتوانستند کرسیهای لازم برای تشکیل فراکسیون بزرگ در پارلمان آتی را به دست آورند، لذا روند معرفی دولت جدید قدری دشوار و طولانی خواهد شد؛ اما نتیجه انتخابات اخیر عراق آثار و پیامدهای مهم داخلی، منطقهای و حتی بینالمللی خواهد داشت؛ پارلمان جدید که بهزودی تشکیل خواهد شد، قرار است در خصوص مهمترین موضوع سیاست خارجی عراق که منشأ بسیاری از مشکلات داخلی این کشور نیز به شمار میرود، تصمیمگیری کند و آن «تعیین وضعیت نیروهای آمریکایی» در عراق است.
✍️ حمید خوشآیند
#جهاد_تبیین
@deeh1kh