انگاشت | مارکت علوم انسانی (نسل زد)
🔶 صوت درسگفتار «مبانی توسعه فناوری اطلاعات و ارتباطات» 🔹ارائهکننده: محمد محمدینیا 🔹حاضران: نخ
درباره مدرس دوره:
حجت الاسلام دکتر محمد محمدی نیا استاد فلسفه غرب دانشگاه تهران دانش آموخته همین دانشگاه در ارشد فلسفه اسلامی و دکتری فلسفه غرب هستند.
عمده همکاری ایشان با مجموعه ها و قرارگاه های انقلابی و حوزوی بوده است از جمله این مراکز پژوهشگاه فرهنگ اندیشه با مدیریت آیت الله علی اکبر رشاد می باشد.
نشست علمی نقد و بررسی کتاب دین و مدل های فرهنگی
🔰 با همکاری قطب علمی فلسفه دین اسلامی پژوهشگاه و موسسه فرهنگی هنری حکمت بالغه:
🎙 با حضور:
#علیرضا_قائمی_نیا
محمدتقی سبحانی
علی راد
✍️ دبیرعلمی: #مجتبی_رستمی_کیا
📅 چهارشنبه ۲۵ بهمن ماه ۱۴۰۲، ساعت ۱۳
🏢 قم، سالن جلسات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
📡 حضور مجازی از طریق:
🌐 skyroom.online/ch/iict/qotb
@enegasht_ir
« تألّمتُ فَتَعَلَّمْتُ فَتَغَیَّرتُ »
رنج کشیدم ،
پس آموختم ،
پس تغییر کردم ...
"شرح دل"
#عربی #قصار_عربی
@enegasht_ir
#روز_نگاشت (۱)
دیدن پژوهشگاه شورای نگهبان تهران
چهارشنبه برای باز دید و در لفافه آن گرفتن تفاهمی میان کانون علمی فقه و حقوق قم با پژوهشگاه شورای نگهبان به تهران رفته بودیم. شعبه تهران عهده دار کارشناسی و پژوهش های بنیادین حقوقی در شورای نگهبان بود. بر خلاف قم که مسئول حل مسائل فقهی بودند.
بعد از تحمل ترافیک طاقت فرسای تهران به منطقه متوسط به بالا در مرکز تهران رسیدیم. پژوهشکده در ساختمان بزرگی قرار داشت. سالن مهمان ها در همان طبقه اول بود. فضا به سه بخش نگهبانی، نمایشگاه کتاب ها و محصولات و میز کنفرانس تقسیم می شد. زمینه سفید سالن با طیق های آبی و وسایل چوبی و قاب عکس های رنگی تزئین شده بود. به گونه ای که ناخود آگاه با قرار گرفتن در آن فضا روحت آرام می گرفت.
دقیقه ای نکشید که جوان خوش چهره، آراسته و مودبی وارد بخش شد. خوش سلیقه بود. لباس رسمی و تمیزی داشت. چند روزی از از مرتب کردن ته ریش هایش می گذشت. این را از جوانه های ریش روی گردنش می شد فهمید. حلقه ای یا انگشتری به دست نداشت. احتمالاً مجرد بود چون به جوان به روزی مانند او نمیآمد که تأهلش را بدون حلقه سپری کند. بعد از خوشآمد و سلام و علیک خود را معرفی و صحبت هایش را سر گرفت.
ادامه دارد...
@enegasht_ir
سالروز پیروزی انقلاب اسلامی مردم ایران مبارک باد🌹💪🇵🇸🇮🇷
MP3 Recorderالهیات سایبر جلسه هشتم فصل پنجم (بخش اول).mp3
زمان:
حجم:
29.13M
🎙پادکست درسگفتار کتاب الهیات سایبر
جلسه هشتم: فصل پنجم (بخش اول)
@enegasht_ir
16.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اصلأ من نظام را قبول ندارم چرا باید رأی بدهم؟!
🎙استاد حسن رحیم پور
@enegasht_ir
👤 واکنش امام جمعه آستارا به دستگیری مدیرعامل دیجی کالا که چند ساعت بعد آزاد شد!
@enegasht_ir
📖متن خوانی:
مجموعه قابل توجه و رو به رشدی از محققان وجود دارند که مسیرهایی را کاوش کرده اند که از خلال آنها مقوله فعلی دین در زمانها و مکان های مختلف برساخته شده است. بر اساس این دیدگاه، دلیل اینکه تعاریف ذات گرایانه در حصول توافق درباره ذات دین ناکام مانده اند فقدان نبوغ محققانه نیست، بلکه این واقعیت است که دین اساساً ذاتی از آن نوع که به قول چارلز کیمبل «وقتی آن را ببینیم همگی می شناسیم» ندارد. دین مقوله ای برساختی است، نه توصیفگر خنثای واقعیتی که صرفاً در جهان وجود خارجی دارد. جاناتان زد. اسمیت می نویسد: «دین صرفاً مخلوق مطالعات محققان است .... دین وجودی مستقل از آکادمی ندارد». من موافق نیستم که دین محصور و محدود به حوزه آکادمی باشد. (کاوانا، ویلیام تی.، ۱۴۰۰، اسطوره خشونت مذهبی، ص ۹۶).
#معرفی_کتاب
#دین_پژوهی
@enegasht_ir
زمان:
حجم:
2.01M
🎙این ویس رو برای یکی از دوستانم درباره تفاوت شاخه های لیبرالیسم پر کردم. مطالب چکیده و دقیق هستن!
@enegasht_ir