🇮🇷
📝#صرفا_جهت_اطلاع | عملیات پاکسازی در موزامبیک
🍃🌹🍃
🔻 پایگاه تحقیقاتی دانشگاه #آکسفورد به نقل از کتاب "تاریخ شفاهی، کشتار ویرموریا" مینویسد: در سال ۱۹۷۲، دولت استعمارگر #پرتغال تعداد زیادی از واحدهای ارتش خود را در #موزامبیک برای عملیاتهایی موسوم به #پاکسازی مستقر کرد که دست به قتلعام مردم زنند.
🔸 در ۱۶ دسامبر ۱۹۷۲، گروهان ششم کماندوها، همه ساکنان روستای «ویریامو» از جمله مرد، زن، کودک و نوزاد را در ناحیه «تته» قتل عام کرد.😔
🔹 در این عملیات بین ۱۵۰ (طبق گزارش صلیب سرخ ) تا ۳۰۰ غیر نظامی (بر اساس شهادت سربازان) کشته شدند. روستاییان تنها به اتهام واهی پناه دادن به چریکهای ضداستعمار کشته شدند.
🔸 این اقدام که "عملیات Marosca" نام داشت، توسط مامور "چیکو کاچاوی" طراحی شد. این مأمور به سربازان گفته بود "فرمان این است که همهی آنها (زن،کودک و حتی نوزاد) را بکشید".
🔺 بنا بر تمام گزارشات ثبت شده همه قربانیان غیرنظامی بودند. این تنها یکی از دهها عملیات پاکسازی در مستعمرات آفریقایی پرتغال بود.
#جنایات_غرب
@deeh1kh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ پیرامون سخنان اخیر احمدی نژاد:
✅ پاسخی اجمالی:
۱- اقدام دولت براساس مصوبه نمایندگان مردم دربودجه 1401، تغییرشکل پرداخت یارانه آرد می باشد.
۲- قاچاق آرد اولا قطعی است و گزارش ها و آمار انکارناپذیر است؛ و دوما طول یکسال موردنظر است نه یک روز و دو روز ؛ و سوما چرا فقط با کامیون؟
قاچاق گسترده از طریق دریا امری مرسوم است وحجم آنهم بالا...
کارشناس: محمدحسن ربانی
@deeh1kh
🔺پنج شوال سالروز ورود حضرت مسلم بن عقیل به کوفه
🌹امام حسین(ع) زمانى که در مکّه بود، پیوسته از جانب مردم کوفه، نامه دریافت مىکرد. مردم کوفه در نامههاى خود، حضرت را به جانب کوفه و پذیرفتن رهبرى خویش دعوت مى کردند.
♦️امام نامه اى در پاسخ مردم کوفه نوشتند که متن نامه چنین بود:
«به نام خداوند بخشاینده مهربان
از حسین بن على(علیه السلام)، به بزرگان مؤمنان و مسلمانان!
و اما بعد، هانى و سعید همراه نامه هایتان به سوى من آمدند ـ و این دوتن آخرین پیام آوران از جانب شما بودند که بر من وارد شدندـ همانا هر آنچه را که روایت کرده و متذکر شده بودید را دانستم که محتواى همه نامههایتان (به طور فشرده) این بود که:
«همانا امام و پیشوایى که بر ما ولایت داشته باشد نداریم پس به سوى ما بیا! امید است که خداوند به وسیله تو ما را بر محور حقّ و هدایت گردآورد». اکنون من، برادر و پسر عمو و شخص مورد اعتماد از خاندانم ـ مسلم بن عقیل ـ را به سوى شما مى فرستم که به او فرمان دادم که رفتار و برنامه و نظرتان را براى من بنویسد. پس اگر برایم نوشت که نظر بزرگان و اهل فضل و خردمندان شما، با آنچه که پیام آوران تان برای من آوردند و در نامه هایتان خواندم یکی است به زودى به سوى شما خواهم آمد إن شاء الله».
ـ در پایان نامه نوشت ـ : « پس به جانم سوگند! امام و پیشوا نیست مگر آن کسی که به کتاب خدا عمل کند و عدل و داد را برپا دارد و بحقّ دینداری نماید و جان خود را وقف ذات خدا کند. والسّلام».
➖ارشاد مفید، ص ۳۸۰-۳۸۱
♦️سپس امام نامه را پیچیده و مهر زدند و آنگاه مسلم بن عقیل را رهسپار کوفه فرمودند.
@deeh1kh
شهدایے زندگے ڪردن به؛↓
←پروفایل شهدایے
نیست...‼️
اینڪه همون شهیدے ڪه من
عڪسشو پروفایلم📲 گذاشتم↓
🌹 چے میگه مهمه..!
🍃چے از من خواسته مهمه..!
🌹راهش چے بوده مهمه..! 🤞🏻
🍃چطورزندگےمیڪرده مهمه..!
🌹باڪے رفیق بوده مهمه..!
🍃دلش ڪجاگیربوده مهمه..!
🌹چطورحرف میزده مهمه..!
🍃چطورعبادت میڪرده مهمه..!
🌹شهید حجت الله رحیمی
#زندگیتون_شهدایی🕊🌷
#شب_خوش☘
@deeh1kh
---✦🌹✺﷽✺🌹✦---
#ســـــلام_امـــــام_زمانـــــم🌿
❤️مهدے جــــــانم!
هر زمـــــان⏰ ڪہ مے گوییم:
العجل یـــــا مولاے یـــــا صاحبـــــ الزمـــــان!🤲
زمزمـــــہ هایتـــــ را میشنوم ڪہ مے گویے:
صبر ڪن چشم دلتـــــ نـــــیل شود مے آیم😢
شعر مـــــن حضرتـــــ هابیل شـــــود مے آیـــــم
قول دادم ڪہ بیایم بـــــہ خدا حرفے نیستـــــ😔
دل بـــــہ آیینـــــہ ڪہ تبـــــدیل شـــــود مے آیـــــم....👌
#اَلٰلهُمَعَجِلِلوَلیِڪَالْفَرَجْ🤲
@deeh1kh